Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε απλα εισουνα με κοπελα της νυχτας και δεν εχω ακουσει αλλον να γραφει εμπειριες ....

ξερεις απλα μου ειναι αγνωστο το σκηνικο γιαυτο το ειπα ετσι...βεβαια η κοπελα ισως οπως λες να ηταν μια χαρα και συ να εκανες το λαθος..
Μαλιστα αυοτο προσπαθω να πω,κατα την αποψη σου τι σημαινη γυναικα της νυχτας?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μαλιστα αυοτο προσπαθω να πω,κατα την αποψη σου τι σημαινη γυναικα της νυχτας?
η συγκεκριμενη που ανεφερες οσα περισσοτερα ποτα πουλουσε στο μαγαζι τοσα περισσοτερα εβγαζε?αυτο καταλαβα τουλαχιστον..

γενικα γυναικα της νυχτας αυτες θα ελεγα και που κανουν και βιζιτες...
δεν κατακρινω καμια ολες οι γυναικες ιδιες μου φαινονται...αμα σαρεσει καποια ας ειναι και πουτανα (φυσικα αμα εισαι μαζι της θα σταματησει)
αναμεσα στα αγκαθια μπορεις να βρεις και λουλουδια φιλε...απλα ειναι σπανιο :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ακριβως φιλε προσπαθω να σε βοηθησω να ετοιμαστης για να το περασης οσο ποιο ανωδυνα γινετε!

Πίστεψε με, δυστυχώς κανείς (που νοιάζεται και λατρεύει πραγματικά) δεν μπορεί να το περάσει ανώδυνα αυτό...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αγαπητε φιλε συμφωνω οτι δεν σβηνη ευκολα ο εθισμος,αλλα στην προκημενη περιπτωση υπηρχε οραμα και στοχος,πραγμα το οποιο δεν ειχα καταλαβη εγω,ο εθισμος για μας ειχε γινη στοχος για εκεινη,για τον απλο λογω οτι στην πατριδα της ηταν ενας απλος ανθρωπος,και εμεις την καναμε να σκεφτετε οπως η γυναικες της νυχτας γιατι δεν φταινε μονο αυτες αλλα και εμεις.Δεν αισθανομε ενοχη,το λαθος που εκανα αισθανομαι που τοσο ηλιθια εχασα αυτο που αγαπουσα.Δεν σημαινη οτι ολες οι γυναικες της νυχτας ειναι πορνες εν σωματι και ψυχη,υπαρχουν πολλες που δεν ανηκουν σε αυτη την κστηγορια,οσες θελουν να φυγουν φευγουν και οσες θελουν να μεινουν μενουν στον βουρκο!Ακριβως ειχα λαθος εικονα και πιστευα σε αυτη την εικονα,γιατι εγω δεν πιστεψα ποτε σε αυτη οτι ειναι αληθηνη, την εβλεπα με καχηποψια,δεν πρεπη λοιπον να ακουμε τους αλλους,οχι γιατι θα μας πουν λαθος η σωστα πραγματα,θετικα η αρνητικα,γιατι την πραγματικη εικονα πρεπη να την ανακαληψουμε εμεις πρωτα και μετα να πιστεψουμε,τελικα αποδειχτηκε οτι ο ανηποφορος ειμουν εγω,γιατι την πιεζα ασφηκτικα,και αυτη ειχε αναγκες,δεν ηρθε εδω για να βρη αντρα,μπορουσε να το κανη και εκει,αλλα ειχε υποχρεωσης που προηγουνταν,οσο αφορα τον βουρκο δεν ειναι σε αυτες τις γυναικες,γιατι με ξανασυναντησε οταν μετα ενα χρονο τελειωσαν οι υποχρεωσεις της,μου ειπε να τα βρουμε και ειπα παλι τα ιδια θα κανης παλι τα ιδια θα μου πης,μου ειπε οχι να βρουμε δουλεια το πρωι,και να μασται μαζι και παλι,ειπα οχι,γιατι ειχα πιστεψη στον βουρκο!Το τελικο συμπερασμα,οτι εμεις εθιζουμε τον ευατο μας στην δικια μας ιστορια,για αυτο προσοχη λοιπον γιατι πεφτουμε εμεις σε λαθος.Το τελικο φιναλε της ιστοριας,απο τοτε δουλευη σερβιτιρα σε μια ταβερνα,περασαν 2 χρονια μιλαμε ακομα και τωρα φιλικα πλεον,τελικα ποιος ειναι στον βουρκο?
φιλε αδικεις τον εαυτο σου.
Με τα δεδομενα που ειχες εκανες την καλυτερη δυνατη επιλογη , ασχετα αν δεν ηρθαν τα πραγματα οπως ακριβως τα ηθελες,εξαλλου δεν ειμαστε θεοι να ελεγχουμε το μελλον , απλα ανθρωποι που με βαση καποια δεδομενα κανουμε τις κινησεις μας, το αποτελεσμα δεν εξαρταται απο μας οταν περασουμε τα ορια των δυνατοτητων μας,γι'αυτο μην λυπασαι για το λαθος γιατι και αυτο ειναι ανθρωπινο.

Οφειλω να πω οτι δεν ξερω πολλα απο στριπερς αν και δεν πιστευω να διαφερει πολυ ο εθισμος τους στο χρημα απο τις ιεροδουλες.Μην εχουμε αυταπατες η πλειοψηφια των κοριτσιων της νυχτας μαθαινει απ'αυτο το χωρο να σκεφτεται ετσι, το ολο συστημα ειναι κατι σαν καλουπι που τις διαμορφωνει τον χαρακτηρα.

Επισης οταν ελεγε η δεσποινιδα για "υποχρεωσεις" και γω σκεφτηκα ακριβως το ιδιο με σενα οτι στην πραγματικοτητα ηταν τα "λουσα"  αυτες οι "υποχρεωσεις" και το οτι δεν μπορουσε να τα εχει με τα 1000ευρω της δουλειας που της προτεινες.
Αρα ηταν απολυτα ορθολογικη η ενεργεια σου να μην την ξαναδεχτεις πισω , ασχετα αν στην πορεια εξελιχθηκαν αλλιως τα πραγματα,δεν φταις εσυ...

Επισης θελω να σου θεσω ενα ερωτημα , αποκλειεις το γεγονος οτι η σχεση της μαζι σου ειναι αυτη που της χαραξε τη μνημη ωστε να αλλαξει τροπο σκεψης ? Μπορει ο πονος του χωρισμου να ηταν γι'αυτη, πιο επωδυνος απο τον πονο απωλειας των χρηματων οποτε να ηταν και το εναυσμα να αναθεωρησει καποια πραγματα. Σε καθε περιπτωση εκανες οτι μπορουσες και η εξελιξη των πραγματων δεν εξαρτιοταν αμιγως απο σενα.

Κατα τ'αλλα συμφωνω οτι δεν πρεπει να εθιζουμε τον εαυτο μας σε μια πεποιθηση
αλλα προσεξε κατι: και τα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι γιατι ειμαστε ανθρωποι , ο μονος που δεν κανει λαθη ειναι αυτος που δεν εχει κανει τιποτα , το λαθος ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ σ'αυτο το παιγνιο που λεγεται ζωη , αλλιως δεν ζεις, δεν μαθαινεις τιποτα ,δεν προχωρας λιμναζεις στην στασιμοτητα του μηδενος.

Οποτε συνεχισε το παιγνιο ενδυναμωμενος απο την εμπειρια σου!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
η συγκεκριμενη που ανεφερες οσα περισσοτερα ποτα πουλουσε στο μαγαζι τοσα περισσοτερα εβγαζε?αυτο καταλαβα τουλαχιστον..

γενικα γυναικα της νυχτας αυτες θα ελεγα και που κανουν και βιζιτες...
δεν κατακρινω καμια ολες οι γυναικες ιδιες μου φαινονται...αμα σαρεσει καποια ας ειναι και πουτανα (φυσικα αμα εισαι μαζι της θα σταματησει)
αναμεσα στα αγκαθια μπορεις να βρεις και λουλουδια φιλε...απλα ειναι σπανιο :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;) ;)
Οχι φιλε ειχε μισθο και απο τα ποτα βγαζαν συν.Ακριβως αυτο ερχετε στο νου ολων,κατι σχετικο με βιζιτα,αυτο ομως δεν ισχυη,και ετσι την πατησα!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αδικεις τον εαυτο σου.
Με τα δεδομενα που ειχες εκανες την καλυτερη δυνατη επιλογη , ασχετα αν δεν ηρθαν τα πραγματα οπως ακριβως τα ηθελες,εξαλλου δεν ειμαστε θεοι να ελεγχουμε το μελλον , απλα ανθρωποι που με βαση καποια δεδομενα κανουμε τις κινησεις μας, το αποτελεσμα δεν εξαρταται απο μας οταν περασουμε τα ορια των δυνατοτητων μας,γι'αυτο μην λυπασαι για το λαθος γιατι και αυτο ειναι ανθρωπινο.

Οφειλω να πω οτι δεν ξερω πολλα απο στριπερς αν και δεν πιστευω να διαφερει πολυ ο εθισμος τους στο χρημα απο τις ιεροδουλες.Μην εχουμε αυταπατες η πλειοψηφια των κοριτσιων της νυχτας μαθαινει απ'αυτο το χωρο να σκεφτεται ετσι, το ολο συστημα ειναι κατι σαν καλουπι που τις διαμορφωνει τον χαρακτηρα.

Επισης οταν ελεγε η δεσποινιδα για "υποχρεωσεις" και γω σκεφτηκα ακριβως το ιδιο με σενα οτι στην πραγματικοτητα ηταν τα "λουσα"  αυτες οι "υποχρεωσεις" και το οτι δεν μπορουσε να τα εχει με τα 1000ευρω της δουλειας που της προτεινες.
Αρα ηταν απολυτα ορθολογικη η ενεργεια σου να μην την ξαναδεχτεις πισω , ασχετα αν στην πορεια εξελιχθηκαν αλλιως τα πραγματα,δεν φταις εσυ...

Επισης θελω να σου θεσω ενα ερωτημα , αποκλειεις το γεγονος οτι η σχεση της μαζι σου ειναι αυτη που της χαραξε τη μνημη ωστε να αλλαξει τροπο σκεψης ? Μπορει ο πονος του χωρισμου να ηταν γι'αυτη, πιο επωδυνος απο τον πονο απωλειας των χρηματων οποτε να ηταν και το εναυσμα να αναθεωρησει καποια πραγματα. Σε καθε περιπτωση εκανες οτι μπορουσες και η εξελιξη των πραγματων δεν εξαρτιοταν αμιγως απο σενα.

αλλα προσεξε κατι: και τα λαθη ειναι μεσα στο παιχνιδι γιατι ειμαστε ανθρωποι , ο μονος που δεν κανει λαθη ειναι αυτος που δεν εχει κανει τιποτα , το λαθος ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ σ'αυτο το παιγνιο που λεγεται ζωη , αλλιως δεν ζεις, δεν μαθαινεις τιποτα ,δεν προχωρας λιμναζεις στην στασιμοτητα του μηδενος.

Οποτε συνεχισε το παιγνιο ενδυναμωμενος απο την εμπειρια σου!
Οχι οσο αφορα τις υποχρεωσεις δεν ηταν τα λουσα,ηξερα που εστελνε τα χρηματα,αλλα η αληθεια δεν τελειωνη οπου νομιζουμε!Μια εμπειρια ακομα λοιπον!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Οχι οσο αφορα τις υποχρεωσεις δεν ηταν τα λουσα,ηξερα που εστελνε τα χρηματα,αλλα η αληθεια δεν τελειωνη οπου νομιζουμε!Μια εμπειρια ακομα λοιπον!
ειναι η εμπειρια της εξαιρεσης που επιβεβαιωνει τον κανονα

δεν απαντησες ομως στο ερωτημα μου...

Επισης θελω να σου θεσω ενα ερωτημα , αποκλειεις το γεγονος οτι η σχεση της μαζι σου ειναι αυτη που της χαραξε τη μνημη ωστε να αλλαξει τροπο σκεψης ?

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πίστεψε με, δυστυχώς κανείς (που νοιάζεται και λατρεύει πραγματικά) δεν μπορεί να το περάσει ανώδυνα αυτό...
Ακριβως μαθιου,αλλα εμεις πρεπη να ορισουμε την ενταση και την διαρκεια του πονου πριν μας καταστρεψη!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ειναι η εμπειρια της εξαιρεσης που επιβεβαιωνει τον κανονα

δεν απαντησες ομως στο ερωτημα μου...

Επισης θελω να σου θεσω ενα ερωτημα , αποκλειεις το γεγονος οτι η σχεση της μαζι σου ειναι αυτη που της χαραξε τη μνημη ωστε να αλλαξει τροπο σκεψης ?
Ναι δεν το κρυβω το σκεφτηκα και εγω,αλλα αυτη επραξε ακριβως οτι μου ειχε πη απο την αρχη,και τελικα αποδηχτηκε οτι δεν ηταν εθισμενη,ισως μπορη να συνεβαλα και εγω στην διαμορφωση της σκεψης της,με την διαφορα οτι εκεινη το δεχτηκε να το πραξη,ενω εγω οχι!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ναι δεν το κρυβω το σκεφτηκα και εγω,αλλα αυτη επραξε ακριβως οτι μου ειχε πη απο την αρχη,και τελικα αποδηχτηκε οτι δεν ηταν εθισμενη,ισως μπορη να συνεβαλα και εγω στην διαμορφωση της σκεψης της,με την διαφορα οτι εκεινη το δεχτηκε να το πραξη,ενω εγω οχι!
ωραια, δεν πειραζει

συνεχιζεις το παιγνιο πιο εμπειρος τωρα, αλλα επιμενω εσυ επαιξες ορθολογικα και σωστα ασχετα αν βγηκαν αλλιως τα πραγματα...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ακριβως μαθιου,αλλα εμεις πρεπη να ορισουμε την ενταση και την διαρκεια του πονου πριν μας καταστρεψη!

Χίλια συγνώμη σου ζητάω ειλικρινά, δεν κάνω επίτηδες το δικηγόρο του διαβόλου. Απλά και σ' αυτό το θέμα έχω διαφορετική άποψη.

Αυτά είναι συναισθήματα που δεν ελέγχονται. Ούτε όσον αφορά στην ένταση τους, αλλά ούτε και στην κατεύθυνση που ενδέχεται να ακολουθήσουν...
Το έχω γράψει και μερικές σελίδες πιο πίσω: τα μέρη/μέλη μας, ακολουθούν τους δικούς τους (πολλές φορές εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους) δρόμους...

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ωραια, δεν πειραζει

συνεχιζεις το παιγνιο πιο εμπειρος τωρα, αλλα επιμενω εσυ επαιξες ορθολογικα και σωστα ασχετα αν βγηκαν αλλιως τα πραγματα...
Ακριβως η ζωη ειναι μια ρουλετα με κερδη και απωλειες,στη προκημενη περιπτωση ειχαμε απωλειες,αλλα θα θεωρησουμε το κερδος της εμπειριας και τον ορθολογισμο της σκεψης οτι εξισου χρησιμο στην συνεχιση της εμπειριας και του νεου στοχου!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Χίλια συγνώμη σου ζητάω ειλικρινά, δεν κάνω επίτηδες το δικηγόρο του διαβόλου. Απλά και σ' αυτό το θέμα έχω διαφορετική άποψη.

Αυτά είναι συναισθήματα που δεν ελέγχονται. Ούτε όσον αφορά στην ένταση τους, αλλά ούτε και στην κατεύθυνση που ενδέχεται να ακολουθήσουν...
Το έχω γράψει και μερικές σελίδες πιο πίσω: τα μέρη/μέλη μας, ακολουθούν τους δικούς τους (πολλές φορές εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους) δρόμους...
Δεν χρειαζετε μαθιου να ζητας κανενα συγνωμη,αυτη ειναι η αποψη σου και ειναι σεβαστη,μεταφορικα μιλησα για διαρκεια και ενταση,απλα κρουω τον κοδωνα του κινδυνου για προφυλαξη,γιατι εδω κανουμε μια συζητηση για να επωμισθουμε οφελη ο ενας απο τον αλλον και να προχωρησουμε μπροστα και οχι να το παιζουμε παντογνωστες!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ακριβως η ζωη ειναι μια ρουλετα με κερδη και απωλειες,στη προκημενη περιπτωση ειχαμε απωλειες,αλλα θα θεωρησουμε το κερδος της εμπειριας και τον ορθολογισμο της σκεψης οτι εξισου χρησιμο στην συνεχιση της εμπειριας και του νεου στοχου!
Ακριβως φιλε μου,ροδα ειναι και γυριζη,μπορη να κανουμε λαθη,μπορη να πονεσουμε αλλα αυτο της περισσοτερες φορες θα μας κανη καλυτερους!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
799
Πόντοι
6.755
Προφύλαξη ΑΛΑΝΙΑ,ωραίο το ΣΕΞ ας προσέχουμε

Επισκέπτης
παρακαλω καποιος που να ειναι συντονιστης να επικοινωνισει μαζι μου παρακαλω..θελω να τον ρωτησω καποια πραγματα...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οφειλω να πω οτι δεν ξερω πολλα απο στριπερς αν και δεν πιστευω να διαφερει πολυ ο εθισμος τους στο χρημα απο τις ιεροδουλες.Μην εχουμε αυταπατες η πλειοψηφια των κοριτσιων της νυχτας μαθαινει απ'αυτο το χωρο να σκεφτεται ετσι, το ολο συστημα ειναι κατι σαν καλουπι που τις διαμορφωνει τον χαρακηρα.

Δεν εχουν σχεση οι ιεροδουλες με τις στριπερ σε πολλα θεματα,αλλα δεν θα τα αναλυσουμς εδω,Την μνημη της την ειχε χαραξη ιδη,εφοσον ηταν 2 χρονια μαζι του,διαφορετικα θα τον ειχε χαιρετηση στο εξαμηνο.Αρα βγαινη και το συμπερασμα οτι δεν ηταν εθισμενη στο χρημα αλλα στην αναγκη που ειχε!Γιατι οπως ειπες ο πονος του χωρισμου να ηταν επωδυνος για αυτη,αλλα αν ηταν εθισμενη θα ξαναγυρναγε στην νυχτα και θα ειχε σαν δικαιολογια οτι εγω σου ειπα να τα βρουμε και εσυ ειπες οχι,πραγμα που δεν εγινε τελικα!Φυσικα θα συμφωνησω μαζι σου οτι τολαθος ειναι αναγκαιο κακο,ετσι ερχετε η γνωση και η εμπειρια και ο σωστος χειρισμος!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παρακαλω καποιος που να ειναι συντονιστης να επικοινωνισει μαζι μου παρακαλω..θελω να τον ρωτησω καποια πραγματα...

στείλε μου πμ αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
η αληθεια δεν τελειωνη οπου νομιζουμε!
Ακριβως τη μεγαλη κουβεντα.μα πραγματι,πρεπη να ανοιξουμε το μυαλο μας και να μην εχουμε στο μυαλο μας αυτο που θελουμε να βλεπουμε,αλλα αυτο που πρεπη,οχι αυτο που νομιζουμε,αλλα αυτο που πρεπη,δυσκολο ομως γιατι εμεις οι ανθρωποι εχουμε μαθη μονο να θελουμε και οχι να δινουμε!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Δεν χρειαζετε μαθιου να ζητας κανενα συγνωμη,αυτη ειναι η αποψη σου και ειναι σεβαστη,μεταφορικα μιλησα για διαρκεια και ενταση,απλα κρουω τον κοδωνα του κινδυνου για προφυλαξη,γιατι εδω κανουμε μια συζητηση για να επωμισθουμε οφελη ο ενας απο τον αλλον και να προχωρησουμε μπροστα και οχι να το παιζουμε παντογνωστες!

"Να προχωρήσουμε μπροστά". Αυτή είναι η πιο παράξενη απόφαση απ' όλες...

Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι στα σοβαρά να το κάνω αυτό...

Και τότε φαντάζομαι το μέλλον. Και μου φαίνεται πιο μουντό, απ' το δύσκολο παρόν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom