Το πρώτο σκληρό μιλφ-τζιλφ που θα είναι κερασμένο από μένα
την Βραζιλιάνα σου εννοείς????
Το πρώτο σκληρό μιλφ-τζιλφ που θα είναι κερασμένο από μένα
εγω δεν ξαναβγαινω τσαρκα αμα δεν εχω λεφτα να γαμησω...τελος.απ την ωρα που ξυπναω μεχρι να κοιμηθω σκεφτομαι μουνια(μετα τα βλεπω στον υπνο μου)οχι αλλα λεω να πιρφορισω τωρα για να μην υποκιψω παλι στο καυλαντισμα και μετα δεν εχω να φαω
γαμησε ταγαμησετα....δες τι εχω γαμησει τις τελευταιες μερες και εχω αλλες τοσες στα υπ οψη...
εγω δικαιολογουμαικαθησα και κοιταξα τις κριτικες μου τον φεβρουαριο...250 ευρω ακριβως χαλασα
και ακομα εχω στο προγραμμα ποσες ακομα :S
ποια κοπελα?να πάτε στη Μελίνα στο Τροφωνίου 11 που προσφέρει υπηρεσίες στούντιο σε τιμές κρισής!!
ΠΠΠΠΠΠΠΠςςςςςςςςςςςςςς!!!η gilf Μελίνα!!!
αυριο τι εχει το μενου?Ρεπο σημερα λαστ!!
Φυλιανα .πιτσι,κωστακης 27 και μπεβμε ρομαντζαρουν μαλλον ντισνειλαντ,θα υπαρχουν νεα αργοτερα!!αυριο τι εχει το μενου?
πςςςςςς!Φυλιανα .πιτσι,κωστακης 27 και μπεβμε ρομαντζαρουν μαλλον ντισνειλαντ,θα υπαρχουν νεα αργοτερα!!
αριστουργιμα!!!!!Έστειλα π.μ πιρφόρε αλλά δεν απάντησες
Μάκη την πορνοκαλησπέρα μου .Κι εγώ ήδη πιρφορίζω για το Σάββατο .Και τώρα ένα τραγουδάκι που θα πρότεινα να γίνει ο εθνικός ύμνος της ομάδας μας
αριστουργιμα!!!!!
κατσε ρε χυστη,που με πηγες εκει πανω ας ελπισουμε να μαι πιο κοντα :- για να ρχομαι και να που και που :'(Αυτό θα το τραγουδήσει όλη η ομάδα για τον φίλο lustforlife