Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ε δεν πηρατε τον φετφα το καλοκαιρι που μπορούσατε...κατσε τωρα να δεις το μπουρδελο που εχετε για ομαδα... :rockon:
Βασικά πρόταση του είχαμε κάνει αλλά τον φώτισε η Παναγία και είπε πως έχει ηθική υποχρέωση να μιλήσει με ΟΣΦΠ και μετά θα απαντούσε. Ο Χοντρός το έφαγε το τυράκι και πιάστηκε στη φάκα. Γιατί θεώρησε πως θα ήταν επικοινωνιακή ήττα να της πάρει η ΑΕΚ τον υπερπαικτη

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ας τα παρουμε ενα ενα,
1.Ο μανολο τριζει η καρεκλα με το κουτσου κουτσου συστημα που παιζει και στη Λας Παλμας
2.Φετος ειδαμε τριτη μπαλια πετυχημένη να αλλαζουν οι παιχτες,αυτο που βλεπαμε περσι δεν ηταν ποδοσφαιρο καλυτερα να μη ξαναπαρω πρωταθλημα παρα αυτο το χαλι το περσινο.
3.Χάλια εχουν παιξει με ΠΑΟ μόνο και εξηγω,εχεις κανει πολυ καλα παιχνιδια με Πανιώνιο,Πας,Αστέρα,Οφη,Αρη και θα μπορουσες να εχεις νικησει και με Ολυμπιακο,Παοκ και Μπενφικα.Όσο για τον Ατρομητο εγινε η επιτομη του αντιθετου που γινοταν περσι με το μανολο.Με το μανολο περσι εβριζε ολο το γηπεδο και μας εφευγε η ψυχη μεχρι το 90+ και εξαντλούσαμε ττην κολοφαρδια μεχρι εσχατου,φετος λοιπον γυρισε ο θεος πλευρο και εκει που εχεις το παιχνιδι στα μετρα σου χανεις απο ΠΑΟΚ,Μπενφικα και Ατρομητο ο οποιος ηταν η χειρότερη ομάδα που έχει περάσει από το ΟΑΚΑ και κερδισε βασιζομενη στη θεα ΤΥΧΗ.
4.Με Μαρινο εχει βελτιωθει και αμυντικα η ομαδα,απλα πρεπει να ταιριαξει καλυτερα τα διδυμα(αν τον αφησουμε να κανει δουλεια)και βελτιωθηκαμε επιτελους στα κορνερ.Το Μαρινι τον πηρε ο Μελ γι αυτο ακριβως το λογο για να αλλαξουμε επιπεδο και να μη μεινουμε στο κουτσου κουτσου,αλλα ξαφνικα αρχισες και ειχες τραυματισμους με το κιλο ο μεταγραφικος σχεδιασμος δεν πηγε οπως θα επρεπε (για πολλους και διαφορους λογους τους οποιους θα τους αναλυσουν αυτοι που πρεπει κι εχουν την ευθυνη).Τωρα η μονη δουλεια του Μαρινου ειναι να ηρεμησει τα πνευματα.
5.Στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο η κύρια ευθύνη για την γκέλα είναι των οπαδών της ομάδας που την τιμώρησαν...
1. Δε με νοιάζει αν το τσουκου τσουκου δεν αποδίδει στην Ισπανία. Στην Ελλάδα αποδίδει. Με αυτό (αν και διαφωνώ ότι ήταν συνέχεια έτσι) πήρα πρωτάθλημα μετά από 25 χρόνια. Έφτασα 2ο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου (με τον ίδιο προπονητή) και έμεινα αήττητος για 10-12 παιχνίδια στην Ευρώπη αναγκαζοντας και την ΟΥΕΦΑ να κάνει ειδικό αφιέρωμα.
2. Δεκτό. Επειδή εγώ όμως δε θέλω να φτάσω 60 για να ξαναδώ πρωτάθλημα, προτιμώ να βλέπω παίκτες σκυλιά και ας μην αλλάζουν 3η μπαλιά παρά αυτούς τους βουτυρομπεμπεδες που τους κατάντησε ο Ουζουνιδης.
3. Σκατα παιχνίδι κάναμε με Αρη. Επειδή ο άλλος έβαλε την άμυνά του στο κέντρο του γηπέδου δε σημαίνει ότι εμείς μαζέψαμε. Με το "θα" δε βγαίνεις πρωταθλητής. Γιατί αν το πάμε έτσι και ο Αστέρας θα μπορούσε να μας έχει ισοφαρίσει και ο Φετφα θα μπορούσε να είχε σκόραρε στο τέλος και πάει λέγοντας. Όμως στη πραγματικότητα η ισοπαλία με τον ΟΣΦΠ είναι αποτυχία γιατί η ομάδα του ΟΣΦΠ είναι τόσο άχρηστη επιθετικά και παρόλα αυτά δε μπόρεσες να τη μπλοκαρεις. Με τον ΠΑΟΚ μπορώ να δεκτό την ατυχία όπως και με τη Μπενφικα. Αλλά με τη καμιά δε δέχομαι περσινή κολοφαρδια. Να γινόταν σε 1-2 ματς να σου πω ναι. Αλλά πέρσι γινόταν οι ανατροπές κατά κόρον οπότε δε γίνεται να ήμασταν σε 10 ματς κολοφαρδοι. Απλά κυνηγουσαμε σα σκυλιά το αποτέλεσμα. Και αμα κυνηγάς χαμένος σπάνια θα βγεις. Με την ίδια λογική δε γίνεται να είμαστε σε 5-6 παιχνίδια (ως τώρα) άτυχοι. Απλά μετά το 70 σταματάμε να κυνηγάμε. Και όποιος δε κυνηγάει σπάνια κερδίζει.
4. Αρχιδια καλύτερα είμαστε αμυντικά. Ο ΟΣΦΠ που θέλει 12 ευκαιρίες για να βάλει γκολ σου έβαλε με τις μισές. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ η άμυνά μας ήταν αλλού για αλλού. Το 3ο γκολ της Μπενφίκα διδάσκεται σε σεμινάρια για το πως ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ η άμυνα. Και πιοις ακριβώς δεν τον αφήνει να κάνει δουλειά; Εμείς; Λες να μπαίνει στο μπου και να διαβάζει και να έχει δεύτερες σκέψεις; Στα λίγα ματς με την ΑΕΚ κουβέντα δεν έχω ακούσει για την άμυνα, όταν πέρσι αν δεν έβαζε τον Ιησού όλοι μουρμουραγαν.
5. Ελεος με αυτή την καραμέλα. Οι μαο μαο φταίνε (όπως και ο Μελισσαν που τους ταΐζει) για το -3. Πέρσι με τον ΠΑΟΚ έπαιξες χωρίς φιλάθλους και τον κέρδισες στο χαλαρό 1-0 παίζοντας για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο όπου σε αυτό το διάστημα έβαλες και το γκολ. Όπως και πέρσι έχασες από τον Ατρόμητο 1-0. Πέρσι όμως το κυνηγησες μέχρι το 90+ το παιχνίδι ενώ φέτος το εγκατελειωες από το 65.

Εγώ μετά από 4-5 μήνες βλέπω μια χειρότερη ΑΕΚ (δέχομαι την επιτυχία των ομίλων του Τσου Λου) σε αποτελέσματα. Να το βράσω το επιθετικό παιχνίδι όταν δεν έχω αποτελέσματα. Ο Μαρίνος πήρε μια πρωταθλήτρια ομάδα και την έχει 5η στο 1/3 του πρωταθλήματος έχοντας μαζέψει στο χορτάρι λιγότερους πόντους και από τα πιτσιρίκια του ΠΑΟ. Όταν ο Μανολο όταν ανέλαβε την ΑΕΚ αυτή ήταν 7η ή 8η και σε 4-5 μήνες έκανε πορεία πρωταθλητισμού φτάνοντας να τερματίσει πρώτη στα πλει οφ και να παίξει τελικό Κυπέλλου.

tiger 40

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2015
Κριτικές
4
Like
56
Πόντοι
1
Να σου πω αυτα τα μανατζεριστικα ειναι εκνευριστικα ωρες ωρες,φαγαμε στη μαπα τον μοραν,εκεινος ο τριστανσον δεν επαιξε το παληκαρι ουτε 10 λεπτα συνολικα για να κριθει.Ο καιπερς τον εφαγε ο μανατζερ του κλπ κλπ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να σου πω αυτα τα μανατζεριστικα ειναι εκνευριστικα ωρες ωρες,φαγαμε στη μαπα τον μοραν,εκεινος ο τριστανσον δεν επαιξε το παληκαρι ουτε 10 λεπτα συνολικα για να κριθει.Ο καιπερς τον εφαγε ο μανατζερ του κλπ κλπ
Ο Μοραν ήταν λάθος επιλογή όπως και ο Αινταρεβιτς. Για τον Τριστανσον δε μπορώ να εκφέρω γνώμη. Όσο για τον Καιπερς έχω υποψία δακτυλου από ΟΣΦΠ. Αλλά σε σχέση με άλλες ομάδες έχουμε ελάχιστα με μανατζεριστικα παιχνίδια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
να παρει το χρονο του εννοω,οσο για το μανολο δε θελω να τον ξαναδω στην ΑΕΚ.
Ρε τυπε 5 μήνες τον βλέπεις. Πόσο χρόνο θέλει; 5 χρόνια; Σε 5 μήνες αυτός που δε θέλεις να ξαναδείς σε πήρε 8ο και σε τερμάτισε πρώτο στα πλέι-οφ. Αυτός που θέλεις να του δώσουμε περισσότερο χρόνο σε πήρε πρώτο και σε έχει 5ο ή 6ο ΜΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟΥΣ ΠΌΝΤΟΥΣ ΣΡΟ ΧΟΡΤΆΡΙ ΑΠΌ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΊΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΠΛΆΚΑ. Ευχαριστούμε Ουζουνιδη για τους ομίλους του Τσου Λου αλλά για την ΑΕΚ δε κάνεις. Αν μείνει και άλλο θα φτάσει Γενάρης και θα είμαστε εκτός πρωταθλήματος (που είμαστε ήδη. Γιατί μόνο κάποιος που δεν έχει γνώση του Ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να πιστεύει ότι το -9 γυρνάει) Ευρώπης (τα διαδικαστικά μένουν) και Κυπέλλου.
Και περιμένω στο τέλος της χρονιάς τον Μελισσαν να πει ότι για τη φετινή χρονιά ΑΠΟΤΥΧΙΑ φταίει αυτός πμε τις μαλακιες που έκανε

tiger 40

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2015
Κριτικές
4
Like
56
Πόντοι
1
Αν θυμασαι ο μελ ειπε περσι ηρθε πιο νωρις το πρωταθλημα απο οτι το περιμεναμε,εχω ζησει φιλαδελφεια πολλα χρονια,οπως κι ο τιγρης και ξερει οτι εκει μεσα μονο κανεις πορειες Ευρωπη και πρωταθλητισμο κι αξιζει να χωσεις λεφτα,αλλα επειδη ξερει ποσο κοντα βλεπει ο Ελληνας δε θα βγει να πει ρε παιδια καντε υπομονη 2 χρονια γιατι στο οακα οσα και να χωσω δε ξανασηκώνουμε κουπα.Ο Μελ ειναι διαχειριστης,το χει πει εκατο φορες θελει η ομαδα ακομα κι φυγει αυριο να στέκεται μονη της και ετσι πρεπει.Γαυρος και παοκ εχουν χωσει αρκετα τα τελευταια 2 χρονια, σ αρεσει καποια απο τις 2 σαν ομαδα ? Απο την αλλη εγω τον παω το τιγρη το λεω ελευθερα σε ολους,ειναι ΑΕΚ απο παιδι,εχει παιξει ξυλο για την ΑΕΚ και ειναι ο μονος που ξερει απο παρασκηνιο,ποδοσφαιρο και να κινειται στο χωρο,αλλος ΑΕΚαρας δεν υπαρχει,αν υπαρχει ας βγει αυριο να την παρει,αλλα ολοι μπουχος,εγω μαζι του και στις μαλακιες του γιατι αν εκανε αυτος μια δυο αλλοι Αεκαρες θα καναν 100

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν θυμασαι ο μελ ειπε περσι ηρθε πιο νωρις το πρωταθλημα απο οτι το περιμεναμε,εχω ζησει φιλαδελφεια πολλα χρονια,οπως κι ο τιγρης και ξερει οτι εκει μεσα μονο κανεις πορειες Ευρωπη και πρωταθλητισμο κι αξιζει να χωσεις λεφτα,αλλα επειδη ξερει ποσο κοντα βλεπει ο Ελληνας δε θα βγει να πει ρε παιδια καντε υπομονη 2 χρονια γιατι στο οακα οσα και να χωσω δε ξανασηκώνουμε κουπα.Ο Μελ ειναι διαχειριστης,το χει πει εκατο φορες θελει η ομαδα ακομα κι φυγει αυριο να στέκεται μονη της και ετσι πρεπει.Γαυρος και παοκ εχουν χωσει αρκετα τα τελευταια 2 χρονια, σ αρεσει καποια απο τις 2 σαν ομαδα ? Απο την αλλη εγω τον παω το τιγρη το λεω ελευθερα σε ολους,ειναι ΑΕΚ απο παιδι,εχει παιξει ξυλο για την ΑΕΚ και ειναι ο μονος που ξερει απο παρασκηνιο,ποδοσφαιρο και να κινειται στο χωρο,αλλος ΑΕΚαρας δεν υπαρχει,αν υπαρχει ας βγει αυριο να την παρει,αλλα ολοι μπουχος,εγω μαζι του και στις μαλακιες του γιατι αν εκανε αυτος μια δυο αλλοι Αεκαρες θα καναν 100
Το λοιπόν ο Μελ τα τελευταία 2 χρόνια σκατα διαχείριση έκανε. Από τη περσινή πορεία στο Γιουροπα η ΑΕΚ τσίμπησε περίπου 14 μύρια. Το 80% του μπάτζετ. Τα υπόλοιπα έσοδα (διάρκειας, χορηγοί, εισητηρια) που πήγαν; Θα πεις στο γήπεδο. Οκ. Φέτος βάλε ότι από τηλεοπτικά και φανέλες η ομαδα έχει έσοδα περίπου 8 μύρια. Βάλε και τα 20 του Τσου Λου. 28. Αν βάλεις χορηγίες, διαφημίσεις και διάρκειας τα 30 τα ξεπερνάς. Και έχεις μπάτζετ το ίδιο χοντρικά με πέρσι. Οπότε ξέροντας ότι οι αντίπαλοί σου ενισχύονται (ο ΠΑΟΚ έχει μπάτζετ 30μύρια) εσύ αντί να πεις θα κάνω 2 δυνατές μεταγραφές για να φέρω δημιουργικό χαφ και εξτρέμ αξίας και ας δώσω 3-4 μύρια, τα κρατάς για να τα βάλεις στο γήπεδο (που αν τερματισεις 4ος θα ξενερωσεις πολλούς, διακινδυνεύοντας να μείνεις εκτός στόχων από Γενάρη. Πουτσες διαχείριση έκανε το λοιπόν. Ειδικά όταν προκριθηκαμε στους ομίλους ο τρόπος διαχείρισης είναι προς αποφυγή. Και δεν είπα να βάλει από τη τσέπη του. Από τα ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ έσοδα του ΤΣΟΥ ΛΟΥ να βάλει το 1/4 είπα. Δηλαδή ενίσχυση χωρίς η ομάδα να πάρει μεγάλο ρισκο. Γι αυτό φέτος ο Μελισσαν έχει πάρει 0.

Υ.Γ Στα παπαρια μου τι κάνουν ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ. Αλλά γιατί λες για αυτούς και δε λες για τον ΠΑΟ ή τον Ατρόμητο που και αυτών οι πρόεδροι δε βάζουν λεφτά και απλά κάνουν διαχείριση; Και με πολύ λιγότερα χρήματα για να διαχειριστούν έχουν μαζέψει περισσότερους πόντους στο χορτάρι.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και κάτι ακόμα. Με Μανολο οι παίκτες έτρεχαν σα τον μπουστερ 90+ λεπτά μέχρι και τον Απρίλη. Με Μαρινο τρέχουν απλά μέχρι το 60-65. Κοινώς και στη φυσική κατάσταση ο Μανολο είναι 1-2 σκαλοπάτια πάνω από τον Μαρινο

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

ΑΕΚαρες υπαρχουν (τουλαχιστον 3) οπως ο ιδιος ο Μελ παραδεχεται οτι σπρωχνουν χρημα ως εκει που μπορουν να εχουν τον ελεγχο δηλ γηπεδο και επεκταση προπονητικου. Δεν ξερουν ομως απο ελληνικο φουτμπωλ. Κοινως δεν γνωριζουν απο παρασκηνιο, μανατζερς (οχι οτι ο Μελ τους γουσταρει),ΕΠΟ ΚΕΔ κλπ.
Οι δυο ασχοληθηκαν και επι Ντεμη και ειναι ο Χατζηιωννου και ο Παππας. Ο τριτος ειναι ο Σαραντης. Και οι τρεις ειναι εγγυηση για το μελλον (ειδικα ο τριτος)  αλλα χωρις γηπεδο - προπονητικο (δηλαδη παγια καφαλαια) και χωρις μπροστινο διαχειριστη γνωστη της ελληνικης πραγματικοτητας δεν μπαινουν.
Ο Μελ θελει 3 χρονια ακομα να την παει την ομαδα ως το 2020 σφικτα και να κανει πισω το ‘21 για να μπουν νεα κεφαλαια.
Εδω θα ειμαστε ... πρωτα ο Θεος, να το δουμε

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δεν σου αρέσει ο Μαρίνος?....μαγκιά σου!!! Θεωρείς ότι έγιναν λάθη από τον μελισαν?...μαγκιά σου!!!! Όχι όμως ρε αεκτζη???? να χαιρεσαι και να κρυφογελας ότι χάνουμε!!!! (Δεν είναι για τον Gregory....αυτός τουλάχιστον ξέρει σε ποιο γήπεδο παίζουμε)...Νίτρο,σωστά όλα!!! Μας έχεις φλομωσει με το πούρο στην 9....ΧΑ ΧΑ ΧΑ

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
o μαρινος το χασε το παιχνιδι,τελειωσε απο την ΑΕΚ,δεν κανει ,ειναι λιγος...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.990
Πόντοι
5.506
παντα λιγος ητανε....η δουλεια του χιμενες παει ακομα την αεκ

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
παντα λιγος ητανε....η δουλεια του χιμενες παει ακομα την αεκ
Εσείς θα την βγάλετε με τον Πορτογάλο!!! Και μη ξερογλυφεστε με τον πιτσιρικά του παπαρη,τα κονέ τα έχει ο τιγρης....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
o μαρινος το χασε το παιχνιδι,τελειωσε απο την ΑΕΚ,δεν κανει ,ειναι λιγος...
Όχι τυπε μου μια χαρά είναι! :grin:

Τιμή κ Δόξα στον Μαρίνο Ουζουνιδη, που Ομάδα που πάντα ήταν μπουρδελο  την εκανε μπορντέλο!!! :rockon: :rockon:  :rockon:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.990
Πόντοι
5.506
Εσείς θα την βγάλετε με τον Πορτογάλο!!! Και μη ξερογλυφεστε με τον πιτσιρικά του παπαρη,τα κονέ τα έχει ο τιγρης....
γυριζει ο βαλβερδε τυπε....εκτακτο...ανακοινωθηκε πριν 10 λεπτα

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

Τιμή κ Δόξα στον Μαρίνο Ουζουνιδη, που Ομάδα που πάντα ήταν μπουρδελο  την εκανε μπορντέλο!!! :rockon: :rockon:  :rockon:
που αν δεν ηταν το καφενειο η βιντι ουτε απο εξω δεν θα περναγε απο το τσουλου  :rockon:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Με Μανολο οι παίκτες έτρεχαν σα τον μπουστερ 90+ λεπτά μέχρι και τον Απρίλη. Με Μαρινο τρέχουν απλά μέχρι το 60-65. Κοινώς και στη φυσική κατάσταση ο Μανολο είναι 1-2 σκαλοπάτια πάνω από τον Μαρινο
μπορει να ειναι και παρενεργειες της ντοπας

αρχικα υπαρχουν "μεγαλα αποθεματα" αντοχης, αλλα το φαινομενο αυτο σταδιακα υποχωρει και οι παικτες δεν τραβανε αλλο

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537

Τιμή κ Δόξα στον Μαρίνο Ουζουνιδη, που Ομάδα που πάντα ήταν μπουρδελο  την εκανε μπορντέλο!!! :rockon: :rockon:  :rockon:
ωωωωπ καλώς τον ....νεκρα στη Μοναστηρίου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom