Αγαπητε φιλε συμφωνω οτι δεν σβηνη ευκολα ο εθισμος,αλλα στην προκημενη περιπτωση υπηρχε οραμα και στοχος,πραγμα το οποιο δεν ειχα καταλαβη εγω,ο εθισμος για μας ειχε γινη στοχος για εκεινη,για τον απλο λογω οτι στην πατριδα της ηταν ενας απλος ανθρωπος,και εμεις την καναμε να σκεφτετε οπως η γυναικες της νυχτας γιατι δεν φταινε μονο αυτες αλλα και εμεις.Δεν αισθανομε ενοχη,το λαθος που εκανα αισθανομαι που τοσο ηλιθια εχασα αυτο που αγαπουσα.Δεν σημαινη οτι ολες οι γυναικες της νυχτας ειναι πορνες εν σωματι και ψυχη,υπαρχουν πολλες που δεν ανηκουν σε αυτη την κστηγορια,οσες θελουν να φυγουν φευγουν και οσες θελουν να μεινουν μενουν στον βουρκο!Ακριβως ειχα λαθος εικονα και πιστευα σε αυτη την εικονα,γιατι εγω δεν πιστεψα ποτε σε αυτη οτι ειναι αληθηνη, την εβλεπα με καχηποψια,δεν πρεπη λοιπον να ακουμε τους αλλους,οχι γιατι θα μας πουν λαθος η σωστα πραγματα,θετικα η αρνητικα,γιατι την πραγματικη εικονα πρεπη να την ανακαληψουμε εμεις πρωτα και μετα να πιστεψουμε,τελικα αποδειχτηκε οτι ο ανηποφορος ειμουν εγω,γιατι την πιεζα ασφηκτικα,και αυτη ειχε αναγκες,δεν ηρθε εδω για να βρη αντρα,μπορουσε να το κανη και εκει,αλλα ειχε υποχρεωσης που προηγουνταν,οσο αφορα τον βουρκο δεν ειναι σε αυτες τις γυναικες,γιατι με ξανασυναντησε οταν μετα ενα χρονο τελειωσαν οι υποχρεωσεις της,μου ειπε να τα βρουμε και ειπα παλι τα ιδια θα κανης παλι τα ιδια θα μου πης,μου ειπε οχι να βρουμε δουλεια το πρωι,και να μασται μαζι και παλι,ειπα οχι,γιατι ειχα πιστεψη στον βουρκο!Το τελικο συμπερασμα,οτι εμεις εθιζουμε τον ευατο μας στην δικια μας ιστορια,για αυτο προσοχη λοιπον γιατι πεφτουμε εμεις σε λαθος.Το τελικο φιναλε της ιστοριας,απο τοτε δουλευη σερβιτιρα σε μια ταβερνα,περασαν 2 χρονια μιλαμε ακομα και τωρα φιλικα πλεον,τελικα ποιος ειναι στον βουρκο?