You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (0 μέλη και 342 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Α ΟΚ τότε.Περαστικά σας.Αν κ νομίζω ότι ο μοναδικός Ελληνας που δεν είναι άρρωστος είμαι εγώ.
Θα σε δωαπό κοντά το άλλο Σαββατο το μεσημέρι.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
[size=27pt]Εισαι ψευτης............[/size]
εσύ φιρί-φιρί το πας να γίνεις ξανά muted κ να κάνω πορεία διαμαρτυρίας,με τα bold και τα χρωματισμένα γράμματα που χρησιμοποιείς.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.200
- Πόντοι
- 22.785
επρεπε να τον παρω φωτο με το κινητο.. το ρεμαλι.Α ΟΚ τότε.Περαστικά σας.Αν κ νομίζω ότι ο μοναδικός Ελληνας που δεν είναι άρρωστος είμαι εγώ.
εσύ φιρί-φιρί το πας να γίνεις ξανά muted κ να κάνω πορεία διαμαρτυρίας,με τα bold και τα χρωματισμένα γράμματα που χρησιμοποιείς.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.200
- Πόντοι
- 22.785
σβηστο γρηγορα μην με παρουνε χαμπαρι..
κανε μου την χαρη.
επρεπε να τον παρω φωτο με το κινητο.. το ρεμαλι.
Μην σπείρεις ψευδείς ειδήσεις για το άτομό μου! Θα πω στη Μπέλλα να σε μπουφλίσει όταν συναντηθείτε! ;)
Εδω εινε αθλητικο θρεντ....
Κι εγώ αθλητικά μιλάω!!! Κάθε φορά που συναντιέστε με το μωρό, μάχη δεν γίνεται στα γκολπόστ?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ναι τωρα σε ένοιαξε αν είναι αθλητικό θρεντ ![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα Αεκάρες! ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Είναι ολοφάνερο πια ότι η ομάδα τώρα έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή και πόσο τεράστιο λάθος ήταν το πείραμα με τον Δώνη!Έχουν γίνει και άλλα εγκλήματα αλλά όλα θα διορθωθούν!![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Έχει μεγάλη σημασία να μπορέσουμε να πάρουμε το κύπελλο...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Είναι ολοφάνερο πια ότι η ομάδα τώρα έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή και πόσο τεράστιο λάθος ήταν το πείραμα με τον Δώνη!Έχουν γίνει και άλλα εγκλήματα αλλά όλα θα διορθωθούν!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
16.45 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.
Έχουμε ματς κυπέλλου με την Κέρκυρα.Και αν νομίζετε ότι είναι εύκολο σας παραπέμπω στα ματς των προηγούμενων ετών με υποδεέστερες ομάδες.
Αν κάποια ματς αυτή την στιγμή έχουν σημασια,αυτά είναι του κυπέλλου.
Έχουμε ματς κυπέλλου με την Κέρκυρα.Και αν νομίζετε ότι είναι εύκολο σας παραπέμπω στα ματς των προηγούμενων ετών με υποδεέστερες ομάδες.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.200
- Πόντοι
- 22.785
Αυτο που ειπες ...Καλημέρα Αεκάρες!
Είναι ολοφάνερο πια ότι η ομάδα τώρα έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητή και πόσο τεράστιο λάθος ήταν το πείραμα με τον Δώνη!Έχουν γίνει και άλλα εγκλήματα αλλά όλα θα διορθωθούν!
ας το ακουσουνε ορισμενοι ορισμενοι..
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.736
- Πόντοι
- 606
16.45 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Amjik ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!![]()
Καλά το πάει.Σε κανα-δυο τσιμπούσια να ρθει ακόμα κ τον βλέπω του χρόνου κ με διαρκείας
Καλά το πάει.Σε κανα-δυο τσιμπούσια να ρθει ακόμα κ τον βλέπω του χρόνου κ με διαρκείας
και με ανεβασμένη χοληστερίνη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 30