troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.012
- Πόντοι
- 5.506
στηριζω μπουχοΌχι τυπε μου μια χαρά είναι!
Τιμή κ Δόξα στον Μαρίνο Ουζουνιδη, που Ομάδα που πάντα ήταν μπουρδελο την εκανε μπορντέλο!!!
στηριζω μπουχοΌχι τυπε μου μια χαρά είναι!
Τιμή κ Δόξα στον Μαρίνο Ουζουνιδη, που Ομάδα που πάντα ήταν μπουρδελο την εκανε μπορντέλο!!!
το ακουσα!!!! Φέρνει μαζυ του Ντεμπελε,Μάλκολμ....γυριζει ο βαλβερδε τυπε....εκτακτο...ανακοινωθηκε πριν 10 λεπτα
Τα μαυρακια( ) μετα τις 12.00 βγαινουν!ωωωωπ καλώς τον ....νεκρα στη Μοναστηρίου?
εμπαπε απο καλοκαιρι....το ακουσα!!!! Φέρνει μαζυ του Ντεμπελε,Μάλκολμ....
πρόοδος...έχει και μαύρα τραβελια τώρα?Τα μαυρακια( ) μετα τις 12.00 βγαινουν!
θα δεχτεί ο πουρέ να λύσει το συμβόλαιο?εμπαπε απο καλοκαιρι....
τεχνικος διευθυντης τυπε...κρεμαει παπουτσιαθα δεχτεί ο πουρέ να λύσει το συμβόλαιο?
όχι ρε πουστη μου...γιατί? Είχε ακόμα 5 χρόνια ποιοτικής μπαλλας μπροστά του!!!!τεχνικος διευθυντης τυπε...κρεμαει παπουτσια
κερδαμε στο χαντμπολόχι ρε πουστη μου...γιατί? Είχε ακόμα 5 χρόνια ποιοτικής μπαλλας μπροστά του!!!!
ΙΕΚ Ξυνη?κερδαμε στο χαντμπολ
εσας ρεΙΕΚ Ξυνη?
τον πινετε στο χαντμπολ θειο...
τον πινετε στο χαντμπολ θειο...
ναι ρε....οσφπ-Ιεκ Ξυνή!!!!εσας ρε
Γράφουμε και καμιά μαλακια για να περνάει η ώρα βλέπωμπορει να ειναι και παρενεργειες της ντοπας
αρχικα υπαρχουν "μεγαλα αποθεματα" αντοχης, αλλα το φαινομενο αυτο σταδιακα υποχωρει και οι παικτες δεν τραβανε αλλο
Μιλάμε για το ίδιο καφενείο που έριξε 2 στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και ένα στην Ουγγαρία και αφήνει τον ΠΑΟΚ εκτός Ευρώπης ή για άλλο καφενείο ;που αν δεν ηταν το καφενειο η βιντι ουτε απο εξω δεν θα περναγε απο το τσουλου
ε καλα στοχος τους ηταν το τσαμπιον λιγκ .το αλλο το σνομπαρουν. ειναι πολυ μικρος θεσμος το γιουροπα για την παοκαραΜιλάμε για το ίδιο καφενείο που έριξε 2 στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και ένα στην Ουγγαρία και αφήνει τον ΠΑΟΚ εκτός Ευρώπης ή για άλλο καφενείο ;