Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
μπεμπα και κοστακι ι πορνοσινεντευξι που σασ ειπα ειναι εδο

Πίστι πολύ ρομαντική η συνέντευξή σου  :grin: :grin: :rockon: :rockon:.Μεγάλη μορφή του χωρού η κυρία Ελευθερία.Ίσως πρέπει να της απονείμουμε κάποιο τίτλο για όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας στην μπουρδελιάρα Αθήνα :idiot: :uglystupid:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οντως ρε παουερ...20 ευρω γι αυτο το ζωντοβολο?και ηταν και κομοδινο :idiot:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
γαμησε τα  :headbang: :headbang:
απο δω και περα δεν θα με ξανααφησετε να μπω σε ομορφα πιπινια...
πρεπει να την κοψω αυτη την κακια συνηθεια...  :tooth:

Προς το παρών μια ρομαντική καραμούζα για τις μουσικές σου επιλογές  :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232
βολτούλα σήμερα σε σπίτια που δεν πάω συχνά , αρκετό κρύο(7 βαθμούς),άρα ότι πρέπει για ποδαρόδρομο χωρίς να ιδρώσεις.....η βόλτα έγινε απο τις 12.50 μέχρι τις 15.00

Αλκαμένους 113 Βαλέρια(Μινέλα) ξανθιά χαμογελαστή με μαλάκα 2,5 βυζιά πεσμένα(μοιάζει λίγο στην φάτσα με την Χίλαρι Σουάνγκ)ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)περίμεναν πέντε άτομα για να περάσουν......
Περγάμου 27β Τατιάνα μελαχρινή χοντρή με μεγάλα βυζιά , με ακα
Αλκαμένους 117 Έλενα ξανθό μιλφ με κανονικό σώμα ωραία βυζιά , ακα τελειωτικό.
Ρεμούνδου 21  Αννα λεπτή ψηλή  ξανθιά κοντά μαλλιά  κοπέλα με μικρό στήθος ,ακα τελειωτικό.
Ρεμούνδου 20 Αλεξάνδρα μελαχρινή παχουλούλα ωραίο στήθος , απλό πρόγραμμα.
Περγάμου 1 πάνω Μικαέλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα άκωλη μεγάλο στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 200 Ντόρα μιλφ ξανθό χοντροκώλα , απλό και αυταρχικό.   
Κνίδου 18 Τζούλια ξανθιά θεόχοντρη με τεράστια βυζιά που φτάνουν κάτω απο τον αφαλό της , απλό και αυταρχικό.
Λιοσίων 91 δυο κοπέλες , μελαχρινή κοντή μικρό στήθος και ξανθοτσιγγανοειδές  ακόμα ποιο κοντό και ποιο γεματούτσικο , με κώλο και οι δυο και παρτούζα.
Λιοσίων 76 πάνω δύο κοπέλες ,Νάταλι μελαχρινή άβυζι χαμηλοκώλα , απλό πρόγραμμα και η χοντρή που είναι συνήθως με κώλο.
Λιοσίων 76 κάτω ξανθό μίλφ , κοντό με ωραίο κώλο , με ακα.
Χωματιανού 11β Σιλβάνα η βραζιλιανά γεματούλα με τα μυτερά βυζιά και την κωλάρα , απλό 20 ευρώ(ανακοινώνεται)πηγαίνοντας να φύγω μου είπε προσφορά για σένα 15 , της λέω ναι αλλά με άκα και τελείωμα στο στήθος..δέχτηκε(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Χωματιανού 11α ξανθιά ψηλή λεπτή μικρό στήθος , απλό στα 20 και εδώ όταν έκανα να φύγω μου είπε η τσα τσα άντε 15 για σένα....
Αλκιβιάδου 16γ Κατερίνα μιλφ καστανόξανθο με πεσμένα βυζιά με μεγάλες ρόγες και Αννίτα παχουλούλα χαμογελαστή , και οι δύο ακα και παρτούζα.
Αλκιβιάδου 16β Αλίνα ξανθιά κοντή με πίρσινγκ στην μύτη και Λούσι μελαχρινή λεπτή ψηλή μικρό στήθος και οι  δυο με ακα.
Αλκιβιάδου 16α Κατερίνα μελαχρινή "φάλαινα" άβυζι με φούλ και Ιζαμπέλα μελαχρινή ίσια μακριά μαλλιά ,πολύ ανοιχτή απο την μέση και κάτω , πεσμένα βυζιά , με κώλο.     

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χύστες μου σας ζηλέυω για τις ρομαντικές στιγμές που ζήσατε και εχθές στην πορνοντίσνευλαντ :grin:

BmwPower ρε συ κρατήσου λίγο μόλις δεις πιπίνι κατευθείαν να το δοκιμάσεις πάρε παράδειγμα τον Στρατηλάτη που γαμάει gilf's :tooth:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232
το ραντεβού ήταν με τον πρόεδρο στις 19.00 για ροματζάδα στο μετάξι....έφτασα κανα 10λέπτο νωρίτερα και είδα ότι εκτός απο 4 όλα κλειστά..... αλλαγή σχεδίων και λέμε να το κόψουμε με τα πόδια για Λιοσίων και πέριξ
και μετά να ανέβουμε φυλής όπου θα συναντούσαμε τον λούστ(τον χάνουμε σε λίγες μέρες)και τον κωστακη27...

Χωματιανού 11β η Συλβάνα όπως και το πρωί , καυλάντισε με εμένα και τον πρόεδρο και επέμενε να ξαναπεράσω....
Χωματιανού 11α Κατερίνα μελαχρινή κανονικό σώμα μικρό βυζί , απλό πρόγραμμα.
Λιοσίων 76 κάτω ξανθιά μίλφ , αυτή που ήταν και το πρωί.
Λιοσίων 73β Κατερίνα ξανθιά μίλφ απλό πρόγραμμα στα 20 , η τσα τσα είπε ότι όποιος θέλει και πρωκτικό συνεννοείται με την κοπέλα.
Εξηκίου 18β Ειρήνη η μιλφάρα με πολύ ωραίο κώλο, στο δεξί κολωμάγουλο έχει ένα τατού τριαντάφυλλο , απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 18 Αννα ξανθιά λεπτή κοντή απλό ωραίο σώμα , απλό πρόγραμμα.
Εξηκίου 20 Αννα η μελαχρινή χοντρή που δουλεύει όλες τις βάρδιες ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 2 τσιγγανοειδές παχουλούτσικο ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6α Νάταλι ψηλό ξανθό μιλφ ,απλό πρόγραμμα.
Βέργας 6β Χριστίνα το ξανθό γκίλφ με τα ωραία πόδια ,απλό πρόγραμμα.
Παιωνίου 47 μελαχρινή φάλαινα με μακρύ μαύρο μαλλί και βυζάρες , με ακα
Λιοσίων 91 Χριστίνα ξανθιά χοντρή με γυαλάκια με ακα , και η μελαχρινή πολύ λεπτή κοπελίτσα με το κοντό μαλλί , απλό πρόγραμμα.
Αδάνων 2  μελαχρινή με μεγάλο κώλο ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 11 ισόγειο η Γιάννα η ξανθιά με την καυλόφατσα αλλά απο την μέση και κάτω χάλια(τεράστια κωλάρα με κυτταρίτιδα),με κώλο
Τροφωνίου 11 πάνω Μελίνα ξανθό γκίλφ με κοντό μαλλί , απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 αριστερά Ειρήνη γκίλφ παχουλή ,απλό πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13 δεξιά Σοφία ξανθιά πολύ χοντρή μιλφ άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Κνίδου 18 καστανόξανθη  μιλφ λεπτή με μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Λίλιαν ξανθιά μίλφ , με ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18α Φωτεινή χοντρή ξανθιά ψηλή , με κώλο.
Διδύμου 18β Αλιονα το μίλφ με το ωραίο τσιμπούκι ,ακα τελειωτικό.
Διδύμου 20 Αλεξάνδρα μίλφ ξανθό πετίτ χαμογελαστό , με ακα(μπήκε στα υπόψιν)
Διδύμου 8β Κάρμεν  κλασσικά , απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 8α Ουάντα λεπτή ψηλή με πολύ ωραία βυζιά , με ακα (απορώ πως δεν την έχω πάρει ακόμα  :think: με εκπλήσσω , έχει φοβερό κορμί)
Φυλής 40 Τζούλια καστανή με λευκή επιδερμίδα και αφράτο κώλο , με φούλ.
Φυλής 54β Σούζι η ξανθιά με τα εξτένσιον και το πίρσινγκ ,απλό πρόγραμμα και Λάουρα μελαχρινή λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Ντενίσα η ξανθιά ψηλή λεπτή μουνάρα με καυλέ κόκκινα εσώρουχα και Νικολέτα ξανθιά κοντή και αυτή με απλό.
Φυλής 66δ Κάτια μελαχρινή λεπτή , φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 17α Κατερίνα(νέα παρουσία) ξανθιά κοντή με μικρό στήθος με μεγάλες θηλές είχε και 2-3 τατουάζ , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Τζουλίανα(δεν την έχω ξαναδεί) μελαχρινή με ωραίο κώλο στητό βυζί και ωραίο πρόσωπο ,απλό πρόγραμμα, η τσα τσα είπε ότι είναι κολπατζου....
Φωκαίας 25α Αννα η χοντρούλα με της ματάρες , φούλ φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου νιάου , με ακα
Φωκαίας 22 κάτω Τζοάννα (ούτε αυτή την έχω ξαναδεί) μαύρα μαλλιά πιπινάκι λεπτό με ωραίο κώλο ,δεν άκουσα πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 αριστερά Αννα το μελαχρινό πιπίνι με ακα.
Φωκαίας 22 δεξιά Μαρία απο Ιάσωνος 37 πάνω ,μελαχρινή πια , με κώλο(αναβαθμίστηκε και αυτή.....)επτ
Φυλής 27α Αλίνα το κοκκινομάλλικο μίλφ , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 27β κάτω Γιάννα και Βίκη(Βικτωρία) και οι δύο με ακα τελειωτικό.
Φυλής 27β πάνω Ελενα το τουμπανάκι , παρουσιάστηκε στο σαλόνι με διχτυωτό μπλουζάκι όπου εκτός απο της βυζάρες της ξεπεταγόντουσαν και οι τεράστιες ρόγες της , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 αριστερά Νατάσα η ψηλη ξανθιά ρωσίδα , με ακα.
Φυλής 74 δεξιά Λόρι(ούτε αυτή την έχω ξαναδεί)μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο και στητό βυζί , πολύ ωραίο πρόσωπο ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω Χριστίνα το ψηλό αρχοντικό  μίλφ με τον ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 Κλάρα ξανθιά κοντή με ωραίο κώλο άβυζι ,απλό
Φυλής 80 Αννα Μαρία μαύρο μαλλί με αντάυγιες ψηλή λεπτή , με κώλο
Φυλής 84α Τζούλια η μελαχρινή κοντή , φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 65α Εμμανουέλα , μελαχρινό λεπτό με ωραίο μικρό κωλαράκι , φούλ πρόγραμμα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 65β την τριπλέτα σήμερα αποτελούσαν Τζούλια μελαχρινή χηλή κοντό μαλλί , Πατρίτσια λεπτή μελαχρινή άβυζι ,Αλεξάνδρα κοντό ξανθό λεπτό πιπίνι ,όλες με ακα.
Φυλής 84β Αντριάννα η μελαχρινή , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86α Μικαέλα , μελαχρινή ψηλή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Μπάρμπαρα(η ιιιιχχχαααααα)το λεπτό πιπίνι με το υπέροχο κωλαράκι και το στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Χριστίνα κλασσικά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Λάουρα καστανη ψηλή , με ακα(στις 5/3 φεύγει)
Φυλής 71α Βίκη(νέα παρουσία) ξανθοκάστανη λεπτή , με ακα
Φυλής 71β Μιράντα η πιπινάρα ,ξύπνησε και αυτή , απλό πρόγραμμα στα 20 και +5 ευρώ για ακα.
Φυλής 71γ χοντρή μελαχρινή με βυζάρες , με κώλο
Μονής Προδρόμου 16α Μάγια(δεν την εχω ξαναδεί)καστανό πιπίνι πολύ χαμογελαστό μικρό βυζι , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 92α Μαίρι(κρίμα το κορμί και την ωραία φάτσα ,δεν έχει διάθεση μέσα)μελαχρινή με ωραία κωλάρα και υπέροχο στήθος(δουλεύει και φωκαιας 19 και φυλής 65α),απλό πρόγραμμα.
Φυλής 92β Μίκη η ξανθιά λεπτή με το στητό βυζάκι , φουλ πρόγραμμα.
αφού κατέθεσα στην Εμανουέλα η ομάδα έφυγε(αφου προστέθηκε και ο ιππότης)για το λιβανέζικο φαστ φουντ για φαγητό , εγω και ο πρόεδρος αποχωρήσαμε και ο λουστ με τον κωστάκη τον ιππότη και τον πιτσιλιστή που θα ερχόταν
συνέχισαν και μετάξι.....            

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Ρομαντικός διάλογος μέσα στο Ιάσωνος 46Α ανάμεσα σε Bmwpower κι εμένα :rockon: :rockon:
Κ:Μπες ρε μαλάκα.η δικιά σου η αλβανίδα είναι που σε καβλάντιζε την προηγούμενη φορά.Άντε μπας και κάνεις και κανα καλό γαμήσι :grin: :grin:
Β:Όχι ρε κωστάκη,δεν με παίρνει σήμερα :- :-
Κ:Έλα ρε,αν σου λείπουν πορνοευρώ εδώ είναι η ομάδα
Β:Όχι δεν είναι αυτό,απλά έχω καταθέσει ήδη 2 φορές από χθες το βράδι και δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου.
Κ:Εντάξει ρε φίλε,αφού είναι έτσι πάω πάσο.

Βγαίνω με τον Λαστ έξω να τσεκάρουμε το Ιάσωνος 43(σ'αυτό το μπουρδέλο αισθάνομαι λες και είμαι σε φρεγάτα τύπου ''ΜΕΚΟ'',βέβαια η φρεγάτα δεν έχει τόσο ρομαντικά κοντέινερ :tickedoff: :tickedoff:) και περιμένουμε να τελειώσουν και οι υπόλοιποι το καβλάντισμα με τις αλβανίδες από το Ιάσωνος 46Α.Έρχεται λοιπόν η ομάδα και παρατηρώ ότι κάποιος λείπει :o  :o.Ρε παιδιά ρωτάω,που είναι ο Bmwpower :uglystupid: :think:
Πήγε να καταθέσει στην αλβανίδα που τον καβλάντιζε.
Συμπέρασμα:Πιρφόρος της βραδιάς ανακυρήσσεται πανηγυρικά ο Bmwpower :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ρομαντικός διάλογος μέσα στο Ιάσωνος 46Α ανάμεσα σε Bmwpower κι εμένα :rockon: :rockon:
Κ:Μπες ρε μαλάκα.η δικιά σου η αλβανίδα είναι που σε καβλάντιζε την προηγούμενη φορά.Άντε μπας και κάνεις και κανα καλό γαμήσι :grin: :grin:
Β:Όχι ρε κωστάκη,δεν με παίρνει σήμερα :- :-
Κ:Έλα ρε,αν σου λείπουν πορνοευρώ εδώ είναι η ομάδα
Β:Όχι δεν είναι αυτό,απλά έχω καταθέσει ήδη 2 φορές από χθες το βράδι και δεν έχω κοιμηθεί σχεδόν καθόλου.
Κ:Εντάξει ρε φίλε,αφού είναι έτσι πάω πάσο.

Βγαίνω με τον Λαστ έξω να τσεκάρουμε το Ιάσωνος 43(σ'αυτό το μπουρδέλο αισθάνομαι λες και είμαι σε φρεγάτα τύπου ''ΜΕΚΟ'',βέβαια η φρεγάτα δεν έχει τόσο ρομαντικά κοντέινερ :tickedoff: :tickedoff:) και περιμένουμε να τελειώσουν και οι υπόλοιποι το καβλάντισμα με τις αλβανίδες από το Ιάσωνος 46Α.Έρχεται λοιπόν η ομάδα και παρατηρώ ότι κάποιος λείπει :o  :o.Ρε παιδιά ρωτάω,που είναι ο Bmwpower :uglystupid: :think:
Πήγε να καταθέσει στην αλβανίδα που τον καβλάντιζε.
Συμπέρασμα:Πιρφόρος της βραδιάς ανακυρήσσεται πανηγυρικά ο Bmwpower :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:.
Εχασε την καλυτερη βολτα εχθες,υπο χιονιου και αερα!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το ραντεβού ήταν με τον πρόεδρο στις 19.00 για ροματζάδα στο μετάξι....έφτασα κανα 10λέπτο νωρίτερα και είδα ότι εκτός απο 4 όλα κλειστά..... αλλαγή σχεδίων και λέμε να το κόψουμε με τα πόδια για Λιοσίων και πέριξ
και μετά να ανέβουμε φυλής όπου θα συναντούσαμε τον λούστ(τον χάνουμε σε λίγες μέρες)και τον κωστακη27...

Χωματιανού 11β η Συλβάνα όπως και το πρωί , καυλάντισε με εμένα και τον πρόεδρο και επέμενε να ξαναπεράσω....
Παιωνίου 47 μελαχρινή φάλαινα με μακρύ μαύρο μαλλί και βυζάρες , με ακα
Λιοσίων 91 Χριστίνα ξανθιά χοντρή με γυαλάκια με ακα , και η μελαχρινή πολύ λεπτή κοπελίτσα με το κοντό μαλλί , απλό πρόγραμμα.
:2funny:.Νασαι ευγενης με τις κοπελες!!
Διδύμου 8α Ουάντα λεπτή ψηλή με πολύ ωραία βυζιά , με ακα (απορώ πως δεν την έχω πάρει ακόμα  :think: με εκπλήσσω , έχει φοβερό κορμί)
Σου ξεφυγε μια,να χης και κατι αργοτερα!! :grin:.
Φυλής 74 δεξιά Λόρι(ούτε αυτή την έχω ξαναδεί)μελαχρινή λεπτή με ωραίο κώλο και στητό βυζί , πολύ ωραίο πρόσωπο ,απλό πρόγραμμα.
Ξεκινησε προχθες με μια ακομα κοντη,εν ονοματι Μαντονα,δεν μιλα ελληνικα,ρουμανες!!
Μονής Προδρόμου 16α Μάγια(δεν την εχω ξαναδεί)καστανό πιπίνι πολύ χαμογελαστό μικρό βυζι , απλό πρόγραμμα.
Η Μαγια ξεκινησε στο Φ.69 επανω,οταν για λιγες ημερες ελειπε η χριστινα,μετα χαθηκε για ενα διαστημα,και τωρα επεστρεψε!!
[/quote]
Φυλής 71γ χοντρή μελαχρινή με βυζάρες , με κώλο.
η ομάδα έφυγε(αφου προστέθηκε και ο ιππότης)για το λιβανέζικο φαστ φουντ για φαγητό , εγω και ο πρόεδρος αποχωρήσαμε και ο λουστ με τον κωστάκη τον ιππότη και τον πιτσιλιστή που θα ερχόταν
συνέχισαν και μετάξι.....           
Οχι η Μαρια!!Να σημειωσω ,οτι χιονιζε συνεχως και φυσαγε,ισως η καλυτερη βολτα τον τελευταιο καιρο :grin:.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232
γρήγορη βόλτα σήμερα στη φυλής κατα τις 13.οο μαζί με τον λούστ και τον καπελάκια........

Αγκύρας 12 Βαλέρια , το καλύτερο κορμί που έχω δει σε 40αρα σε μπουρδέλο , Ρωσίδα ψηλή καστανή με βελούδινη επιδερμίδα σφιχτό κορμί , κωλάρα και 2,5 βυζιά ,ακα τελειωτικό(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Φυλής 71γ η χοντρή μελαχρινή με τις βυζάρες με κώλο.
Φυλής 71β Εμμανουέλα μελαχρινή λεπτή με ωραίο κωλαράκι , φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 71α Χριστίνα η ξανθιά κοντή με το σφιχτό στεγνό σώμα και το ανύπαρκτο στήθος ,φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 92α φάγαμε καραμούζιασμα(όρος του bmw για το κράξιμο)απο την τσα τσα που δεν άφηνε την κοπέλα να βγει να την δούμε
Φυλής 69β Τάνια το μίλφ με ακα
Φυλής 67 Αννα Μαρία ψηλή λεπτή με μαύρα μαλλιά με αντάυγιες , με κώλο
Φυλής 65β Κατερίνα μελαχρινή ψηλή με ωραίο κώλο , απλό πρόγραμμα ,και Πατρίτσια ψηλή λεπτή άβυζι μελαχρινή με ακα.
Φυλής 86β Κάρμεν ευτραφής μελαχρινή καυλάντιζε με τον λούστ και Ξένια καστανόξανθη με πεσμένα βυζάκια και οι δύο με ακα.
Φυλής 86α Μιχαέλα ψηλή μελαχρινή μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αντριάνανα μελαχρινή , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84α οι "ιταλίδες" Σόνια και Ιζαμπέλα απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 Αλίνα η ψηλόλιγνη μελαχρινή πιπίνα , με ακα.
Φυλής 66α Ελενα(λάουρα)ξανθιά , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54β Γιάννα και Λάουρα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α ένα μίλφ με γυαλιά ,φορούσε ρόμπα δεν είδα το κορμί της.
Διδύμου 8β Κάρμεν ,απλό πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Σόνια(Ευα) μελαχρινό μίλφ με βυζάρες , ακα
Διδύμου 18α Ειρήνη αυτή με τον μεγάλο κώλο , με κώλο.
Διδύμου 18β Αντριάννα , επέστρεψε σήμερα ,ακα τελειωτικό...... 

εγώ αποχώρησα , ο λουστ και ο "καπελάκιας" συνέχισαν για μετάξι.....   

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν πηγαμε μεταξι τελικα..,γυριζαμε την περιοχη αναποφασιστοι για το που θα μπουμε...

ειπα να μπω στη βαλερια στο αγκυρας και οταν πηγαμε ηταν ο μαλακας ο φυλακας μεσα και σηκωθηκα κι εφυγα...

μετα ειπα να μπω στη χριστινα τη βυζαρου στο φωκαιας 22 και ηταν κι εκει ενας νταβας στην κουζινα και τα λεγαν και την εκανα...

ΜΑΛΑΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ,ΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΤΕ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ?ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ?

φωκαιας 22 πανω δεξι,χριστινα ξανθια με κανονια :tits:...το αριστερο κλειστο
          κατω,αλεξανδρα

Φωκαίας 27Β πανω,αναστασια νομιζω,ενα μιλφακι,φολα μεσα μαλλον
            κατω,γιαννα και βικτωρια
        27α,αννα πολωνεζα
        25β,τζουλια η κοντη που ειναι και φ84α απογευμα
        25α,μια τσεχα πιπινακι και η ειρηνη η τσιγγανα με τη μυτη και τα βυζια

19,η κορινα η μελαχρινη
        17,ενα μελαχρινακι γνωστο,δε θυμαμαι ονομα

ελλης,βαλια

αλικιβιαδου 16 αριστερο,κατερινα κρητικια και φωτεινη απο διδυμου(τη νταιανα ποτε θα τη δω εγω?)
              μεσαιο,η αλινα κι η λουσυ
              δεξι,κατερινα σερβα και αννιτα

φυλης 40 ηταν η ζουμερη ξανθια με τα σγουρα μαλλια

ξανθιππης ηταν η μπιανκα η οποια εφτιαξε και το βυζι...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μας επρηξαν τ @@ οι κωλογριες οι τσατσαδες σημερα

οταν παιρνουν τα 20ευρα ειναι καλα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
χύστες μου που είσαστε????

το έχω ανάγκη να πορνιάσουμε μέχρι εσχάτον σε ρομαντικά στενά(ακούς Στρατηλάτη και BmwPower) :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom