Νέα

Rolex ως μια ασφαλής επένδυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Εαν παρειςχρυση λιρα στη μαυρη στα κατασχουν εαν στα βρουν στο χερι.
Πως το εννοείς αυτό ;;;; Αν ο παππούς του παππού μου, είχε λίρες της βικτώριας, αγορασμένες το 1900 και τις κληρονόμησα, πρέπει να έχω χαρτιά ;
ή εννοείς αν σε τσακώσουν να αγοράζεις από γύφτους ;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Γιατί η μαμά τα δίνει στους αντιπροσώπους ...

:tooth:

Η ίδια δεν επιτρέπεται να πουλήσει με καπέλο.

:wink:

Πολύ δύσκολα θα βρεις το ρολόι που θέλεις απο την μαμά.

Μιλάμε για συγκεκριμένα μοντέλα όπως το GMT σε steel το επονομαζόμενο Pepsi ή το Submariner με την μαύρη στεφάνη ή ακόμα χειρότερα το Submariner με την πράσινη στεφάνη.

Το δυσκολότερο από όλα το Daytona με το άσπρο ή το μαύρο καντράν.

Rolex-daytona.jpg

Η προσφορά είναι πολύ μικρή και η ζήτηση τεράστια.

Αυτό διαμορφώνει πολύ υψηλές τιμές στη δευτερογενή αγορά.

Sub μαύρο αναμονή 3-4 μήνες :confused:
Sub Hulk αναμονή 8 μήνες :confused: :confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Πως το εννοείς αυτό ;;;; Αν ο παππούς του παππού μου, είχε λίρες της βικτώριας, αγορασμένες το 1900 και τις κληρονόμησα, πρέπει να έχω χαρτιά ;
Εαν πας τραπεζα της Ελλαδος με 500 λιρες και πεις οτι ειναι απο τον προπαππου σου καλη τυχη για το τι θα επακολουθησει.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Έχεις στην πραγματικότητα λίρες στην κατοχή σου τύπε;;;; :think:
* Κερνάω ποτάρες άγιες μέρες που ναι...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Θα βγει ο poustalekos σε κάνα μήνα και θα πουλάει ρολεξ του κουτιού 100 ευρώ λιγότερα από την κανονική τιμή...:confused::confused::confused:
Συγγνωμη που ειμαι γαματος και τα δινω ολα τσαμπα ε? Δε φταιω εγω που δεν εχετε λεφτα να τα αγορασετε!!!

Για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα ομως, θα ηθελα να δηλωσω οτι συμφωνω με τον καυλιαρη που ειπε οτι τα ροξεξ ειναι για τους φλωρους που δεν ξερουν απο ρολογια και τα παιρνει ο καθε ασχετος επειδη εβγαλε μερικα φραγκα.
ΟΚ γαματα ρολογια δε λεω αλλα εχουν ξεφυγει οι τιμες για το λογο που αναφερα παραπανω!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Sub μαύρο αναμονή 3-4 μήνες :confused:
Sub Hulk αναμονή 8 μήνες :confused: :confused:
Μακαρι να ειναι τοσο λιγο! Εγω περιμενα 1 μηνα για ενα χαμιλτον!

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Εγώ πάντως δεν ανέφερα κανένα ρολόι ως επένδυση ούτε έδωσα κάποια επενδυτική συμβουλή σε κανέναν. Ούτε επενδυτής είμαι ούτε έμπορος. Είμαι απλά ένας τύπος που του αρέσουν τα ρολόγια. Αν έχεις πάντως κανένα ακόμα explorer να δώσεις εγώ το αγοράζω, όχι για να το πουλήσω, απλά επειδή μου αρέσει! :hi:
ενα γιοτ φοραω τυπε16623.....δυστυχως δεν εχω δευτερο explorer

ivantisdamecina

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2008
Like
927
Πόντοι
81
Σωστά.

Το χειρότερο δε ότι όλοι οι αντιπρόσωποι της Rolex πουλάνε τα καινούργια ρολόγια στο grey market δηλαδή με καπέλο κάτι το οποίο σίγουρα γνωρίζει η μητέρα εισαγωγέας.
αμα μαθει επισημα η μαμα εταιρια οτι δοθηκε ρολοι με καπελο,ζηταει επιατροφη στον πελατη του καπελου κ του dealer του κοβει 2 χρονια τα profesional μοντελα καθε μηνα 15 κλασσικα

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Τύπε όσο πάει θα συγκλίνουμε όλο και περισσότερο με Λονδίνο και Γιοχάνεσμπουργκ.

Θα βγαίνουν από το σπίτι με τα 4x4 και θα παρκάρουν μπροστά από τα μαγαζιά για να μην τους ληστέψουν και πάλι δεν θα είναι ασφαλείς…

Λίγο υπομονή και όλα θα βγουν μπροστά μας
Φοράω Daytona η hulk εδώ και δυο χρόνια. Τυπικά πάω μια φορά τη βδομάδα μενιδι και μια φορά τη βδομάδα Γερανίου για δουλειές. Δεν με έχει πειράξει ποτέ κανένας.

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.811
Πόντοι
1.206
Φοράω Daytona η hulk εδώ και δυο χρόνια. Τυπικά πάω μια φορά τη βδομάδα μενιδι και μια φορά τη βδομάδα Γερανίου για δουλειές. Δεν με έχει πειράξει ποτέ κανένας.

τολμηρό σε βρίσκω

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.768
Πόντοι
46.423
αμα μαθει επισημα η μαμα εταιρια οτι δοθηκε ρολοι με καπελο,ζηταει επιατροφη στον πελατη του καπελου κ του dealer του κοβει 2 χρονια τα profesional μοντελα καθε μηνα 15 κλασσικα

Τα ξέρουν αλλά κάνουν τα στραβά μάτια.

Πονεμένη ιστορία.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.768
Πόντοι
46.423
Το hulk έχει σταματήσει η παραγωγή του. Και οι χρόνοι που λες δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα.

Σωστά.

Το Submariner Hulk (πράσινο καντράν και πράσινη στεφάνη) έχει σταματήσει η παραγωγή του και οι τιμές των μεταχειρισμένων στο Θεό.

Hulk.png

Το Submariner Kermit (μαύρο καντράν και πράσινη στεφάνη) πωλείται με τεράστια αναμονή.

Kermit.jpg

Οι χρόνοι αναμονής μεγάλοι και εξαρτάται από το πόσο καλός πελάτης είσαι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Εαν πας τραπεζα της Ελλαδος με 500 λιρες και πεις οτι ειναι απο τον προπαππου σου καλη τυχη για το τι θα επακολουθησει.

Αυτό θα το έκανε κάποιος που δεν είναι ηλίθιος ;;; Αλλά και πάλι .... αν είναι της βικτώριας .... είναι 100++ ετών ....

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.768
Πόντοι
46.423

Πολύ ωραία και ακριβά μοντέλα και τα δύο αλλά αμαρτία να τα φοράς στα συγκεκριμένα μέρη.

Κινδυνεύεις να σε μαχαιρώσουν όχι τόσο γιατί γνωρίζουν την αξία τους αλλά γιατί σε κάτι τέτοια μέρη μπορεί να σου την πέσουν πρεζάκηδες ακόμα και για λίγα ευρώ.

Φαντάζομαι ότι με κάποιο τρόπο τα καλύπτεις κάτω από το πουκάμισο.

Στη θέση σου θα το ξανασκεφτόμουνα.

:wink:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.235
Πόντοι
3.656
Ειλικρινά ... έχετε ακούσει πολλές κλοπές ρολογιού στην ελλάδα ; Τσάντες, κινητά πορτοφόλια ναι .

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom