Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 254K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Νέα, γεγονότα και εντυπώσεις από τον εν λόγω κατάστημα παροχής χειρομαλάξεων και λοιπών υπηρεσιών, με μια μικρή καθυστέρηση λόγω αδυναμίας πρόσβασης σε υπολογιστή. Αν και γράφω για πρώτη φορά, έχουν προηγηθεί αρκετές επισκέψεις στο παρελθόν σε ανάλογους χώρους και θα έλεγα ότι υπάρχει σχετική εμπειρία.
Στα δικά μας τώρα, επίσκεψη Τρίτη 07-07-09 17:10, στην είσοδο η γνωστή ευγενική κυρία, κέρασμα διπλού αναψυκτικού λόγω υπερβολικής ζέστης, ταλαιπωρίας και ώρας, παρουσίαση των κοριτσιών (Σόνια, Σύλβια, Αμαλία και Χριστίνα, επιλογή της τελευταίας λόγω ξέκωλης  εμφάνισης, αλλά και οι δύο πρώτες έχουν testαριστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η τρίτη κατώτερη των γούστων μου). Ντουζάκι, κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων και ζέστης για να δοθεί και το σχετικό μήνυμα στην τσούπρα για το που θα οδηγηθεί η χειρομάλαξη, στοιχειώδες μασάζ με λαδάκι, μάλλον καλό και δυνατό τρίψιμο, αλλά σε καμία περίπτωση επαγγελματικό, απλά πιό καλό σε σχέση με την πλειοψηφία που συναντάς σε ανάλογους χώρους.
Και φτάνει η κρίσιμη στιγμή της εισχώρησης, αφού έχει προηγηθεί έντονος και δυνατός πεοθηλασμός από την κορασίδα με θεαματικά αποτελέσματα, και ξαφνικά η όλη ατμόσφαιρα καταρρέει!!!
Μια μπόχα βγήκε από το συμπαθητικό σε εμφάνιση κατά τα άλλα, μουνάκι της. Σαν κάποιος να είχε αφήσει μια ψαροκασέλα με ψάρια Σαρωνικού από το πρωί στην Μιχαλακοπούλου,μέσα στον ήλιο, με 37o C, και ξαφνικά να την μετέφερε μέσα στο δωμάτιο!!!!!
Τρόμος!!! Σοκ και δέος!!! Η καταιγίδα της Ερήμου!!!
Φυσικά ήταν αδύνατο να συνεχίσω, δεν της είπα τι είχε συμβεί, αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες με το πρόθυμο στοματάκι της και με το χεράκι της, να διορθώσει την κατάσταση. Δεν υπήρχε γυρισμός!!!
Μετά από λίγο έφυγα άπραγος και απογοητεύμένος, παρά την ύπαρξη των καλύτερων των συνθηκών που είχαν δημιουργηθεί με την αρχική της συμπεριφορά.  Ισως να ήταν λάθος μου που δεν ανέφερα τίποτα, η περίπτωση ίσως απαιτούσε διαφορετικό χειρισμό, πιό συνειδητοποιημένο και "καταναλωτικό",  αλλά δεν είχα καμία  διάθεση εκείνη την στιγμή  :headbang:
Το μυαλό μου είχε κολλήσει στην ψαρίλα, 20 χρόνια στο κουρμπέτι δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, ούτε με σχέσεις ούτε σε χώρους που τιμάται η θεά Αφροδίτη με τις ιέρειες της.

Αυτά προς γνώση των υπόλοιπων. Ισως να μην ξαναπατήσω :think:

Μόλις διάβασα πως ανάλογο περιστατικό συνέβει και σε άλλον με άλλη κοπέλα, αν και αυτός κατάλαβε κατουρλίλα, έχει κάτι ο χώρος? έχουν κάτι οι κοπέλες? οι γνώστες τι έχουν να πουν? έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν?

linos70

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Νέα, γεγονότα και εντυπώσεις από τον εν λόγω κατάστημα παροχής χειρομαλάξεων και λοιπών υπηρεσιών, με μια μικρή καθυστέρηση λόγω αδυναμίας πρόσβασης σε υπολογιστή. Αν και γράφω για πρώτη φορά, έχουν προηγηθεί αρκετές επισκέψεις στο παρελθόν σε ανάλογους χώρους και θα έλεγα ότι υπάρχει σχετική εμπειρία.
Στα δικά μας τώρα, επίσκεψη Τρίτη 07-07-09 17:10, στην είσοδο η γνωστή ευγενική κυρία, κέρασμα διπλού αναψυκτικού λόγω υπερβολικής ζέστης, ταλαιπωρίας και ώρας, παρουσίαση των κοριτσιών (Σόνια, Σύλβια, Αμαλία και Χριστίνα, επιλογή της τελευταίας λόγω ξέκωλης  εμφάνισης, αλλά και οι δύο πρώτες έχουν testαριστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η τρίτη κατώτερη των γούστων μου). Ντουζάκι, κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων και ζέστης για να δοθεί και το σχετικό μήνυμα στην τσούπρα για το που θα οδηγηθεί η χειρομάλαξη, στοιχειώδες μασάζ με λαδάκι, μάλλον καλό και δυνατό τρίψιμο, αλλά σε καμία περίπτωση επαγγελματικό, απλά πιό καλό σε σχέση με την πλειοψηφία που συναντάς σε ανάλογους χώρους.
Και φτάνει η κρίσιμη στιγμή της εισχώρησης, αφού έχει προηγηθεί έντονος και δυνατός πεοθηλασμός από την κορασίδα με θεαματικά αποτελέσματα, και ξαφνικά η όλη ατμόσφαιρα καταρρέει!!!
Μια μπόχα βγήκε από το συμπαθητικό σε εμφάνιση κατά τα άλλα, μουνάκι της. Σαν κάποιος να είχε αφήσει μια ψαροκασέλα με ψάρια Σαρωνικού από το πρωί στην Μιχαλακοπούλου,μέσα στον ήλιο, με 37o C, και ξαφνικά να την μετέφερε μέσα στο δωμάτιο!!!!!
Φυσικά ήταν αδύνατο να συνεχίσω, δεν της είπα τι είχε συμβεί, αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες με το πρόθυμο στοματάκι της και με το χεράκι της, να διορθώσει την κατάσταση. Δεν υπήρχε γυρισμός!!!
Μετά από λίγο έφυγα άπραγος και απογοητεύμένος, παρά την ύπαρξη των καλύτερων των συνθηκών που είχαν δημιουργηθεί με την αρχική της συμπεριφορά.  Ισως να ήταν λάθος μου που δεν ανέφερα τίποτα, η περίπτωση ίσως απαιτούσε διαφορετικό χειρισμό, πιό συνειδητοποιημένο και "καταναλωτικό",  αλλά δεν είχα καμία  διάθεση εκείνη την στιγμή  :headbang:
Το μυαλό μου είχε κολλήσει στην ψαρίλα, 20 χρόνια στο κουρμπέτι δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο, ούτε με σχέσεις ούτε σε χώρους που τιμάται η θεά Αφροδίτη με τις ιέρειες της.

Μόλις διάβασα πως ανάλογο περιστατικό συνέβει και σε άλλον με άλλη κοπέλα, αν και αυτός κατάλαβε κατουρλίλα, έχει κάτι ο χώρος? έχουν κάτι οι κοπέλες? οι γνώστες τι έχουν να πουν? έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν?

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Μόλις διάβασα πως ανάλογο περιστατικό συνέβει και σε άλλον με άλλη κοπέλα, αν και αυτός κατάλαβε κατουρλίλα, έχει κάτι ο χώρος? έχουν κάτι οι κοπέλες? οι γνώστες τι έχουν να πουν? έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν?

Για την χριστίνα έχεις δίκιο. Βέβαια κατά το πήδημα δεν το πήρα χαμπάρι, παρά μόνο όταν πλησίασα στην περιοχή και γι' αυτό απομακρύνθηκα. Με τη σύλβια έπαιξε η κατουρλίλα, που το παραδέχθηκε. Η εξαίσια μυρωδιά αναδύθηκε αμέσως μόλις έγινε η διείσδυση. εμετίλας και ξεφτίλα. Γι' αυτό οι μόνες που δουλεύουν εντατικά και έχουν και πελατεία είναι η σόνια και η μόνικα. αψεγάδιαστες-πεντακάθαρες ακόμη και στο τελευταίο ραντεβού της ημέρας.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εχει δικιο αυτο που λεει ο LINOS70.Το ιδιο μου συνεβη και μενα με την ιδια.Ελεγα μηπωs ετυχε.Αλλα φαινεται οτι τωρα πλεον δεν ειναι απλα ενα τυχαιο γεγονοs,μια συμπτωση.Ειναι κατ εξακολουθηση οποτε τα συμπερασματα δικα μαs.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ξεχασα να πω οτι δικιο εχει και ο φιλοs  ο GUTTER για αυτο το θεμα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παιδες να πω και γω την γνωμη μου μιας και ειμαι γνωστης του εν λογω μαγαζιου.....εδω και καμποσο καιρο(μην πω χρονια),οι σταθερες αξιες εκει μεσα ειναι(ΜΟΝΟ),η σονια,και δευτερη και καταιδρωμενη η αφροδιτη...αυτα κυριοι....

TouPouliouToGala

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες να πω και γω την γνωμη μου μιας και ειμαι γνωστης του εν λογω μαγαζιου.....εδω και καμποσο καιρο(μην πω χρονια),οι σταθερες αξιες εκει μεσα ειναι(ΜΟΝΟ),η σονια,και δευτερη και καταιδρωμενη η αφροδιτη...αυτα κυριοι....

Μονο σονια εκει μεσα,τιποτις ααλλοιιςς

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παρεπιπτοντως,η σονια ειναι αδιαθετη, και θα την εχουμε παλι κοντα μας απο δευτερα...τελευταια ενημερωση απο χθεσινη περατζαδα.....

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
παρεπιπτοντως,η σονια ειναι αδιαθετη, και θα την εχουμε παλι κοντα μας απο δευτερα...τελευταια ενημερωση απο χθεσινη περατζαδα.....
ολοο και πιο συχνα ειναι αδιαφετη,τι γινετται ποσες φορες τησ ερχεται πια?? ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΣΑΖ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ>>>εχει κανεισ αλλη αποψη??

Gutter

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ολοο και πιο συχνα ειναι αδιαφετη,τι γινετται ποσες φορες τησ ερχεται πια?? ΚΑΛΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΣΑΖ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ>>>εχει κανεισ αλλη αποψη??
Συμφωνώ με τα κεφαλαία. Την πρώτη φορά την άφησα να μου κάνει μασάζ. Κράτησε ένα λεπτό. Μετά την γάμησα. Γαμάω, δεν δέρνω, όσο χάλια και αν είναι το μασάζ.

ilias_21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζει κανεις εαν ειναι ανοιχτο  την κυριακη και μεχρι τι ωρα?

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
σχετικα με παλαιοτερη αναφορα μου για 2 φορες επισκεψη χωρις μπριζολα, επισκεφτηκα κ παλι το μερος..ζητησα απο την αρχη στη τσατσα να προχωρησουμε της τονισα οτι αυτο με ενδιαφερει, οπως κ εγινε με σονια...μαλλον επρεπε να ειχα εξηγηθει νωριτερα...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σχετικα με παλαιοτερη αναφορα μου για 2 φορες επισκεψη χωρις μπριζολα, επισκεφτηκα κ παλι το μερος..ζητησα απο την αρχη στη τσατσα να προχωρησουμε της τονισα οτι αυτο με ενδιαφερει, οπως κ εγινε με σονια...μαλλον επρεπε να ειχα εξηγηθει νωριτερα...
      μπραβο ρε.  επιτελουs  τα καταφερεs. toso καιρο στο ελεγα.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
η μονη που αξιζει εκει μεσα,βεβαια χαρακτηρα στουντιο και ανυπαρκτο μασαζ απο ολες.
τιμη 80 ,μπριζολα ευκολα σχετικαι και με τη πρωτη εαν ειναι στο μαγαζι η τσατσα αλλιως πρεπει να σε ξερουν

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
η μονη που αξιζει εκει μεσα,βεβαια χαρακτηρα στουντιο και ανυπαρκτο μασαζ απο ολες.
τιμη 80 ,μπριζολα ευκολα σχετικαι και με τη πρωτη εαν ειναι στο μαγαζι η τσατσα αλλιως πρεπει να σε ξερουν
αδερφε,  και να μην σε ξερουν, αν παρεις καμια, (εκτος σονιας),που δεν κοβει πολυ το ματι της την εχεις γαζωσει ευκολα....βεβαια θα μου πεις οτι εκει μεσα δεν εχεις πολλες επιλογες εκτος σονιας....!!!

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχεις επιλογες...την εξης μια- Χριστινα..Οφειλω να ομολογησω οτι την ειχα υποτιμησει. Την πηρα τωρα προσφατα και πρεπει να πω οτι κανει καλυτερη πιπα απο την Σονια. Ειναι πιο νταρντανομουνα απο την Σονια.Βυζαρες, κωλαρα, τα παντα ολα. Την τελευταια φορα ειχα παρει ντουετακι Σονια-Χριστινα και ηταν απιστετο το σκηνικο!!! Κριτικη εχω γραψει στο "Μασατζιδικα που γαμας"

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα στις 12:00 στο εν λόγω "μασαζίδικο".
Είχα πάρει τηλέφωνο πριν αλλά πήγα χωρίς rdv. Η κοπέλα μέσα στο hall του διαμερίσματος με κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω με χαμόγελο. Ρώτησα για τη sonia αλλά εκείνη μου είπε πως θα ήταν μετά της 15:00 αλλά υπάρχουν άλλες δυο κοπέλες. Σκέφτηκα αφού ήρθα ας μείνω για μασαζάκι. Κατερίνα και μια άλλη εμφανίστηκαν στο δωμάτιο, πήρα την Κατερίνα.
Το δωμάτιο αρχαίο με ξύλινα πατώματα και το μπάνιο επίσης (χρειάζεται ανακαίνιση). Ευτυχώς οι πετσέτες μέσα σε συσκευασία. Γενικά το περιβάλλον είναι παμπάλαιο και δεν θα το πρότεινα. ¨όσον αφορά τη κοπέλα είναι ψηλή γύρω στο 1.70, γύρω στα 35 ετών, από Βουλγαρία όπως μου είπε, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά κότσο και μια φράντζα στη μέση, συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτούλα με πιασίματα, με στήθος 3αρι πεσμένο, φορούσε μαύρο κολάν και ένα ντεκολτέ που ήταν κάπως σέξι. Είπα για full αλλά μόλις το άκουσε απάντησε είμαι από χτες εδώ και κάνω μόνο μασάζ. Τελοςπάντων ξάπλωσα βάζοντας τη λευκή πετσέτα στο κρεβάτι με τη πλάτη προς τα πάνω και μια άλλη πετσέτα στο κώλο μου. ¨ήταν αρκετά ευγενική μου έκανε ένα μέτρο μασάζ προς το αισθησιακό για 40 λεπτά ξεκινώντας από τη πλάτη, μέση, χέρια, μπούτια, γάμπες, πατούσες και μετά γύρισα και το ίδιο από εμπρός. Έκανα ένα ντους να ξεπλύνω το baby body lotion Κ αυτό ήταν. Σύνολο 60 συν 10 πουρμπουάρ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom