Kαλά ναι, δεν έχεις κι άδικο. Σορρυ αν το κατάλαβα λάθος.Οι κοπέλες πρέπει να φέρονται επαγγελματικά όπως και σ'όλους.Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.
Μην ζητας συγνωμες για τιποτα ....
Μου αρεσει που εχετε το θαρρος να απαιτησετε αυτα που αλλοι δεν τολμουν η δεν διεκδικουν
Ειναι μια αρχη που θα στηριξω .....
Παμε στο θεμα μας παλι .....
Οι κοπελες φερονται επαγγελματικα σε ολους ...
Ομως το θεμα εδω, εχει διαφοροποιησεις τοσο ως προς την προσεγγιση, επαφη, οσο και ως προς την συμπεριφορα απεναντι σε ενα τετοιο ατομο
(δυστυχως αδυνατω να το πω διαφορετικα και ζητω συγνωμη αν ακουγεται ''καπως'' ολο αυτο.... προσπαθω να ειμαι οσο πιο λεπτος γινεται σε χαρακτηρισμους και τοποθετησεις περι αυτων, χωρις να χαιδευω τα αυτια κανενος)
Εχω γνωση του περιββαλοντος αυτου, και των ιδιεταιροτητων σε πολλες περιπτωσεις, μιας και πηγα σε ειδικο σχολειο, με περασμα απο κανονικο χωρις καμια στηριξη και χαρη στην στενοκεφαλια και τα κομπλεξ του δασκαλου εφυγα για να γυρισω εκει που ΔΕΝ επρεπε, ασχετα αν δεν ημουν για εκει.....
(απλα ημουν κι εκει ατυχος μεσα στην κωλοφαρδια της αναστρεψιμης καταστασεως μου)
ΓΑΜΙΘΗΚΕ ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...... εξ' ου και η περιπτωση μου σημερα...
Επιδομα και αναπηρικη συνταξη δεν δικαιουμαι, αρα και δεν λαμβανω (ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟ ΒΟΗΘΗΜΑ) οπως ωρυωνται μανιωδως οι καθυστερημενοι εκτορ και σφερδεκλος και σε καμια περιπτωση δεν δυναται να με μειωσουν τοσο ως οντοτητα οσο και ως χαρακτηρα ....