Νέα

Κορίτσια, χώροι & ΑμεΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lagon85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα είναι μόνο για αυτοκίνητα, δίποδα, τετράποδα, ΑΜΕΑ κλπ, απλά δεν ήταν μέσα στο σχεδιασμό.

Τα περισσότερα στούντιοζ δεν έχουν ασανσέρ, αλλά πολλά σκαλοπάτια. Αυτόματα κλείνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.
Μόνο ισόγεια, αλλά πόσα είναι ισόγεια;
Και στα ισόγεια το πιο εύκολο θα ήταν μια ράμπα.
Μετά σκέφτομαι ότι οι εργαζόμενες θα πρέπει να έχουν την ανάλογη ευαισθησία/ εκπαίδευση να χειριστούν αναλόγως την κατάσταση επαφής με τη συγκεκριμένη κατηγορία ειδικών αναγκών, πέραν του σεξουαλικού μόνο. Η κάθε περίπτωση έχει και ανάλογη απαίτηση χειρισμού.
Πιστεύω να γίνονται αντιληπτά τα παραπάνω.
πόσα like να δώσω! εκπαίδευση λοιπόν

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Αν έχετε διαβάσει μερικοί για εμένα θα ξέρετε είμαι άτομο με αναπηρία. Χτες το βράδυ μίλαγα με ένα φίλο για το αν υπάρχουν «κορίτσια» που να δέχονται ΑμεΑ (και αυτός είναι κινητικά ανάπηρος όπου και εγώ). Αυτός γνωρίζει μια Ρουμάνα που καμιά φορά την καλεί. Πέρα από αυτή όμως… το χάος!
Σκέφτηκα λοιπόν αν είναι να φτιαχνόταν μια λίστα με κορίτσια και χώρους που να δέχονται και ΑμεΑ στις υπηρεσίες τους, ώστε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ μας αλλά και να ξέρουμε εμείς οι ΑμεΑ τις επιλογές μας! Πιστεύω πως εσείς μπορείτε να βοηθήσετε! Το πώς το βρίσκουμε
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(ΥΓ: Αν είναι να χλευάσετε το θέμα, παρακαλώ μην απαντήσετε καθόλου!)

καλημερα κ απω εμενα...εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλιμα να δεχτο αμα μπορω να παω στο χορο τους διοτι τα στουδια δυστιχος δεν εχουνε ολα ευκολι προσβασι αλλα κατα τα αλλα ειμαι οκ..φιλια πολλα

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι εύκολο αυτο που ζητάς φίλε μου, γιατί υπάρχουν παρα πολλές κατηγορίες ΑΜΕΑ, με παρα πολλές παθήσεις.....

Καταλαβαίνεις τι λεω....

Δεν μπορείς να κατηγορησεις κανεναν γιαυτο.

Εθεσες πολυ δύσκολο θέμα με πολλές προεκτάσεις...
ναι ναι ναι και πάλι ναι! έχεις δίκιο αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει! είναι με πολλές εκτάσεις, ναι! Μπορούμε όμως να ξεκινήσει κάτι με λίγες και βλέπουμε τις όλες;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ωραία απάντηση! ξέρω πως νοιώθω, ξέρω ποιος είμαι. Πάντα διεκδικώ! αλλά ξέρεις είναι άσχημο όταν ΞΕΡΕΙΣ πως η ρόδα έχει ανακαλυφθεί κάπου αλλού εσύ να πρέπει να να την ανακαλύψεις ξανά! έτσι γίνεται στο Ελλάντα
δυστυχώς φίλε μου έρχεσαι να τα βάλεις με την στενοκεφαλια και τον ρατσισμό ΟΛΩΝ χωρίς συμπαίκτες.....

Όμως αυτο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι πρέπει να παψεις να διεκδικεις δικαιώματα, απλά μην περιμενεις πολλα πολλα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ναι ναι ναι και πάλι ναι! έχεις δίκιο αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει! είναι με πολλές εκτάσεις, ναι! Μπορούμε όμως να ξεκινήσει κάτι με λίγες και βλέπουμε τις όλες;

πάντως φίλε έχει την πρώτη πρόταση  ;) από την αξιαγάπητη δανάη μας

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα κ απω εμενα...εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλιμα να δεχτο αμα μπορω να παω στο χορο τους διοτι τα στουδια δυστιχος δεν εχουνε ολα ευκολι προσβασι αλλα κατα τα αλλα ειμαι οκ..φιλια πολλα
να και η πρωτη ενημέρωση ! θα μπορούσες να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία; τηλ επικοινωνίας, κάποιο μέιλ (κάποιοι ΑμεΑ χρησιμοποιούν ιδιαίτερα αυτόν τον τρόπο) κλπ
σε ευχαριστώ πολύ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να και η πρωτη ενημέρωση ! θα μπορούσες να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία; τηλ επικοινωνίας, κάποιο μέιλ (κάποιοι ΑμεΑ χρησιμοποιούν ιδιαίτερα αυτόν τον τρόπο) κλπ
σε ευχαριστώ πολύ

νομίζω ότι καλύτερα να στείλεις ένα πμ στην δεσποσύνη...

danai brasil

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
οκ κανενα προβλημα το msn ειναι danai_brasil@hotmail.com
οποτε θες ...φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-*

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ σε όσα στούντιο και αν έχω πάει..δε θυμάμαι να είναι εύκολα προσβάσιμα για ΑΜΕΑ. Καλά για τα μπουρδελα δεν το συζητώ...πήγαινε να ανέβεις τα σκαλιά του Φ71..ούτε κανονικός δεν τα ανεβαίνει)

Αλλά και γενικά τα περισσότερα έχουν σκαλιά..δεν έχω δει σε κανένα ράμπες (και νομίζω είναι πολύ δύσκολο να μπουνε..σε όσα σκέφτομαι)
Οι κοπέλες, θέλω να πιστεύω, πως είναι δεκτικές..αλλά δε βλάπτει μια συνεννόηση πρώτα..

Και γενικότερα φίλε μου, υπάρχει κοινωνικός αποκλεισμός..όχι γιατί ο κόσμος είναι κακός (που ισχύει και αυτό)..αλλά γιατί δεν είναι ενημερωμένος.
Και η εικόνα ενος ΑΜΕΑ δεν είναι τόσο ευχάριστη στον αστραφτερό κόσμο της διαφήμισης, της τηλεόρασης...και της πορνείας αν θέλεις...

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχώς φίλε μου έρχεσαι να τα βάλεις με την στενοκεφαλια και τον ρατσισμό ΟΛΩΝ χωρίς συμπαίκτες.....

Όμως αυτο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι πρέπει να παψεις να διεκδικεις δικαιώματα, απλά μην περιμενεις πολλα πολλα.
φίλε πάλι έχεις δίκιο. Αλλά πάλι θα σου πω πως είμαι επαγγελματίας σε 1 χώρο που δεν το φαντάζεσαι πως γίνεται ή άλλοι, οι στενόμυαλοι, δεν το φαντάζονται. και όμως εγώ κάνω δουλειά εκεί! οπότε πιστεύω πως όταν θες εστω και λίγο αλλάζει τον κόσμο

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα είναι μόνο για αυτοκίνητα, δίποδα, τετράποδα, ΑΜΕΑ κλπ, απλά δεν ήταν μέσα στο σχεδιασμό.

Τα περισσότερα στούντιοζ δεν έχουν ασανσέρ, αλλά πολλά σκαλοπάτια. Αυτόματα κλείνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ.
Μόνο ισόγεια, αλλά πόσα είναι ισόγεια;
Και στα ισόγεια το πιο εύκολο θα ήταν μια ράμπα.
Μετά σκέφτομαι ότι οι εργαζόμενες θα πρέπει να έχουν την ανάλογη ευαισθησία/ εκπαίδευση να χειριστούν αναλόγως την κατάσταση επαφής με τη συγκεκριμένη κατηγορία ειδικών αναγκών, πέραν του σεξουαλικού μόνο. Η κάθε περίπτωση έχει και ανάλογη απαίτηση χειρισμού.
Πιστεύω να γίνονται αντιληπτά τα παραπάνω.
και να προσθέσω σε αυτό... η εκπαίδευση μπορεί να έρθει από εμάς τους ίδους για τις ιδιαιτερότητες αρκεί να υπάρχει δεκτηκότητα. π.χ. μιλώντας με την Άντζελα του Φυλής 104 μου λέει είμαι δεκτική. αν εγώ ή άλλος πούμε στα κορίτσια και τα πως, δε θα εχουμε το σωστό αποτέλεσμα;

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
και να προσθέσω σε αυτό... η εκπαίδευση μπορεί να έρθει από εμάς τους ίδους για τις ιδιαιτερότητες αρκεί να υπάρχει δεκτηκότητα. π.χ. μιλώντας με την Άντζελα του Φυλής 104 μου λέει είμαι δεκτική. αν εγώ ή άλλος πούμε στα κορίτσια και τα πως, δε θα εχουμε το σωστό αποτέλεσμα;

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι ΑΜΕΑ αυτοεξηπηρετούνται.
Είναι αξιοθαύμαστο επίσης να βλέπεις ΑΜΕΑ να κολυμπούν να παίζουν μπασκετ, βόλευ κλπ. Σεξ δεν θα μπορέσουν να κάνουν?  Γιατί λοιπόν να υπάρχουν επαγγελματίες να αρνούνται τις υπηρεσίες τους? Οι άνθρωποι σεξ ψάχνουν όχι ψυχολογική ή άλλη υποστήριξη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φίλε πάλι έχεις δίκιο. Αλλά πάλι θα σου πω πως είμαι επαγγελματίας σε 1 χώρο που δεν το φαντάζεσαι πως γίνεται ή άλλοι, οι στενόμυαλοι, δεν το φαντάζονται. και όμως εγώ κάνω δουλειά εκεί! οπότε πιστεύω πως όταν θες εστω και λίγο αλλάζει τον κόσμο
Δεν αντιλλεγω σε κατι επι αυτου...

Γιαυτο αλλωστε αν προσεξες σου ειπα να μην παψεις ποτε, να διεκδικεις ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:pipa1:

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Οι περισσότεροι ΑΜΕΑ αυτοεξηπηρετούνται.
Είναι αξιοθαύμαστο επίσης να βλέπεις ΑΜΕΑ να κολυμπούν να παίζουν μπασκετ, βόλευ κλπ. Σεξ δεν θα μπορέσουν να κάνουν?  Γιατί λοιπόν να υπάρχουν επαγγελματίες να αρνούνται τις υπηρεσίες τους? Οι άνθρωποι σεξ ψάχνουν όχι ψυχολογική ή άλλη υποστήριξη.
Δεν ειναι τοσο απλο φιλε ... μακαρι να ηταν δηλαδη αλλα το θεμα ΑΜΕΑ εχει παρα πολλες πτυχες και ιδιεταιροτητες που σιγουρα αγνοεις
Και εχουν να κανουν και με τον ψυχισμο και απο τις δυο πλευρες, αν με πιανεις τι λεω....

Αλλο θεμα ειναι και η συμπεριφορα οσο και οι αντιδρασεις.....

Φυσικα η αρχη ειναι το ημισυ του παντος....
Ας γινει η αρχη στα βασικα και βλεπουμε για τις λεπτομερειες αργοτερα.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1
Ωραιο θεμα ανοιξες φιλε, να πω και εγω τα δικα μου. Λογο βαρηκοιας δεν μπορω να μιλαω στο τηλ, πολλες φορες διαβαζω εδω μεσα για call girls κτλ η για ανεξαρτητες, αν εγω θελω καποια με τους περιορισμους που εχουν οπως "δεν απαντω σε μηνυματα sms" γινεται ενοχλητικο και ξενερωνω. Αν υπαρχουν κοπελες που δεν θα ειχαν προβλημα να απαντανε με sms ας γραψουν εδω. Για να προλαβω μερικους που θα πουν τραβα σε μπουρδελα η στουντιο η βαλε φιλο η συγγενη να παρουν τηλ ΔΕΝ θελω να το κανω αυτο γιατι ως γνωστο τα μπουρδελα στουντιο εχουν και καποια περιορισμο στην ωρα & για τα τηλ προτιμω την δικη μου ανεξαρτησια παρα να βασιζομαι σε καποιονα.

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Με τον όρο ΑμεΑ (Άτομα ή Άνθρωποι με Αναπηρία) εννοούμε πολλές κατηγορίες ανθρώπων. Παραπληγικούς, τετραπληγικούς  (με περιορισμένη ή χωρίς κινητικότητα), τυφλούς, κωφούς, ανθρώπους που έχουν ανάγκη κάποιου υποστηρικτικού μηχανήματος για να ζήσουν και πολλές άλλες κατηγορίες που δεν χρειάζεται να τις αναλύσουμε εδώ. Να ξέρεις πως ενώ λέμε «τετραπληγία» κάτω από αυτόν το γενικό όρο η κάθε αναπηρία είναι μοναδική! Και αυτό που λέει ο αχαχουχας είναι πολύ σωστό
Δεν ειναι τοσο απλο φιλε ... μακαρι να ηταν δηλαδη αλλα το θεμα ΑΜΕΑ εχει παρα πολλες πτυχες και ιδιεταιροτητες που σιγουρα αγνοεις
Και εχουν να κανουν και με τον ψυχισμο και απο τις δυο πλευρες, αν με πιανεις τι λεω....

Αλλο θεμα ειναι και η συμπεριφορα οσο και οι αντιδρασεις.....
Μπορεί να σου πει πως εγώ δε μπορώ να δουλέψω με αυτούς τους ανθρώπους γιατί με φοβίζει αυτή η κατάσταση ή κάτι άλλο. Είναι πολλά τα θέματα για αυτό καλό είναι να ξέρουμε!

OP
OP
L

lagon85

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να προλαβω μερικους που θα πουν τραβα σε μπουρδελα η στουντιο η βαλε φιλο η συγγενη να παρουν τηλ ΔΕΝ θελω να το κανω αυτο γιατι ως γνωστο τα μπουρδελα στουντιο εχουν και καποια περιορισμο στην ωρα & για τα τηλ προτιμω την δικη μου ανεξαρτησια παρα να βασιζομαι σε καποιονα.
και να συμπληρωσω σε αυτό... όλοι ζητούν την ανεξαρτησία τους! γιατί όχι και εμείς!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.027
Πόντοι
22.785
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Αν έχετε διαβάσει μερικοί για εμένα θα ξέρετε είμαι άτομο με αναπηρία. Χτες το βράδυ μίλαγα με ένα φίλο για το αν υπάρχουν «κορίτσια» που να δέχονται ΑμεΑ (και αυτός είναι κινητικά ανάπηρος όπου και εγώ). Αυτός γνωρίζει μια Ρουμάνα που καμιά φορά την καλεί. Πέρα από αυτή όμως… το χάος!
Σκέφτηκα λοιπόν αν είναι να φτιαχνόταν μια λίστα με κορίτσια και χώρους που να δέχονται και ΑμεΑ στις υπηρεσίες τους, ώστε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία και συνεννόηση μεταξύ μας αλλά και να ξέρουμε εμείς οι ΑμεΑ τις επιλογές μας! Πιστεύω πως εσείς μπορείτε να βοηθήσετε! Το πώς το βρίσκουμε
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(ΥΓ: Αν είναι να χλευάσετε το θέμα, παρακαλώ μην απαντήσετε καθόλου!)

Θα σού στείλω π.μ μέ τηλέφωνα μεγάλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Θά περάσης γαμμμμμμμμμμάτα !!!!!1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom