Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

Επισκέπτης
προεδραρα κ μελοι τι ορα θα πορνιασουμε αποψε?το αποζιταμε σαν μανιακι εκπορθιτεσ ατακτον ππορνιδιον!

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

χύστη μου θέλω να γίνω τιμημένος για να έχει βάρος η συγγραφή των εμπειριών μου :grin:
χιστι μου εγο ιδι σε θεορο τιμιμενο μετα απο τετιεσ ανταποκρισισ απο κολομπαρα τρουμπασ!!!!
λιγι ειναι οι χιστεσ που τολμουν να σουλατσαρουν και να ενιμεροσουν για τρουμπα κ περιξ!!!!
σου αξιζι ο τιτλοσ του τιμιμενου χιστι και αν ο πορνοδιαχιριστισ παρακολουθι θα πρεπει αυτοματοσ να σου δοσι τον πορνοτιτλο!!!!!το αξιζισ!!!
ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΡΝΟΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ ΣΤΙΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΙΣΙ ΤΙΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ :rockon: :rockon: :rockon:

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

δεν κρατιέσαι χύστη και όχι τίποτα άλλο παρασέρνεις και τον BmwPower που είναι μικρό παιδί και το καλοκαίρι δίνει πανελλαδικές :grin:

περιμένω νέα σου αρχίζει και μου λείπει η καλτίλα της Τρουμπίτσας και η καύλα της πιάτσας ;)

γεια σου μεγαλε χυστη Μακη,οπου να ναι θα ερθω κι εγω επανω,να κανονισουμε καμια εξορμηση στην τρουμπα :rockon: να τιμωρησουμε τα πορνιδια:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
προεδραρα κ μελοι τι ορα θα πορνιασουμε αποψε?το αποζιταμε σαν μανιακι εκπορθιτεσ ατακτον ππορνιδιον!

Πίτσι για σήμερα έχει κανονιστεί συνάντηση νωρίς(κατά τις 19:00),με αφετηρία Φυλής για πορνοεξερεύνηση των πιο ακριτικών μπουρδέλων(τα έχουμε κι αυτά ανάγκη) :rockon: :rockon:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χιστι μου εγο ιδι σε θεορο τιμιμενο μετα απο τετιεσ ανταποκρισισ απο κολομπαρα τρουμπασ!!!!
λιγι ειναι οι χιστεσ που τολμουν να σουλατσαρουν και να ενιμεροσουν για τρουμπα κ περιξ!!!!
σου αξιζι ο τιτλοσ του τιμιμενου χιστι και αν ο πορνοδιαχιριστισ παρακολουθι θα πρεπει αυτοματοσ να σου δοσι τον πορνοτιτλο!!!!!το αξιζισ!!!
ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΡΝΟΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ ΣΤΙΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΙΣΙ ΤΙΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ :rockon: :rockon: :rockon:

χύστη μου από το στόμα σου και στου διαχειριστή το αυτί :grin:

πρόσεξε οι ανταποκρίσεις θα συνεχιστούν από το μέτωπο δεν σταματάμε αλλά χρειαζόμαστε και εμείς το τίτλο :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γεια σου μεγαλε χυστη Μακη,οπου να ναι θα ερθω κι εγω επανω,να κανονισουμε καμια εξορμηση στην τρουμπα :rockon: να τιμωρησουμε τα πορνιδια:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

έλα χύστη μου πρώτα θα πάμε τσάρκα και μετά θα κατεβούμε Τρουμπίτσα για τιμωρία των άτακτων πορνιδίων :s&m_1:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πίτσι για σήμερα έχει κανονιστεί συνάντηση νωρίς(κατά τις 19:00),με αφετηρία Φυλής για πορνοεξερεύνηση των πιο ακριτικών μπουρδέλων(τα έχουμε κι αυτά ανάγκη) :rockon: :rockon:

Στρατηλάτη δεν κρατιέσαι ρε συ ετοιμάσου για το Σαββάτο θα έχουμε καταδρομική με συνοδοιπόρο πολύ εκλεκτό μέλος ;) :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885

Στρατηλάτη δεν κρατιέσαι ρε συ ετοιμάσου για το Σαββάτο θα έχουμε καταδρομική με συνοδοιπόρο πολύ εκλεκτό μέλος ;) :grin:

Μάκη για Σάββατο κανονίσαμε ήδη με πίτσι πρώτα για ''ΚΟΥΚΛΕΣ''.Πιστεύω να δώσεις το παρών :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μάκη για Σάββατο κανονίσαμε ήδη με πίτσι πρώτα για ''ΚΟΥΚΛΕΣ''.Πιστεύω να δώσεις το παρών :grin: :grin:

ρε 'σεις τώρα το μαθαίνω τι γίνεται με εσάς????????

λες το Κούκλες στις Τζιτζιφίες με τις τρανσεξουαλ????

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
ρε 'σεις τώρα το μαθαίνω τι γίνεται με εσάς????????

λες το Κούκλες στις Τζιτζιφίες με τις τρανσεξουαλ????

Ναι Μάκη αυτό ;) ;).Πιστεύω ότι θα είμαι πολύ ρομαντικό και θα κάνουμε ένα εναλλακτικό πιρφόρισμα :rockon: :rockon:.Ο πίτσι κι εγώ το έχουμε πολύ ανάγκη,πιστεύω κι εσύ :sunglasses: :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι Μάκη αυτό ;) ;).Πιστεύω ότι θα είμαι πολύ ρομαντικό και θα κάνουμε ένα εναλλακτικό πιρφόρισμα :rockon: :rockon:.Ο πίτσι κι εγώ το έχουμε πολύ ανάγκη,πιστεύω κι εσύ :sunglasses: :sunglasses:

ναι ρε μέσα δεν έχω πρόβλημα απλά ενημερώστε για να είμαι παρών :grin:

Στρατηλάτη το ξέρεις το έχω τεράστια ανάγκη να κάνω αναγνωριστικές σε τέτοια μαγαζιά :sunglasses:

Επισκέπτης
θα ειναι πλιροσ ειδιλιακα και σασ επιφιλασο μια εκπλιξι!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ισχυει δηλαδη για τις 19.00 ? :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom