TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Δεν είναι πλεονασμός;Μπορουσες να πεις πηρε πουλο ο Πουτσος.....
Δεν είναι πλεονασμός;Μπορουσες να πεις πηρε πουλο ο Πουτσος.....
σεραφειμ
η μμα.ε ταιρια εχει 2 μαγαζια κολοκοτεωνη κ βουκουρεστθο ολα τ αλλα ειναι ad.....στον αστερα του πατσεα κ στην καλαματα στο κ8στ ναυαρινο του καισαρη αν δεν.κανω λαθος.....ο πιο.δυνατος dealer ειναι ο.οζαλ.στην.Κω ετσι.ακουγεταιΈχεις δίκιο, φαίνεται ότι η μαμά εταιρεία εδρεύει μόνο στο κέντρο. Οι υπόλοιποι στη Γλυφάδα, Four Seasons, Πειραιά, Κηφισιά και Golden Hall είναι αντιπρόσωποι.
Official Rolex Retailers - Greece
Find the nearest Official Rolex Retailer in Greece. Official Rolex Retailers provide expert guidance on the purchase and care of your Rolex watch.www.rolex.com
κ μην ξεχναμε τον ειχαν κλεψει γυρω στο.2008 των σεραφςρμΈχεις δίκιο, φαίνεται ότι η μαμά εταιρεία εδρεύει μόνο στο κέντρο. Οι υπόλοιποι στη Γλυφάδα, Four Seasons, Πειραιά, Κηφισιά και Golden Hall είναι αντιπρόσωποι.
Official Rolex Retailers - Greece
Find the nearest Official Rolex Retailer in Greece. Official Rolex Retailers provide expert guidance on the purchase and care of your Rolex watch.www.rolex.com
Τύπε όσο πάει θα συγκλίνουμε όλο και περισσότερο με Λονδίνο και Γιοχάνεσμπουργκ.Δούλευα 5 χρόνια σε κατάστημα στη Γλυφάδα επί της Αγγέλου Μεταξά και 3/10 που έμπαιναν φορούσαν Rolex.
Υπάρχει Rolex στη Γλυφάδα, πάνω από την πλατεία Εσπερίδων.
Χα,αυτός που κάνει τέτοιες δουλειές δεν ρωτάει,κόβει χέρι και μετά ελέγχει.χαζαμαρες απο το 2000 που φοραω ρολεξ κ λογω δουλειας ειμαι στο.τριγωνο ποτε δεν.εχω νιωσει ν απειλουμε πριν 4 χρονια σ ενα σουβλατζιδικο στην πλατεια καρυτση μ.ρωταει ενας.ειναι.αυθεντικο.....
βεβαιως τ λεω 15 ευρω απο την.αγια.βαρβαρα.....
Από το cash or trash θα είναι με ... 200€.Λογικα θα ειναι ασφαλισμενα, οποτε η ζημια θα παει στην ασφαλιστικη.
Θυμαμαι βολταρα στην Φρανκφουρτη και χαζευα βιτρινες, σε μια βιτρινα με ρολογια βλεπω ενα αξιας...270.000 ευρω (εν μεσω κρισης).
Εκανα μεταβολη, και μετρησα τα κερματα στην τσεπη μου για τον επομενο καφε...
Eίναι υποχρεωμένη η Ρόλεξ και κάθε ακριβή εταιρεία με ρολόγια και τα ρέστα,να διαθέτει κατάστημα στο ιστορικό κέντρο εξαιτίας των πεντάστερων ξενοδοχείων που βρίσκονται πέριξ της πλατείας Συντάγματος.Το κέντρο της Αθήνας είναι άνδρο εγκληματικότητας..
Η Rolex ίσως θα ήταν πιο ασφαλής στα νότια ή στα βόρεια προάστια..
Και επίσης,αποφεύγουμε να εκθέτουμε είδη πολυτελείας προς τα έξω ιδίως στα ΜΜΜ.
Eίναι υποχρεωμένη η Ρόλεξ και κάθε ακριβή εταιρεία με ρολόγια και τα ρέστα,να διαθέτει κατάστημα στο ιστορικό κέντρο εξαιτίας των πεντάστερων ξενοδοχείων που βρίσκονται πέριξ της πλατείας Συντάγματος.
Το κατάστημα της Ρόλεξ στην οδό Βαλαωρίτου ξέρεις κανείς τι ρόλο βαράει?
Είναι της εταιρίας ή κάποιου ιδιώτη έμπορα?
μαμας ρολεξEίναι υποχρεωμένη η Ρόλεξ και κάθε ακριβή εταιρεία με ρολόγια και τα ρέστα,να διαθέτει κατάστημα στο ιστορικό κέντρο εξαιτίας των πεντάστερων ξενοδοχείων που βρίσκονται πέριξ της πλατείας Συντάγματος.
Το κατάστημα της Ρόλεξ στην οδό Βαλαωρίτου ξέρεις κανείς τι ρόλο βαράει?
Είναι της εταιρίας ή κάποιου ιδιώτη έμπορα?
H ειδοποιός διαφορά των ζωγραφικών πινάκων και των χρυσών λιρών σε σχέση με τα ρολόγια είναι το σέρβις...Δε καταλαβαινω προς τι ο τσακωμος.
Υπαρχει και η μαυρη αγορα σε ολα.
Και στους πινακες και στις χρυσες λιρες και στα ρολεξ.
Εαν παρεις πινακα η χρυση λιρα στη μαυρη στα κατασχουν εαν στα βρουν στο χερι.
Αλλα υπαρχει τετοια ζητηση στη μαυρη αγορα με μαυρα λεφτα που η ρευστοτητα ειναι μεγαλυτερη και απο τα επισημα σημεια.
Εχεις δικιο.H ειδοποιός διαφορά των ζωγραφικών πινάκων και των χρυσών λιρών σε σχέση με τα ρολόγια είναι το σέρβις...
Τα καταστήματα στην Κολοκοτρώνη και τη Βαλαωρίτου είναι μαμά. Όλα τα άλλα είναι αντιπρόσωποι.
Αφού οι αντιπρόσωποι βάζουν καπέλο γιατί κάποιος να τα αγοράσει από αυτούς κ όχι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω κ να τα πάρει από τη μαμά εταιρία;Σωστά.
Το χειρότερο δε ότι όλοι οι αντιπρόσωποι της Rolex πουλάνε τα καινούργια ρολόγια στο grey market δηλαδή με καπέλο κάτι το οποίο σίγουρα γνωρίζει η μητέρα εισαγωγέας.
Εγώ πάντως δεν ανέφερα κανένα ρολόι ως επένδυση ούτε έδωσα κάποια επενδυτική συμβουλή σε κανέναν. Ούτε επενδυτής είμαι ούτε έμπορος. Είμαι απλά ένας τύπος που του αρέσουν τα ρολόγια. Αν έχεις πάντως κανένα ακόμα explorer να δώσεις εγώ το αγοράζω, όχι για να το πουλήσω, απλά επειδή μου αρέσει!Πηρα στο 20 μου τ 12470 κατα κοσμον explorer 1 γυρω 800000 χιλιαρικα το 1999 τ πουλησα φετος τον Μαρτιο 5000 σ εμπορο του κεντρου σημειωση ενα σερβις εκανα το 2016.Τα σελινι εγω δεν τα βλεπω καν τα ρολογια π πηρςν υποχρεωτικα οι.ντιλερ το.16 μφαινεται.3.διαφορερικα.μοντελα δεν.ειναι? επενδυση για να χεις καλη πωληση ειναι.η ρολεξ καμια αλλη
Αφού οι αντιπρόσωποι βάζουν καπέλο γιατί κάποιος να τα αγοράσει από αυτούς κ όχι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω κ να τα πάρει από τη μαμά εταιρία;
Kαι εγώ το φόρεσα λίγο να ξεσκουριάσει τώρα που μάζευα τις ελιές και μου λέει ένας Σύριος , τι τελει ρολοι τωρα ολοι εκουμε κινητοχαζαμαρες απο το 2000 που φοραω ρολεξ κ λογω δουλειας ειμαι στο.τριγωνο ποτε δεν.εχω νιωσει ν απειλουμε πριν 4 χρονια σ ενα σουβλατζιδικο στην πλατεια καρυτση μ.ρωταει ενας.ειναι.αυθεντικο.....
βεβαιως τ λεω 15 ευρω απο την.αγια.βαρβαρα.....
Δίκιο έχει ο Σύριος...Kαι εγώ το φόρεσα λίγο να ξεσκουριάσει τώρα που μάζευα τις ελιές και μου λέει ένας Σύριος , τι τελει ρολοι τωρα ολοι εκουμε κινητο