Review απο 3 Σεπτεμβριου το παρακατω:
-----------------------------------------------
Πηγα για πρωτη φορα και ειναι πανω κατω οπως τα διαβασα. Η τσατσα εχαψε οτι ερχομουν παλια την εποχη της Παολας και αρα επηδει δεν ηταν εκει να το επιβεβαιωσει καλυφθηκα. Ειρθαν οι κοπελες μια μια και οντως ενω υπαρχει ποικιλια, 5-7 κοπελες, η Σονια και η Μονικα αξιζουν. Πηρα Σονια αφου ακουσα πολλα καλα λογια. Ειναι και οι δυο νεες κοπελες με ωραια σωματα, η Σονια ΠΟΛΥ ωραιο στηθος και καλο σφιχτο κολαρακι, φενεται πιο νεα απο τα 24 που ειναι. Το προσωπο ειναι το αδυνατο της σημειο ομως επηδει ειναι τοσο νεα καλυπτεται καπως η αδυναμια.
Εξ αρχης με ρωταει για Παολα. Μετα κανει γενικη συζητηση. Μετα σταματαμε να μιλαμε για 30 δευτερα και μου λεει "δεν μιλας καθολου", αυτο 5 λεπτα μες στο μασαζ. Της λεω τι εννοεις. Μου λεει, "τι αλλο εχεις κανει με την Παολα?". Λολ. Λεω, τα παντα. "Ανα μπραβο μου λεει, τωρα μιλας σωστα". Εκπληκτος εγω. Λεω μη στεναχωριεσαι δεν θα γλιτωσεις και εσυ, λολ. Τελος παντων, στο γυρισμα ολα καλα και τελεια, το μασαζ δεν ηταν πανω απο 7-10 λεπτα, και ηθελα ενα καλο μασαζ εκεινη τη μερα. Πολυ καλο bbbj η Σονια. FS λοιπον και ολα μια χαρα. ΤΟ μονο που δεν μου αρεσε στη Σονια ηταν οτι οταν μιλαει το κανει σαν να ειναι ο αρχηγος, ο μανατζερ, αυτος που οδηγαει. Εμενα μ'αρεσει το αντιθετο. Αφου και οταν εφευγα και ρωτησα την τσατσα για το τηλ του μαγαζιου, μου το ειπε η Σονια, η τσατσα βουρλο και δεν ηξερε τιποτε. Εν το μεταξυ ολες οι κοπελες καθοντουσαν ανετα στο καναπε οταν εφευγα, ενω κανεις δεν ηταν εξω οταν μπηκα εκτος απο την τσατσα. Στην εισοδο της πολυκατιοκιας καθοταν υποποτο ατομο που εισως να ριχνει συρμα, δεν ειμαι σιγουρος. Μια καμερα θα ηταν καλυτερα ομως. Χτυπησε ενα κουδουνι οταν ειμουν εκει.
Tip για ολους: Μου ειπε την αλλη φορα να ζητησεις το σαλονι. Λεω γιατι? Μου λεει γιατι εχει καναπε και ταιριαζει καλυτερα για FS. Αρα μαγκες εαν ειστε καινουργιοι και πητε ερχομουν παλια στην εποχη της Παολας και θελω το σαλονι, αρα θεωριτικα πρεπει να χαλαρωσει και η τσατσα και η κοπελα που θα διαλεξετε.