Ο προεδρος ποτε δεν χανη μακη,αναλογη συζητηση ειχα διπλα στο Ναιτ που τραγουδα ο μαζο,με αλλο μωρο τετοιου ειδους για αρκετη ωρα,ε[ισης εχη πιατσα απο καβαλας κλπ!!
ρισπέκτ πρόεδρε μοναδικές οι χθεσινές εμπειρίες που ζήσαμε
Ο προεδρος ποτε δεν χανη μακη,αναλογη συζητηση ειχα διπλα στο Ναιτ που τραγουδα ο μαζο,με αλλο μωρο τετοιου ειδους για αρκετη ωρα,ε[ισης εχη πιατσα απο καβαλας κλπ!!
Το πορνοαμαξο ξερη τους δρομους μακη
ρισπέκτ πρόεδρε μοναδικές οι χθεσινές εμπειρίες που ζήσαμε
Πρόεδρε να συμπληρώσω μετά από παράκλιση του μιλοπετρόζα μεταβήκαμε στο 104 να κάνουμε έλεγχο των κορασίδων που εργάζονταν 3η βάρδεια....τα κορίτσια που εργάζονταν ήτανε Δέσποινα,Μαρίνα,Αμάντα και η Νάντια
2 παρατηρήσεις θα κάνω οι οποίες είναι οι εξής:
1. Περιμένα για τουλάχιστον 25 λεπτά(μαλακία έκανα που δεν έφυγα ) να εμφανιστούν η Αμάντα με την Μαρίνα οι οποίες έφθασαν στο μαγαζί κατά τις 23:50
2. Κατά το σαλονάρισμα της Δέσποινας αυτό που διαπίστωσα είναι η μεγάλη απόκλιση της πραγματικότητας με τις φώτο που βλέπαμε στην τηλεόραση στο σαλόνι ενώ διαφορά υπήρχε διαφορά και στις φώτο της Μαρίνας και δεν εννοώ προς το καλύτερο
Σε ερώτηση μου προς την τσατσά όταν αποχωρούσε η Δέσποινα προς την ''κουζίνα'' ότι η κοπέλα που είδαμε είναι όντως η Δέσποινα μου απάντησε η ίδια λεγωντάς μου ολόκληρη
Βέβαια μπήκε στα υπόψιν η Αμάντα για κατάθεση λείαν συντόμως
οντως αργησαν πολυ ασε που στην αρχη η υπηρεσια μας ειπε οτι ηταν δωματιο αλλα δεν ειχε ηρθε ακομα.η αμαντα παντως ειναι καυλα και λενε οτι ειναι πολυ καλη.τον opeth τον καλοκαιρι τον ξεζουμισε στο σπυρου πατση μαλλον θα την τιμησω και εγω λιαν συντομως αλλα τωρα παιζουν αφραγκιες το εχω αναγκη λιγο αμαντα
Παιδες ολοι εχουμε αναγκες,αλλα το θρεντ ειναι για μπουρδελα .
Παιδες ολοι εχουμε αναγκες,αλλα το θρεντ ειναι για μπουρδελα .
ειναι και για ρομαντισμο ομωςΠαιδες ολοι εχουμε αναγκες,αλλα το θρεντ ειναι για μπουρδελα .
Καλυτερα να τα λεμε μεταξι μας αυτα,ετσι παλι διαφιμηστες εισασται ;) ;)πρόεδρε να το μεταφέρω στο ανάλογο θρεντ το ποστ ξέρεις τι θα γίνει από τους αγαπούληδες που δεν ξεχωρίζουν ποια ειναι ωραία και ποια όχι?????
δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι με τους πιρφόρους του 104 ;)
Ευκολο!!Πρόεδρε ένα π.μ και σε μένα για σήμερα παρακαλώ .Χθες μέχρι να έχασα όλη την βόλτα
Καλυτερα να τα λεμε μεταξι μας αυτα,ετσι παλι διαφιμηστες εισασται ;) ;)
ειναι και για ρομαντισμο ομως
οκ πορνε θα κανω λιγο μειωση στην φυλης για να μαζεψω για αμαντα.ολο ετσι λεω βασικα αλλα δεν κρατιεμαι και μπαινω.εχω αναγκη λιγο αμαντα ομως οπως και εσυέλα χύστη μου εγώ να δεις τι ανάγκη το έχω να γαμήσω το άλογο που λέγεται Αμάντα
αν τυχόν συμπέσουν οι ημερομηνίες στείλε κανένα πμ να κανονίσουμε,αλλά θα έρθω με εκλεκτή παρέα ;)
Μακη δεν λειτουργη το μυαλο λογω καυλας,αλλοι περνουν τα πακετα οπως λες και αλλοι τα λεν τζαμπα!!
τι διαφημιστές πρόεδροι άλλοι προμοτάρουν μέτριες εμφανισιακά εργαζόμενες και τις χρυσώνουν με χοντρά πακέτα ;)
οκ πορνε θα κανω λιγο μειωση στην φυλης για να μαζεψω για αμαντα.ολο ετσι λεω βασικα αλλα δεν κρατιεμαι και μπαινω.εχω αναγκη λιγο αμαντα ομως οπως και εσυ
Μακη δεν λειτουργη το μυαλο λογω καυλας,αλλοι περνουν τα πακετα οπως λες και αλλοι τα λεν τζαμπα!!
πιθανως γιατι αυτα που λες τωρα μπορη να τα διαβαζουν και 1000 ατομα!!
αν αυτό που λέγαμε εχθές θεωρείται τσάμπα τότε εγώ ζω σε δικό μου μικρόκοσμο
πιθανως γιατι αυτα που λες τωρα μπορη να τα διαβαζουν και 1000 ατομα!!
Δεν εχη σχεση αυτο,παλι δεν καταλαβες για την συζητηση περι του συγκεκριμενου σου λεω!!δεν έχω πρόβλημα έχω δείξει ποιος είμαι αυτά τα χρόνια στο σαιτ
Δεν εχη σχεση αυτο,παλι δεν καταλαβες για την συζητηση περι του συγκεκριμενου σου λεω!!