Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη το Σαββατο στο εν λογω σωματοτριβειο..

Σονια, Μονικα, Συλβια, Αφροδιτη και μια αλλη που δε θυμαμαι ονομα..Σκεφτομαι να δοκιμασω κατι καινουργιο και οχι παλι Σονια ή Μονικα. Διαλεγω Αφροδιτη και δικαιωνομαι!! Καστανη, τουμπανο μυζαρες και κωλος..ωραια πιπα, αλλα ακομα καλυτερη η βυζομαλακια..ισπανικο μεχρι θανατου..μετα απο εναλαγη μερικων στασεων, κατεθεσα πισωκολλητα της...

θα την ξαναπαρω την Αφροδιτη ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ!!!!!!!!

η Συλβια ειναι ενα ξανθο κοντοπουτανο? την ειχα παρει εκει παλια κ μετα την ειχα πετυχει στην Καφανταρη 4!

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η τσατσα η μελαχρινη ανοιξε..ευγενεστατη οπως παντα!! Απο οσες εχω παρει απο κει μεχρι στιγμης, η Σονια και η Αφροδιτη ειναι οι καλυτερες...Επιφυλασσομαι γιατι δεν εχω παρει ακομα την Συλβια, αυτο το εκφυλο, ξανθο κοντοπουτανο..Αρα απαντησα για την ποιοτητα...Η διαρκεια πανω κατω το ιδιο ειναι..

Η Σονια ειναι παντα υγρη οταν την πηδαω...Η Αφροδιτη αργησε λιγο να σταξει η μουνα της, αλλα οι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ βυζαρες της με κανουν να τα ξεχναω ολα!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Η γνωμη μου ειναι οτι Σονια και Μονικα παντα σταθερεs αξιεs σαν Αγγλικη λιρα παλαιαs κοπηs.Oπωs και παλαιοτερα η Παολα.Οι υπολοιπεs απλα οδοντοκρεμεs.

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλο καυλακι και η Μονικα δε λεω, αλλα η Αφροδιτη ειναι γυναικα με τα ολα της....βυζαρες, κωλαρα, τα παντα ολα....Τη Μονικα οταν τη γαμας, φοβασαι μη σπασει στα δυο

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλο καυλακι και η Μονικα δε λεω, αλλα η Αφροδιτη ειναι γυναικα με τα ολα της....βυζαρες, κωλαρα, τα παντα ολα....Τη Μονικα οταν τη γαμας, φοβασαι μη σπασει στα δυο

Ρε φίλε τον Αλέφαντο μου θύμισες με αυτό  :2funny: :2funny: :2funny: Είναι κλασική ατάκα του

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Τη Μονικα οταν τη γαμας, φοβασαι μη σπασει στα δυο
                                                                                  Εννοια σου φιλε και δεν παθαινει τιποτα.Στο ιδιο στυλ ηταν και η ΠΑΟΛΑ,aλλα τραβουσε κουπι δυνατο.

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
και στην τελικη 60 ευρω χωρις ουτε καν φραπε? πως την εχουν δει? σου λεω εφυγα πολυ στραβωμενος...
κάνε την κρούση ξανά, πλην κυριακής, στη sonia, και τότε θα ανοίξουν οι πύλες της δια παντός. Η πρώτη φορά είναι πάντα έτσι. Χαλαρά, χωρίς να αφήνουμε υποψία, γιατί ο φόβος για βραχιολάκια στις κοπέλες είναι μεγάλος.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
κάνε την κρούση ξανά, πλην κυριακής, στη sonia, και τότε θα ανοίξουν οι πύλες της δια παντός. Η πρώτη φορά είναι πάντα έτσι. Χαλαρά, χωρίς να αφήνουμε υποψία, γιατί ο φόβος για βραχιολάκια στις κοπέλες είναι μεγάλος.
καλυτερα πετα τα τα 60...ποια ειναι δηλαδη η καθε σονια...που θελει 60 στο ετσι σε καθαρο μπουρδελομαγαζο...να καανε κανα μασαζ τελειο να πω οκ...20 εχει στην φυλης,15 μεταξ.,50 στουντιο και 80 τα μασατζιδικα ...θα πρεπε να χανε τελιεες υπηρεσιες αλλα...και γι αυτο φταιμε και μεις....

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλυτερα πετα τα τα 60...ποια ειναι δηλαδη η καθε σονια...που θελει 60 στο ετσι σε καθαρο μπουρδελομαγαζο...να καανε κανα μασαζ τελειο να πω οκ...20 εχει στην φυλης,15 μεταξ.,50 στουντιο και 80 τα μασατζιδικα ...θα πρεπε να χανε τελιεες υπηρεσιες αλλα...και γι αυτο φταιμε και μεις....

εν μερει συμφωνω φιλε αλλα υποτιθεται οτι πληρωνεις κατι ''απαγορευμενο'' με την εννοια οτι κανονικα εκει κανουν μονο μασαζ και καλα. Σου λεει αμα θες μπριζολιτσα καλοψημενη, σταξε και ενα 20αρι εξτρα.

το καλο παντως που εχει το εν λογω μαγαζι ειναι η ανεση που εχεις..Κανεις το τσιγαρο σου, ντουζακι, σου προσφερουν κανα καφε/αναψυκτικο, εχεις παραπανω ωρα με τη γκομενα στο δωματιο απ'οτι θα ειχες στη φυλης και σε αλλα παρομοια που σου λενε το ξενερωτικοτατο "αντε, αντε, ακομα?" για να χυσεις. Εχεις την αισθηση οτι εισαι με την γκομενα σου.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εν μερει συμφωνω φιλε αλλα υποτιθεται οτι πληρωνεις κατι ''απαγορευμενο'' με την εννοια οτι κανονικα εκει κανουν μονο μασαζ και καλα.

Ναι, ρε φίλε, αλλά δεν κάνουν μασάζ. Το 60άρι πάει για πέταμα, ούτως ή άλλως. Οπότε, εκεί πας για να σπρώξεις, δεν πας για μασάζ. Αυτό ισχύει για πάρα πολλά μπριζολάδικα. Κατ' ευφημισμόν μασάζ κάνουν. Η κύρια υπηρεσία είναι η άλλη. Οπότε, είναι κοροϊδιλίκι να σου λένε "εδώ κάνουμε μόνο μασάζ". Είναι σαν να σου λένε "είσαι κορόιδο".

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Πλεον ειμαι σιγουρος πως κατι κανω λαθος...
Ισως πρεπει να γυρισω στον φυσικο μου χωρο..τα μπουρδελο-callgirls-citytourakia..Γιατι δεν τα καταφερνω στο χωρο αυτο..2η φορα (η 1η ηταν με μονικα) αυτη τη φορα με Σονια, τπτ ρε παιδια..Κριμα, αλλα 60 ευρω πεταμενα..ενταξει εκανε καλο μασαζ δεν λεω..αλλα τπτ παραπανω..κ μονο 30 λεπτα μασαζ...Μου δωσανε κ τηλεφωνο..μαλλον δεν τα καταφερνω στα μασατζιδικα...:-(

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Πλεον ειμαι σιγουρος πως κατι κανω λαθος...
Ισως πρεπει να γυρισω στον φυσικο μου χωρο..τα μπουρδελο-callgirls-citytourakia..Γιατι δεν τα καταφερνω στο χωρο αυτο..2η φορα (η 1η ηταν με μονικα) αυτη τη φορα με Σονια, τπτ ρε παιδια..Κριμα, αλλα 60 ευρω πεταμενα..ενταξει εκανε καλο μασαζ δεν λεω..αλλα τπτ παραπανω..κ μονο 30 λεπτα μασαζ...Μου δωσανε κ τηλεφωνο..μαλλον δεν τα καταφερνω στα μασατζιδικα...:-(
ουτε φραπε?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
2η φορα τπτ φιλε..απογοητευση..εχω την υποψια πως φταιει η σιλβια, που ειχε δωσει την 1η φορα εντολη να μην γινει τπτ, ηταν πορτα την προηγουμενη φορα..γιατι οταν ηρθαν τα γκομενακια να τα δω ηταν κ αυτη...ισως επρεπε να ξαναπαω μονο αν ηταν η μονικα..μιας κ θα ηταν 2η φορα με την ιδια οχι με αλλη..αν κ βλακειες μαλλον λεω..σιγουρα φταιω εγω..αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα που φταιω..

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
2η φορα τπτ φιλε..απογοητευση..εχω την υποψια πως φταιει η σιλβια, που ειχε δωσει την 1η φορα εντολη να μην γινει τπτ, ηταν πορτα την προηγουμενη φορα..γιατι οταν ηρθαν τα γκομενακια να τα δω ηταν κ αυτη...ισως επρεπε να ξαναπαω μονο αν ηταν η μονικα..μιας κ θα ηταν 2η φορα με την ιδια οχι με αλλη..αν κ βλακειες μαλλον λεω..σιγουρα φταιω εγω..αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα που φταιω..
η τσατσα ηταν στον χωρο εαν οχι,δυσκολο εαν δεν σε ξερουν καλα...η σονια απο μασαζ λεει τιποτα γιατι καπως αδυναμη την κοβω....

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

εχω την υποψια , οτι εισαι καμενο χαρτι για το συκγεκριμενο μαγαζι . . . . συγνωμη που στο λεω , αλλα . . .

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
Παιδια κι εγω προχθες επαθα τα ιδια. Πρωτα με την τσατσα η ανακρισουλα αν ερχομαι πρωτη φορα κτλ. Μετα μου λεει οτι αισθησιακο εννοουμε το απαλο εμεις και οτι θες βρεστο με τη κοπελα.

Περασα στα ενδοτερα με Συλβια, κανω το μπανακι μου αραζω στο μαλακτηριο περιμενοντας τη. Ερχεται και ξεκιναει το χαϊδεμα (δεν το λες μασαζ αυτο) και μετα απο κανα 10λεπτο-20λεπτο κανω να χαϊδεψω και τρωω τη "μουτζα"..."Τι κανεις? Μην πιανεις...". της λεω ελα τωρα μωρακι μου και τετοια αλλα αυτη ανενδοτη. Ρε πουλακι μου δεν ειμαι μπατσος, εχω γυρισει ολα τα μασατζιδικα (λεω μερικα). Το σκεφτεται λιγο αλλα παλι τιποτα. Η ολη προσπαθεια διηρκεσε κανα μισαωρο και τελικα φτασαμε στο τελος της συνεδριας απραγοι. Τσαμπα το 60αρι της λεω, την αλλη φορα μου λεει...

Μετανοιωσα που στο πρωτο οχι, επρεπε να σηκωθω να της πεταξω ενα 20ρικο και να φυγω αλλα ηλπιζα οτι θα την πεισω. Τεσπα την ειπα και στην τσατσα φευγοντας αλλα δεν ιδρωσε το αυτι της.

Πάντως στον επόμενο θα ελεγα να μην καθησει και να φυγει για να τους πονεσει και λιγο.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
συναθλητες, απλα δεν κανεις κουβεντα με την σεριφισσα εκει. μπαινεις στο δωματιακι διαλεγεις λες στην σεριφισσα στειλε μου δυο λεπτα την ταδε να τα πουμε λιγο και κανονιζεις με την κοπελα απο πριν. μετα παει το πουλακι πεταξε. ετσι ξερεις και απο πριν τι πληρωνεις και τι θα κανεις..... και προσοχη στην μεγαλη ατακα του μαγαζιου πριν το μπριζολιασμα "ουφ ζεστη κανει....να βγαλω και εγω κατι..."ειναι το συνθημα εκει.......

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
μαστερ, thanks... θα το τηρησω...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
συναθλητες, απλα δεν κανεις κουβεντα με την σεριφισσα εκει. μπαινεις στο δωματιακι διαλεγεις λες στην σεριφισσα στειλε μου δυο λεπτα την ταδε να τα πουμε λιγο και κανονιζεις με την κοπελα απο πριν. μετα παει το πουλακι πεταξε. ετσι ξερεις και απο πριν τι πληρωνεις και τι θα κανεις..... και προσοχη στην μεγαλη ατακα του μαγαζιου πριν το μπριζολιασμα "ουφ ζεστη κανει....να βγαλω και εγω κατι..."ειναι το συνθημα εκει.......
ιστοριες για αγριουσ!  δεν ειναι τοσο περιπλοκα...εχω ρωτησει χυμα και αναλογως τα κεφια,,,εαν σε ξερουν ειναι ολα πιο ευκολα....εαν ομως σπυλενε μονο μασαζ και τετοια λες ενα αντε γεια...αυτα

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια κι εγω προχθες επαθα τα ιδια. Πρωτα με την τσατσα η ανακρισουλα αν ερχομαι πρωτη φορα κτλ. Μετα μου λεει οτι αισθησιακο εννοουμε το απαλο εμεις και οτι θες βρεστο με τη κοπελα.

Περασα στα ενδοτερα με Συλβια, κανω το μπανακι μου αραζω στο μαλακτηριο περιμενοντας τη. Ερχεται και ξεκιναει το χαϊδεμα (δεν το λες μασαζ αυτο) και μετα απο κανα 10λεπτο-20λεπτο κανω να χαϊδεψω και τρωω τη "μουτζα"..."Τι κανεις? Μην πιανεις...". της λεω ελα τωρα μωρακι μου και τετοια αλλα αυτη ανενδοτη. Ρε πουλακι μου δεν ειμαι μπατσος, εχω γυρισει ολα τα μασατζιδικα (λεω μερικα). Το σκεφτεται λιγο αλλα παλι τιποτα. Η ολη προσπαθεια διηρκεσε κανα μισαωρο και τελικα φτασαμε στο τελος της συνεδριας απραγοι. Τσαμπα το 60αρι της λεω, την αλλη φορα μου λεει...

Μετανοιωσα που στο πρωτο οχι, επρεπε να σηκωθω να της πεταξω ενα 20ρικο και να φυγω αλλα ηλπιζα οτι θα την πεισω. Τεσπα την ειπα και στην τσατσα φευγοντας αλλα δεν ιδρωσε το αυτι της.

Πάντως στον επόμενο θα ελεγα να μην καθησει και να φυγει για να τους πονεσει και λιγο.

μια μέρα πήγα να πηδήξω συλβια (για 2η φορά-αν και η πρώτη δεν με ενθουσίασε). με ξέρει την ξέρω. δεν είναι από τις αδυναμίες μου. αλλά εκείνη την μέρα έλειπαν τα καλά κομμάτια από την ενεργό δράση. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα της διείσδυσης μου ήρθε μία μπόχα κατουρλίλας. σταματώ, τη ρωτάω αν κάνω λάθος, και μου απαντάει ότι μόλις κατούρησε και "ξέχασε" να κάνει ένα ντους. Της λέω να πάει να "μη γαμηθεί", ντύνομαι πρώτος και την κάνω χωρίς να δώσω μία. Η τσατσά με είδε φεύγοντας τσαντίλα και όταν με ρώτησε της απάντησα ότι θα της εξηγήσει η βρώμα. Την επόμενη μέρα(είμαι καλός πελάτης και μου άνοιξαν-η σύλβια βέβαια δεν μου παρουσιάστηκε)πήρα τη Χριστίνα. Αδελφή της Αφροδίτης. Δυο κορίτσια που λένε ότι είναι Ελληνίδες. καλές αλλά το ευχαριστιέσαι όταν τις πηδάς και τις δύο. Δυστυχώς δεν κάνουν λεσβιακό.
Πάντως το κορίτσι που άφησε εποχή ήταν η Paola. Αξιογάμητο. Μόνικα και σονια είναι αυτές που αξίζουν τώρα. Έχει και ένα milf, τη Μαρία, που φαίνεται να έχει σφιχτό σώμα. Δεν την έχω πάρει, και το σκέφτομαι. Αν είναι και έμπειρη μάλλον θα κάνει τρελό γαμήσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom