πορνοαναπαυομουν
το Σαββάτο θα είσαι στις επάλξεις????
θα έχουμε την αναγνώριση νέων χώρων οι οποίοι ίσως να μας δημιουργήσουν ρομαντικά συναισθήματα
πορνοαναπαυομουν
μπα, εγω ειμαι μονο μπουρδελακιαςτο Σαββάτο θα είσαι στις επάλξεις????
θα έχουμε την αναγνώριση νέων χώρων οι οποίοι ίσως να μας δημιουργήσουν ρομαντικά συναισθήματα
μπα, εγω ειμαι μονο μπουρδελακιας
Χυστες ακομα σκεφτομαι ποσο ειδιλιακα ηταν χθες στο cult μαγαζι στη Λεωνιδου
Απεναντι απ το μπουρδελο στη Λεωνιδου 8, εχει ενα ΚΑΛΤ μαγαζι για αργυλε, οπου κατσαμε με Κωστακη27 Πιτσιλιστη και Μποτοφιλο...
Πολυ ρομαντικα.....
Α! Μακη ειδαμε και το ξανθο CDακι μου καυλαντιζες
λεονιδου 6 περικαλο!Απεναντι απ το μπουρδελο στη Λεωνιδου 8, εχει ενα ΚΑΛΤ μαγαζι για αργυλε, οπου κατσαμε με Κωστακη27 Πιτσιλιστη και Μποτοφιλο...
Πολυ ρομαντικα.....
Α! Μακη ειδαμε και το ξανθο CDακι μου καυλαντιζες
Θα κατεβεις σημερα πιατσα Μακη ??
θα κατεβεις?Εχει και κωλοκαιρο ρε γαμωτο... :-
σε 3' ξεκιναωλεω να κατεβω ;)
σημερα ειναι για σκληροπυρηνικους χυστες..
εσυ?
σωπα ρε,τοσο καλη?μαλιστα...Λαστ δεν κρατηθηκα γαμησα και εγω την Κορινα στο Καλλεργη...
VFM 10... εχασες
Αφού καβλαντίσαμε για λίγο τις καβατζο-σοκαλάτες μου,χωρίς μεγάλη ανταπόκριση από τον Bmwpower κατευθυνθήκαμε προς το ρομαντικό μετάξι για να στο ασανσεράτο μπουρδέλο(Ιάσωνος 20Γ αν θυμάμαι καλά).Για κακή μου τύχη ήταν κλειστό και το πλέον παράδοξο της υπόθεσης ότι σε όσα μπήκα δεν βρήκα ένα σκληρό μιλφ με μεγάλα βυζιά που αναζητούσα τούτο το κρύο βράδι > >.Η ντίσνευλαντ με το χιονόνερο ήταν πραγματικά ειδυλλιακή και δεν μου έκανε καρδιά να την αποχορηστώ.Μεγάλο ρισπέκτ από μένα στην κυρία Ελευθερία,την τσατσά που μας φιλοξένησε για κανα 20λεπτο στο ρομαντικό τσαρδί που εργαζόταν
Κανονησε ο πιτσιλιστης να πατε εσεις οι 3 για καφε μια μερα...
Αρκει λεει να μην εχετε τον μιλεπετροζα μαζι γιατι της τη δινει στα νευρα μαυτα που λεει για το πασοκ
πςςςςςςςςς!!!!Η σκηνή ξανα παίχτηκε και σήμερα με τον Bmwpower να κι εγώ να πιρφορίζω με την αγαπημένη μου καλτ μουσική .Λαστ αφιερωμένο σε σένα
εσι το κοντρολαρισ ομοσ,τα λεσ με αλι χαρι!Εγώ να δεις
μπραβο παιδιά πολυ καλη δουλειά!μπεμπα και κοστακι ι πορνοσινεντευξι ειναι εδο