Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692

Επισκέπτης
Επιτρέψτε μου να πιστεύω (χωρίς το παραμικρό ίχνος αλαζονείας σ' αυτό που γράφω) πως βλέπω πέρα από αυτό που βλέπουν τα μάτια.

Δεν περιορίζομαι σ' αυτό που βλέπει η όραση μου.

Ἔχετε λοιπὸν μίαν ἐνόρασιν, μίαν μεταφυσικὴν ἐμπειρίαν. Ὁρίστε! Ἁπταὶ ἀποδείξεις! Κατετροπώθησαν οἱ ἀντιπαθέστατοι ὑλισταὶ (κομμουνισταὶ καὶ ἕτεροι συναφεῖς) τοῦ ἱστοτόπου!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ἔχετε λοιπὸν μίαν ἐνόρασιν, μίαν μεταφυσικὴν ἐμπειρίαν. Ὁρίστε! Ἁπταὶ ἀποδείξεις! Κατετροπώθησαν οἱ ἀντιπαθέστατοι ὑλισταὶ (κομμουνισταὶ καὶ ἕτεροι συναφεῖς) τοῦ ἱστοτόπου!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
άξιος!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ιερόδουλες είναι μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι.

Επιτρέψτε μου να πιστεύω (χωρίς το παραμικρό ίχνος αλαζονείας σ' αυτό που γράφω) πως βλέπω πέρα από αυτό που βλέπουν τα μάτια.

Προχωράω πιο πέρα, κι αυτό που βλέπω/νιώθω/αντιλαμβάνομαι/αισθάνομαι είναι πρώτα απ' όλα πως πρόκειται για μια υπέροχη/φανταστική/εκπληκτική/απόλυτα σαγηνευτική [size=16pt]ΓΥΝΑΙΚΑ!!![/size]
Ακριβως μαθιου βλεπης με τον δικο σου τροπο την γαλατεια σου!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ακριβως αυτο ηθελα να πω με το μυθο του Πυγμαλιωνα, μονο που με τις πορνες ειναι αγαλματα /Γαλατειες που δεν ζωντανευουν ποτε...

τελοσπαντων , αν βαλεις ενα συστημα μαριονετων ατομων που απλα εκτελουν εντολες (ειτε ειναι δημοσιοι υπαλληλοι , ειτε πορνες , ειτε δικηγοροι κτλ)
το μοντελο του ανθρωπου μοιαζει πολυ μ'αυτο του Πυγλαλιωνα , δηλαδη αηδιασμενος απο το συστημα που τον περιβαλλει δημιουργει μια νεα δομη δικια του που εν τελει παιρνει σαρκα και οστα.
Ο Πυγμαλιωνας ζει μεσω του εργου του που ο ιδιος γεννησε, τα ατομα απλα υπαρχουν και αναπαραγουν το ηδη υπαρχον συστημα , δεν παραγουν ποτε κατι καινουριο ή κατι που δεν ειναι απλα εκτελεση καποιων εντολων...
Ωραια!Μου θυμιζης αγαπητε φιλε τους ποιητες(ονοματα δεν θελω να εκφρασω),που με βαθυ τροπο εδιναν μεσω των γραφομενων κρυμενα κατα καποιο τροπο τα συναισθηματα τους,αφηνωντας των αναγνωστη να βρη την βαθυτερη εννοια,αν το καταλαβαινε φυσικα!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Προχωράω πιο πέρα, κι αυτό που βλέπω/νιώθω/αντιλαμβάνομαι/αισθάνομαι είναι πρώτα απ' όλα πως πρόκειται για μια υπέροχη/φανταστική/εκπληκτική/απόλυτα σαγηνευτική [size=16pt]ΓΥΝΑΙΚΑ!!![/size]
Ναι φιλε,το δικο σου ομως ματι,εκεινη-ες τις ρωτησες τι αισθανονται για τον εαυτο τους?η κατα ποσο αισθανονται τα αισθηματα του καθενος απο εμας?αν τα αισθανονται η προσποιουνται βεβαια!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι φιλε,το δικο σου ομως ματι,εκηνη-ες τις ρωτησες τι αισθανονται για τον εαυτο τους?η κατα ποσο αισθανονται τα αισθηματα του καθενος απο εμας?αν τα αισθανονται η προσποιουνται βεβαια!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα επεφτε απο τα συννεφα σου λεω.....  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

θα επεφτε απο τα συννεφα σου λεω.....  ;)

Ενταξη υπηρξαν μερικες περιπτωσης που καποια κοριτσια βγηκαν για καφε μαζι με καποιους πελατες,αλλα πιστευω λογω διευρινσης της πελατειας τους και νεων γνωριμιων,μου θυμιζη καποιους που ειχαν σχεση με στριπερ,που ενω πηδουσαν εξω,καθε βραδυ ηταν στο μαγαζι και κερναγαν 10 ποτα,συν οτι εξω πληρωναν τα υπολοιπα!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ενταξη υπηρξαν μερικες περιπτωσης που καποια κοριτσια βγηκαν για καφε μαζι με καποιους πελατες,αλλα πιστευω λογω διευρινσης της πελατειας τους και νεων γνωριμιων,μου θυμιζη καποιους που ειχαν σχεση με στριπερ,που ενω πηδουσαν εξω,καθε βραδυ ηταν στο μαγαζι και κερναγαν 10 ποτα,συν οτι εξω πληρωναν τα υπολοιπα!
Εξαιρεσεις παντα υπαρχουν, ασχετα αν το θεωρω ηλιθιο, οταν γινεται εν γνωση επαγγελματικης ιδιοτητας
καθως σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι να περιμενεις πολλα πολλα

Ειναι σαν να λες παω σε οικους ανοχης να βρω την κοπελα μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:uglystupid: :headbang:

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εξαιρεσεις παντα υπαρχουν, ασχετα αν το θεωρω ηλιθιο, οταν γινεται εν γνωση επαγγελματικης ιδιοτητας
καθως σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι να περιμενεις πολλα πολλα

Ειναι σαν να λες παω σε οικους ανοχης να βρω την κοπελα μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:uglystupid: :headbang:
Συμφωνω μαζι σου,ας υποθεσουμε οτι μια στο εκαομμυριο κανης σχεση με μια τετοια κοπελα.,θα δεχωσουν να την πηδας το βραδυ χωρις να παρης προφυλαξης?πως θα αισθανοσουν,αν ηξερες οτι ολη την ημερα στην ξεσκιζαν στο :knockinb:.Η θα γινοσουν νταβας η θα ησουν :uglystupid: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συμφωνω μαζι σου,ας υποθεσουμε οτι μια στο εκαομμυριο κανης σχεση με μια τετοια κοπελα.,θα δεχωσουν να την πηδας το βραδυ χωρις να παρης προφυλαξης?πως θα αισθανοσουν,αν ηξερες οτι ολη την ημερα στην ξεσκιζαν στο :knockinb:.Η θα γινοσουν νταβας η θα ησουν :uglystupid: :2funny:
αυτο ακριβως

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια!Μου θυμιζης αγαπητε φιλε τους ποιητες(ονοματα δεν θελω να εκφρασω),που με βαθυ τροπο εδιναν μεσω των γραφομενων κρυμενα κατα καποιο τροπο τα συναισθηματα τους,αφηνωντας των αναγνωστη να βρη την βαθυτερη εννοια,αν το καταλαβαινε φυσικα!
Πραγματι οι αποψεις και τα παραδειγματα του συναγωνιστη ειναι πολυ ωραια! :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σ'ευχαριστω
αν και νομιζω οτι η συζητηση με σκεπτομενους ανθρωπους  ειναι αυτη που βοηθαει να προχωρησουμε σε νεα συμπερασματα.
Δηλαδη μ'αρεσει μια πολυφωνικη μελωδια , που το αρμονικο ταιριασμα ολων των φωνων προσδιδει ενα καλο αισθητικα αποτελεσμα.
Οποτε συζητωντας δημιουργουμε μια πολυφωνικη μελωδια !

Ολο αυτο ειναι καλο μονο αν ξερεις οτι ειναι τεχνητο.

Αν καταλαβεινεις την αθλιοτητα της αληθειας και συ την ωραιοποιεις τοτε ειναι υγιες.
Αν ομως πιστευεις οτι η αληθεια ειναι ωραια απο μονη της τοτε ειναι παθολογικο.

ή αλλιως

αν πιστευεις τις ψευδαισθησεις ως αληθινες τοτε εισαι ψυχωσικος
μονο αν καταλαβαινεις το ψεμα των ψευδαισθησεων , εισαι υγιης

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

"Οι αντιπαθέστατοι υλισταί (κλπ) του ιστότοπου" όπως τους ονομάζετε, κατετροπώθησαν πρώτα από εσάς, την στιγμή ακριβώς που επιλάξατε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα αυτή που χρησιμοποιήτε στα γραπτά σας.
Δεν απέμεινε τίποτε απολύτως για εμάς, για να το κατατροπώσουμε. Άλλωστε, σας βεβαιώνω προσωπικά πως δεν είχα ποτέ μου καμία τέτοια πρόθεση.

Υ.Γ. Είναι πολύ άστοχο εκ μέρους σας, να βάζετε στο στόμα μου (ή στην πένα μου) λόγια και λέξεις που όχι μόνο δεν χρησιμοποίησα, αλλά ούτε καν υπονόησα!!!
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι εσχάτως, έχει αρχίσει να γίνεται η αγαπημένη σας τακτική αντιπαράθεσης...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Θα ηθελα να παρακαλεσω τους συναγωνιστες,επειδη το θρεντ αποτελειται μεχρι τωρα απο ομορφες αποψης και συμπερασματα,να μην δημιουργουνται αντιπαραθεσης και ασκοπα σπαμ,να εκφραζονται αποψης επι του θεματος παρακαλω!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σ'ευχαριστω
αν και νομιζω οτι η συζητηση με σκεπτομενους ανθρωπους  ειναι αυτη που βοηθαει να προχωρησουμε σε νεα συμπερασματα.
Δηλαδη μ'αρεσει μια πολυφωνικη μελωδια , που το αρμονικο ταιριασμα ολων των φωνων προσδιδει ενα καλο αισθητικα αποτελεσμα.
Οποτε συζητωντας δημιουργουμε μια πολυφωνικη μελωδια !
Ωραιος συνηρμος,αλλα παντα θα υπαρχη και η παραφωνια και το αισθητικο αποτελεσμα θα αλλιωνετε λιγο!Αλλα για αυτο υπαρχη η συζητηση για να την διωρθωσουμε!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ολο αυτο ειναι καλο μονο αν ξερεις οτι ειναι τεχνητο.

Αν καταλαβεινεις την αθλιοτητα της αληθειας και συ την ωραιοποιεις τοτε ειναι υγιες.
Αν ομως πιστευεις οτι η αληθεια ειναι ωραια απο μονη της τοτε ειναι παθολογικο.

ή αλλιως

αν πιστευεις τις ψευδαισθησεις ως αληθινες τοτε εισαι ψυχωσικος
μονο αν καταλαβαινεις το ψεμα των ψευδαισθησεων , εισαι υγιης
Ακριβως,αλλα και το ψεμα των ψευδαιστησεων ειναι σχετικο για το καθε ατομο!Καθις το φανταζετε αναλογα με τις αναγκες και τα θελω του εαυτου του,τα οποια δεν εχη!

Επισκέπτης
"Οι αντιπαθέστατοι υλισταί (κλπ) του ιστότοπου" όπως τους ονομάζετε, κατετροπώθησαν πρώτα από εσάς, την στιγμή ακριβώς που επιλάξατε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα αυτή που χρησιμοποιήτε στα γραπτά σας.
Δεν απέμεινε τίποτε απολύτως για εμάς, για να το κατατροπώσουμε. Άλλωστε, σας βεβαιώνω προσωπικά πως δεν είχα ποτέ μου καμία τέτοια πρόθεση.

Υ.Γ. Είναι πολύ άστοχο εκ μέρους σας, να βάζετε στο στόμα μου (ή στην πένα μου) λόγια και λέξεις που όχι μόνο δεν χρησιμοποίησα, αλλά ούτε καν υπονόησα!!!
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι εσχάτως, έχει αρχίσει να γίνεται η αγαπημένη σας τακτική αντιπαράθεσης...

Καλῶς. Ἀνακαλῶ τὰ πάντα, ἐὰν ὑπήρξαν προκλητικά.

Ἀληθῶς εἶσθε OBE;

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μέσα στα καπηλειά και τα χαμαιτυπεία
της Βηρυτού κυλιέμαι. Δεν ήθελα να μένω
στην Αλεξάνδρεια εγώ. Μ’ άφισεν ο Ταμίδης·
κ’ επήγε με του Επάρχου τον υιό για ν’ αποκτήσει
μια έπαυλι στον Νείλο, ένα μέγαρον στην πόλιν.
Δεν έκανε να μένω στην Αλεξάνδρεια εγώ.—
της Βηρυτού κυλιέμαι. Μες σ’ ευτελή κραιπάλη
διάγω ποταπώς. Το μόνο που με σώζει
σαν εμορφιά διαρκής, σαν άρωμα που επάνω
στην σάρκα μου έχει μείνει, είναι που είχα δυο χρόνια
δικό μου τον Ταμίδη, τον πιο εξαίσιο νέο,
δικό μου όχι για σπίτι ή για έπαυλι στον Νείλο.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
της Βηρυτού κυλιέμαι. Δεν ήθελα να μένω
στην Αλεξάνδρεια εγώ. Μ’ άφισεν ο Ταμίδης·
κ’ επήγε με του Επάρχου τον υιό για ν’ αποκτήσει
μια έπαυλι στον Νείλο, ένα μέγαρον στην πόλιν.
Δεν έκανε να μένω στην Αλεξάνδρεια εγώ.—
της Βηρυτού κυλιέμαι. Μες σ’ ευτελή κραιπάλη
διάγω ποταπώς. Το μόνο που με σώζει
σαν εμορφιά διαρκής, σαν άρωμα που επάνω
στην σάρκα μου έχει μείνει, είναι που είχα δυο χρόνια
δικό μου τον Ταμίδη, τον πιο εξαίσιο νέο,
δικό μου όχι για σπίτι ή για έπαυλι στον Νείλο.
Και αυτο μια αποψη ρομαντισμου ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom