You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 446K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
προεδρε τα σεβη μου
το ελενακι στο φωκαιας 27 σας ρωτησε τιποτα για μενα?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.161
- Πόντοι
- 46.232
σήμερα δεν μπορούσα να πάω στο ραντεβού της παρέας ,τούς πέτυχα βέβαια 12 παρά και μου είπαν απο πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα της 2ης βάρδιας και εγώ έμεινα για να τσεκάρω την 3η βάρδια και να καταθέσω....ενώ οι άλλοι συνέχισαν για τρούμπα και μετάξι..
Φωκαίας 27Β πάνω Γαβριέλα το μελαχρινό τούμπανο , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ρουσλάνα το ξανθό πιπίνι ωραία φατσούλα που δουλεύει Ιάσωνος , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη το μίλφ με το κοντό μάλι , ακα.
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου νιαόυ με ακα
Φωκαίας 25α Αννα η νταρντανοχόντρή τα πάντα όλα , φούλ πρόγραμμα .
Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το μελαχρινό πιπίνι ,φούλ πρόγραμμα
Φωκαίας 22 αριστερά ,μελαχρινή νοντή χοντρή , με ακα
Φωκαίας 22 δεξιά Αλίνα , το μελαχρινό λεπτό πιπίνι(το είχα πάρει στο φ74)με ακα
Φωκαίας 17α Μαρία σταθερά στη βάρδια της με φούλ,
Φυλής 66α η μουνάρα Ντενίσα και η Νικολέτα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Νατασσα η ψηλή ρωσίδα με πιασήματα , ακα
Φυλής 59 κατω Αντα μελαχρινό λεπτό κόντο πιπίνι και Μαρίνα λεπτή με ωραίο στήθος ,και οι δυό απλό πρόγραμμα
Φυλής 61 Σόνια τσιγγανοειδές με ακα
Φυλής 80 Μαρία η γνωστή φορούσε και μάσκα και Εμμι μελαχρινή λεπτή άβυζι ψηλή ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 84α Ζωή η γερμανίδα , απλό πρόγραμμα
Φυλής 84β Αλιόνα το ψηλό μίλφ , με ακα τελειωτικό (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 86β Μαργαρίτα η μελαχρινή κοπελίτσα με το τουρλωτό κωλαράκι , με κώλο
Φυλής 65β 3 κοπέλες , Τζούλια μελαχρινή με καρε(απο φ59)Αλεξάνδρα ξανθία κοντή λεπτή(απο φ59)και Βανέσα μελαχρινή κοντή άβυζι παχουλούλα ,όλες με ακα.
Φυλής 67 Αλίσια(Αντριάννα)ψηλή λεπτή ξανθιά , φούλ πρόγραμμα και Σιμόνα κανονικό σώμα σφιχτό μικρό βυζί με ακα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 69β Η μουνάρα καστανή Λάουρα , με ακα (στις 6/3 φεύγει για Ρουμανιά)
Φυλής 71α Σάντρα(δεν της πάει καθόλου το μαλλί)με ακα
Φυλής 71β το Μιραντάκι , σήμερα πάλι απλό πρόγραμμα ,μήπως το πάει μονά ζυγά
Φυλής 71γ μελαχρινή χοντρή με βυζάρες , με ακα.
Μονής Προδρόμου 16α μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 92α Μπάρμπαρα το μελαχρινό πιπινινοκαυλίδι , και Μαίρη ψηλή γεματούλα μελαχρινη(με κακές κριτικές , δουλέυει και στο φ19)απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φυλής 92β Μίκη η ξανθιά με το στητό βυζάκι , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα(δοκίμασε με)λεπτή μελαχρινή (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 134 μελαχρινό μίλφ λεπτό με πράσινα μάτια , είναι γυρολόγος , απλό πρόγραμμα , με παρακαλούσε να περάσω για να κάνει σεφτέ....
Φυλής 136 Λολίτα κοντή λεπτή με ωραίο κώλο .απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Γαβριέλα το μελαχρινό τούμπανο , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ρουσλάνα το ξανθό πιπίνι ωραία φατσούλα που δουλεύει Ιάσωνος , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη το μίλφ με το κοντό μάλι , ακα.
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου νιαόυ με ακα
Φωκαίας 25α Αννα η νταρντανοχόντρή τα πάντα όλα , φούλ πρόγραμμα .
Φωκαίας 22 κάτω Αλεξάνδρα το μελαχρινό πιπίνι ,φούλ πρόγραμμα
Φωκαίας 22 αριστερά ,μελαχρινή νοντή χοντρή , με ακα
Φωκαίας 22 δεξιά Αλίνα , το μελαχρινό λεπτό πιπίνι(το είχα πάρει στο φ74)με ακα
Φωκαίας 17α Μαρία σταθερά στη βάρδια της με φούλ,
Φυλής 66α η μουνάρα Ντενίσα και η Νικολέτα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Νατασσα η ψηλή ρωσίδα με πιασήματα , ακα
Φυλής 59 κατω Αντα μελαχρινό λεπτό κόντο πιπίνι και Μαρίνα λεπτή με ωραίο στήθος ,και οι δυό απλό πρόγραμμα
Φυλής 61 Σόνια τσιγγανοειδές με ακα
Φυλής 80 Μαρία η γνωστή φορούσε και μάσκα και Εμμι μελαχρινή λεπτή άβυζι ψηλή ,απλό πρόγραμμα
Φυλής 84α Ζωή η γερμανίδα , απλό πρόγραμμα
Φυλής 84β Αλιόνα το ψηλό μίλφ , με ακα τελειωτικό (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 86β Μαργαρίτα η μελαχρινή κοπελίτσα με το τουρλωτό κωλαράκι , με κώλο
Φυλής 65β 3 κοπέλες , Τζούλια μελαχρινή με καρε(απο φ59)Αλεξάνδρα ξανθία κοντή λεπτή(απο φ59)και Βανέσα μελαχρινή κοντή άβυζι παχουλούλα ,όλες με ακα.
Φυλής 67 Αλίσια(Αντριάννα)ψηλή λεπτή ξανθιά , φούλ πρόγραμμα και Σιμόνα κανονικό σώμα σφιχτό μικρό βυζί με ακα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 69β Η μουνάρα καστανή Λάουρα , με ακα (στις 6/3 φεύγει για Ρουμανιά)
Φυλής 71α Σάντρα(δεν της πάει καθόλου το μαλλί)με ακα
Φυλής 71β το Μιραντάκι , σήμερα πάλι απλό πρόγραμμα ,μήπως το πάει μονά ζυγά
Φυλής 71γ μελαχρινή χοντρή με βυζάρες , με ακα.
Μονής Προδρόμου 16α μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή με φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 92α Μπάρμπαρα το μελαχρινό πιπινινοκαυλίδι , και Μαίρη ψηλή γεματούλα μελαχρινη(με κακές κριτικές , δουλέυει και στο φ19)απλό πρόγραμμα και οι δυο.
Φυλής 92β Μίκη η ξανθιά με το στητό βυζάκι , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα(δοκίμασε με)λεπτή μελαχρινή (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 134 μελαχρινό μίλφ λεπτό με πράσινα μάτια , είναι γυρολόγος , απλό πρόγραμμα , με παρακαλούσε να περάσω για να κάνει σεφτέ....
Φυλής 136 Λολίτα κοντή λεπτή με ωραίο κώλο .απλό πρόγραμμα.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ρε στρατηλατη βαλε κι αλλα τετοια τραγουδακια να καυλαντισουμεΑφιερωμένο σε όλη την πορνοομάδα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Καλημερα λαστ,ναι ρωτησε που ειναι ο μπιρπιλοματης με το μεγαλο πεος .προεδρε τα σεβη μου
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Καλημερα λαστ,ναι ρωτησε που ειναι ο μπιρπιλοματης με το μεγαλο πεος .
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αποψε παιζη ντισλειναντ!!Εισαι μεσα?
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ειμαι λιγο πορνοπεσμενος...θα δουμε...Αποψε παιζη ντισλειναντ!!Εισαι μεσα?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Για αυτο πρεπη να σου ανεβη .Θα μιλησω με μεμο!!ειμαι λιγο πορνοπεσμενος...θα δουμε...
Κανω διορθωση θα ερθη για νωντοτσαρκα μου ειπε!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Μεγαλη πορνομαζωξη χθες:Αποψε παιζη ντισλειναντ!!Εισαι μεσα?
Pitsilistis, Ιπποτης, bmwpower, makis1985, kostakis27, botofilos, SPEED, Mαθιου, zidane68, Cheyenne περασαν μια ρομαντικη νυχτα στο Μεταξι για να τους βρει εκει το ξημερωμα.
Μην περιμενεται αναφορα απο εμενα , ισως απο καποιον απο τους υπολοιπους οταν ....ξυπνησουν.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τι ωρα?Για αυτο πρεπη να σου ανεβη .Θα μιλησω με μεμο!!
Κανω διορθωση θα ερθη για νωντοτσαρκα μου ειπε!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Δες πμ.τι ωρα?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ξερουμε ξερουμε,καλο σας απογευμα .Μεγαλη πορνομαζωξη χθες:
Pitsilistis, Ιπποτης, bmwpower, makis1985, kostakis27, botofilos, SPEED, Mαθιου, zidane68, Cheyenne περασαν μια ρομαντικη νυχτα στο Μεταξι για να τους βρει εκει το ξημερωμα.
Μην περιμενεται αναφορα απο εμενα , ισως απο καποιον απο τους υπολοιπους οταν ....ξυπνησουν.
Μεγαλη πορνομαζωξη χθες:
μην ξεχάσεις την υπόσχεση που μου έδωσες θα πάμε παρέα θέλω την προστασία σου
Αφου ειχαμε συνενοηθη για συναντηση στις εννια και καθοσον δεν ειχα εκτονωση το πρωι,αποφασισα να ανεβω πρωτος στην φυλης για ελενχο των κορασιδων!!Συναντηθηκα με το μακη 1985 και περιμεναμε τον μπεμβε παουερ!!Στην παρεα προστεθηκε και ο ιπποτης καθως και μια νεα γνωριμια απο θεσσαλονικη,ο μποτοφιλος,ακουληθησαν ακις 30,ο συναγωνιστης δημητρακης,ο πιτσιλιστης,μιλοπετροζα και στην διαρκεια της τσαρκας γνωριστηκαμε με κουσιμοδο και χλεχλεκια,καθως και με τον ντιμιτς 31 αν θυμαμαι καλα,και τελευταιος και καταιδρωμενος ο Ν,Σμυρνη για να ελενξη και να πιτσιλιση την 3η βαρδεια!!
Πρόεδρε να συμπληρώσω μετά από παράκλιση του μιλοπετρόζα μεταβήκαμε στο 104 να κάνουμε έλεγχο των κορασίδων που εργάζονταν 3η βάρδεια....τα κορίτσια που εργάζονταν ήτανε Δέσποινα,Μαρίνα,Αμάντα και η Νάντια
2 παρατηρήσεις θα κάνω οι οποίες είναι οι εξής:
1. Περιμένα για τουλάχιστον 25 λεπτά(μαλακία έκανα που δεν έφυγα ) να εμφανιστούν η Αμάντα με την Μαρίνα οι οποίες έφθασαν στο μαγαζί κατά τις 23:50
2. Κατά το σαλονάρισμα της Δέσποινας αυτό που διαπίστωσα είναι η μεγάλη απόκλιση της πραγματικότητας με τις φώτο που βλέπαμε στην τηλεόραση στο σαλόνι ενώ διαφορά υπήρχε διαφορά και στις φώτο της Μαρίνας και δεν εννοώ προς το καλύτερο
Σε ερώτηση μου προς την τσατσά όταν αποχωρούσε η Δέσποινα προς την ''κουζίνα'' ότι η κοπέλα που είδαμε είναι όντως η Δέσποινα μου απάντησε η ίδια λεγωντάς μου ολόκληρη
Βέβαια μπήκε στα υπόψιν η Αμάντα για κατάθεση λείαν συντόμως
μετά την αποχωρήση μας από την Τρούμπα κατευθυνθήκαμε προς πορνοντισνειλαντ να γίνει κατάθεση από τους χύστες μπτόφιλο, πιτσιλιστή και φυσικά Κωστακης27!!!!
Καθώς περπατούσαμε την πρεζοπιάτσα στην Λεωνιδίου αντικρίζω ένα λευκό Seat Ibiza με αναμένει την μηχανή....κατευθύνομαι προς το αυτοκίνητο και αντικρίζω ξανθό τράβελο όπότε μπαίνω στον πειρασμό να καυλαντίσω για να μάθω τι προσφέρει Το μωρό ξανθό με τιγρέ κολάν, μάυρες γόβες αδύνατο με ωραία πόδια αλλά χωρίς βυζί
Ξεκινάμε με κάποιες αναγνωριστικές κουβέντες όπου με ρωτάει αν είμαι μαζί με τα παιδιά που κάναμε τσάρκα....απάντησα θετικά οπότε μου λέει κατάλαβα δεν θα κάνετε τίποτα.Της λεω γιατί το λες αυτό τα παιδιά θα συνεχίσουν την βόλτα τους αλλά εγώ είμαι εδώ Με ρωτάει από που είμαι και της απαντάω ας αντιστρέψουμε το ερώτημα εσύ από που είσαι λεγωντάς μου μένω Χαιδάρι!!!
Αφού της είπα από που είμαι την ρωτάω εκ-νέου παίζει κάποιο ρόλο?????Ναι έχει να κάνει με την ψωλή όσο πιο λαική είναι η περιοχή τόσο πιο ψωλαράς θα είσαι
Καλά τότε εγώ είμαι από τις πιο λαικές συνοικίες άρα μου λέει θα είσαι ψωλαράς Συνέχισα την καυλάντα μαζί του οπότε τον/την ρώτησα τι προσφέρει και πιο το κόστος....μου ανταποκρίθηκε 15€ πίπα μαζί με κώλο :o!!!!!! Η ομας είχε απομακρυνθεί οπότε ευγενικά αποχώρησα αλλά μου είπε ότι δουλεύει κάθε Σάββατο μετά τις 1 το βράδυ στο ίδιο σημείο!!!!
Κατά την επιστροφή προς την πρεζοπιάτσα την συναντήσαμε εκ νέου και αρχίσαμε το καυλάντισμα μαζί με τον BmwPower όπου μας προσφέρθηκε και παρτούζα Την ρώτησα που θα γίνει η όλη φάση μου λέει θα σας πάρω με το αμάξι θα σας πάω σε ένα εγκαταλελημένο πάρκινγκ για να γίνει η φάση Κατά την διάρκεια του καυλαντισματός μας με το κορίτσι ήρθε και ο Κωστάκης27 να ενισχύσει την ομάδα!!!!!Το κορίτσι δεν έβλεπε προκοπή με εμάς όπότε έριξε την τιμή 10€ :o Κάνωντας πλάκα στον BmwPower της είπα το παιδί δίνει πανελλαδικές το καλοκαίρι και θα ήθελε ένα δυνατό ξελάφρωμα....οπότε μας λέει έλα σε πέρνω τσάμπα δεν θα σωθώ με 10€ που θα μου δώσεις
Δεν το συνεχίσαμε μαζί της αλλά μας υπενθύμισε ποιες ημέρες και ώρες δουλεύει!!!!Για να πω την αμαρτία μου μου μπήκαν πονηρές σκέψεις να την δοκιμάσω αλλά μια εσωτερική δύναμη δεν με άφηνε να το κάνω Όση ώρα είμασταν στην πρεζοπιάτσα το μωρό ήτανε εκεί και σε ανύποπτο χρόνο ήρθε προς το μέρος μας αλλά τελικά δίστασε και δεν μας πλησίασε αρκετά
Όταν αναφέραμε το περιστατικό στον πίτσι μου είπε ότι την έχει δοκιμάσει και είναι αρκετά καλή στο τσιμπούκι αλλά και στο πρωκτικό
Καθώς περπατούσαμε την πρεζοπιάτσα στην Λεωνιδίου αντικρίζω ένα λευκό Seat Ibiza με αναμένει την μηχανή....κατευθύνομαι προς το αυτοκίνητο και αντικρίζω ξανθό τράβελο όπότε μπαίνω στον πειρασμό να καυλαντίσω για να μάθω τι προσφέρει Το μωρό ξανθό με τιγρέ κολάν, μάυρες γόβες αδύνατο με ωραία πόδια αλλά χωρίς βυζί
Ξεκινάμε με κάποιες αναγνωριστικές κουβέντες όπου με ρωτάει αν είμαι μαζί με τα παιδιά που κάναμε τσάρκα....απάντησα θετικά οπότε μου λέει κατάλαβα δεν θα κάνετε τίποτα.Της λεω γιατί το λες αυτό τα παιδιά θα συνεχίσουν την βόλτα τους αλλά εγώ είμαι εδώ Με ρωτάει από που είμαι και της απαντάω ας αντιστρέψουμε το ερώτημα εσύ από που είσαι λεγωντάς μου μένω Χαιδάρι!!!
Αφού της είπα από που είμαι την ρωτάω εκ-νέου παίζει κάποιο ρόλο?????Ναι έχει να κάνει με την ψωλή όσο πιο λαική είναι η περιοχή τόσο πιο ψωλαράς θα είσαι
Καλά τότε εγώ είμαι από τις πιο λαικές συνοικίες άρα μου λέει θα είσαι ψωλαράς Συνέχισα την καυλάντα μαζί του οπότε τον/την ρώτησα τι προσφέρει και πιο το κόστος....μου ανταποκρίθηκε 15€ πίπα μαζί με κώλο :o!!!!!! Η ομας είχε απομακρυνθεί οπότε ευγενικά αποχώρησα αλλά μου είπε ότι δουλεύει κάθε Σάββατο μετά τις 1 το βράδυ στο ίδιο σημείο!!!!
Κατά την επιστροφή προς την πρεζοπιάτσα την συναντήσαμε εκ νέου και αρχίσαμε το καυλάντισμα μαζί με τον BmwPower όπου μας προσφέρθηκε και παρτούζα Την ρώτησα που θα γίνει η όλη φάση μου λέει θα σας πάρω με το αμάξι θα σας πάω σε ένα εγκαταλελημένο πάρκινγκ για να γίνει η φάση Κατά την διάρκεια του καυλαντισματός μας με το κορίτσι ήρθε και ο Κωστάκης27 να ενισχύσει την ομάδα!!!!!Το κορίτσι δεν έβλεπε προκοπή με εμάς όπότε έριξε την τιμή 10€ :o Κάνωντας πλάκα στον BmwPower της είπα το παιδί δίνει πανελλαδικές το καλοκαίρι και θα ήθελε ένα δυνατό ξελάφρωμα....οπότε μας λέει έλα σε πέρνω τσάμπα δεν θα σωθώ με 10€ που θα μου δώσεις
Δεν το συνεχίσαμε μαζί της αλλά μας υπενθύμισε ποιες ημέρες και ώρες δουλεύει!!!!Για να πω την αμαρτία μου μου μπήκαν πονηρές σκέψεις να την δοκιμάσω αλλά μια εσωτερική δύναμη δεν με άφηνε να το κάνω Όση ώρα είμασταν στην πρεζοπιάτσα το μωρό ήτανε εκεί και σε ανύποπτο χρόνο ήρθε προς το μέρος μας αλλά τελικά δίστασε και δεν μας πλησίασε αρκετά
Όταν αναφέραμε το περιστατικό στον πίτσι μου είπε ότι την έχει δοκιμάσει και είναι αρκετά καλή στο τσιμπούκι αλλά και στο πρωκτικό
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αυτα ειναι!!!μετά την αποχωρήση μας από την Τρούμπα κατευθυνθήκαμε προς πορνοντισνειλαντ να γίνει κατάθεση από τους χύστες μπτόφιλο, πιτσιλιστή και φυσικά Κωστακης27!!!!
Αυτα ειναι!!!
έχασες πρόεδρε αλλά διάβασε στα ανάλογα θρεντ να μορφωθείς
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ο προεδρος ποτε δεν χανη μακη,αναλογη συζητηση ειχα διπλα στο Ναιτ που τραγουδα ο μαζο,με αλλο μωρο τετοιου ειδους για αρκετη ωρα,ε[ισης εχη πιατσα απο καβαλας κλπ!!
έχασες πρόεδρε αλλά διάβασε στα ανάλογα θρεντ να μορφωθείς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 47