Νέα

Κορίτσια, χώροι & ΑμεΑ!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα! Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα την ύπαρξη του συγκεκριμένου θρεντ. Διάβασα πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις. Ορισμένες ξέφυγαν από το στενό πλαίσιο του θέματος αλλά αυτό γίνεται πάντα.  :)Σε ορισμένες χώρες του Δυτικού πολιτισμού τα του σεξ των Αμεα (άτομα με αναπηρία) ή/και Αμεεα (άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) γίνονται αρκετά οργανωμένα. Παραθέτω μία εμπειρία κάποιου ατόμου μέσω των λεγόμενων αναπληρωτριών του σεξ. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά και τίθενται τρία θέματα.
1. Η προσβασιμότητα (κινητικές αναπηρίες, προβλήματα όρασης) σε στούντιο, οίκους, κωλόμπαρα κτλ.
2. Ή πολλές φορές αδυναμία επικοινωνίας με ορισμένες κυρίες λόγω μη χρήσης βιντεοκλήσεων και σμσ (κώφωση)
3. Η διάθεση προσφοράς των υπηρεσιών από μέρους των κοριτσιών. Η αυθαίρετη και άτυπη νόρμα του "κανονικού ανθρώπου" όπως μας έχει περαστεί πολεπίπεδα και μεθοδευμένα, έχει συντείνει τα μάλα σε αυτό που λέγεται "κοινωνική κατασκευή" της αναπηρίας. Συνεπώς τα άτομα μπορεί να θεωρηθούν ως παρεκλίνοντα, ανώμαλα, ελλιπή. Πολλές φορές δε, πλασάρεται η αισθητική ως αρνητική στάση προς την αναπηρία (ενώ από πίσω βρίσκεται κατά την ψυχοδυναμική προσέγγιση ο φόβος του ευνουχισμού). Βλέπε τα γυαλιά ηλίου στους τυφλούς. Γιατί;;;;

Ως προς το πρώτο κομμάτι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν δεν υπάρχει συνοδός ειδικά. Ανάλογα βέβαια με το είδος και  το βαθμό της αναπηρίας.Οι σκάλες παίζουν και στα μασατζίδικα που στεγάζονται σε πολυκατοικίες. ενώ και τα ασανσέρ σε πολλά που έχω πάει έχουν μικρή "κάσα" για να περάσει το αμαξίδιο.
Ως προς το δεύτρο κομμάτι ε, επιλέξτε κοπέλες που η συνεννόηση γίνεται με μέιλ ή σμσ.
Επί της παρούσης δυστυχώς δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Ως προς το τρίτο, εδώ έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα. Υπάρχουν κοπέλες που δεν δέχονται επικαλούμενες λόγους αισθητικής να πάνε με αμεα και άλλες που δηλώνουν πως φοβούνται. Στο συγκεκριμένο θρεντ, αν θυμάμαι καλά συμμετέχουν δύο άτομα με κινητική κι ένα άτομο με κώφωση. Είστε η ελίτ. Έχω συζητήσει το θέμα σε μασατζίδικα που συχνάζω και δεν έχετε πρόβλημα (εννοώ ότι κάποια από τις κορασίδες θα σας εξυπηρετήσει, εν τέλει τηλεφωνήστε πριν πάτε) πέρα από το σημαντικό κομμάτι της προσβασιμότητας. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι στα άτομα με νοητική καθυστέρηση, σύνδρομο ντάουν, αυτισμό κτλ. όπου οι γονείς δυσκολεύονται πολύ να βρούν κοπέλα που θα κάνει σεξ μαζί τους εννοείται επί πληρωμεί.
Εγώ συχνάζω σε μασατζίδια με σεξ, στο συγγρού 45 και στουρνάρη 29. Το συγγρού 45 δεν έχει σκάλα ως το ασανσέρ, η κεντρική είσοδος δεν έχει σκαλί και περνά το αμαξίδιο στο ασανσέρ.
Στο στουρνάρη 29 χρειάζεται συνοδός σίγουρα, η Ελένη πάντως είναι πρόθυμη να βοηθήσει  και να εξυπηρετήσει όλες τις κατηγορίες αμεα και αμεεα.
Σόρι για τη μεγάλη παράθεση αλλά ήθελα να δοθεί μία γενική εικόνα της κατάστασης και να συμπεριληφθούν κι οι κατηγορίες των αμεεα που κι αυτά ως άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη σωματική ηδονή. Δεν θα μας διαβάσουν τα ίδια τα άτομα αλλά ίσως οι γονείς τους. Και πάλι σόρι για την ταλαιπωρία.
 

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Στην ενότητα Μασατζίδικα (Αθήνα)- ΑΜΕΑ και μασατζίδικα, έχω φτιάξει ένα θρεντ όπου αναφέρεται το θέμα προσβασιμότητα-κοπέλες που δέχονται κτλ. Μπείτε και ρίξτε μία ματιά, έχετε πολλά να προσφέρετε και ίσως να σας προσφερθούν. Σε αυτό τουλάχιστον αποσκοπεί η δημιουργία του θρεντ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom