- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
. Σύνολο 60 συν 10 πουρμπουάρ.
μπουρμπουάρ γιατί?
σου έκανε τίποτα έξτρα?
. Σύνολο 60 συν 10 πουρμπουάρ.
μπουρμπουάρ γιατί?
σου έκανε τίποτα έξτρα?
μπουρμπουάρ γιατί?
σου έκανε τίποτα έξτρα?
οχι κανένα έξτρα είναι όπως τα περιέγραψα.μπουρμπουάρ γιατί?
σου έκανε τίποτα έξτρα?
χαχαχα μπούρδες όλο χαμόγελα και ευγένειες ήταν για να ξαναπάω.τον κοίταξε στα μάτια
χαχαχα μπούρδες όλο χαμόγελα και ευγένειες ήταν για να ξαναπάω.
η Χριστινα ολο περιοδο εχει τελευταια....δε μας τα λεει καλα....
Η Σονια παντως διαχρονικη αξια στο εν λογω σωματοτριβειο. Συναγωνιστη νασσινιο, ποιες αλλες κορασιδες παρελασαν καθως επινες τον Γιαννη τον περιπατητη?
παρτε της το κωλί τότε αν έχει όλο περίοδο
η σόνια είναι αυτο το ξανθό κοντοπούτανο στη ρεσεψιόν?οταν της το'χα παρει, εκλανε φακες!!
η Χριστινα ολο περιοδο εχει τελευταια....δε μας τα λεει καλα....
Η Σονια παντως διαχρονικη αξια στο εν λογω σωματοτριβειο. Συναγωνιστη νασσινιο, ποιες αλλες κορασιδες παρελασαν καθως επινες τον Γιαννη τον περιπατητη?
Μου βάζεις δύσκολα μια και λόγο ηλικίας έχει αρχίσει και ασθενεί η μνήμη μου....
Λοιπόν κάτσε να θυμηθώ...
Σίγουρα ήταν η Αφροδίτη η αδερφή της Χριστίνας....
Μετά ήρθε ένα σούριελο με πολύ ανοιχτό ξανθό μαλλί Αθηνά την έλεγαν μάλλον....
Μετά μια σιτεμένη ονόματι Κατερίνα και τέλος ένα νούμερο περίπου 50 Μαίων αγνώστου ονόματος (μου το είπε δηλαδή αλλά μόλις την είδα το ξέχασα με την μία)
Τώρα όσον αφορά την Χριστίνα ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα και δεν ξέρω εάν είναι μία προσφιλή της τακτική να χρησιμοποιεί αυτήν την εύσχημη δικαιολογία για να αποφύγει την Σεξουαλική επαφή με κάποιον που δεν γουστάρει......
Τι να πω βρε παιδιά δεν γνωρίζω πως το σκέφτηκε εκείνη την ώρα.....
Όσον αφορά το κουλουράκι της δεν ξέρω εάν το δίνει και με πιες οικονομικές προϋποθέσεις μπορεί να το κάνει.....
Από τα λίγα που ξέρω είναι πως καμία από εκεί μέσα δεν το δίνει .....
Εάν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά ας ποστάρει να μας ανοίξουνε και εμάς τα μάτια....
Η Αφροδιτη ειναι αδερφη της Χριστινας???? εμ ετσι εξηγουνται τα βυζομπαλα που εχουν και οι δυο τους!! εχει δοκιμασει κανεις ντουετακι με αυτες τις 2?
Το είχα συζητήσει με την Σόνια για διπλό και μου είπε πως κάνει...
Την ρώτησα επίσης με ποια θα γούσταρε να κάνει διπλό και μου είπε με όποια θέλω εγώ, αλλά προτιμά να το κάνει με την Αφροδίτη που της πάει και πιο πολύ σαν γυναίκα.....
Άβυσσος η ψυχή της Σόνιας...
Κάντε καί τρίο!!!!!!!!!!!
Θα κάνουμε ένα πολύ ωραίο κουαρτέτο.....!!!! ειδικά άμα συμμετέχεις και εσύ.....!!!!!
Βεβαίως .....πες μου ώρα καί ήμερα.........
περιμένω άπαντηση..........