ακροσ ρομαντικι πορνοσιγραφι!!!!!!!πορνογοιτευτικα ταμαλα!
χύστη μου θέλω να γίνω τιμημένος για να έχει βάρος η συγγραφή των εμπειριών μου
ακροσ ρομαντικι πορνοσιγραφι!!!!!!!πορνογοιτευτικα ταμαλα!
χιστι μου εγο ιδι σε θεορο τιμιμενο μετα απο τετιεσ ανταποκρισισ απο κολομπαρα τρουμπασ!!!!
χύστη μου θέλω να γίνω τιμημένος για να έχει βάρος η συγγραφή των εμπειριών μου
δεν κρατιέσαι χύστη και όχι τίποτα άλλο παρασέρνεις και τον BmwPower που είναι μικρό παιδί και το καλοκαίρι δίνει πανελλαδικές
περιμένω νέα σου αρχίζει και μου λείπει η καλτίλα της Τρουμπίτσας και η καύλα της πιάτσας ;)
προεδραρα κ μελοι τι ορα θα πορνιασουμε αποψε?το αποζιταμε σαν μανιακι εκπορθιτεσ ατακτον ππορνιδιον!
χιστι μου εγο ιδι σε θεορο τιμιμενο μετα απο τετιεσ ανταποκρισισ απο κολομπαρα τρουμπασ!!!!
λιγι ειναι οι χιστεσ που τολμουν να σουλατσαρουν και να ενιμεροσουν για τρουμπα κ περιξ!!!!
σου αξιζι ο τιτλοσ του τιμιμενου χιστι και αν ο πορνοδιαχιριστισ παρακολουθι θα πρεπει αυτοματοσ να σου δοσι τον πορνοτιτλο!!!!!το αξιζισ!!!
ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΡΝΟΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ ΣΤΙΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΙΣΙ ΤΙΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ
γεια σου μεγαλε χυστη Μακη,οπου να ναι θα ερθω κι εγω επανω,να κανονισουμε καμια εξορμηση στην τρουμπα να τιμωρησουμε τα πορνιδια
Πίτσι για σήμερα έχει κανονιστεί συνάντηση νωρίς(κατά τις 19:00),με αφετηρία Φυλής για πορνοεξερεύνηση των πιο ακριτικών μπουρδέλων(τα έχουμε κι αυτά ανάγκη)
Στρατηλάτη δεν κρατιέσαι ρε συ ετοιμάσου για το Σαββάτο θα έχουμε καταδρομική με συνοδοιπόρο πολύ εκλεκτό μέλος ;)
Μάκη για Σάββατο κανονίσαμε ήδη με πίτσι πρώτα για ''ΚΟΥΚΛΕΣ''.Πιστεύω να δώσεις το παρών
ρε 'σεις τώρα το μαθαίνω τι γίνεται με εσάς????????
λες το Κούκλες στις Τζιτζιφίες με τις τρανσεξουαλ????
Ναι Μάκη αυτό ;) ;).Πιστεύω ότι θα είμαι πολύ ρομαντικό και θα κάνουμε ένα εναλλακτικό πιρφόρισμα .Ο πίτσι κι εγώ το έχουμε πολύ ανάγκη,πιστεύω κι εσύ
θα τα πουμε στι πιατσα λιπον!Πίτσι για σήμερα έχει κανονιστεί συνάντηση νωρίς(κατά τις 19:00),με αφετηρία Φυλής για πορνοεξερεύνηση των πιο ακριτικών μπουρδέλων(τα έχουμε κι αυτά ανάγκη)
θα ειναι πλιροσ ειδιλιακα και σασ επιφιλασο μια εκπλιξι!Ναι Μάκη αυτό ;) ;).Πιστεύω ότι θα είμαι πολύ ρομαντικό και θα κάνουμε ένα εναλλακτικό πιρφόρισμα .Ο πίτσι κι εγώ το έχουμε πολύ ανάγκη,πιστεύω κι εσύ
θα ειναι πλιροσ ειδιλιακα και σασ επιφιλασο μια εκπλιξι!
ισχυει δηλαδη για τις 19.00 ?Πίτσι για σήμερα έχει κανονιστεί συνάντηση νωρίς(κατά τις 19:00),με αφετηρία Φυλής για πορνοεξερεύνηση των πιο ακριτικών μπουρδέλων(τα έχουμε κι αυτά ανάγκη)
ισχυει δηλαδη για τις 19.00 ?
θα ειμαστε εκει!το εχουμε αναγκη!Απ'ότι ξέρω μέχρι στιγμής ισχύει,εκτός αν ξέρει κάποιος άλλες οδηγίες του Προέδρου
θα ειμαστε εκει!το εχουμε αναγκη!
πορνοαναπαυομουντο Σαββάτο που ήσουν??????
έχασες έγιναν σημεία και τέρατα στις πιάτσες αλλά και στο Μετάξι είχαμε πολλά απρόοπτα