Επισκέπτης
σιγουρα το εχουμε αναγκι!!!!!!οσο τιποτα αλο στο κοσμο!το βραδυ καταθεση στο 10ευρο,γιατι το εχουμε αναγκη (και σ/κ θα παρω ρεπο )
σιγουρα το εχουμε αναγκι!!!!!!οσο τιποτα αλο στο κοσμο!το βραδυ καταθεση στο 10ευρο,γιατι το εχουμε αναγκη (και σ/κ θα παρω ρεπο )
σιγουρα το εχουμε αναγκι!!!!!!οσο τιποτα αλο στο κοσμο!
ελα πορνε μου παρεα να πορνιασουμε!!!!!!το εχουμε αναγκι!!!!!Τι ωρα θα πορνιασετε στο Μεταξι χυστες;
ειμαι ιδι ετιμοσ χισταρα μου!πόρνε μου ετοιμάσου για αύριο θα είναι δύσκολη η νύχτα
Θα πορνιασω στο Μεταξι σημερα,θελω να πορνοχυσω ενα ατακτο μιλφ χυστη μουελα πορνε μου παρεα να πορνιασουμε!!!!!!το εχουμε αναγκι!!!!!
τιμορισε το τσιρτσιναμπα μου!το εχισ αναγκι!Θα πορνιασω στο Μεταξι σημερα,θελω να πορνοχυσω ενα ατακτο μιλφ χυστη μου
Φερερο ροσε εχης?σήμερις Στρατηλάτη έχω κάποιες δουλειες και περιμένω κόσμο στο σπίτι αλλά αύριο θα είμαι μάχιμος να επικεντρωθούμε στα των κωλόμπαρων
Φερερο ροσε εχης?
παμε πορνοντιζνευλαντ ρε...φυλης τα ιδια και τα ιδια μας επρηξαν τ αρχιδια ,που λεει κι ο δοκιμαστης...Φυλης δεν εχει το προγραμμα σημερα προεδρε??
καλα οτι θελετε...ετσι κι αλλιως μαλλον και στα 2 θα καταληξουμεΑφου ημασταν χθες μεταξι....
Πρεπει να γινει φυλης σημερα γιατι κανονισαμε με το μιλεπετροζα να παμε απο νωρις λιγο Φ104 να τσεκαρουμε αγαπουληδες, και ο Στρατηλατης θελει να τιμωρησει μια πιτσιρικα στο Φ65 νομιζω :-
Στρατηλάτη είσαι μέσα για την αυριανή καταδρομική στην τρούμπα?????
οι χύστες δεν μπορούν να περιμένουν είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα αλλά πρώτα τσάρκα
χερετο τουσ σκλιρουσ πορνουσ τισ ντΕκαντανσ ιδονισ~!
σιμερα πιστευο περιπου κατα τισ 01:00 τα πορνομεσανιστα ειναι μια χαρα να σουλατσαρουμε στα πορνοδεσ στενα τισ τρουμπασ!!!!
ΣΙΝΑΝΤΙΣΙ ΕΞΟ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΚΚΛΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΑ ΓΡΙΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙ ΑΝΑΓΚΙ!!!!
ΔΙΛΟΣΤΕ ΠΟΡΝΟ-ΣΙΜΕΤΟΧΕΣ!
με σαγινευι πολι ι πορνοιδεα του κολομπαρου και μετα πορνο disneyland για καταθεσι!!!Πίτσι προτείνεις αρχικά κωλομπαρότσαρκα για σήμερα και μετά πιάτσα . Με φτιάχνει πολύ η ιδέα
χερετο τουσ σκλιρουσ πορνουσ τισ ντΕκαντανσ ιδονισ~!
σιμερα πιστευο περιπου κατα τισ 01:00 τα πορνομεσανιστα ειναι μια χαρα να σουλατσαρουμε στα πορνοδεσ στενα τισ τρουμπασ!!!!
ΣΙΝΑΝΤΙΣΙ ΕΞΟ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΚΚΛΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΑ ΓΡΙΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙ ΑΝΑΓΚΙ!!!!
ΔΙΛΟΣΤΕ ΠΟΡΝΟ-ΣΙΜΕΤΟΧΕΣ!