Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η αναγκη προηγητε με 30 ψηφους,αραγε βλεπουμε μονο την εκσπερματωση και χαθηκε ο ρομαντισμος/και υπαρχουν παντα οι 13 αμετανοητοι,μπουρδελα για παντα :grin:!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ενταξη υπηρξαν μερικες περιπτωσης που καποια κοριτσια βγηκαν για καφε μαζι με καποιους πελατες,αλλα πιστευω λογω διευρινσης της πελατειας τους και νεων γνωριμιων,μου θυμιζη καποιους που ειχαν σχεση με στριπερ,που ενω πηδουσαν εξω,καθε βραδυ ηταν στο μαγαζι και κερναγαν 10 ποτα,συν οτι εξω πληρωναν τα υπολοιπα!
Ακριβως,αγαπουληδες,πληρωνουν την αγαπη για να την εχουν νομιζωντας οτι ειναι ολα ενταξη,αλλα ζουν σε μεγαλη πλανη,που οταν τελειωνη,γκρεμιζονται ψυχικα αναζητωντας την ληθη απεγνωσμενα!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ψυχικά αλλά και σωματικά...

Υ.Γ. Και νιώθουν σαν τον Αδάμ στον δρόμο που οδηγεί μακριά απ' τον Παράδεισο...

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η αναγκη προηγητε με 30 ψηφους,αραγε βλεπουμε μονο την εκσπερματωση και χαθηκε ο ρομαντισμος/και υπαρχουν παντα οι 13 αμετανοητοι,μπουρδελα για παντα :grin:!
Η δυσκολια της ζωης,οικονομικο,ανχος αν θα εχουμε δουλεια,ολα οδηγουν στην ευκολη λυση των 10-20 ευρω.Ποιος εχη γκομενα τωρα να κανη τρελλα εξοδα με βολτες,φαγητα ,βενζινες κλπ. :grin:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ψυχικά αλλά και σωματικά...

Υ.Γ. Και νιώθουν σαν τον Αδάμ στον δρόμο που οδηγεί μακριά απ' τον Παράδεισο...
Για αυτο χασαμε τον παραδεισο αγαπητε,για μια γυναικα.Εννοητε  χωρις ψυχικη υγεια δεν δουλευη η σωματικη νοερως!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η σεξουαλική πράξη με όρους Αγάπης είναι μέσον, ενώ με όρους Λαγνείας είναι αυτοσκοπός.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny:ρομαντισμος και μπουρδελα,,,,, :2funny: :2funny:Σα να λεμε κουλουρι και ερωτας,παρτουζα στα χρονια της χολερας,αγαπη στα τεσσερα,,,Α ρε τι τεραστιο σαιτ ειναι αυτο,καθε μερα μια καινουργια ιδεα.... :2funny: :2funny: :2funny:δωστε και αλλο...

Επισκέπτης
Είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αξίζει να χάσει κανείς τον Παράδεισο!

Τεράστιο αυτό που είπες φίλε Μάθιου! Τεράστιο! :rockon:

:2funny: :2funny:ρομαντισμος και μπουρδελα,,,,, :2funny: :2funny:Σα να λεμε κουλουρι και ερωτας...

Γιατί παρακαλώ; Τυχαίο είναι το ότι ο όρος <<Πρωκτικός Έρωτας>> έχει ευρεία αποδοχή ακόμα και στην επιστημονική κοινότητα; :sunglasses:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny:ρομαντισμος και μπουρδελα,,,,, :2funny: :2funny:Σα να λεμε κουλουρι και ερωτας,παρτουζα στα χρονια της χολερας,αγαπη στα τεσσερα,,,Α ρε τι τεραστιο σαιτ ειναι αυτο,καθε μερα μια καινουργια ιδεα.... :2funny: :2funny: :2funny:δωστε και αλλο...
Επειδη γελας,να σε ρωτησω,εσυ πας στα μπουρδελα?

andre_omega_man

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τεράστιο αυτό που είπες φίλε Μάθιου! Τεράστιο! :rockon:

Γιατί παρακαλώ; Τυχαίο είναι το ότι ο όρος <<Πρωκτικός Έρωτας>> έχει ευρεία αποδοχή ακόμα και στην επιστημονική κοινότητα; :sunglasses:

Πρωκτικός έρωτας!!!!!Πολύ καλό ειλικρινά. Φαντάζεσαι να το πεις σε κοπέλα: "έλα να κάνουμε έρωτα....πρωκτικό"

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Πρωκτικός έρωτας!!!!!Πολύ καλό ειλικρινά. Φαντάζεσαι να το πεις σε κοπέλα: "έλα να κάνουμε έρωτα....πρωκτικό"

Κι ακόμα παραπέρα:
"Σ' έχω ερωτευτεί πραγματικά, σ' έχω ερωτευτεί πρωκτικά"...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Θα μπορουσες αγαπητε να αναλυσης τον ορο λιγο περισσοτερο,γιατι τα σοβαρα πραγματα,καποιοι τα θεωρουν αστεια?

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αξίζει να χάσει κανείς τον Παράδεισο!
Και εγω φιλε μαθιου 2χρονια τα ειχα με μια στριπερ,εβλεπα τις φιλες της καποιες καναν εξτρα αυτη την δουλεια,βιζιτες δηλαδη,αν θελης θα σου πω την ιστορια,την καταληξη της και τι εγινε με τις φιλες της!Για αυτο καμια φορα σου απανταω αρνητικα,κατι ξερω φιλε μαθιου!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και εγω φιλε μαθιου 2χρονια τα ειχα με μια στριπερ,εβλεπα τις φιλες της καποιες καναν εξτρα αυτη την δουλεια,βιζιτες δηλαδη,αν θελης θα σου πω την ιστορια,την καταληξη της και τι εγινε με τις φιλες της!Για αυτο καμια φορα σου απανταω αρνητικα,κατι ξερω φιλε μαθιου!
Πες μας την ιστορια τυπε,για γνωση και συμορφωση!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πες μας την ιστορια τυπε,για γνωση και συμορφωση!
Δεν θα μπω σε λεπτομεριες,αλλα επι της ουσιας,ηταν μια δυνατη σχεση,οπως και του μαθιου,βγαιναμε,κοιμομασταν μαζι,περναγαμε ομορφα,βεβαια καθε βραδυ ημουν μαγαζι,μερικες φορες κερναγα και κανα ποτο αλλα συνηθως δεν ηθελε,εψαχνε απο πελατες,της αρεσε πολυ η φαση και πιστευα οτι θα ξεκολαγε καποια στιγμη,και ετσι θα καναμε οικογενοια γιατι θα τα παραταγε,οι φιλες της τωρα οι βιζιτουδες,βλεπαν την φαση που περναγαμε ωραια,και ερχοντουσαν και μου την πεφτανε.Αλλη μου εβαζε το χερι μες στο παντελονι και μου τον χαιδευε,αλλη μου εδινε το τηλ.και μου ελεγε να βρεθουμε εξω να πηδηχτουμε κρυφα γιατι με γουσταρε κλπ.κλπ.Απο αυτο συμπερενα οτι οι αλλες την ζηλευαν τρελλα και ηθελαν να της κανουν χαλαστρα,γιατι αυτη να ειναι τυχερη και μεις οχι,στην αρχη αυτο σκεφτηκα,και ελεγα πως αν πηδηξω καμια απο της αλλες θα με δωσουν στεγνα και δεν ηθελα τιποτα να μου το χαλαση!Ετσι συνεχισα χωρις να δινω σημασια στις αλλες,το ποτηρι ξεχειλησε οταν η καλυτερη της φιλη στο μαγαζι,οταν η δικια μου εφυγε απο διπλα μου,ηρθε καθισε διπλα μου κοιταξε γυρω γυρω και επιασε το χερι μου και το εβαλε στο νινι της!αν με εβλεπε δλδ.η δικια μου να ελεγε αυτη οτι της την επεσα να την πηδηξω.Βρηκα κατι δικαιολογιες οτι κουραζομε γιατι δουλευω το πρωι και δεν αντεχω να την πηγαινω και να την φερνω και κανα σαβατο να καθομαι να πινω κανα ποτο!Η ιστορια ειναι μεγαλη και θα την συνεχισω αργοτερα,θα ηθελα προς το παρων να ακουσω αποψης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom