Νέα

Relax Spa Μιχαλακοπούλου 99

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatisp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Η Κατερινα κανει το καλυτερο μασαζ στο μαγαζι με μεγαλη διαφορα απο την δευτερη.  Για αυτους που το μασαζ ειναι οσο σημαντικο οσο και τα εξτρα, η Κατερινα ειναι μονοδρομος.  Ομως ειναι ΜΙΛΦ.  Οντως παρα πολυ συμπαθητικη και φιλικη, τα Ελληνικα της ΟΚ και δεν εινια να την γδυσεις κατω απο τα στηθη.  Εχει πλαστικα στηθη και κατ'εμε ωραια για την ηλικια της.  Ομως το υπολοιπο σωμα δεν λεει.  Αρα η φαση με Κατερινα ειναι να πας για μασαζ και μετα απο 40 λεπτα καλου μασαζ να πας για στωματικο.

τα στήθη της μου φάνηκαν natural χωρίς υπερβολές και το κορμί της φανηκε ενδιαφέρον. Εκτός βέβαια αν σου γδυθηκε εντελώς και τα είδες όλα. ¨οσο για τα extra που περιγράφεις, πολύ ντροπαλή μου φάνηκε και δεν νομίζω να κάνει. 

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπον περασα σημερα απο κει.  Ερχονται, Ρανια, Κατερινα, Χριστινα, Σονια και Συλβια.  Η Αφροδιτη ηταν μεσα με πελατη και ενας αλλος πελατης διαλεγε συνχρωνως με μενα.  Λεω της Αννας (παντα ευγενικοτατη η Αννα) φερε την Χριστινα.  Παει μεσα, ερχεται μου λεει εχει περιοδο.  Λεω κατσε αυτη ειναι η 3η φορα που τυχαινει να εχει περιοδο, τι γινετε.  Επισης μου λεει η Σονια μπηκε με αλλον και η Αφροδιτη με αλλον.  Αρα λεω εχω να διαλεξω μεταξυ των 2 ΜΙΛΦ και της Συλβιας.  Μαλιστα.

Τελος παντων ειμουν κυριως για μασαζ ετσι κι αλλιως και της λεω, εκτος της Κατερινας, ποια αλλη κανει καλο μασαζ?  Μου λεει η Ρανια.  Λεω ΟΚ φερτην.

Λοιπον η Ρανια ειναι Ελληνιδα ΜΙΛΦ με πολυ κοντο ξανθο βαμμενο μαλι.  Μαγκιορα, ομως ευγενικη εαν δει οτι εισαι και εσυ.  Πολυ καλο μασαζ, εχει την ιδια δυναμη με Κατερινα ομως η Κατερινα ειναι πιο μαστορισα διοτι φενετε οτι ηταν επαγγελματιας καποτε.  Κρατησα τουλαχιστον 35 λεπτα το μασαζ.  Μετα αρχιζει να με γλυφει ενω ειμαι μπρουμητα ακομη.  Στο γυρισμα αρχιζει το ρουφηγμα και κανει πολυ καλο στοματικο.  Λεω σ'αρεσει να ρουφας ε?  Μου λεει ναι ειναι το στοιχειο μου.  Λεω και εμενα ειναι το στοιχειο μου να με ρουφανε, λολ.  Γελουσαμε και οι δυο.  Εχει καλο χιουμορ η Ρανια.  Απο σωμα δεν λεει τιποτε ιδιαιτερο, κλασσικο ΜΙΛΦ.  Ομως λογο μαστοριας στο μασαζ και στο στοματικο τη συνηστω για οταν εχει καποιος κεφι για αυτα τα δυο.

η Αννα είναι το faux blonde κοντοπούτανο μπάζο στη reception?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Επίσκεψη σήμερα στις 12:00 στο εν λόγω "μασαζίδικο".
..............................................................Έκανα ένα ντους να ξεπλύνω το baby body lotion Κ αυτό ήταν. Σύνολο 60 συν 10 πουρμπουάρ.

Αφού αυτό ήταν όλο, γιατί έδωσες το κατιτίς σου παραπάνω? Υπήρχε λόγος? Μήπως γιατί η κορασίδα ίδρωσε να σε τρίβει?

Σε άλλο μαγαζί του είδους, με πλήρες πρόγραμμα, και ενω μου ζητήθηκε, δεν έδωσα ούτε ευρώ παραπάνω από τον τιμοκατάλογο.
Αν αναλογιστούμε πόσες ξεροσταλιάζουν για 700 ευρώ το μήνα, αυτά είναι πολύ εύκολα χρήματα.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Αφού αυτό ήταν όλο, γιατί έδωσες το κατιτίς σου παραπάνω? Υπήρχε λόγος? Μήπως γιατί η κορασίδα ίδρωσε να σε τρίβει?

Σε άλλο μαγαζί του είδους, με πλήρες πρόγραμμα, και ενω μου ζητήθηκε, δεν έδωσα ούτε ευρώ παραπάνω από τον τιμοκατάλογο.
Αν αναλογιστούμε πόσες ξεροσταλιάζουν για 700 ευρώ το μήνα, αυτά είναι πολύ εύκολα χρήματα.

ρε μάστορα δεν έχεις άδικο, αλλά μην μου πείς ότι χαλάει η πιάτσα επειδή, συμπάθησα την κοπελίτσα που μου έκανε ενα περιποιημένο μασάζ και ήταν πολύ φιλική μαζί μου, μ' ενα ψωροδεκάρικο επιπλέον!!! έτσι γιατί μου καύλωσε. μην τρελαθούμε κιόλας.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Οχι, η Αννα η συμπαθητικη κυρια ηλικιας 50 με πολλα εξτρα κιλα.

άρα ποια ήταν στη reception? μήπως η sonia? τέτοια εξωτερική εμφάνιση έχει?
κοντή με χοντρό κώλο, βαμμένο μαλλί και πρόσωπο της διπλανής πόρτας που δεν λέει και πολλά?
για μπάζο μου φάνηκε.

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χτες το απογευμα στον εν λογω στουντιο-μασατζιδικο...Εκλαιγα τα λεφτα μου με την επιλογη που εκανα...Διαλεξα Αφροδιτη, η οποια ναι μεν εχει απιστευτες βυζαρες, αλλα δειχνει να βαριεται και να το κανει αγγαρεια σε αντιθεση με αλλες...Ρωταω την εν λογω μασατζου για κουλουρι και μου λεει οχι...ασε λεει οτι δεν το εχει ξανακανει!! χαχαχαχα....καλο και αυτο...Σε λιγο, σκεφτηκα, θα μου πει οτι ειναι και παρθενα...!! Λεει οτι δοκιμασε μια φορα και την πονουσε...Τελοσπαντων, γλειψιμο στις βυζαρες, πιπα κανα 5λεπτο με το ζορι, ιεραποστολικο και πισωκολλητο και μετα καταθεση....Της την ειπα κιολας στεγνα. "Δειχνεις σα να βαριεσαι..να μην εχεις ορεξη". Η (πληρωμενη)απαντηση καθε πουτανας που σεβεται τον εαυτο της "Εχω παντα ορεξη". Καλα...σα ξυνισμενο μηλο ηταν η μαπα της...με το ζορι εβγαζε ψευτικα βογγητα οταν την πηδαγα...Σε αντιθεση με την Αφροδιτη, η Σονια και η Χριστινα (οι οποιες ηταν εκει και δεν τις διαλεξα ο μαλακας!!) ξερουν να γαμιουνται και το ευχαριστιουνται...υγρα τα μουνακια τους και τα δινουν ολα...

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
επισκεψη χτες το απογευμα στον εν λογω στουντιο-μασατζιδικο...Εκλαιγα τα λεφτα μου με την επιλογη που εκανα...Διαλεξα Αφροδιτη, η οποια ναι μεν εχει απιστευτες βυζαρες, αλλα δειχνει να βαριεται και να το κανει αγγαρεια σε αντιθεση με αλλες...Ρωταω την εν λογω μασατζου για κουλουρι και μου λεει οχι...ασε λεει οτι δεν το εχει ξανακανει!! χαχαχαχα....καλο και αυτο...Σε λιγο, σκεφτηκα, θα μου πει οτι ειναι και παρθενα...!! Λεει οτι δοκιμασε μια φορα και την πονουσε...Τελοσπαντων, γλειψιμο στις βυζαρες, πιπα κανα 5λεπτο με το ζορι, ιεραποστολικο και πισωκολλητο και μετα καταθεση....Της την ειπα κιολας στεγνα. "Δειχνεις σα να βαριεσαι..να μην εχεις ορεξη". Η (πληρωμενη)απαντηση καθε πουτανας που σεβεται τον εαυτο της "Εχω παντα ορεξη". Καλα...σα ξυνισμενο μηλο ηταν η μαπα της...με το ζορι εβγαζε ψευτικα βογγητα οταν την πηδαγα...Σε αντιθεση με την Αφροδιτη, η Σονια και η Χριστινα (οι οποιες ηταν εκει και δεν τις διαλεξα ο μαλακας!!) ξερουν να γαμιουνται και το ευχαριστιουνται...υγρα τα μουνακια τους και τα δινουν ολα...
δηλ τη sonia και την χριστίνα τις έχεις πάρει στο παρελθόν?

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Αγαπητέ μου φίλε.....
Στο εν λόγο κατάστημα το μόνο τεμάχιο που αξίζει κανείς να πάρει είναι Η Σόνια....
Όλες οι άλλες είναι απλά δεύτερες.....
Βέβαια θέλω πολύ να δοκιμάσω και την Χριστίνα να δω πως είναι γυμνό αυτό το υπέροχο κολαράκι που διαγράφετε μέσα από τα όμορφα τζινάκια που φοράει.....
Την άλλη φορά θα το κανονίσω με την Σόνια να τις πάρω ντουετάκι.....

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
αφου εχει αναφερθει οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ξεπεταδικο!!!!του 10λεπτου.......

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
Αγαπητέ μου φίλε.....
Στο εν λόγο κατάστημα το μόνο τεμάχιο που αξίζει κανείς να πάρει είναι Η Σόνια....
Όλες οι άλλες είναι απλά δεύτερες.....
Βέβαια θέλω πολύ να δοκιμάσω και την Χριστίνα να δω πως είναι γυμνό αυτό το υπέροχο κολαράκι που διαγράφετε μέσα από τα όμορφα τζινάκια που φοράει.....
Την άλλη φορά θα το κανονίσω με την Σόνια να τις πάρω ντουετάκι.....

θα παει και το μαλλι κανα 120αρι ομως.......

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αφου εχει αναφερθει οτι το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ξεπεταδικο!!!!του 10λεπτου.......

Εδώ θα διαφωνήσω καλέ μου φίλε....
Όσες φορές έτυχε να επισκεφτώ το εν λόγο κατάστημα δεν έφυγα σε λιγότερο από μισή ώρα.....

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
Εδώ θα διαφωνήσω καλέ μου φίλε....
Όσες φορές έτυχε να επισκεφτώ το εν λόγο κατάστημα δεν έφυγα σε λιγότερο από μισή ώρα.....
10λεπτου μασαζ (το επομενο 20λεπτο ειναι μπριζολιασμα). αν και σε αλλα μαγαζια το μασαζ ειναι πολυ περισσοτερο. αυτο εννουσα. μαλλον δεν το διατυπωσα καλα πριν

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
θα παει και το μαλλι κανα 120αρι ομως.......

Ε κοίτα ....!!!!
Οι κοπέλες το δίνουνε επί χρήμαση .....
Δεν είναι καθ έξη πουτάνες είναι πουτάνες από ανάγκη ....
Άμα δεν λαδώσεις δεν έχει κοκό.....

master.ioannis

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
5.795
Ε κοίτα ....!!!!
Οι κοπέλες το δίνουνε επί χρήμαση .....
Δεν είναι καθ έξη πουτάνες είναι πουτάνες από ανάγκη ....
Άμα δεν λαδώσεις δεν έχει κοκό.....

καλα σιγουρο αυτο που λες. και εμεις απο αναγκη ειμαστε πελατες :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.097
Πόντοι
22.785
Όποτε πάμε ξεπερναμε το 45λεπτο.........
Έλεος πεστε κατι καλό..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom