Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ο προεδρος ποτε δεν χανη μακη,αναλογη συζητηση ειχα διπλα στο Ναιτ που τραγουδα ο μαζο,με αλλο μωρο τετοιου ειδους για αρκετη ωρα,ε[ισης εχη πιατσα απο καβαλας κλπ!! :grin: :grin: :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ρισπέκτ πρόεδρε μοναδικές οι χθεσινές εμπειρίες που ζήσαμε :grin:

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
Πρόεδρε να συμπληρώσω μετά από παράκλιση του μιλοπετρόζα μεταβήκαμε στο 104 να κάνουμε έλεγχο των κορασίδων που εργάζονταν 3η βάρδεια....τα κορίτσια που εργάζονταν ήτανε Δέσποινα,Μαρίνα,Αμάντα και η Νάντια

2 παρατηρήσεις θα κάνω οι οποίες είναι οι εξής:

1. Περιμένα για τουλάχιστον 25 λεπτά(μαλακία έκανα που δεν έφυγα :jerking:) να εμφανιστούν η Αμάντα με την Μαρίνα οι οποίες έφθασαν στο μαγαζί κατά τις 23:50

2. Κατά το σαλονάρισμα της Δέσποινας αυτό που διαπίστωσα είναι η μεγάλη απόκλιση της πραγματικότητας με τις φώτο που βλέπαμε στην τηλεόραση στο σαλόνι ενώ διαφορά υπήρχε διαφορά και στις φώτο της Μαρίνας και δεν εννοώ προς το καλύτερο :(
Σε ερώτηση μου προς την τσατσά όταν αποχωρούσε η Δέσποινα προς την ''κουζίνα'' ότι η κοπέλα που είδαμε είναι όντως η Δέσποινα μου απάντησε η ίδια λεγωντάς μου ολόκληρη :grin:

Βέβαια μπήκε στα υπόψιν η Αμάντα για κατάθεση λείαν συντόμως :fuck1: :grin:

οντως αργησαν πολυ ασε που στην αρχη η υπηρεσια μας ειπε οτι ηταν δωματιο αλλα δεν ειχε ηρθε ακομα.η αμαντα παντως ειναι καυλα και λενε οτι ειναι πολυ καλη.τον opeth τον καλοκαιρι τον ξεζουμισε στο σπυρου πατση μαλλον θα την τιμησω και εγω λιαν συντομως αλλα τωρα παιζουν αφραγκιες το εχω αναγκη λιγο αμαντα

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παιδες ολοι εχουμε αναγκες,αλλα το θρεντ ειναι για μπουρδελα  :grin: :grin: :grin:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οντως αργησαν πολυ ασε που στην αρχη η υπηρεσια μας ειπε οτι ηταν δωματιο αλλα δεν ειχε ηρθε ακομα.η αμαντα παντως ειναι καυλα και λενε οτι ειναι πολυ καλη.τον opeth τον καλοκαιρι τον ξεζουμισε στο σπυρου πατση μαλλον θα την τιμησω και εγω λιαν συντομως αλλα τωρα παιζουν αφραγκιες το εχω αναγκη λιγο αμαντα

έλα χύστη μου εγώ να δεις τι ανάγκη το έχω να γαμήσω το άλογο που λέγεται Αμάντα :fuck1:

αν τυχόν συμπέσουν οι ημερομηνίες στείλε κανένα πμ να κανονίσουμε,αλλά θα έρθω με εκλεκτή παρέα ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παιδες ολοι εχουμε αναγκες,αλλα το θρεντ ειναι για μπουρδελα  :grin: :grin: :grin:.

πρόεδρε να το μεταφέρω στο ανάλογο θρεντ το ποστ ξέρεις τι θα γίνει από τους αγαπούληδες που δεν ξεχωρίζουν ποια ειναι ωραία και ποια όχι?????

δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι με τους πιρφόρους του 104 ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πρόεδρε να το μεταφέρω στο ανάλογο θρεντ το ποστ ξέρεις τι θα γίνει από τους αγαπούληδες που δεν ξεχωρίζουν ποια ειναι ωραία και ποια όχι?????

δεν έχω όρεξη να τσακώνομαι με τους πιρφόρους του 104 ;)
Καλυτερα να τα λεμε μεταξι μας αυτα,ετσι παλι διαφιμηστες εισασται ;) ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλυτερα να τα λεμε μεταξι μας αυτα,ετσι παλι διαφιμηστες εισασται ;) ;)

:2funny: :2funny: :2funny:

τι διαφημιστές πρόεδροι άλλοι προμοτάρουν μέτριες εμφανισιακά εργαζόμενες και τις χρυσώνουν με χοντρά πακέτα ;)

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
έλα χύστη μου εγώ να δεις τι ανάγκη το έχω να γαμήσω το άλογο που λέγεται Αμάντα :fuck1:

αν τυχόν συμπέσουν οι ημερομηνίες στείλε κανένα πμ να κανονίσουμε,αλλά θα έρθω με εκλεκτή παρέα ;)
οκ πορνε θα κανω λιγο μειωση στην φυλης για να μαζεψω για αμαντα.ολο ετσι λεω βασικα αλλα δεν κρατιεμαι και μπαινω.εχω αναγκη λιγο αμαντα ομως οπως και εσυ  :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:2funny: :2funny: :2funny:

τι διαφημιστές πρόεδροι άλλοι προμοτάρουν μέτριες εμφανισιακά εργαζόμενες και τις χρυσώνουν με χοντρά πακέτα ;)
Μακη δεν λειτουργη το μυαλο λογω καυλας,αλλοι περνουν τα πακετα οπως λες και αλλοι τα λεν τζαμπα!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
οκ πορνε θα κανω λιγο μειωση στην φυλης για να μαζεψω για αμαντα.ολο ετσι λεω βασικα αλλα δεν κρατιεμαι και μπαινω.εχω αναγκη λιγο αμαντα ομως οπως και εσυ  :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon:

έτσι χύστη μου θα απέχω για μεγάλο διάστημα για να τα χώσω και εγώ στο άλογο κούρσας που λέγεται Αμάντα :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη δεν λειτουργη το μυαλο λογω καυλας,αλλοι περνουν τα πακετα οπως λες και αλλοι τα λεν τζαμπα!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν αυτό που λέγαμε εχθές θεωρείται τσάμπα τότε εγώ ζω σε δικό μου μικρόκοσμο :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δεν εχη σχεση αυτο,παλι δεν καταλαβες για την συζητηση περι του συγκεκριμενου σου λεω!!

ααααααα κατάλαβα αλλά θα πρέπει να ξέρεις ειδικά εσύ ότι η πιάτσα είναι ο καθρέφτης των πάντων ;)

και όταν ακούγεται κάτι από έγκειρους συναγωνιστές δεν νομίζω να είμαι ράδιο αρβύλα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom