Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σκεψη και αισθημα πανε μαζι
δεν νοειται το ενα χωρις το αλλο

η μνημη ποναει
γιατι πρεπει να εξελιχθουμε

μονο με την σκεψη ομως εξελισσομαστε
ωστε να κωδικοποιησουμε τα αισθηματα

το αισθημα ειναι το υλικο της σκεψης
και η μνημη το εδαφος πανω στο οποιο χτιζουμε με τη σκεψη

ενα τελειο παραδειγμα "σκεψης-αισθησης" ειναι αυτο το ποιημα του Καβαφη:

«Δυναμωμένος με θεωρία και μελέτη,
εγώ τα πάθη μου δεν θα φοβούμαι σα δειλός.
Το σώμα μου στες ηδονές θα δώσω,
στες απολαύσεις τες ονειρεμένες,
στες τολμηρότερες ερωτικές επιθυμίες,
στες λάγνες του αίματός μου ορμές, χωρίς
κανέναν φόβο, γιατί όταν θέλω -
και θάχω θέλησι, δυναμωμένος
ως θάμαι με θεωρία και μελέτη -
στες κρίσιμες στιγμές θα ξαναβρίσκω
το πνεύμα μου, σαν πριν, ασκητικό.»
Εξαισιο,αλλα ισχυη για τους ρομαντικους,υπαρχη και μια αλλη κατηγορια που απλα δουλευη με το κατω κεφαλι,δλδ.ακουη μονο την καυλα του και βλεπη την ιεροδουλη σαν την καταληξη δουλη,πηδαμα τελειωνουμε και τελος,ετσι απλα χωρις να τους ενδιαφερη τιποτα!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Εξαισιο,αλλα ισχυη για τους ρομαντικους,υπαρχη και μια αλλη κατηγορια που απλα δουλευη με το κατω κεφαλι,δλδ.ακουη μονο την καυλα του και βλεπη την ιεροδουλη σαν την καταληξη δουλη,πηδαμα τελειωνουμε και τελος,ετσι απλα χωρις να τους ενδιαφερη τιποτα!
αρα το αισθημα ειναι ικανη αλλα οχι αναγκαια συνθηκη για τη σκεψη

επειδη ολοι οσοι αισθανονται δεν σκεφτονται κιολας

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
αρα το αισθημα ειναι ικανη αλλα οχι αναγκαια συνθηκη για τη σκεψη

επειδη ολοι οσοι αισθανονται δεν σκεφτονται κιολας
Ακριβως, γιατι τοτε θα ειχαμε πολλες περιπτωσης ερωτα μεταξυ πελατη και ιεροδουλης και οχι ενος αλλα πολλων και τοτε να δης τι θα γινοταν,αρα το αισθημα ειναι ποιο σωστα να δουλευη σε μια καθως πρεπη σχεση,παρα σε μια πληρωμενη ερωτικη συνναλαγη.Τωρα ομως αν υπαρξουν και τετοιες περιπτωσης,οχι οτι ειναι κακο,π.χ.μαθιου,δεν θα οδηγηση πουθενα και το αποτελεσμα ειναι η ανεπανωρθωτη πληγη που θα μεινη και θα παρη καποιο καιρο να επαναρθης σε φυσιολογικη κατασταση!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ακριβως, γιατι τοτε θα ειχαμε πολλες περιπτωσης ερωτα μεταξυ πελατη και ιεροδουλης και οχι ενος αλλα πολλων και τοτε να δης τι θα γινοταν,αρα το αισθημα ειναι ποιο σωστα να δουλευη σε μια καθως πρεπη σχεση,παρα σε μια πληρωμενη ερωτικη συνναλαγη.Τωρα ομως αν υπαρξουν και τετοιες περιπτωσης,οχι οτι ειναι κακο,π.χ.μαθιου,δεν θα οδηγηση πουθενα και το αποτελεσμα ειναι η ανεπανωρθωτη πληγη που θα μεινη και θα παρη καποιο καιρο να επαναρθης σε φυσιολογικη κατασταση!
αν και το ζευγαρι "αισθημα και σκεψη" το εγραψα γενικοτερα
εσυ το εξειδικευσες στο ζευγαρι "ιεροδουλη-πελατης" που και σ'αυτη την περιπτωση κολλαει...!

Με αφορμη τη σκεψη του Picker σε ενα αλλο θρεντ :

Ακριβως. Το μονο τους πλεονεκτημα εναντι των αντρων ειναι οτι εχουν πολυ μικροτερη λιμπιντο και εκμεταλλευονται τη σεξουαλικη αναγκη των αντρων. Ολη η εμφανιση και η συμπεριφορα των γυναικων εχει να κανει με αυτο που ειπες, οτι δηλαδη ο αντρας εχει πολυ μεγαλυτερη αναγκη το σεξ και θα κανει τα παντα για να το βρει, ενω η γυναικα μπορει να μεινει χωρις σεξ για πολυ μεγαλυτερο διαστημα χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Ειναι το μοναδικο τους πλεονεκτημα, κατα τ' αλλα ειναι σαφως λιγοτερο εξυπνες και ικανες.

ο οποιος επειδη για λογους ελεηνιδων λατρευει τις πουτανες (αδικως κατ'εμε, αλλα δεν ειναι επι της παρουσης να συζητησουμε το θεμα του εδω...)
μου εδωσε εμπνευση να καταλαβω γιατι το iq των γυναικων ειναι κατα μ.ο. 10 μοναδες χαμηλοτερο απο αυτο τον αντρων.
Ειναι αυτο που λεγαμε και πιο πριν αισθηση και σκεψη πανε μαζι, οποτε αν διεγειρεται πιο ευκολα ο αντρας (πολλες φορες ενα βλεμμα ειναι αρκετο) διεγειρεται πιο ευκολα και το μυαλο του. Οι γυναικες οπως λεει και ο picker δεν ειναι τοσο ευφλεκτες σεξουαλικα οσο οι αντρες (θελουν ειδικη προεργασια) αρα οχι και τοσο ευφλεκτες νοητικα.
Οι ανθρωποι ειμαστε ψυχοσωματικες οντοτητες η σωματικη διεγερση επηρρεαζει την νοητικη και το αντιστροφο

Επισκέπτης

ο οποιος επειδη για λογους ελεηνιδων λατρευει τις πουτανες (αδικως κατ'εμε, αλλα δεν ειναι επι της παρουσης να συζητησουμε το θεμα του εδω...)
μου εδωσε εμπνευση να καταλαβω γιατι το iq των γυναικων ειναι κατα μ.ο. 10 μοναδες χαμηλοτερο απο αυτο τον αντρων.
Ειναι αυτο που λεγαμε και πιο πριν αισθηση και σκεψη πανε μαζι, οποτε αν διεγειρεται πιο ευκολα ο αντρας (πολλες φορες ενα βλεμμα ειναι αρκετο) διεγειρεται πιο ευκολα και το μυαλο του. Οι γυναικες οπως λεει και ο picker δεν ειναι τοσο ευφλεκτες σεξουαλικα οσο οι αντρες (θελουν ειδικη προεργασια) αρα οχι και τοσο ευφλεκτες νοητικα.
Οι ανθρωποι ειμαστε ψυχοσωματικες οντοτητες η σωματικη διεγερση επηρρεαζει την νοητικη και το αντιστροφο

Στη βαση της σκεψης μας πιστευω οτι συμφωνουμε, απλα ο καθενας απο τους δυο μας της δινει διαφορετικη προεκταση. It's ok.  :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Στη βαση της σκεψης μας πιστευω οτι συμφωνουμε, απλα ο καθενας απο τους δυο μας της δινει διαφορετικη προεκταση. It's ok.  :sunglasses:
σωστα
συμφωνω με την σκεψη σου , απλα δεν υιοθετω το συμπερασμα που βγαζεις...

πχ αν δεν μ'αρεσει ο Αρης δεν θα θεοποιησω αυτοματως τον Παοκ
μπορει να μη μ'αρεσει καν, να ειμαι οπαδος καποιας ομαδας
απλα ειμαι φιλαθλος , μ'αρεσει γενικα το ποδοσφαιρο
και οποτε θελω βλεπω και τον Αρη και τον Παοκ και οτι γενικα μου τραβηξει το ενδιαφερον...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Τωρα οσο αφορα την σκεψη του πικερ να λατρευη της πουτανες εχη τους δικους του λογους,δεν ισχυη αυτο παντα για ολες τις γυναικες,καποιες που ειναι καυλιαρες και ξερουν τι θελουν καμακωνουν και βαζουν αυτες πρωτες τον ανδρα κατω,για το μυαλο τους θα συμφωνησω οπως και για τις ψυχοσωματικες οντοτητες,για την διεγερση καθε ανθρωπος εχη τον δικο του τροπο λειτουργειας,πολλες φορες ερεθιζομαστε και μονο με την σκεψη παρα με το βλεμμα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πχ αν δεν μ'αρεσει ο Αρης δεν θα θεοποιησω αυτοματως τον Παοκ
μπορει να μη μ'αρεσει καν, να ειμαι οπαδος καποιας ομαδας
απλα ειμαι φιλαθλος , μ'αρεσει γενικα το ποδοσφαιρο
και οποτε θελω βλεπω και τον Αρη και τον Παοκ και οτι γενικα μου τραβηξει το ενδιαφερον...
Θα το θεσω διαφορετικα,οταν παμε τσαρκα στα σπιτακια,δεν βλεπουμε την πρωτη και περναμε μεσα,αλλα γυρναμε πολλα σπιτακια βλεπουμε πολλες κοπελες ακουμε το δινην και μετα αποφασηζουμε!Τωρα πως αποφασηζουμε,με τα δικα μας κριτιρια,αν πρωτον αρεση στους οφθαλμους μας,το δευτερο οι υπηρεσιες,αν κανη φουλ προγραμα κλπ.και ενα τελευταιο αν απο το παιχνιδι που μας κανη υπαρχειο καποιο σημαδι η γενικα χημεια,αλλα μπορει μια να μην μας αρεση οπτικα αλλα αν για καποιο λογο την παρουμε να περασουμε καλα,αυτο το λεω σε γενικες γραμμες,το αποτελεσμα ειμαστε οπαδοι του νινιου!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θα το θεσω διαφορετικα,οταν παμε τσαρκα στα σπιτακια,δεν βλεπουμε την πρωτη και περναμε μεσα,αλλα γυρναμε πολλα σπιτακια βλεπουμε πολλες κοπελες ακουμε το δινην και μετα αποφασηζουμε!Τωρα πως αποφασηζουμε,με τα δικα μας κριτιρια,αν πρωτον αρεση στους οφθαλμους μας,το δευτερο οι υπηρεσιες,αν κανη φουλ προγραμα κλπ.και ενα τελευταιο αν απο το παιχνιδι που μας κανη υπαρχειο καποιο σημαδι η γενικα χημεια,αλλα μπορει μια να μην μας αρεση οπτικα αλλα αν για καποιο λογο την παρουμε να περασουμε καλα,αυτο το λεω σε γενικες γραμμες,το αποτελεσμα ειμαστε οπαδοι του νινιου!
συμφωνοι αλλα δεν ηθελα να εστιασω σ'αυτο...
απλα ηθελα να πω οτι το μισος κατα των ελεηνιδων δεν πρεπει να πυροδοτει την λατρεια των πορνων
ολα τα στοιχεια ειναι μερος του συστηματος , ειναι κατι σαν ρομποτακια που εκτελουν εντολες
ασχετα αν αυτα τα ρομποτακια ειναι πορνες δασκαλες φοιτητριες ή δεν ξερω γω τι αλλο...
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
συμφωνοι αλλα δεν ηθελα να εστιασω σ'αυτο...
απλα ηθελα να πω οτι το μισος κατα των ελεηνιδων δεν πρεπει να πυροδοτει την λατρεια των πορνων
ολα τα στοιχεια ειναι μερος του συστηματος , ειναι κατι σαν ρομποτακια που εκτελουν εντολες
ασχετα αν αυτα τα ρομποτακια ειναι πορνες δασκαλες φοιτητριες ή δεν ξερω γω τι αλλο...
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Συμφωνω,αλλα αν και ειμαι παθων,ποτε δεν αισθανθηκα μισος για τις ελληνιδες,αλλα ουτε και στραφηκα στις πορνες ως υποκαταστατο,ναι παμε ολοι,αλλα για να εκτελεσουμε την αναγκη μας,την σεξουαλικη,τωρα αν μερικοι αισθανωνται αδυναμοι,η δεν εχουν τροπο να την ξεπερασουν και ολισθενουν με ερωτες και αγαπες για αυτες ειναι χαμενοι!Υπαρχη παντα λυση για οποιον θελη να κανη την υπερβαση και κανονας συγκρισης!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ξερεις τον μυθο του Πυγμαλιωνα φιλε μου sotirof?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ο Πυγμαλίων ενοχλημένος από το ήθος των γυναικών της περιοχής του, αφιερώθηκε στην γλυπτική, προσπαθώντας να δημιουργήσει το τέλειο είδωλο της γυναίκας. Ένα από τα γλυπτά του τον συγκίνησε τόσο που το θαύμαζε σε τέτοιο σημείο που του έδωσε το όνομα Γαλάτεια και περνούσε ώρες να το κοιτά, να το χαϊδεύει και να του μιλά, με αποτέλεσμα να το ερωτευτεί σφοδρά. Άρχισε τότε να χαρίζει δώρα και να το ντύσει με πολύτιμα ενδύματα. Στη γιορτή της θεά Αφροδίτης παρακάλεσε την θεά να του επιτρέψει να πάρει σαν γυναίκα την Γαλάτεια: “O dèi, se è vero che tutto potete concedere, io vorrei avere come moglie - (non osò dire ‘la fanciulla d’avorio’) - una simile alla fanciulla d’avorio”. Η θεά βλέποντας τον έρωτα και την οδύνη του, έδωσε ζωή στο εξαίσιο αριστούργημά του.
Όταν ο Πυγμαλίων επέστρεψε στο σπίτι του, χαϊδεύοντας το άγαπημένο του άγαλμα ένοιωσε ότι ζωντανεύει και μεταμορφώνεται σε μια εξαίσια κόρη. Παντρεύεται τότε την Γαλατεία, καλώντας στο γάμο τους και την θειά Αφροδίτη.

Αυτος ο μυθος για μενα εχει πολλες και πολυ σημαντικες σημασιες που μπορει να τις συζητησουμε εν καιρω

μια απ'αυτες  αν και οχι τοσο κυρια αλλα που αρμοζει στην περισταση ειναι οτι καθεις πλαθει το ερωτικο του ιδανικο ως αντιδραση στο "κακο" περιβαλλον και το θεωρει μοναδικο και το λατρευει.

ας πουμε καποιος ερωτευεται πορνες επειδη ειναι κακες οι ελεηνιδες και η ηθικη τους...
καποιος αλλος ερωτευεται αυτη την ηθικη και τις κοινωνους της επειδη μισει το περιθωριο και τις πορνες...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ο Πυγμαλίων ενοχλημένος από το ήθος των γυναικών της περιοχής του, αφιερώθηκε στην γλυπτική, προσπαθώντας να δημιουργήσει το τέλειο είδωλο της γυναίκας. Ένα από τα γλυπτά του τον συγκίνησε τόσο που το θαύμαζε σε τέτοιο σημείο που του έδωσε το όνομα Γαλάτεια και περνούσε ώρες να το κοιτά, να το χαϊδεύει και να του μιλά, με αποτέλεσμα να το ερωτευτεί σφοδρά. Άρχισε τότε να χαρίζει δώρα και να το ντύσει με πολύτιμα ενδύματα. Στη γιορτή της θεά Αφροδίτης παρακάλεσε την θεά να του επιτρέψει να πάρει σαν γυναίκα την Γαλάτεια: “O dèi, se è vero che tutto potete concedere, io vorrei avere come moglie - (non osò dire ‘la fanciulla d’avorio’) - una simile alla fanciulla d’avorio”. Η θεά βλέποντας τον έρωτα και την οδύνη του, έδωσε ζωή στο εξαίσιο αριστούργημά του.
Όταν ο Πυγμαλίων επέστρεψε στο σπίτι του, χαϊδεύοντας το άγαπημένο του άγαλμα ένοιωσε ότι ζωντανεύει και μεταμορφώνεται σε μια εξαίσια κόρη. Παντρεύεται τότε την Γαλατεία, καλώντας στο γάμο τους και την θειά Αφροδίτη.

Αυτος ο μυθος για μενα εχει πολλες και πολυ σημαντικες σημασιες που μπορει να τις συζητησουμε εν καιρω

μια απ'αυτες  αν και οχι τοσο κυρια αλλα που αρμοζει στην περισταση ειναι οτι καθεις πλαθει το ερωτικο του ιδανικο ως αντιδραση στο "κακο" περιβαλλον και το θεωρει μοναδικο και το λατρευει.

ας πουμε καποιος ερωτευεται πορνες επειδη ειναι κακες οι ελεηνιδες και η ηθικη τους...
καποιος αλλος ερωτευεται αυτη την ηθικη και τις κοινωνους της επειδη μισει το περιθωριο και τις πορνες...
Καταπληκτικο παραδειγμα και εχη αριστη εφαρμογη στην παρουσα περιπτωση,ετσι ενα συμπερασμα θα μπορουσε να ειναι και οι αγαπες που δημιουργουνται με την παροδο του χρονου με τις πορνες,ορισμενων ανθρωπων που αγανακτησμενοι απο την συμπεριφορα καποιον γυναικων,στρεφονται σε αυτες και τις θεοποιουν,με διαφορα δωρα με συνεχης επισκεψης,προτασεις για εξοδους κλπ.με την ψευδεστηση οτι μετα την δουλεια ειναι αλλες γυναικες με αισθηματα,αλλα αυτες ειναι οι γαλατειες και καθε ενας προσπαθη να τις ζωντανεψη!                 
Πραγματι μου αρεση πολυ η συζητηση που κανουμε διοτι βρισκω εναν πολυ καλο συνομηλιτη με πολυ σωστες αποψης και τεκμηριωσεις!

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνω,αλλα αν και ειμαι παθων,ποτε δεν αισθανθηκα μισος για τις ελληνιδες,αλλα ουτε και στραφηκα στις πορνες ως υποκαταστατο,ναι παμε ολοι,αλλα για να εκτελεσουμε την αναγκη μας,την σεξουαλικη,τωρα αν μερικοι αισθανωνται αδυναμοι,η δεν εχουν τροπο να την ξεπερασουν και ολισθενουν με ερωτες και αγαπες για αυτες ειναι χαμενοι!Υπαρχη παντα λυση για οποιον θελη να κανη την υπερβαση και κανονας συγκρισης!
Πολυ σωστα προεδρε,με τον ορο αδυναμια μπορουμε να υποθεσουμε,την αγανακτηση την πικρα καποιου απο μια σχεση η την αδυναμια να εκφραση τα αισθηματα του προς το αλλο φυλλο.Συνβενη και αυτο,οποτε ειναι ποιο ευκολο να στραφης προς της πορνες γιατι ευκολα και αβιαστα προσφερουν αυτο που θες,με αποτελεσμα να κτιζονται ποιο ευκολα διαυλοι επικοινωνιας και ανεσης,ο λεγομενος ιστος που λεγαμε ποιο πριν!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
με τον ορο αδυναμια μπορουμε να υποθεσουμε,την αγανακτηση την πικρα καποιου απο μια σχεση η την αδυναμια να εκφραση τα αισθηματα του προς το αλλο φυλλο.
Πολυ ωραια,αλλα υπαρχουν και αλλες συνισταμενες!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Υπαρχουν οι σχεσεις που βασιζονται μονο στο σεξ,οι ελευθερες σχεσεις,μερικοι ειναι μονογαμικοι,αν και σπανιζη τωρα τελευταια,υπαρχουν αυτοι που ασχολουνται μονο με πορνες,επισης αλλοι δεν ασχολουνται καθολου,αλλοι δεν θελουν ελληνιδες κλπ.ειναι θεμα επιλογης του καθενος!Για αυτο λεμε οι συντεταγμενες ειναι πολλες!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καταπληκτικο παραδειγμα και εχη αριστη εφαρμογη στην παρουσα περιπτωση,ετσι ενα συμπερασμα θα μπορουσε να ειναι και οι αγαπες που δημιουργουνται με την παροδο του χρονου με τις πορνες,ορισμενων ανθρωπων που αγανακτησμενοι απο την συμπεριφορα καποιον γυναικων,στρεφονται σε αυτες και τις θεοποιουν,με διαφορα δωρα με συνεχης επισκεψης,προτασεις για εξοδους κλπ.με την ψευδεστηση οτι μετα την δουλεια ειναι αλλες γυναικες με αισθηματα,αλλα αυτες ειναι οι γαλατειες και καθε ενας προσπαθη να τις ζωντανεψη!                   
Πραγματι μου αρεση πολυ η συζητηση που κανουμε διοτι βρισκω εναν πολυ καλο συνομηλιτη με πολυ σωστες αποψης και τεκμηριωσεις!
ακριβως αυτο ηθελα να πω με το μυθο του Πυγμαλιωνα, μονο που με τις πορνες ειναι αγαλματα /Γαλατειες που δεν ζωντανευουν ποτε...

τελοσπαντων , αν βαλεις ενα συστημα μαριονετων ατομων που απλα εκτελουν εντολες (ειτε ειναι δημοσιοι υπαλληλοι , ειτε πορνες , ειτε δικηγοροι κτλ)
το μοντελο του ανθρωπου μοιαζει πολυ μ'αυτο του Πυγλαλιωνα , δηλαδη αηδιασμενος απο το συστημα που τον περιβαλλει δημιουργει μια νεα δομη δικια του που εν τελει παιρνει σαρκα και οστα.
Ο Πυγμαλιωνας ζει μεσω του εργου του που ο ιδιος γεννησε, τα ατομα απλα υπαρχουν και αναπαραγουν το ηδη υπαρχον συστημα , δεν παραγουν ποτε κατι καινουριο ή κατι που δεν ειναι απλα εκτελεση καποιων εντολων...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ιερόδουλες είναι μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι.

Επιτρέψτε μου να πιστεύω (χωρίς το παραμικρό ίχνος αλαζονείας σ' αυτό που γράφω) πως βλέπω πέρα από αυτό που βλέπουν τα μάτια.

Δεν περιορίζομαι σ' αυτό που βλέπει η όραση μου.

Προχωράω πιο πέρα, κι αυτό που βλέπω/νιώθω/αντιλαμβάνομαι/αισθάνομαι είναι πρώτα απ' όλα πως πρόκειται για μια υπέροχη/φανταστική/εκπληκτική/απόλυτα σαγηνευτική [size=16pt]ΓΥΝΑΙΚΑ!!![/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom