Απο 13 Νοεμβριου το παρακαρω:
--------------------------------------
Λοιπον πηγα σημερα διοτι η Αννα μου λεει οτι οι 2 καινουργιες Ρουμανες κανουν καλο μασας. Διοτι της ειπα οτι θα ερθω μονο εαν υπαρχει καλο μασαζ. Μπαινω μεσα και ειναι φουλ τα αλλα δυο δωματια αρα αναγκαστικα στο τριτο. Την μια καινουργια, Ρουμανα την ειχε παρει ο ενας τυπος και την Χριστινα ο αλλος. Αρα, επειδη η Σονια ειχε περιοδο (και μαλιστα ηταν και η τσατσα εκεινη την ωρα διοτι ειχε φυγει η Αννα), μας ειχανε μηνει, η Αφροδιτη, η Τζουλια (καινουργια Ρουμανα) και...αυτα νομιζω. Η Τζουλια δεν μου αρεσε ιδιαιτερα εμφανισιακα, προτιμω Αφροδιτη, αλλα δεν κανει μασαζ, μου το ειπε μετα απο συζητηση, μου λεει μονο απαλα κανω, δυνατα δεν μπορω. Σκεφτομαι γιαυτο εχει παχυνει τελευταια, γιατι δεν κουνας τον κωλο σου ουτε για χρημα. Τεσπα.
Αρα περνω Τζουλια. Btw, η αλλη καινουργια Ρουμανα η οποια μου φανηκε καλυτερη εμφανισιακα διοτι την ειδα στα γρηγορα οταν εμπενε στο αλλο δωματιο λεγετε Αλεξανδρα.
Τεσπα, η Τζουλια λοιπον κανει αρκετα καλο μασαζ, αν και η Κατερινα (που μαλλον εφυγε) και η Ρανια κανουν λιγο καλυτερο. Η Τζουλια μιλαει πολυ λιγα Ελληνικα, και ΟΚ Αγγλικα. ΧΑΛΙΑ στοματικο!!! Το πιο χαλια ολων των εποχων ισως! Απο την αλλη ειναι πολυ προθυμη και κανει οτι της πεις. Στο μαμησι ειναι καλη διοτι το ευχαριστιεται. Υγρενεται πολυ. Γενικα ολα καλα, θα την ξαναεπερνα εαν το στοματικο της ηταν καλυτερο.
Το καλυτερο στοματικο μεσα εκει το κανει η Ρανια. Ειναι ΜΙΛΦ Ελληνιδα. Και κανει και γαμω τα μασαζ.