Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
οτι γουσταρετε!θελο να πορνιασουμε μεχρι προιασ διχοσ αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο μι εργασιμι μερα )))
εγο απλα σιμερα επιδι προεκιψε δουλια θα σασ βρο κατευθιαν κολομπαρακια στισ 1 τα πορνομετανιχτα....

Ωραία,τότε κι εγώ θα το κάνω έτσι :rockon: :rockon:.Έχω πορνοφτιαχτεί για τα καλά :cum: :cum:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εγώ προτείνω τσάρκα με τους αξιόμαχους συναγωνιστές με προεδρεύον τον Sotirof :rockon: :rockon: και μετά μετάβαση της ομάδας στην τρούμπα για αναγνώριση εκ νεου στόχων!!!!!

Επισκέπτης
εγώ προτείνω τσάρκα με τους αξιόμαχους συναγωνιστές με προεδρεύον τον Sotirof :rockon: :rockon: και μετά μετάβαση της ομάδας στην τρούμπα για αναγνώριση εκ νεου στόχων!!!!!
πσσσσσ!!!κουμποστε τσαρκουλα και μετα στισ 1 τα λεμε τρουμπα!!!!!εγο εχο δουλαι πιο πριν οποτε δε θα μπορεσο να πιατσαρο...θα τα πουμε μια και καλι τρουμπα!!!!θα ειναι ρομαντικι βραδια!!!!θελο να νιοσο τον εροτα και τι ροματζα κατο απο το ιμιφοσ τον θλιβερον ταμπελον τον κολομπαρον!!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
παίδες αποφασίστε πως θα γίνει η μοιρασιά,,,,,Τρούμαπ με Στρατηλάτη δεν το χάνω :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
παίδες αποφασίστε πως θα γίνει η μοιρασιά,,,,,Τρούμαπ με Στρατηλάτη δεν το χάνω :rockon: :rockon: :rockon:

Μάκη καλημέρα :sunglasses: :sunglasses:.Εγώ με το πίτσι θα ανταμώσουμε στην εκκλησία απέναντι από τον ΟΛΠ (εκεί που βρήκαμε την προηγούμενη φορά ιππότη και πορνομετανάστη) ;) ;).Οι υπόλοιποι σίγουρα θα βρεθούν στην πιάτσα στην απογευματινή βάρδια(λογικά και με Μαύρο Θάνατο).Δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες για περιοχή και ώρα.

Επισκέπτης
εγο σιγουρα στισ 1 το βραδι θα ειμαι τρουμπα στιν εκλισια απεξο!
πιο νορισ θα εχο δουλια...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μάκη καλημέρα :sunglasses: :sunglasses:.Εγώ με το πίτσι θα ανταμώσουμε στην εκκλησία απέναντι από τον ΟΛΠ (εκεί που βρήκαμε την προηγούμενη φορά ιππότη και πορνομετανάστη) ;) ;).Οι υπόλοιποι σίγουρα θα βρεθούν στην πιάτσα στην απογευματινή βάρδια(λογικά και με Μαύρο Θάνατο).Δεν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες για περιοχή και ώρα.

καλημέρα αρχηγέ!!!!!

αρχηγέ θα κανονίσω με τον πρέδρο και λοιπούς συναγωνιστές να κάνουμε τσάρκα....εσύ θα έρθεις?????

οκ ξέρω που θα γίνει η συνάντηση απλά να δω πως θα τα κανονίσουμε για να τα προλάβω όλα :grin:

Επισκέπτης
καπιοσ χιστισ για ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΠΕΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΙΔΙA στιν στανι?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
:zfuck: :zfuck: :zfuck:.....εμαθες και τη στανη παναθεμασε!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πρόεδρε τι θα κάνουμε το βράδυ :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Αφιερωμένο σε όλη την πορνοομάδα :grin: :grin:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Για πότε είναι το ραντεβού;

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η σημερινη συναντηση οριζετε στις 21,00 στην φυλης!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επινα καφε απολανβανοντας τον ηλιο στην πλατεια Βικτωριας,κτυπαη το τηλεφωνο,βλεπω και την ωρα 12,00(μεσημβρινη).
Προεδρος,παρακαλω.
Μαυρος θανατος,καλημερα προεδρε,ερχομαι φτιαγμενος να τραμπουκισουμε,τσιμπουκοσουμε και παρτουζοσουμε τα πορνιδια!
Που σε βρισκω?
Προεδρος,Πλατεια βικτωριας ειμαι,ειχα αναγκη μετα απο πολυ καιρο να ρομαντζαρω ημερα φυλης!!
Μαυρος θανατος,τι μου λες προεδρε,σε 10 ειμαι εκει πετωντας,φιλια!!
Προεδρος,περιμενω μαυρε!!
Σε λιγο ηρθε και αποφασισαμε να παμε πρωτα σε ενα βιβλιοπολειο,να μορφωθουμε σε θεματα αρχαιας ελλαδας και οχι μονο,και λογω οτι περασε η ωρα να φαμε λιγη πλαστικη τροφη  :grin:.
Μετα απο ολα αυτα ενω ειχε παη 13,00 ξεκινησαμε τσαρκα,στην ηλιολουστη φυλης,εκει συναντηθηκαμε με αλλους συναγωνιστες οι οποιοι ηχαν ερθη απο τα περιχωρα του νομου Αττικης!
Δειγματολειπτικος και μακροσκοπικος ελενχος!!
Φυλης 66 αριστερο.Ρουμανοηδες ασπριδερο με μικρο στηθος και ελαφρος φορτωμενο κωλο στα 20 με φουλ!!
Φυλης 59 κατω η Ντιανα!!
Φυλης 65 επανω ρουμανοηδες κοντο με κανονικο σωμα και βυζαρες!!
Φυλης 65 κατω,Κατερινα και μια κανονικου υψους και σωματος με μικρο βυζι!!
Φυλης 92,Εμανουελλα!!
Επειδη δεν θα βρουμε κατι λαρυγγοτο εδω,παμε φωκαιας,και μετα διδυμου,κλπ.ειπα στον Μαυρο Θανατο και συμφωνησαμε!!
Φωκαιας 24,Κατω κλειστο,επανω αριστερα,Μαριαννα η Αννα με το μεγαλο κεφαλι 20 με φουλ!!Δεξια βυζαρα,καστανοξανθο,με καλο σωμα!!
Φωκαιας 27 κατω,Βικτωρια,Ειρηνη!!
Ελλης 3,Βαλλια!!
Διδυμου 16,Μιλφ Σονια με τις βυζαρες αμωλημενες!!
Διδυμου 18,υπογειο Αλεξανδρα,ευτραφης χαμογελαστη νεαρα,ανευ βιασυνης οπως ειπε!!
Διδυμου 18,ισογειο,Ελευθερεια,καταθεση απο Μαυρο θανατο και ακομα  :headbang:,για τα λεφτα που εδωσε,θα ακολουθηση μια κριτικη συμφωνα με την περιγραφη του,για να αποφυγετε τα χειροτερα!!
Διδυμου 20 ιβανα η Βανα δεν ακουσα καλα,ομορφη κορασιδα,με καλο σωμα!!
Αλκιβιαδου 16Α,Κατερινα και Ντιανα,μιλφ με αδυνατο σωμα και 1,70 υψος!!
Αλκιβιαδου 16 Β,Αλινα,κοντο καστανοξανθο μαλλι,1,65 με 2αρι στηθος,οχι η γνωστη!!
Αλκιβιαδου 16Γ Αλινα,με μακρια κοτσιδα,τυπου λαρα κροφτ,1,5 στηθος,και 1,65 υψος!!
Χωματιανου 11 επανω,Μελαμψο,που αφου βγηκε απο το δωματιο,ελεγε σε μορφη ποιηματος οτι ειναι η καλυτερη και ομορφοτερη κλπ.κοντη με 1,5 στηθος και καλο κωλο,απο τα γελεια μετα,ξεχασα το ονομα της!!
Λιοσιων 73 επανω,πιπινι κοντο αδυνατο,με μικρο στηθος,ομορφη παρουσια,απλο προγραμμα!!
Αφου ειχαμε μια αποτυχια και δεν βρικαμε κατι το φοβερο,αποφασισαμε να συνεχισουμε την τσαρκα το βραδυ.
Συνεχιζετε.....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αφου ειχαμε συνενοηθη για συναντηση στις εννια και καθοσον δεν ειχα εκτονωση το πρωι,αποφασισα να ανεβω πρωτος στην φυλης για ελενχο των κορασιδων!!Συναντηθηκα με το μακη 1985 και περιμεναμε τον μπεμβε παουερ!!Στην παρεα προστεθηκε και ο ιπποτης καθως και μια νεα γνωριμια απο θεσσαλονικη,ο μποτοφιλος,ακουληθησαν ακις 30,ο συναγωνιστης δημητρακης,ο πιτσιλιστης,μιλοπετροζα και στην διαρκεια της τσαρκας γνωριστηκαμε με κουσιμοδο και χλεχλεκια,καθως και με τον ντιμιτς 31 αν θυμαμαι καλα,και τελευταιος και καταιδρωμενος ο Ν,Σμυρνη για να ελενξη και να πιτσιλιση την 3η βαρδεια!!
Καθομουν και κοιταξα την ομαδα που μαζευτικε απο το πουθενα.Ουτε να το ειχαμε κανονιση!!

Φωκαιας 17 κατω Μαρια με φουλ!!
Φωκαιας 19 Ουαννα με τις βυζαρες της!!
Φωκαιας 25 επανω,Αννα με φουλ,τελειωτικο,ακα,σαντουιτς,αφου ηρθε την καυλαντησαμε,ηρθε επανω μου και ετριβε το σκληρο κωλο της και τις χουφτωνα τις βυζαρες της.Εχη και ενα τατου τριανταφυλλο στο βυζι το οποιο το φιλησα κιολας!!
Φωκαιας 25 κατω,Μονικα!!
Φωκαιας 25 υπογειο,Η Αλινα που αφου αρχισε να πειραζη ο ιπποτης στα ρωσσικα,αρχισε να κανη διαφορα κολπα και εμεις να γελαμε,την χουφτωσα και με καραμουζιασε παλι,να δω ποτε θα μπης,μου ειπε!!
Φωκαιας 27 κατω Ειρηνα!!
Φωκαιας 27 επανω,η Ελενα με τις βυζαρες!!
Φωκαιας 24 λαβυρινθος,ευτραφης νεαρα,με κομπινεζον και το ενα βυζι εξω!!
Φωκαιας 22 επανω,αριστερα η Ανκα απο το Φ.74 υπογειο!!
Φωκαιας 22 επανω δεξια,το αδυνατο πιπινι απο το υπογειο!!
Φωκαιας 22 υπογειο Αλεξανδρα!!
Φυλης  66 Δεξι,Ντενιζα,Νικολετα!!
Φυλης 66 αριστερα,Κατια με φουλ!!
Φυλης 74 υπογειο,Δυο νεα πιπινια το ενα η Λορυ,1,68,αδυνατο κορμι,με στητο 1,5 και ωριαο κωλο,και το αλλο κοντο με μικρο στηθος και καλο σωμα,Μαντονα,δεξια,Νατασσα αριστερα!!

Φυλης 65 επανω,Εμιλυ γυρολογος!!
Φυλης 65 κατω,Κατερινα,Αλεξανδρα και πατρισια!!
Φυλης 59 κατω Τσιγγανοηδες κοντο με μικρο στηθος,αδυνατο,και τιγρε μποτες!!!!Εδω κτυπησε ο μποτοφιλος και ειπε οτι δεν το ειχε στην πιπα,κατα τα αλλα καλη!!
Φυλης 84 κατω,Ζωη!!  
Φυλης 84 επανω,Μαργαριτα!!
Φυλης 86 επανω,Μικαελα!!
Φυλης 86,αδυνατη πολωνεζα με στητο βυζακι και ωραιο σπασιμο μεσης,Μιραντα μπισκοτακι,που πηγε 3η βαρδεια στο Φ.71 Β!!
Φυλης 71 επανω, Σαντρα με γουνινα επικαλυματα μεχρι τα γονατα!!
Φυλης 69 χριστινα!!
Φυλης 71 ισογειο,Ιλονα,τζουλιανα,ευτερπη!!
Φυλης 71 υπογα,η Μαρια!!
Φυλης 92 αριστερα,Μικυ με φουλ!!
Φυλης 92 δεξια η Μπαρπαρα ιχα!!
Μ.Προδρομου βαπορι,Το χοντρο και το αδυνατο,δυο τσιγγανοηδες μελαμψα ρουμανακια!!
Μ.Προδρομου υπογειο,αδιαφορο!!
Διδυμου 20 Βαλερια απο Αγκυρας..
Διδυμου 18 επανω Αλιονα!!
Διδυμου 18 φωτεινη μιλφ!!
Διδυμου 16 Λιλιαν μιλφ..
Διδυμου 8 κατω Γιασμιν!!
Διδυμου 8 επανω Αντινα!!
Φυλης 40 Τζουλια!!
Φυλης 54 επανω,ενω ηταν αναμενο το φως εκλεισε και η πορτα του επισης!!
Φυλης 54 κατω,Ναταλι και Σουζη!!
Αφου τελειωσε η τσαρκα καθησαμε ολοι απεναντη απο το φ.67 και αρχιζαν οι πορνοσυζητησεις να παιρνουν και να δινουν!!Μεγαλη μαχη εγινε εξω απο το Φ.80,οταν μεγαλη δυναμη Διας και αστυνομικου οχηματος κυνηγησε πακιδες οι οποιο εσπαγαν αμαξια απο οτι μαθαμε!!
Παρατηρουσαμε την φυλης πλεον αδεια,τα κοριτσια φευγαν,οι τσατσαδες-τσατσοι σχολαγαν,νεες κορασιδες ερχονταν να αναλαβουν,καποιες μας καληνυχτησαν και ετσι σιγσ σιγσ μια ακομα ημερα πορνοεμπειριας και σεξ,εφτασε στο τελος της!!
Καποια μελη της ομαδας συνεχισαν προς πειραια για κολομπαροτσαρκα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom