Νέα

Rolex ως μια ασφαλής επένδυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bourdelakos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
141
Πόντοι
0

Έχεις δίκιο, φαίνεται ότι η μαμά εταιρεία εδρεύει μόνο στο κέντρο. Οι υπόλοιποι στη Γλυφάδα, Four Seasons, Πειραιά, Κηφισιά και Golden Hall είναι αντιπρόσωποι.

Screenshot 2022-12-21 at 13.57.19.png

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
χαζαμαρες απο το 2000 που φοραω ρολεξ κ λογω δουλειας ειμαι στο.τριγωνο ποτε δεν.εχω νιωσει ν απειλουμε πριν 4 χρονια σ ενα σουβλατζιδικο στην πλατεια καρυτση μ.ρωταει ενας.ειναι.αυθεντικο.....
βεβαιως τ λεω 15 ευρω απο την.αγια.βαρβαρα.....

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Έχεις δίκιο, φαίνεται ότι η μαμά εταιρεία εδρεύει μόνο στο κέντρο. Οι υπόλοιποι στη Γλυφάδα, Four Seasons, Πειραιά, Κηφισιά και Golden Hall είναι αντιπρόσωποι.

η μμα.ε ταιρια εχει 2 μαγαζια κολοκοτεωνη κ βουκουρεστθο ολα τ αλλα ειναι ad.....στον αστερα του πατσεα κ στην καλαματα στο κ8στ ναυαρινο του καισαρη αν δεν.κανω λαθος.....ο πιο.δυνατος dealer ειναι ο.οζαλ.στην.Κω ετσι.ακουγεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κ μην ξεχναμε τον ειχαν κλεψει γυρω στο.2008 των σεραφςρμ

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Δούλευα 5 χρόνια σε κατάστημα στη Γλυφάδα επί της Αγγέλου Μεταξά και 3/10 που έμπαιναν φορούσαν Rolex.

Υπάρχει Rolex στη Γλυφάδα, πάνω από την πλατεία Εσπερίδων.
Τύπε όσο πάει θα συγκλίνουμε όλο και περισσότερο με Λονδίνο και Γιοχάνεσμπουργκ.

Θα βγαίνουν από το σπίτι με τα 4x4 και θα παρκάρουν μπροστά από τα μαγαζιά για να μην τους ληστέψουν και πάλι δεν θα είναι ασφαλείς…

Λίγο υπομονή και όλα θα βγουν μπροστά μας

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
χαζαμαρες απο το 2000 που φοραω ρολεξ κ λογω δουλειας ειμαι στο.τριγωνο ποτε δεν.εχω νιωσει ν απειλουμε πριν 4 χρονια σ ενα σουβλατζιδικο στην πλατεια καρυτση μ.ρωταει ενας.ειναι.αυθεντικο.....
Χα,αυτός που κάνει τέτοιες δουλειές δεν ρωτάει,κόβει χέρι και μετά ελέγχει.

Δεν είναι ασφαλής η προσέγγιση στο ζήτημα,όχι να σε φοβίσω,αλλά να είσαι υποψιασμένος και πιαστείς κώτσος άδικα

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Λογικα θα ειναι ασφαλισμενα, οποτε η ζημια θα παει στην ασφαλιστικη.

Θυμαμαι βολταρα στην Φρανκφουρτη και χαζευα βιτρινες, σε μια βιτρινα με ρολογια βλεπω ενα αξιας...270.000 ευρω (εν μεσω κρισης).
Εκανα μεταβολη, και μετρησα τα κερματα στην τσεπη μου για τον επομενο καφε...:dunno:
Από το cash or trash θα είναι με ... 200€.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.044
Πόντοι
216
Το κέντρο της Αθήνας είναι άνδρο εγκληματικότητας..
Η Rolex ίσως θα ήταν πιο ασφαλής στα νότια ή στα βόρεια προάστια..
Και επίσης,αποφεύγουμε να εκθέτουμε είδη πολυτελείας προς τα έξω ιδίως στα ΜΜΜ.
Eίναι υποχρεωμένη η Ρόλεξ και κάθε ακριβή εταιρεία με ρολόγια και τα ρέστα,να διαθέτει κατάστημα στο ιστορικό κέντρο εξαιτίας των πεντάστερων ξενοδοχείων που βρίσκονται πέριξ της πλατείας Συντάγματος.
Το κατάστημα της Ρόλεξ στην οδό Βαλαωρίτου ξέρεις κανείς τι ρόλο βαράει?
Είναι της εταιρίας ή κάποιου ιδιώτη έμπορα?

bourdelakos

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2022
Like
141
Πόντοι
0
Eίναι υποχρεωμένη η Ρόλεξ και κάθε ακριβή εταιρεία με ρολόγια και τα ρέστα,να διαθέτει κατάστημα στο ιστορικό κέντρο εξαιτίας των πεντάστερων ξενοδοχείων που βρίσκονται πέριξ της πλατείας Συντάγματος.

Τα καταστήματα στην Κολοκοτρώνη και τη Βαλαωρίτου είναι μαμά. Όλα τα άλλα είναι αντιπρόσωποι.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Δε καταλαβαινω προς τι ο τσακωμος.

Υπαρχει και η μαυρη αγορα σε ολα.

Και στους πινακες και στις χρυσες λιρες και στα ρολεξ.

Εαν παρεις πινακα η χρυση λιρα στη μαυρη στα κατασχουν εαν στα βρουν στο χερι.
Αλλα υπαρχει τετοια ζητηση στη μαυρη αγορα με μαυρα λεφτα που η ρευστοτητα ειναι μεγαλυτερη και απο τα επισημα σημεια.

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
μαμας ρολεξ

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.044
Πόντοι
216
Δε καταλαβαινω προς τι ο τσακωμος.

Υπαρχει και η μαυρη αγορα σε ολα.

Και στους πινακες και στις χρυσες λιρες και στα ρολεξ.

Εαν παρεις πινακα η χρυση λιρα στη μαυρη στα κατασχουν εαν στα βρουν στο χερι.
Αλλα υπαρχει τετοια ζητηση στη μαυρη αγορα με μαυρα λεφτα που η ρευστοτητα ειναι μεγαλυτερη και απο τα επισημα σημεια.
H ειδοποιός διαφορά των ζωγραφικών πινάκων και των χρυσών λιρών σε σχέση με τα ρολόγια είναι το σέρβις...

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
H ειδοποιός διαφορά των ζωγραφικών πινάκων και των χρυσών λιρών σε σχέση με τα ρολόγια είναι το σέρβις...
Εχεις δικιο.

Δε τη ξερω την αγορα, δεν υπαρχουν "μαυροι" servicαδες?
Εχει παντα το κινδυνο της καρφωτης ομως

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.768
Πόντοι
46.423
Τα καταστήματα στην Κολοκοτρώνη και τη Βαλαωρίτου είναι μαμά. Όλα τα άλλα είναι αντιπρόσωποι.

Σωστά.

Το χειρότερο δε ότι όλοι οι αντιπρόσωποι της Rolex πουλάνε τα καινούργια ρολόγια στο grey market δηλαδή με καπέλο κάτι το οποίο σίγουρα γνωρίζει η μητέρα εισαγωγέας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.174
Πόντοι
22.266
Σωστά.

Το χειρότερο δε ότι όλοι οι αντιπρόσωποι της Rolex πουλάνε τα καινούργια ρολόγια στο grey market δηλαδή με καπέλο κάτι το οποίο σίγουρα γνωρίζει η μητέρα εισαγωγέας.
Αφού οι αντιπρόσωποι βάζουν καπέλο γιατί κάποιος να τα αγοράσει από αυτούς κ όχι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω κ να τα πάρει από τη μαμά εταιρία;

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Πηρα στο 20 μου τ 12470 κατα κοσμον explorer 1 γυρω 800000 χιλιαρικα το 1999 τ πουλησα φετος τον Μαρτιο 5000 σ εμπορο του κεντρου σημειωση ενα σερβις εκανα το 2016.Τα σελινι εγω δεν τα βλεπω καν τα ρολογια π πηρςν υποχρεωτικα οι.ντιλερ το.16 μφαινεται.3.διαφορερικα.μοντελα δεν.ειναι? επενδυση για να χεις καλη πωληση ειναι.η ρολεξ καμια αλλη
Εγώ πάντως δεν ανέφερα κανένα ρολόι ως επένδυση ούτε έδωσα κάποια επενδυτική συμβουλή σε κανέναν. Ούτε επενδυτής είμαι ούτε έμπορος. Είμαι απλά ένας τύπος που του αρέσουν τα ρολόγια. Αν έχεις πάντως κανένα ακόμα explorer να δώσεις εγώ το αγοράζω, όχι για να το πουλήσω, απλά επειδή μου αρέσει! :hi:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.768
Πόντοι
46.423
Αφού οι αντιπρόσωποι βάζουν καπέλο γιατί κάποιος να τα αγοράσει από αυτούς κ όχι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω κ να τα πάρει από τη μαμά εταιρία;

Γιατί η μαμά τα δίνει στους αντιπροσώπους ...

:tooth:

Η ίδια δεν επιτρέπεται να πουλήσει με καπέλο.

:wink:

Πολύ δύσκολα θα βρεις το ρολόι που θέλεις απο την μαμά.

Μιλάμε για συγκεκριμένα μοντέλα όπως το GMT σε steel το επονομαζόμενο Pepsi ή το Submariner με την μαύρη στεφάνη ή ακόμα χειρότερα το Submariner με την πράσινη στεφάνη.

Το δυσκολότερο από όλα το Daytona με το άσπρο ή το μαύρο καντράν.

Rolex-daytona.jpg

Η προσφορά είναι πολύ μικρή και η ζήτηση τεράστια.

Αυτό διαμορφώνει πολύ υψηλές τιμές στη δευτερογενή αγορά.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Kαι εγώ το φόρεσα λίγο να ξεσκουριάσει τώρα που μάζευα τις ελιές και μου λέει ένας Σύριος , τι τελει ρολοι τωρα ολοι εκουμε κινητο

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.768
Πόντοι
46.423

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.424
Πόντοι
5.646
Kαι εγώ το φόρεσα λίγο να ξεσκουριάσει τώρα που μάζευα τις ελιές και μου λέει ένας Σύριος , τι τελει ρολοι τωρα ολοι εκουμε κινητο
Δίκιο έχει ο Σύριος...

:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: sTeL77

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom