Νέα

Κορίτσια, χώροι & ΑμεΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μην το αφήνουμε το θέμα... ε;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
......λάρι σύνελθε , έλα τό βράδυ στό 104 νά σέ δώ λιγουλάλκι μού έλειψες  :smitten:

το βραδυ εχει γαβρο και θα κατσω να τον δω εκτος και αν η τηλεορασεις του 104 δειχνουν το παιχνιδι !!!!!!! αν ναι αναλογου του υψους τον γκολ που θα πετυχει ο ολυμπιακος τοσες κορασιδες θα τιμησω αν σε αντιθετη περιπτωσει δεχθει ο οσφπ γκολ τοσα στραπ-ον θα δεχτω....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το βραδυ εχει γαβρο και θα κατσω να τον δω εκτος και αν η τηλεορασεις του 104 δειχνουν το παιχνιδι !!!!!!! αν ναι αναλογου του υψους τον γκολ που θα πετυχει ο ολυμπιακος τοσες κορασιδες θα τιμησω αν σε αντιθετη περιπτωσει δεχθει ο οσφπ γκολ τοσα στραπ-ον θα δεχτω....

ωχ ωχ ωχ.. προβλέπω αύριο να μην μπορείς να καθήσεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ωχ ωχ ωχ.. προβλέπω αύριο να μην μπορείς να καθήσεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχω φαει τοσα αγγουρια σαν ελληνας που τα στραπ-ον τα βραδινα θα ειναι υποθετακια της πλακας απλα για να μην κλεινει η τρυπα .........

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχω φαει τοσα αγγουρια σαν ελληνας που τα στραπ-ον τα βραδινα θα ειναι υποθετακια της πλακας απλα για να μην κλεινει η τρυπα .........

κατάλαβα.. σε ρυθμούς προπόνησης.. ή μαλλον καλύτερα συντήρηση..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.027
Πόντοι
22.785

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Στην Ελλάδα αν πεις οπουδήποτε πως είσαι ΑμεΑς και δεν κυκλοφορείς με καροτσάκι σε θεωρούν απατεώνα κι έχω και φίλους ακόμα και με άνω του 80% αναπηρία (μεταμόσχευση ήπατος) και συναδέλφους (εν αναπηρία κι όχι επαγγελματικά) άνω του 67% (μεταμόσχευση νεφρών) που προφανώς με την πρώτη ματιά φαίνονται μια χαρά, σε ερώτησή μου στον ασφαλιστικόμου φορέα αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό για συναδέλφους με άνω του 67% αναπηρία, μου είπαν…μα και βέβαια όχι,να είχατε πάνω από 80% να πω (ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει να αυξήσω το συγκεκριμένο ποσοστό μου και δεν είναι ανάγκη για να καλύπτω τις παράλογες απαιτήσεις του ταμείου μου να γίνω τετραπληγικός κωφάλαλος τυφλός και με ΣΚΠ για να ελπίζω) :huh: :rolleyes: :idiot: :headbang: :tickedoff: :S

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά μην το θαβετε το θέμα... ελατε να το ανεβάσουμε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε παιδιά μην το θαβετε το θέμα... ελατε να το ανεβάσουμε
Περιμενεις να βρεθουν λυσεις απο εδω  ?

Εθεσες το προβλημα οπως και αλλοι παλαιοτερα σε παρομοιο επιπεδο ...
Περα απο ενα μπραβο που εθιξες το θεμα και μερικα τηλεφωνα ....
μην περιμενεις τιποτα αλλο......

Βλεπεις αυτη ειναι η υποκριτικη και ρατσιστικη μορφη της κοινωνιας μας.....
Ειναι η αδιαφορια και ο ψευτικος καθωσπρεπισμος, μεσω του οποιου ο καθενας νιωθει και καλα, οτι απαλυνει την ψυχη του, κανωντας μια καλη πραξη.

Φιλικα

Soteas

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν να σας πω τη δικιά μου εμπειρία από μια CG που την είχα "καθιερώσει" για κάμποσο καιρό (δυστυχώς δεν υπάρχει πια και πάνε πάνω από 2-3 χρόνια που έχω να τη δω):

Μου είπε ότι είχε πελάτη 100% ΤΥΦΛΟ, ο οποίος τη φώναζε κάθε τόσο (μια φορά το μήνα τάξη μεγέθους). Νέος άνθρωπος (26-30 περίπου), έμενε με τη μάνα του, άνοιγε η μάνα του την πόρτα.
Αυτός ήταν ντυμένος και έτοιμος, και την έπαιρνε και έβγαιναν έξω μαζί.
Πήγαιναν για φαγητό, πέρναγαν καλά, και μετά γύριζαν σπίτι απ' όπου η μάνα είχε φύγει.
Δεν μπήκα σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως: Ήταν (η CG) άτομο επιπέδου, χαλαρό, και με δυνατότητα να συζητήσει όλα τα θέματα που είχαν σχέση με τη δουλειά της. Γι' αυτό (για τη χαλαρότητα που εξέπεμπε) την είχα καθιερώσει κι όλας.
Όσοι ασχολούνται με CG θα ξέρουν πόσο διαφορετικοί άνθρωποι είναι αυτές οι γκόμενες μεταξύ τους (όπως και όλοι οι άνθρωποι δηλαδή).
Είναι άλλο πράμα να έχεις απέναντί σου μια αγχωμένη τύπισσα που το μυαλό της είναι στο πως θα σε ξεπετάξει για να πάει στο επόμενο κατοστάρικο, στο πως θα σου αποσπάσει ακόμα μερικά λεφτά για "extras", και πως θα είναι μεν πουτάνα αλλά χωρίς να αποδέχεται η ίδια το γεγονός αυτό θέτοντας διάφορα ιλίθια "όρια" στη συμπεριφορά της που (κατά το φτωχό μυαλό της) την εξαιρούν από το χαρακτηρισμό, και ΑΛΛΟ να έχεις ένα ήρεμο πλάσμα που δε χαλάει τη ζαχαρένια του Ο,ΤΙ και να συμβεί, και μονίμως αποπνέει μια χαλαρότητα ως προς τα πάντα, είναι συνεχώς με (αληθινό) χαμόγελο, και αυτή της τη διάθεση τη βγάζει και προς τα έξω.

Αυτή η συγκεκριμένη ήταν Η ΜΟΝΗ από τις εκατοντάδες πουτάνες που έχω πηδήξει που θα μπορούσα να πω "θα την πάρω να πάω ένα Σ/Κ μαζί της και θα περάσω καλά. Κι' ας ΜΗΝ πηδήξω".

ΑΥΤΗ, μπορούσε να κάνει χωριό με έναν "ιδιαίτερο" άνθρωπο (όπως ο τυφλός).
Δε σημαίνει ότι έχουν την ικανότητα όλες τους.

Η ταπεινή μου γνώμη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λοιπόν να σας πω τη δικιά μου εμπειρία από μια CG που την είχα "καθιερώσει" για κάμποσο καιρό (δυστυχώς δεν υπάρχει πια και πάνε πάνω από 2-3 χρόνια που έχω να τη δω):

Μου είπε ότι είχε πελάτη 100% ΤΥΦΛΟ, ο οποίος τη φώναζε κάθε τόσο (μια φορά το μήνα τάξη μεγέθους). Νέος άνθρωπος (26-30 περίπου), έμενε με τη μάνα του, άνοιγε η μάνα του την πόρτα.
Αυτός ήταν ντυμένος και έτοιμος, και την έπαιρνε και έβγαιναν έξω μαζί.
Πήγαιναν για φαγητό, πέρναγαν καλά, και μετά γύριζαν σπίτι απ' όπου η μάνα είχε φύγει.
Δεν μπήκα σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως: Ήταν (η CG) άτομο επιπέδου, χαλαρό, και με δυνατότητα να συζητήσει όλα τα θέματα που είχαν σχέση με τη δουλειά της. Γι' αυτό (για τη χαλαρότητα που εξέπεμπε) την είχα καθιερώσει κι όλας.
Όσοι ασχολούνται με CG θα ξέρουν πόσο διαφορετικοί άνθρωποι είναι αυτές οι γκόμενες μεταξύ τους (όπως και όλοι οι άνθρωποι δηλαδή).
Είναι άλλο πράμα να έχεις απέναντί σου μια αγχωμένη τύπισσα που το μυαλό της είναι στο πως θα σε ξεπετάξει για να πάει στο επόμενο κατοστάρικο, στο πως θα σου αποσπάσει ακόμα μερικά λεφτά για "extras", και πως θα είναι μεν πουτάνα αλλά χωρίς να αποδέχεται η ίδια το γεγονός αυτό θέτοντας διάφορα ιλίθια "όρια" στη συμπεριφορά της που (κατά το φτωχό μυαλό της) την εξαιρούν από το χαρακτηρισμό, και ΑΛΛΟ να έχεις ένα ήρεμο πλάσμα που δε χαλάει τη ζαχαρένια του Ο,ΤΙ και να συμβεί, και μονίμως αποπνέει μια χαλαρότητα ως προς τα πάντα, είναι συνεχώς με (αληθινό) χαμόγελο, και αυτή της τη διάθεση τη βγάζει και προς τα έξω.

Αυτή η συγκεκριμένη ήταν Η ΜΟΝΗ από τις εκατοντάδες πουτάνες που έχω πηδήξει που θα μπορούσα να πω "θα την πάρω να πάω ένα Σ/Κ μαζί της και θα περάσω καλά. Κι' ας ΜΗΝ πηδήξω".

ΑΥΤΗ, μπορούσε να κάνει χωριό με έναν "ιδιαίτερο" άνθρωπο (όπως ο τυφλός).
Δε σημαίνει ότι έχουν την ικανότητα όλες τους.

Η ταπεινή μου γνώμη.
Ειναι πολυ λιγες αυτες οι κοπελες φιλε ....

Αυτες οι κοπελες πρεπει να μην εχουν αυτοσκοπο το χρημα που θα βγει ετσι κι αλλιως
Δεν ειναι και απολυτο αυτο...

Ισως και να περιμενουν καποια ''εξτρα'' απο την ''αλλη'' πλευρα, μεσω του φιλοτιμου, χωρις να θιγουν το θεμα απο ευγενεια και ευπρεπεια

Σιγουρα ομως δεν ειναι ολες αυτο που λεμε, στυγνες επαγγελματιες ....

Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω εγω.

Υγ. Σχετικα με τα στανταρακια....

Οταν βλεπει κανεις, οτι η κοπελα ειναι φιλοτιμη και σεβεται καποια στοιχειωδη πραγματα, καλο ειναι να την τιμαει με την προτιμηση του.
Με τον καιρο ερχεται η οικιοτητα σε εναν αλφα βαθμο και ολα ειναι πιο ευκολα μετα....

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Κατ’ αρχάς σέβομαι και κατανοώ βαθύτατα τις δυσκολίες, τις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες και τη ψυχοσύνθεση των ΑΜΕΑ. Επίσης καταλαβαίνω ότι υπάρχουν χίλιες δυό διαφορετικές περιπτώσεις και καταστάσεις.
Όμως μια επαγγελματίας  δεν είναι ούτε ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος ούτε δημοσιοσχεσίτης, ούτε έχει κάποια άλλη ειδική εκπαίδευση. Αυτό που ξέρει να κάνει είναι σεξ (και αυτό πολλές φορές με ερωτηματικό).  Δεν μπορούμε να έχουμε παράλογες απαιτήσεις από κοπέλες που καλά - καλά έχουν δυσκολίες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες αρτιμελών πελατών.
Η λύση κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να βρεθεί στις κοπέλες των studio κλπ.
Χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να δημιουργηθεί κάποιο γραφείο που θα απευθύνεται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπολιτών μας στο οποίο θα εργάζονται γυναίκες που αποδέχονται  αυτή τη δουλειά και βέβαια θα επιλέγονται προσεκτικά.  Με αυτό τον τρόπο θα βγούν από τη δύσκολη θέση και οι πελάτες που δεν θα πηγαίνουν ψάχνοντας αλλά και οι κοπέλες που δεν θα βρίσκονται στη δύσκολη θέση να απορρίπτουν πελάτες.
Μπορεί να ακούγεται αστεία η ειδίκευση ακόμη και σε αυτό το επάγγελμα όμως προσωπικά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κατ’ αρχάς σέβομαι και κατανοώ βαθύτατα τις δυσκολίες, τις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες και τη ψυχοσύνθεση των ΑΜΕΑ. Επίσης καταλαβαίνω ότι υπάρχουν χίλιες δυό διαφορετικές περιπτώσεις και καταστάσεις.
Όμως μια επαγγελματίας  δεν είναι ούτε ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος ούτε δημοσιοσχεσίτης, ούτε έχει κάποια άλλη ειδική εκπαίδευση. Αυτό που ξέρει να κάνει είναι σεξ (και αυτό πολλές φορές με ερωτηματικό).  Δεν μπορούμε να έχουμε παράλογες απαιτήσεις από κοπέλες που καλά - καλά έχουν δυσκολίες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες αρτιμελών πελατών.
Χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να δημιουργηθεί κάποιο γραφείο που θα απευθύνεται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπολιτών μας στο οποίο θα εργάζονται γυναίκες που αποδέχονται  αυτή τη δουλειά και βέβαια θα επιλέγονται προσεκτικά.   Με αυτό τον τρόπο θα βγούν από τη δύσκολη θέση και οι πελάτες που δεν θα πηγαίνουν ψάχνοντας αλλά και οι κοπέλες που δεν θα βρίσκονται στη δύσκολη θέση να απορρίπτουν πελάτες.
Μπορεί να ακούγεται αστεία η ειδίκευση ακόμη και σε αυτό το επάγγελμα όμως προσωπικά δεν βλέπω κάτι διαφορετικό.
Βρισκω ενδιαφερουσα ιδεα σου, οσον αφορα την δημιουργια ειδικου γραφειου - ας μου επιτραπει η εκφραση αυτη.

Ομως αναρωτιεμαι κατα ποσον θα ειναι ανταποδοτικο εχοντας καποιο αντικρυσμα εκει που θα απευθυνεται καθως ειναι εξαιρετικα περιορισμενος ο κυκλος των ΑΜΕΑ

Κρινω δε οτι η ιδεα σου αυτη εχει και κατηγοριοποιηση ατομων, μεσα απο τις πολλες παθησεις

Αρα μεσα απο τα ''πολλα σεμιναρια'' που θα πρεπει να περασει η καθε κοπελα, λογικα θα υπαρχει και μια διαφοροποιηση προς τα πανω στα τιμολογια υπηρεσιων....

Πιθανον λοιπον να κρινεται ανεφικτο ενα τετοιο εγχειρημα.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Βρισκω ενδιαφερουσα ιδεα σου, οσον αφορα την δημιουργια ειδικου γραφειου - ας μου επιτραπει η εκφραση αυτη.

Ομως αναρωτιεμαι κατα ποσον θα ειναι ανταποδοτικο εχοντας καποιο αντικρυσμα εκει που θα απευθυνεται καθως ειναι εξαιρετικα περιορισμενος ο κυκλος των ΑΜΕΑ

Κρινω δε οτι η ιδεα σου αυτη εχει και κατηγοριοποιηση ατομων, μεσα απο τις πολλες παθησεις

Αρα μεσα απο τα ''πολλα σεμιναρια'' που θα πρεπει να περασει η καθε κοπελα, λογικα θα υπαρχει και μια διαφοροποιηση προς τα πανω στα τιμολογια υπηρεσιων....

Πιθανον λοιπον να κρινεται ανεφικτο ενα τετοιο εγχειρημα.

To βασικό σεμινάριο που πρέπει να περάσει είναι υπομονής και κατανόησης. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο πελάτης.
Τώρα για τον κύκλο πελατών. Μήπως ο κύκλος είναι μεγαλύτερος απ' ότι φανταζόμαστε αλλά υπάρχει δισταγμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
To βασικό σεμινάριο που πρέπει να περάσει είναι υπομονής και κατανόησης. Είμαι σίγουρος ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει ο πελάτης.
Τώρα για τον κύκλο πελατών. Μήπως ο κύκλος είναι μεγαλύτερος απ' ότι φανταζόμαστε αλλά υπάρχει δισταγμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος?
Δεν αποκλειεται.....

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Όμως μια επαγγελματίας  δεν είναι ούτε ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος ούτε δημοσιοσχεσίτης, ούτε έχει κάποια άλλη ειδική εκπαίδευση. Αυτό που ξέρει να κάνει είναι σεξ (και αυτό πολλές φορές με ερωτηματικό).  Δεν μπορούμε να έχουμε παράλογες απαιτήσεις από κοπέλες που καλά - καλά έχουν δυσκολίες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες αρτιμελών πελατών.
Χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να δημιουργηθεί κάποιο γραφείο που θα απευθύνεται αποκλειστικά στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπολιτών μας στο οποίο θα εργάζονται γυναίκες που αποδέχονται  αυτή τη δουλειά και βέβαια θα επιλέγονται προσεκτικά.  Με αυτό τον τρόπο θα βγούν από τη δύσκολη θέση και οι πελάτες που δεν θα πηγαίνουν ψάχνοντας αλλά και οι κοπέλες που δεν θα βρίσκονται στη δύσκολη θέση να απορρίπτουν πελάτες.
Αν υπάρχει λέει... και είναι μεγάλος!
Στο εξωτερικό υπάρχουν αυτά τα ειδικά γραφεία που απευθύνονται αποκλειστικά σε ΑμεΑ (βλ. Βέλγιο... νομίζω!). Για την Ελλάδα αυτό το αποκλειστικά το φοβάμαι με κλείσιμο του μαγαζιού κυρίως λόγω των ταμπού.
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει να έκαναν εκπαίδευση ώστε να δέχονται ΚΑΙ ΑμεΑ και φυσικά να το διαφημίζουν πως έχουν τέτοιες υπηρεσίες

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Αν υπάρχει λέει... και είναι μεγάλος!
Στο εξωτερικό υπάρχουν αυτά τα ειδικά γραφεία που απευθύνονται αποκλειστικά σε ΑμεΑ (βλ. Βέλγιο... νομίζω!). Για την Ελλάδα αυτό το αποκλειστικά το φοβάμαι με κλείσιμο του μαγαζιού κυρίως λόγω των ταμπού.
Αυτό που θα μπορούσε να γίνει να έκαναν εκπαίδευση ώστε να δέχονται ΚΑΙ ΑμεΑ και φυσικά να το διαφημίζουν πως έχουν τέτοιες υπηρεσίες
φιλε μου στην ελλαδα υπαρχουν δυο περιπτωσεις ανθρωπων.αυτοι που εχουν καρδια 1% και αυτοι που κανουν πως δεν βλεπουν επειδη δεν τους εχει χτυπησει την πορτα η ιδιαιτεροτητα που αυτοι βλεπουν σαν προβλημα.δυστηχω ς εσυ ψαχνεις τ0 1%.μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φιλε μου στην ελλαδα υπαρχουν δυο περιπτωσεις ανθρωπων.αυτοι που εχουν καρδια 1% και αυτοι που κανουν πως δεν βλεπουν επειδη δεν τους εχει χτυπησει την πορτα η ιδιαιτεροτητα που αυτοι βλεπουν σαν προβλημα.δυστηχω ς εσυ ψαχνεις τ0 1%.μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω
Πολυ μεγαλη αληθεια ειπες φιλε... :thumbsup: :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom