amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
Παρασκευή 7:00 μμ στον Πρίαμο....
ο.κ έμεις θά είμαστε 3 γυναικες.........
κρατα μια χιλιαδα........
Παρασκευή 7:00 μμ στον Πρίαμο....
nai alla na ksiristite kala min vriskoune ta genia mas...
ο.κ έμεις θά είμαστε 3 γυναικες.........
κρατα μια χιλιαδα........
............Ελα κατσε μαηνα τι αγκιρα παλουκοσου...
Κενο η σαγονιακι εκεντροφορι ιχαν παρι φοτια,κε σινεσκιζοταν η φιδοκινιγοσιζιτισι,για κινιγι λαγου μεγεθουσ οναγρου(παροτι το λαγοκινιγι δε εχι ξεκινισι,μονο του πρασινου λαγου),εγινε το κακο...............................
............Ελα κατσε μαηνα τι αγκιρα παλουκοσου...
Κενο η σαγονιακι εκεντροφορι ιχαν παρι φοτια,κε σινεσκιζοταν η φιδοκινιγοσιζιτισι,για κινιγι λαγου μεγεθουσ οναγρου(παροτι το λαγοκινιγι δε εχι ξεκινισι,μονο του πρασινου λαγου),εγινε το κακο...............................
Σορρυ ρε μαγκες, αλλα εχετε γαμησει το thread, δεν ειναι τσατ εδω, ελεος. Μετα παραπονιεστε οτι οι καινουριοι δεν διαβαζουν τις προηγουμενες σελιδες και ρωτανε χυμα. Δηλαδη τι να κατσουν να διαβασουν? Τα προσωπικα σας αστειακια ?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ειναι υποκειμενικο αλλα εμενα μου φανηκε σε συνδυασμο απο την εμπειρια μου με την σονια και με αλλεσ απο κει μεσα οτι δεν ειναι και τοσο χαλαρωση αυτο αλλα..... πιιο πολυ studio προγραμμα σε κρεβατι μασαζ και με την γκομενα ντυμενη σεξυ απλως...το μασαζ ανυπαρκτο εως τραγικο τ αλλα πασο...ιδιως με την σονια αλλα υποτιθεται οτι ειναι μασατζιδικο και οχι μπουρδ....αυτο με ξενερωνει,καμια απο κει μεσα δεν εχει την παραμικρη διαθεση για μασαζ ποσο μαλλον ικανοτητα και τα λεφτα παιδια ειναι αρκετα 80 ε...τα γραφω ολα αυτα για να μην την πατησει και αλλοσ εκτοσ απο μενα που νομκζα οτι θα μου κανουν και μασαζ εκει μεσα εκτοσ απο τ αλλα...π0ου φυσικα με την σονια ιδιως αξιζουν...αλλα δινεισ και ενα 60ρικο σ ενα studio and it s ok!Ένα υπέροχο απόγευμα.......
Ήμουνα πολύ πεσμένος την Παρασκευή που μας πέρασε και ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω.....
Βαρέθηκα την ζωή μου εν γένη και γενικός μου την είχε δώσει......
Είχα πολύ καιρό να επισκεφτώ κάποιο ίδρυμα και ένιωθα ότι έπρεπε να περάσω από τα γνωστά μου μέρη για να ρίξω μια ματιά και άμα έπεφτα σε τίποτα καλό να καθόμουνα....
Φυσικά και δεν ήθελα ένα απλό καθαρό sex... ήθελα κάτι παραπάνω..... ήθελα να χαλαρώσω πρώτα από όλη την ένταση που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχε εδώ και μέρες συσσωρευτεί μέσα μου......
Πέρασα λοιπόν από Μιχαλακοπούλου όπου είναι και το συνηθισμένο στέκι μου....
Μπήκα μέσα και παρηγκηλα ένα ουισκάκι να στανιάρω λιγάκι... να έρθω βρε παιδί μου στα ίσια μου..... έρχεται η κυριούλα και μου το φέρνει.... ήμουν τόσο χάλια που το κοπάνησα μονορούφι.... μου ήρθε ο θάνατος..... και μετά από πολύ λίγο αρχίσανε να παρελαύνουν μέσα από το δωμάτιο τα κοριτσάκια....
Όπως έχουμε πει η καλύτερη και φυσικά σκάλες ανώτερη από τις άλλες εκεί μέσα είναι η Σόνια, με την οποία έχω βρεθεί ουκ ολίγες φορές....
Είπα όμως μέρα που είναι και στην κατάσταση μου να δοκιμάσω κάτι άλλο μιας και μια αλλαγή θα μου έφτιαχνε το κέφι και θα ξεθόλωνε λιγάκι το μυαλό μου....
Είπα λοιπόν να έρθει η Χριστίνα....
Μπαίνει μέσα το κοριτσάκι μετά από λίγο και μου λεει πως έχει περίοδο και άμα ήθελα κάτι περισσότερο από μασάζ θα έπρεπε να επιλέξω κάποια άλλη κοπέλα....
Έτσι λοιπόν επίλεξα την Σόνια την παλιά αγαπημένη και δοκιμασμένη συνταγή.....
Έρχεται μέσα σε λιγάκι και μου ήταν λίγο στεναχωρημένη, επειδή προφανώς δεν την είχα από την αρχή επιλέξει και θα έχανε ένα σχετικά εύκολο 40 αρι εκείνο το απόγευμα....
Κάποια μικρά σχόλια καλοπροαίρετα για την επιλογή μου και μετά ξάπλωσα για να απολαύσω το μασάζ.....
Λοιπόν είχε πολλά κέφια η Σόνια μας και πραγματικά με χαλάρωσε ξεκινώντας από την πλάτη μου και φτάνοντας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου ......
Τα ξέχασα όλα...... και άρχισα να ερεθίζομαι πολύ.....
Πολύ γρήγορα βρέθηκε γυμνή επάνω μου και άρχισε να μου κάνει μασάζ ξανά, μόνο που αυτήν την φορά με την γλώσσα της.....
Σε πολύ λίγο το πέος μου χάθηκε στο πολύ όμορφο στοματάκι της και εγώ άρχισα να τρέμω..... πολύ χαλαρά και με αργές κινήσεις ασχολήθηκε με τα μπαλάκια μου και μετά κάθισε πάνω στο ερεθισμένο μαγιόξυλο.....
Αργές και ρυθμικές κινήσεις με την συνοδεία ευχάριστων κραυγών και πολύ εκφραστικών μορφασμών, που σου έδιναν την εντύπωση ότι αυτό δεν ήταν απλή υποκριτική τέχνη αλλά ότι το ένιωθε.....
Σε λιγάκι ξάπλωσε πάνω στο τραπέζι του πόνου και εγώ πήρα θέση πίσω της....
Το ίδιο και στην απλή παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, μέχρι που ήρθε η ώρα της κατάθεσης....
Βαθύ κάθισμα μπροστά μου και τα εναπόθεσε όλα επάνω στο στήθος της......
Λες και βγήκε όλη μου η κούραση εκείνη την στιγμή από μέσα μου.....
Χαλαρή συζήτηση για περίπου πέντε λεπτάκια, όπου μου αποκάλυψε ότι είναι 1,50 ύψος και περίπου 45 κιλά και ότι θέλει να χάσει και μερικά ακόμη μια και νιώθει λίγο χοντρή τελευταία.....
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ειναι υποκειμενικο αλλα εμενα μου φανηκε σε συνδυασμο απο την εμπειρια μου με την σονια και με αλλεσ απο κει μεσα οτι δεν ειναι και τοσο χαλαρωση αυτο αλλα..... πιιο πολυ studio προγραμμα σε κρεβατι μασαζ και με την γκομενα ντυμενη σεξυ απλως...το μασαζ ανυπαρκτο εως τραγικο τ αλλα πασο...ιδιως με την σονια αλλα υποτιθεται οτι ειναι μασατζιδικο και οχι μπουρδ....αυτο με ξενερωνει,καμια απο κει μεσα δεν εχει την παραμικρη διαθεση για μασαζ ποσο μαλλον ικανοτητα και τα λεφτα παιδια ειναι αρκετα 80 ε...τα γραφω ολα αυτα για να μην την πατησει και αλλοσ εκτοσ απο μενα που νομκζα οτι θα μου κανουν και μασαζ εκει μεσα εκτοσ απο τ αλλα...π0ου φυσικα με την σονια ιδιως αξιζουν...αλλα δινεισ και ενα 60ρικο σ ενα studio and it s ok!
αρχηγε μου, αυτη που ξερω εγω οτι το δινει ειναι η αφρδιτη...τωρα για την χριστινα, δεν ξερω....Μου βάζεις δύσκολα μια και λόγο ηλικίας έχει αρχίσει και ασθενεί η μνήμη μου....
Λοιπόν κάτσε να θυμηθώ...
Σίγουρα ήταν η Αφροδίτη η αδερφή της Χριστίνας....
Μετά ήρθε ένα σούριελο με πολύ ανοιχτό ξανθό μαλλί Αθηνά την έλεγαν μάλλον....
Μετά μια σιτεμένη ονόματι Κατερίνα και τέλος ένα νούμερο περίπου 50 Μαίων αγνώστου ονόματος (μου το είπε δηλαδή αλλά μόλις την είδα το ξέχασα με την μία)
Τώρα όσον αφορά την Χριστίνα ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα και δεν ξέρω εάν είναι μία προσφιλή της τακτική να χρησιμοποιεί αυτήν την εύσχημη δικαιολογία για να αποφύγει την Σεξουαλική επαφή με κάποιον που δεν γουστάρει......
Τι να πω βρε παιδιά δεν γνωρίζω πως το σκέφτηκε εκείνη την ώρα.....
Όσον αφορά το κουλουράκι της δεν ξέρω εάν το δίνει και με πιες οικονομικές προϋποθέσεις μπορεί να το κάνει.....
Από τα λίγα που ξέρω είναι πως καμία από εκεί μέσα δεν το δίνει .....
Εάν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά ας ποστάρει να μας ανοίξουνε και εμάς τα μάτια....
εχεις επιλογες...την εξης μια- Χριστινα..Οφειλω να ομολογησω οτι την ειχα υποτιμησει. Την πηρα τωρα προσφατα και πρεπει να πω οτι κανει καλυτερη πιπα απο την Σονια. Ειναι πιο νταρντανομουνα απο την Σονια.Βυζαρες, κωλαρα, τα παντα ολα. Την τελευταια φορα ειχα παρει ντουετακι Σονια-Χριστινα και ηταν απιστετο το σκηνικο!!! Κριτικη εχω γραψει στο "Μασατζιδικα που γαμας"
ναι, παλια ηταν ψηστρια σε ψαροταβερνα και μυριζει μπακαλιαροΕχω ακουσει οτι η Χριστινα μυριζει. Αληθεια?
Επίσκεψη σήμερα στις 12:00 στο εν λόγω "μασαζίδικο".
Είχα πάρει τηλέφωνο πριν αλλά πήγα χωρίς rdv. Η κοπέλα μέσα στο hall του διαμερίσματος με κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω με χαμόγελο. Ρώτησα για τη sonia αλλά εκείνη μου είπε πως θα ήταν μετά της 15:00 αλλά υπάρχουν άλλες δυο κοπέλες. Σκέφτηκα αφού ήρθα ας μείνω για μασαζάκι. Κατερίνα και μια άλλη εμφανίστηκαν στο δωμάτιο, πήρα την Κατερίνα.
Το δωμάτιο αρχαίο με ξύλινα πατώματα και το μπάνιο επίσης (χρειάζεται ανακαίνιση). Ευτυχώς οι πετσέτες μέσα σε συσκευασία. Γενικά το περιβάλλον είναι παμπάλαιο και δεν θα το πρότεινα. ¨όσον αφορά τη κοπέλα είναι ψηλή γύρω στο 1.70, γύρω στα 35 ετών, από Βουλγαρία όπως μου είπε, καστανόξανθη με μακριά μαλλιά κότσο και μια φράντζα στη μέση, συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτούλα με πιασίματα, με στήθος 3αρι πεσμένο, φορούσε μαύρο κολάν και ένα ντεκολτέ που ήταν κάπως σέξι. Είπα για full αλλά μόλις το άκουσε απάντησε είμαι από χτες εδώ και κάνω μόνο μασάζ. Τελοςπάντων ξάπλωσα βάζοντας τη λευκή πετσέτα στο κρεβάτι με τη πλάτη προς τα πάνω και μια άλλη πετσέτα στο κώλο μου. ¨ήταν αρκετά ευγενική μου έκανε ένα μέτρο μασάζ προς το αισθησιακό για 40 λεπτά ξεκινώντας από τη πλάτη, μέση, χέρια, μπούτια, γάμπες, πατούσες και μετά γύρισα και το ίδιο από εμπρός. Έκανα ένα ντους να ξεπλύνω το baby body lotion Κ αυτό ήταν. Σύνολο 60 συν 10 πουρμπουάρ.
η Χριστινα ολο περιοδο εχει τελευταια....δε μας τα λεει καλα....
Η Σονια παντως διαχρονικη αξια στο εν λογω σωματοτριβειο. Συναγωνιστη νασσινιο, ποιες αλλες κορασιδες παρελασαν καθως επινες τον Γιαννη τον περιπατητη?
οταν της το'χα παρει, εκλανε φακες!!
Μου βάζεις δύσκολα μια και λόγο ηλικίας έχει αρχίσει και ασθενεί η μνήμη μου....
Λοιπόν κάτσε να θυμηθώ...
Σίγουρα ήταν η Αφροδίτη η αδερφή της Χριστίνας....
Μετά ήρθε ένα σούριελο με πολύ ανοιχτό ξανθό μαλλί Αθηνά την έλεγαν μάλλον....
Μετά μια σιτεμένη ονόματι Κατερίνα και τέλος ένα νούμερο περίπου 50 Μαίων αγνώστου ονόματος (μου το είπε δηλαδή αλλά μόλις την είδα το ξέχασα με την μία)
Τώρα όσον αφορά την Χριστίνα ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα και δεν ξέρω εάν είναι μία προσφιλή της τακτική να χρησιμοποιεί αυτήν την εύσχημη δικαιολογία για να αποφύγει την Σεξουαλική επαφή με κάποιον που δεν γουστάρει......
Τι να πω βρε παιδιά δεν γνωρίζω πως το σκέφτηκε εκείνη την ώρα.....
Όσον αφορά το κουλουράκι της δεν ξέρω εάν το δίνει και με πιες οικονομικές προϋποθέσεις μπορεί να το κάνει.....
Από τα λίγα που ξέρω είναι πως καμία από εκεί μέσα δεν το δίνει .....
Εάν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά ας ποστάρει να μας ανοίξουνε και εμάς τα μάτια....
πολυ σωστα!Κατι πεζεται με τις απανωτες περιοδους. Μολις μου ειρθε η ιδεα οτι ισως αυτο να ειναι τροπος για να σμπρωξουν λεφτα σε αυτες που δεν τα πηγαν καλα εκεινη την ημερα απο πλευρας αριθμου πελατων.