Νέα

Αγοραίος έρωτας και άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή γίνεται και αφιλοκερδώς;  :think:(Πλην κάποιων εξαιρετικών περιπτώσεων,και εκτός τσαρδιού πάντα...).

Εχεις σκεφτει ποτε τι θα γινοταν αν τα μπουρδελα ηταν τσαμπα?

Σκεφτειτε μονοι σας και εχετε την απαντηση.

Το αντιτιμο των 10-20 ευρω + κλπ ειναι για να υπαρχει ταξη και για να ανταμοιβονται οι κοπελες κλπ γι'αυτο που κανουν.

Ακομα και να ηθελαν να το κανουν τσαμπα δεν γινεται!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Βάζω τον ανώτερο τίτλο μιας και σε μια πρωινή μου επίσκεψη στην φυλής σταματάει ένα ταξί και κατεβαίνει άτομο με ειδικές ανάγκες λες και ήταν υπνωτισμένος, λες και τον τραβούσε μαγνήτης. . Και μπαίνει σε οίκο! Από πίσω του ακολούθησε και μια κυρία 50 / 60 ετών .. Στον ίδιο οίκο πήγαινα και εγώ οπότε και σε λίγα δευτερόλεπτα βρεθήκαμε και οι τρεις στην αναμονή. . Βγαίνει το ξανθό άλογο και κάνει το γνωστό σαλονάρισμα, του παίχτη του έτρεχαν τα σάλια  (δεν κάνω πλάκα) μου λέει πάμε; Απάντησα θα κάνω μια βόλτα πρώτα. .Κατά την διάρκεια που έκανα να φύγω φώναξε τον παίχτη με το όνομα του και τον πέρασε στον δωμάτιο. .
Μετά από κανένα δεκάλεπτο επέστρεψα για να πάρω την πτάνα . . Ήταν στο σαλόνι λογικά με την μάνα του παιδιού και συζητούσαν. .

Στο δια ταύτα μου έκανε εντύπωση το όλο σκηνικό αλλά και το έργο που επιτελεί σε μια κοινωνία η πουτάνα καθώς και η επιλογή της μάνας . .

Τι είδους ΑΜΕΑ ήταν ?? Σωματικό ή πνευματικό ?? Για να λες έτρεχαν τα σάλια μάλλον πνευματικό ...
Πρέπει να είναι μεγάλη φρίκη για την πουτάνα ... Αλλά πόσοι τέτοιοι υπάρχουν ελαφρότερης μορφής που μπορούν και πάνε μόνοι τους και θέλουν και γλωσσόφιλα από την πουτάνα ... Δεν απορώ που οι περισσότερες πουτάνες είναι αλκοολικές ή πρεζάκια ...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Θα πω κατι που το εχω ξαναγραψει εδω μεσα και πολλοι δεν το γνωριζουν.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
ΚΑΙ
ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Εχεις σκεφτει ποτε τι θα γινοταν αν τα μπουρδελα ηταν τσαμπα?

Σκεφτειτε μονοι σας και εχετε την απαντηση.

Το αντιτιμο των 10-20 ευρω + κλπ ειναι για να υπαρχει ταξη και για να ανταμοιβονται οι κοπελες κλπ γι'αυτο που κανουν.

Ακομα και να ηθελαν να το κανουν τσαμπα δεν γινεται!
Μάλλον τελείς σε "τρικυμία εν κρανίω"... Κι αυτές που έχουν αντίτιμο 50-100-500-1000€,ή όσο τελοσπάντων κοστολογούν τις τρύπες τους,ομοίως κοινωνικό έργο στους πλούσιους προσφέρουν; Απλώς οι φτηνές δεν μπόρεσαν να γίνουν ακριβές...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Επίσης   γενικα ---θα ελεγα  οτι ...πολλοι  συναγωνιστες απο εδώ με ...  ειδικες αναγκες  :tits:  θα πηγαιναν για  το  BWW με τα 7 αρια…
>>

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Μάλλον τελείς σε "τρικυμία εν κρανίω"... Κι αυτές που έχουν αντίτιμο 50-100-500-1000€,ή όσο τελοσπάντων κοστολογούν τις τρύπες τους,ομοίως κοινωνικό έργο στους πλούσιους προσφέρουν; Απλώς οι φτηνές δεν μπόρεσαν να γίνουν ακριβές...

Ναι τρικυμια εν κρανιω.........

Σου λεω για αλλα και μου απαντας για αλλα......

Για να το θεσουμε οσο πιο απλα γινεται!

Πες μου πια καριολα <<κανονικη>> ψευτοκανονικη γυναικα θα προσφερει λιγη χαρα και ικανοποιηση στα ατομα με ειδικες αναγκες!

Γι'αυτο οι ιεροδουλες-πουτανες και τα μπουρδελα - ΕΡΩΤΟΠΩΛΕΙΑ - ΣΕΞΟΠΩΛΕΙΑ θα ειναι παντα ΝΟΥΜΕΡΟ 1.

Γιατι ειναι κατι που λειτουργει οργανωμενα και ΜΕ ΤΡΟΠΟ.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η μόνη απάντηση στη σεξουαλικη απόγνωση ολων των αντρών αμεα και μη είναι η πορνεια.τελος :wanker:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Ναι τρικυμια εν κρανιω.........

Σου λεω για αλλα και μου απαντας για αλλα......

Για να το θεσουμε οσο πιο απλα γινεται!

Πες μου πια καριολα <<κανονικη>> ψευτοκανονικη γυναικα θα προσφερει λιγη χαρα και ικανοποιηση στα ατομα με ειδικες αναγκες!

Γι'αυτο οι ιεροδουλες-πουτανες και τα μπουρδελα - ΕΡΩΤΟΠΩΛΕΙΑ - ΣΕΞΟΠΩΛΕΙΑ θα ειναι παντα ΝΟΥΜΕΡΟ 1.

Γιατι ειναι κατι που λειτουργει οργανωμενα και ΜΕ ΤΡΟΠΟ.
"Ωραίο πουλί ο βάτραχος, δεν έχει και κουκούτσια"!Πήγαινε σε μια τάνα και πρότεινέ της να προσφέρει τις υπηρεσίες της μία φορά το το μήνα σε ΑΜΕΑ έναντι συμβολικής στοιχειώδους αμοιβής,και γράψε μας εδώ την απάντηση που θα σού δώσει...

Εγγρ.
24 Ιαν 2016
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα είμαι καινουργιος στο σαιτ και θέλω να ρωτήσω κάτι. Αρχικά δεν έχω ούτε είχα ποτέ σεξουαλική ζωή ειμαί νεαρός ακόμη τουλάχιστον. Επίσης είμαι τελείος άσχετος με studio. Έχω δύο ερωτήσεις. Αρχικά υπάρχει περίπτωση να πάω σε studio και να μην με δεχτούν?? Δεύτερον λόγω της μη σεξουαλικής μου εμπειρίας λογικά θα τελειώσω νωρίς, μόλις τελειώσω τελειώνει και το ''πρόγραμμα''??

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Είναι ταμπού το θέμα στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο νομίζω.
Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι άμα είσαι ανάπηρος δεν έχεις σεξουαλικές ορμές.
ναι γιατί αμα είχαν διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή τους στην καθημερινότητα κανείς δεν θα μπορούσε να τους κόψει το ρεύμα , να τους κόψει τα φάρμακα κλπ κλπ κλπ κλπ... γιατί θα συμμετείχαν ενεργά, θα προσέφεραν και τότε οι απαιτήσεις τους θα ήταν ισχυρές...

ξεκομένοι από την καθημερινή ζωή, μην έχοντας ευκαιρία να προσφέρουν κάθε απαίτηση τους θεωρείται εύλογα σαν υπερβολική...

απλά πράγματα...

εντιτ.. πρέπει να ξέρεις ότι η αλληλεγγύη εξασφαλίζεται ευκολώτερα όταν μπορεί να λειτουργήσει both ways... αλλιώς είναι ελεημοσύνη...  και αν τα ΑΜΕΑ θέλουν ελεημοσύνη έχει καλώς... αλλά θα είναι ελεημοσύνη με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται...

Δεν τους θελει η κοινωνια. Δεν τους θελουν οι συγγενεις. Τα παλια χρονια τους κλειναν σε ενα δωματιο μεχρι να πεθανουν οι ιδιοι τους οι γονεις. Ελαχιστα πραγματα αλλαξαν. Στο εξωτερικο αγωνιζονται γιατι εχουν υποστηριξη γιατι δεν τους πετανε στον καιαδα η μανα τους και ο πατερας τους.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.083
Πόντοι
1.786

Παικτη ειναι πολυ στεναχωρο αυτο που διαβασα. Ελπιζω να ειναι μια περαστικη κατασταση και να ξαναεισαι οκ!

Να σε ρωτησω κατι αλλο; Αν η εκδιδομενη εβγαινε φουλ ευγενικα και σου ελεγε οτι δεν προτιμα με ΑΜΕΑ θα σε ενοχλουσε; Ρωταω μονο επειδη ειμαι περιεργος, και το να σε ενοχλουσε θα μου φαινοταν λογικο και το να μην σε ενοχλουσε.

Επισης να αναφερω μια αλλη φορα, πανε πολλα χρονια που ειχα παει στο Βριλησσου 46 (η 36). Εκει ενας πατερας ειχε παει με τον γιο του ο οποιος ειχε καποια πνευματικη αναπηρια. Ειχα συγκινηθει και τωρα το θυμηθηκα...

Ppelloss

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους συνεχίζω το θρεντ μετά από πολύ καιρό - δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλου κάτι παρόμοιο για σεξ κ ΑΜΕΑ.

Ειμαι καινούριος στο σαιτ αλλά παρακολουθώ χρόνια τις πολύτιμες συμβουλές σας όντας κι εγώ κατα καιρούς στο κυνήγι του αγοραίου έρωτα.

Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν υπάρχει γραφείο που να παρέχει ερωτικες υπηρεσίες ΚΑΤ οίκον στην Αθήνα γτ ενδιαφέρομαι για κοντινό μ άνθρωπο με τέτοιο πρόβλημα.... Από ότι είδα στις προηγούμενες σελίδες δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο όποτε αν γνωρίζει κάτι κάποιος θα ήταν χρήσιμο κ σε άλλους αν το μοιραστεί εδώ

Ευχαριστώ πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom