Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
το Σαββάτο θα είσαι στις επάλξεις????

θα έχουμε την αναγνώριση νέων χώρων οι οποίοι ίσως να μας δημιουργήσουν ρομαντικά συναισθήματα :grin:
μπα, εγω ειμαι μονο μπουρδελακιας :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Απεναντι απ το μπουρδελο στη Λεωνιδου 8, εχει ενα ΚΑΛΤ μαγαζι για αργυλε, οπου κατσαμε με Κωστακη27 Πιτσιλιστη και Μποτοφιλο...
Πολυ ρομαντικα.....
Α! Μακη ειδαμε και το ξανθο CDακι μου καυλαντιζες   :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

έτσι χύστες δεν σταματάμε πουθενά!!!!

ναι μου το είπε ο Στρατηλάτης ψηνόμαστε να το πάρουμε παρτούζα :zfuck: και η ανταμοιβή μου θα γίνω τιμημένο μέλος των Πρωκτικών Εξτρεμιστών :grin:

Επισκέπτης
Απεναντι απ το μπουρδελο στη Λεωνιδου 8, εχει ενα ΚΑΛΤ μαγαζι για αργυλε, οπου κατσαμε με Κωστακη27 Πιτσιλιστη και Μποτοφιλο...
Πολυ ρομαντικα.....
Α! Μακη ειδαμε και το ξανθο CDακι μου καυλαντιζες   :rockon: :rockon:
λεονιδου 6 περικαλο! :)
ο μποτοφιλοσ ιταν ο χιστισ που μασ μιισε στιν καπνικι ιδονι!!!!σε αυτον οφιλουμε ενα μεγαλο πορνοευχαριστο!!!!
ειμαστε ετιμι να σουλατσαρουμε στιν αγρια πιατσα!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny: :2funny: :2funny:
Θα κατεβεις σημερα πιατσα Μακη ??

μην γελάς γιατί αν θυμάσαι όταν της είπα ότι είσαι μαθητής Λυκείου προσφέρθηκε να την πηδήξεις τσάμπα :grin:

μπα δεν νομίζω μου έπεσε βαρύ το φαγητό και δεν μπορώ να σύρω το κουφάρι μου και αύριο το πρωί έχω ραντεβού με τον γιατρό :(

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και αφου συναντηθηκαμε παρα τις δυσμενης καιρικες συνθηκες,ακομα μια φορα στην φυλης,με Μαυρο Θανατο,Εκδικητη,Στρατηλατη,λαστ φορ λαιφ,μπεμβε παουερ,πιστιλιστη,ιπποτη,και αλλους συναγωνιστες,διαδοχικα,ξεκινησα την κουρσα απο διδυμου....
Διδυμου 20,μιλφ Αλεξανδρα!!
Διδυμου 18,μιλφ Βαλια!!
Διδυμου 18,υπογειο,Φωτεινη!!
Διδυμου 16,μιλφ Λιλιαν!!
Διδυμου 8,κατω Καρμεν!!
Φυλης 40,Τζουλια!!
Φυλης 54 επανω,μιλφ τσιγγανοηδες αδιαφορο!!
Φυλης 54,κατω,Σουζη και Ναταλι!!
Φυλης 66,Ντενιζα,Νικολετα!!
Φυλης 66,Κατια!!
Φυλης 59 Ντιανα!!
Την επομενη ενημερωση θα την συνεχισουν τα παιδια,καθοσον,ειχα συζητηση με τα μελη των προκτικων εξετρεμιστων,για την ραδιοφωνικη εκπομπη στις 5 Μαρτιου,οπου θα φιλοξενηθουν στο ραδιοφωνικο σταθμο,για να ακουστη η γνωμη τους!!
Ο Εκδικητης εκανε σε μια κορασιδα που τον προκαλεσε στο Φ.65 κατω ενα γρηγορο δυνατο κτυπημα,καθοσον εισαν τρεις,Κατια,πατρισια και μια 1,65,με μικρο στηθος,καλο κορμι και κωλο,η οποια απεδωσε καλα στο δωματιο!!
Η παρτουζα εγινε στην ευτερπη,η οποια μας αποχερετα για 6-7 μηνες οπως μας ειπε,εγιναν φοβερες σκηνες απειρου καλους στο φ.71,καθως η ευτερπη τους ειπε δεν σας δινω κωλο,επειδη γαματε πολυ σκληρα!!
Ακουλουθησε ημιγυμνη παρουσια του Εκδικητη,με τον Μαυρο θανατο,οπου μπροστα στους εκπληκτους θαμωνες,ανακοινωθηκε,20 ευτερπη,και 30 Εκδικητης.Η Ευα ειχε πεθανη στα γελια,και εδινε το δικο της σωου!!
Ετσι η ομαδα συνεχισε υπο βροχης στην πλατεια Αττικης!!
Εκει ηρθαμε φεις του φεις με τους χρυσαυγητες,αλλα δεν εγινε κατι!!
Ρεμουνδου 20,πανω Μαρια!!!
Ρεμουνδου 20 κατω Μονικα!!
Ακολουθησε φαγητο και μετα παλυ φυλης,επισκευτηκαμε το Φωκαιας 27 κατω ηταν η ειρηνα!!
Φωκαιας 27 υπογειο,ηταν η Αλινα που μας καυλαντησε και σχεδον ξεβρακωσε τον ιπποτη στο σαλονι,και αφου ανταλαξαμε τα ρωσσικα μας με πιτσιλιση και εμενα,αποχωρησαμε.
Ο αερας φυσουσε τρελλα καθως επεφτε και βροχη,η ομαδες συναντηθηκανε εξω απο το ντενιζοσπιτο και εκει χωριστηκαμε,αλλοι για σοκολατες και αλλοι για μεταξουπολι.
Συνεχιζετε.....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
απογευματινη αττικη,λιοσιων

ρεμουνδου 20 κλειστο
          21 αριστερο,μονικα νομιζω,ξανθια καυλιαρα
          21 δεξι,μαρια το μινιον αλβανιδακι

αλκαμενους 113,μαρια
          117,ναταλια ξανθια ρωσιδα μιλφ απο αλκιβιαδου.οχι αυτη με τα μαγουλα...η αλλη σκυλα με το πλατινε μαλλι

κνιδου,κατι συμπαθητικο ειχε αλλα δε θυμαμαι

τροφωνιου 11 αριστερο,γιαννα αλβανιδα
            δεξι,μελινα το γνωστο τζιλφ
          13 αριστερο,ειρηνη, το μελαχρινο τζιλφ,ιδιοκτητρια του σπιτιου
            δεξι,σοφια ρωσιδα

λιοσιων 91,αννα το κοντο γυφτακι

παιωνιου ,μια νταρντανα τεραστια,bbw,ωραια ομως,με κανονια,αλλα ενα πουλακι μου πε οτι μεσα δεν ειναι καλη...

βεργας 6 αριστερο,χριστινα η αδυνατη μιλφ με το ξανθο καρε
        δεξι,ριτα η καυλιαρα(Στο σαλονι)

εξηκιου δεξι,η μελαχρινη μιλφ με το δυνατο σωμα,λιγο προβατινα
        μεσαιο,η ξανθια ομορφουλα με το τατου στο μπρατσο

στο αριστερο δεν πηγαμε,αφου παντα ειναι η χοντρη...

λιοσιων 73 αριστερο,αργησα να καταλαβω ποια ειναι!παρουσιαστηκε ενα μιλφ,που μιλαγε αψογα ελληνικα,με μακρυ μαυρο μαλλι...γενικα πολυ ενδιαφερουσα μανταμ...κατι μου θυμιζε,κατι μου θυμιζε...ο συναγωνιστης που ημουν μαζι ειχε μπει στο δωματιο και την περιμενε ,οταν ενω τον ψιλοχαιδευα και σκεφτομουν να μπω κι εγω ,καταλαβα ποια ειναι!ειναι η νατασσα/ναταλι απο περδικα κτλ μεταξι,επισης ειχε περασει ως στελλα απο αλκιβιαδου...
μιλαμε αλλος ανθρωπος χωρις την ξανθια περουκα που φοραγε!ωραια γυναικα...ειχε κατσει και λιγο στον καναπε και μιλαγαμε και την κοιταζα και ειχα εντυπωσιαστει...
οταν την ειχα παρει δεν ειχα περασει καλα,αλλα ειχα φτιαχτει τοσο που ημουν ετοιμος να ξαναμπω...

στο λιοσιων 76 το κατω,ενα συμπαθητικο...στο πανω η αννα η νταρντανα που ειναι σαν τη ζηνα με 40 κιλα παραπανω κι αλλη μια χοντρη

χωματιανου δεξι,συλβαννα βραζιλιανα

ελλης,ιζαβελλα

μεταξουργειο μετα τις 12.00

καλλεργη ,ενα συμπαθητικο μουνακι για 10 ευρω,με ακα...την πηρε συναγωνιστης και εμεινε ευχαριστημενος...

κολωνου 32 μεσαιο,μια χοντρη προβατινα
          δεξι,η ταυλανδεζα κι αλλη μια "ουτε κρυο ουτε ζεστη",μαυρομαλλα

κολωνου 30 αριστερο,η αννα με το ωραιο σωματακι και φατσα ρεγγας
          δεξι,η αννα η ψηλη νομιζω αν κι εγω δε μπηκα

λεωνιδου 28 δεξι,βικτωρια

κολωνου 53,κατερινα μιλφοτζιλφ

ιασωνος 20 δεξι,μια τελοσπαντων...

ιασωνος 19 πανω,ενα καλο ξανθο μουνακι,σουζη νομιζω ,στα 10,γυμνασμενο ωραιο σωμα

σ ενα απ τα κεραμεικου βρηκα τη ντιανα που ειχα παρει στο λεωνιδου 28 κι εχω κριτικη...εχει βαψει το μαλλι ενα αποτυχημενο καροτι ας πουμε :jerking:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Αφού καβλαντίσαμε για λίγο τις καβατζο-σοκαλάτες μου,χωρίς μεγάλη ανταπόκριση από τον Bmwpower  :rolleyes:κατευθυνθήκαμε προς το ρομαντικό μετάξι για να  :knockinb: :zfuck: στο ασανσεράτο μπουρδέλο(Ιάσωνος 20Γ αν θυμάμαι καλά).Για κακή μου τύχη ήταν κλειστό  :headbang:  :headbang: και το πλέον παράδοξο της υπόθεσης ότι σε όσα μπήκα δεν βρήκα ένα σκληρό μιλφ με μεγάλα βυζιά που αναζητούσα τούτο το κρύο βράδι :huh: >:( >:(.Η ντίσνευλαντ με το χιονόνερο ήταν πραγματικά ειδυλλιακή και δεν μου έκανε καρδιά να την αποχορηστώ.Μεγάλο ρισπέκτ από μένα στην κυρία Ελευθερία,την τσατσά που μας φιλοξένησε για κανα 20λεπτο στο ρομαντικό τσαρδί που εργαζόταν :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αφού καβλαντίσαμε για λίγο τις καβατζο-σοκαλάτες μου,χωρίς μεγάλη ανταπόκριση από τον Bmwpower  :rolleyes:κατευθυνθήκαμε προς το ρομαντικό μετάξι για να  :knockinb: :zfuck: στο ασανσεράτο μπουρδέλο(Ιάσωνος 20Γ αν θυμάμαι καλά).Για κακή μου τύχη ήταν κλειστό  :headbang:  :headbang: και το πλέον παράδοξο της υπόθεσης ότι σε όσα μπήκα δεν βρήκα ένα σκληρό μιλφ με μεγάλα βυζιά που αναζητούσα τούτο το κρύο βράδι :huh: >:( >:(.Η ντίσνευλαντ με το χιονόνερο ήταν πραγματικά ειδυλλιακή και δεν μου έκανε καρδιά να την αποχορηστώ.Μεγάλο ρισπέκτ από μένα στην κυρία Ελευθερία,την τσατσά που μας φιλοξένησε για κανα 20λεπτο στο ρομαντικό τσαρδί που εργαζόταν :rockon: :rockon:

ΠΑΣΟΚΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα!  :rockon: :rockon:

:2funny:  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κανονησε ο πιτσιλιστης να πατε εσεις οι 3 για καφε μια μερα...  :2funny:
Αρκει λεει να μην εχετε τον μιλεπετροζα μαζι γιατι της τη δινει στα νευρα μαυτα που λεει για το πασοκ  :tooth: :tooth:

Εγώ να δεις :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Η σκηνή ξανα παίχτηκε και σήμερα με τον Bmwpower να  :knockinb: :zfuck: κι εγώ να πιρφορίζω με την αγαπημένη μου καλτ μουσική :grin: :grin:.Λαστ αφιερωμένο σε σένα :rockon: :rockon:

πςςςςςςςςς!!!! :cum: :cum: :cum:

πολυ ρομαντικη βραδια και χθες... :sunglasses:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ετσι να ειναι η ομαδα δυνατη  :knockinb:.Καλημερα παιδες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom