Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 454K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 135 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 53 7,5%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 43 6,1%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,8%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 57 8,1%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,1%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 54 7,6%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 49 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 17,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    708
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
quote author=makis1985 link=topic=125558.msg3559445#msg3559445 date=1330272048]
ααααααα κατάλαβα αλλά θα πρέπει να ξέρεις ειδικά εσύ ότι η πιάτσα είναι ο καθρέφτης των πάντων ;)

και όταν ακούγεται κάτι από έγκειρους συναγωνιστές δεν νομίζω να είμαι ράδιο αρβύλα :sunglasses:
[/quote]
:thumbsup:.Α γεια σου,ασε να το μαθουνε στην πιατσα!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Στρατηλατη διαβασα την κριτικη σου για το σαπιο gilf και εκλαιγα ρε...  :tooth: :tooth: :tooth:
Εμφανιση κοπελας : 9 ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχααχαχααχχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τουλάχιστον ήτανε ειλικρινής στην καθαριότητα χώρου το βαθμολόγησε με 2 :tooth:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ηταν καλη βραδυα αποψε και προσπαθησα να συνδιασω,τσαρκα και στις δυο γειτονιες και καταθεσεις!!Την αρχικη βολτα στο μεταξι την ξεκινησα με τον μεμοσαν,και μετα απο λιγο προστεθηκε ο λαστ φορ λαιφ!!
Ξεκινησαμε απο τα ρωσσικα….
Ιασωνος 1Α κοντο αδιαφορο μονομπλοκ,με ενδιαφερον μαυρη κομωση με μυτες!!
Ιασωνος 1Β Ρουσλανα,που ηταν εξω μεν αλλα με γυρισμενες πλατες προς το πληθος,συζητουσε εντονα ρωσσικα με την τσα.
Ιασωνος 1Γ Ερρικα,που καυλαντιζε τον λαστ!!
Ιασωνος 20 δεξια,κανονικο σωμα αδιαφορο προσωπο,με καποιο προβλημα στον βηματισμο με φουλ στα 10!!
Ιασωνος 20 αριστερο,τσιγγανοηδες μιλφ 1,70 με μικρο στηθος και καποια ελλειψη οδοντων,κανονικο 10.γυμνο τσιμπουκι με τα ουλα του 15!!
Ιασωνος 19 κατω,ευτραφες κοντο!!
Λεωνιδου 28 δεξι,καυλωειδες τσιγγανορουμανα με καλο κορμι και 1,5 βυζι!!
Εδω προστηθετε στην παρεα ο Κωστακης 27!!
Ιασωνος 30 χουλστερ,ενισχυμενη σοκολατα,μπρος πισω!!
Ιασωνος 30 υπογειο,Μιλφ ξανθια ρωσσις του σπιντ!!
Ιασωνος 37 κατω,Τζενη με τους βυζους!!
Ιασωνος 44 η Αννα με απλο 10 φουλ 15!!
Ιασωνος 44 νεο,Ντανιελλα με φουλ 15!!
Ιασωνος 46 μεσαιο κοντο ρουμανακι με μεγαλο κωλο,αδιαφορο προσωπο,νεο,συμφωνα με την τσα!!
Ιασωνος 46 αριστερο, Στελλα ευτραφης με κανονια!!
Ιασωνος 43 μια τσιγγανα και μια βουλγαρα,ανακοινωσε η θρυλικη τσα τις γαματε και τις δυο απο τον κωλο με 10 ευρω!!
Εγινε παλι χαμος με τις ατακες που ακολουθησαν,οταν η τσα ειπε στο τσιγγανακι,πηγε μωρη στο δωματιο 3 να σου γαμησουν τον κωλο,αυτη ηταν μεσα και δεν ακουσε,τοτε συναγωνιστης πεταχτηκε και ειπε να παω εγω?
Και η θρυλικη τσα απαντησε,πηγαινε στον δικο σου κωλο θα μπη,οχι στον δικο μου!!
Αδυνατες μαυριδερες και οι δυο 1,60-65,μικρο στηθος καλα κωλαρακια!!
Λεωνιδου 28,η μιλφ Μαρια με τις βυζαρες!!
Συνεχιζουμε Κολωνου  30 επανω,οπου ο λαστ,καταθετη στην Ιωαννα!!
Κεραμεικου 26 κατω,η γυμνασμενη κοντη!!
Συνεχιζουμε προς φυλης…..
Φωκαιας 27 κατω Βικτωρια..
Φωκαιας 27 επανω Ελενα..
Φωκαιας 25 υπογειο,Αλινα μιλφ με φουλ!!
Φωκαιας 19 Μπαρπαρα ιχα καταθεση!!
Αφου βαδιζαμε προς Διδυμου παρεκλειναμε και φαγαμε στον Σπεσιαλιστα για να φορτωσουμε δυναμεις!!
Διδυμου 20,Βαλερια καυλα!!
Διδυμου 18 επανω Βαλια!!
Διδυμου 18 υπογειο Φωτεινη!!
Διδυμου 16 Λιλιαν!!
Διδυμου 8 κατω Γιασμιν!!
Συναντηση με μπεμβε παουερ,αφου προηγουμενος ο κωστακης ειχε καταθεση Εμανουελα!!
Φυλής 67 Σιμονα,χωρις κεφι σημερα!!
Φυλης 71 οροφος Σαντρα!!
Φυλης 71 ισογειο Αννα,ευτερπη με προγραμμα, 25 με κωλο,20 κανονικο,η τσα Ευα μας ανακοινωσε στεναχωρημενη οτι η Ευτερπη φευγη για παντα και οποιος προλαβη να γαμηση αυτον τον παρθενο κωλο!!
Φυλης 71 υπογειο η Μαρια!!
Φυλης 109 κατω Αννα πιτσος που τελεικα εξελησετε σε ψυγειο!!
Φυλης 134 ισογειο κλειστο!!
Φυλης 134 υπογειο Παολα!!
Αυτα σε γενικες γραμμες,ο μπεμβε θελη να καταθεση και καθετε να δη 3η βαρδεια,συνοδοιπορος του ο κωστακης 27!!
Ακομα μια εμπειρια λοιπον,με το μεταξι και την φυλης καθαρα απο πακιδες!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
249.243
Πόντοι
46.232
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.054
Πόντοι
7.885
Μετά την αποχώρηση του προέδρου,λαστ φορ λαιφ και μεμου,ανηφορίσαμε με Bmwpower προς τον σταθμό της Βικτώριας για ένα πορνοποτό μιας και ο Bmwpower ήθελε να καταθέσει μετά.Είχε διαλέξει την παρτενερ της Ντενίσας την κοντή,όπου και κατέθεσε μ'εμένα να ακούω στο σαλόνι ροματικά σκυλάδικα :grin: :grin:.Βγαίνοντας από το μπουρδέλο κι ενώ είμαστε έτοιμοι για τον επανάπλου,χτυπάει το τηλ. του Bmwpower.Ήταν ο πιτσιλιστής ο οποίος μαζί με τον μποτόφιλο απολάμβαναν έναν ρομαντικό αργιλέ σε αιγυπτιακό καφέ επι της οδού Λεωνίδου.Φυσικά και δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε αυτήν την πρόσκληση :rockon: :rockon:.Αφού κάναμε τον άργιλε μας και τέθηκαν όλα τα πορνοζητήματα που μας απασχολούσαν συνεχίσαμε μια σύντομη βόλτα στο Μετάξι.Εγώ έβαλα στο μάτι το μελαχρινό μιλφ που εργαζόταν στο τσαρδί με το ασανσερ :cum: :cum:(πάλι δεν θυμάμαι αριθμό ο  :jerking: :jerking:) και παίχτηκαν επιπλέον 3 καταθέσεις (2 από μποτόφιλο και 1 από Bmwpower).Αν δεν με απατά η πορνομνήμη μου,ο μποτόφιλος ξαναπήρε την Τζένη το γυφτάκι και το άλλο γυφτάκι που δούλευε χθες στο Ιάσωνος 43 με την χαβαλετζού τσατσά(ανέφερε και ο πρόεδρος γι αυτήν).Ο έταιρος πιρφόρος κατέθεσε σε μια αδιάφορη αλβανίδα.Αποχαιρετήσαμε μποτόφιλο και σαλπάραμε  για τους μόνιμους λιμένες μας.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μετά την αποχώρηση του προέδρου,λαστ φορ λαιφ και μεμου,ανηφορίσαμε με Bmwpower προς τον σταθμό της Βικτώριας για ένα πορνοποτό μιας και ο Bmwpower ήθελε να καταθέσει μετά.Είχε διαλέξει την παρτενερ της Ντενίσας την κοντή,όπου και κατέθεσε μ'εμένα να ακούω στο σαλόνι ροματικά σκυλάδικα :grin: :grin:.Βγαίνοντας από το μπουρδέλο κι ενώ είμαστε έτοιμοι για τον επανάπλου,χτυπάει το τηλ. του Bmwpower.Ήταν ο πιτσιλιστής ο οποίος μαζί με τον μποτόφιλο απολάμβαναν έναν ρομαντικό αργιλέ σε αιγυπτιακό καφέ επι της οδού Λεωνίδου.Φυσικά και δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε αυτήν την πρόσκληση :rockon: :rockon:.Αφού κάναμε τον άργιλε μας και τέθηκαν όλα τα πορνοζητήματα που μας απασχολούσαν συνεχίσαμε μια σύντομη βόλτα στο Μετάξι.Εγώ έβαλα στο μάτι το μελαχρινό μιλφ που εργαζόταν στο τσαρδί με το ασανσερ :cum: :cum:(πάλι δεν θυμάμαι αριθμό ο  :jerking: :jerking:) και παίχτηκαν επιπλέον 3 καταθέσεις (2 από μποτόφιλο και 1 από Bmwpower).Αν δεν με απατά η πορνομνήμη μου,ο μποτόφιλος ξαναπήρε την Τζένη το γυφτάκι και το άλλο γυφτάκι που δούλευε χθες στο Ιάσωνος 43 με την χαβαλετζού τσατσά(ανέφερε και ο πρόεδρος γι αυτήν).Ο έταιρος πιρφόρος κατέθεσε σε μια αδιάφορη αλβανίδα.Αποχαιρετήσαμε μποτόφιλο και σαλπάραμε  για τους μόνιμους λιμένες μας.
πςςςςςςςς!!!πρεπει να ταν πολυ ρομαντικα!!

βαλε κανα τραγουδακι στρατηλατη να γουσταρουμε!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

δεν κρατιέσαι χύστη και όχι τίποτα άλλο παρασέρνεις και τον BmwPower που είναι μικρό παιδί και το καλοκαίρι δίνει πανελλαδικές :grin:

περιμένω νέα σου αρχίζει και μου λείπει η καλτίλα της Τρουμπίτσας και η καύλα της πιάτσας ;)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.054
Πόντοι
7.885
Αυτό το ρομαντικό άκουγα χθες μέχρι να  :knockinb: :zfuck: ο Bmwpower :grin: :grin:

Επισκέπτης

δεν κρατιέσαι χύστη και όχι τίποτα άλλο παρασέρνεις και τον BmwPower που είναι μικρό παιδί και το καλοκαίρι δίνει πανελλαδικές :grin:

περιμένω νέα σου αρχίζει και μου λείπει η καλτίλα της Τρουμπίτσας και η καύλα της πιάτσας ;)
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom