- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
gregory35 αυτό που σε ρώτησα το 'δες;
gregory35 αυτό που σε ρώτησα το 'δες;
Σε γάμησε η Λίβερπουλ; Σ έστειλε κουβά; Δε πειράζει. Έχεις συνηθίσει σε τέτοια.Σαλτα γαμησου και εσυ και η Λιβερπουλ σου ΜΑΛΑΚΑ !!!
Πανιβλακα !!!!
Γράφει ο Μάριο σε ένα πόστ που ο Λάβιο παρέθεσε τ τελευταία παράγραφο απο Κετσε
"δε καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο τούρκος" Και του απαντάω "είναι γιατί μιλάς καλύτερα τ αμερικάνικα". Μετά του γράφω ότι αν ο πατέρας ΤΟΥ (και όχι ο πατέρας ΣΑΣ) είναι στο στόλο κτλπ κτλπ. Δεν έγραψα για ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ (σε πλυθηντικό). Έγραψα ότι ο Μαριο έχει πατέρα στον 6ο στόλο.
Αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι έγραψα σε πρώτο πλυθηντικό πιστευέτο. Εγώ έκανα ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ.
πρωτον ...για μενα σαν γρηγορης σημερα τελειωσες...Έτσι ρε! Φανού άντρας! Βρώμισε τεστοστερόνη ο τόπος λέμε!!! Εσύ και ο Ζαγόρ αμα λάχει και να ουμε
εδω συμφωνουμε...καμμια σχεση η ομαδες...εγω σε θεωρω χειροτερο και απο σκουίδι...ελλεεινο και τρισαλθιο και αν σε γνωριζα εξω θα σε μουρλαινα στην καρπαζια...Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει οταν εχουμε αντιπαραθεση για ομαδες θα πρεπει να ανακατευουμε οικογενειες και να λεμε περι απογονων,τουρκων και διαφορων αλλων.χριστιδη δικαιωμα σου να με θεωρεις σκουπιδι,μουλο,μπασταρδο και οτι αλλο θες,εγω δεν σε θεωρω,οπων και κανεναν αλλον ανθρωπο.
Καλα. Μια μια δεκαετία στη σκεπαστή μέσα θα κάτσω ν ασχοληθώ αν εσύ (ή ο οποιοσδήποτε άλλος) θεωρεί αν είμαι ΑΕΚτζής ή όχι. Σάλτα και φτύσε τα μπούτια σου ρε να κάνεις τσουλίθρα βλακοσπερμα!Δεν ειναι ΑΕΚτσης αυτος μην μπερδευεσαι
Μπαινει λεει σε τσαμπα λινκ που βρισκει στο Ιντερνετ για να βλεπει ΝΟΒΑ και ΑΕΚ
Μην ασχολεισαι με τον καθυστερημενο.. πες του για την μανα του να ξερει απο που ειναι και η καταγωγη του και γραψτον στα αρχιδια σου !!!
Εγω παντως οποτε θελει ο Γρηγορακης ο ΑΕΚτσης τον περιμενω στο Γηπεδο να φαει τις φαπες του να ησυχασει !!!!
Για σένα σα Γρηγόρης έχω τελιώσει από καιρό (τ έχεις ξαναγράψει αλλά μάλλον δε το θυμάσαι)πρωτον ...για μενα σαν γρηγορης σημερα τελειωσες...
δευτερον ...να ξερεις οτι θα μπορουσα να σε μπαναρω τουλαχιστον σε εξι περιπτωσεις..μην την ψαχνεις ...και αντάυτου την λες και σε μενα και στον αντι...
εισαι τοσο λιγος...τιποτα αλλο...
Ενω εσυ δεν εισαι καμενος ας πουμε.εδω συμφωνουμε...καμμια σχεση η ομαδες...εγω σε θεωρω χειροτερο και απο σκουίδι...ελλεεινο και τρισαλθιο και αν σε γνωριζα εξω θα σε μουρλαινα στην καρπαζια...
αλλα αυτο δεν θα πει αν ειναι δυνατον οτι ετσι θεωρω ολους τους αεκτσηδες...
και γαυρος να ησουνα το ιδιο μαλακας θα παρεμενες για μενα ...και καμενος...
Πολύ λιγότερος από σένα....Αμερικανάκι.
Αν είμαι μονο εγω απόγονος τότε παίρνω αποκλειστικά το Σταυρο πάνω μου κ κρατώ αμολυντους τους λοιπούς γαύρους
Πόσο καραγκιόζης εισαι ρε τουρκε
λες;δεν το ξερα;Διάβασε ρε μογγολε καθυστερημένε καλύτερα!Μαλακα οθωμανε ξεφτυλισμενεΠολύ λιγότερος από σένα....Αμερικανάκι.
Έχει το Αφγανιστάν θάλασσα!!!
Πιο Αμερικάνος πεθαίνεις
Ενω εσυ δεν εισαι καμενος ας πουμε.
με τον ΠΑΟΚ έγραψε για 15000Αν θες να είσαι σωστός πάντως πες ότι έγραψες μαλακία για το γήπεδο χτες ;)
Ποια ηταν η μαλακια που εγραψα;ηταν τιγκα το γηπεδο;εχει βαλει ο μακουλης φωτο στο θρεντ του γαυρουΑν θες να είσαι σωστός πάντως πες ότι έγραψες μαλακία για το γήπεδο χτες ;)
Επειδή βαριέμαι και έχει καταντήσει και αηδία να σου πω την αλήθεια, δεν ασχολούμαι άλλο. Το κουράσαμε και κατάντησε και κρύωσε.λες;δεν το ξερα;Διάβασε ρε μογγολε καθυστερημένε καλύτερα!Μαλακα οθωμανε ξεφτυλισμενε
17000 δεν ηταν τα εισιτηρια;με τον ΠΑΟΚ έγραψε για 15000
Ποιος τον παίρνει σοβαρά το βλακα
Αν θες να είσαι σωστός πάντως πες ότι έγραψες μαλακία για το γήπεδο χτες ;)
χαχααχαχαχχα...μην μπερδευεται τους μαλακες με τις ομαδες ...
για μενα ο συγκεκριμενος πουστης δεν ειναι σκουπιδι γιατι ειναι αεκτζης αλλα γιατι απλα ειναι αυτο που ειναι...
Αν θες να εισαι σωστος τωρα που ειδες την φωτο πες αν αυτο εσυ το θεωρεις τιγκα.Αν θες να είσαι σωστός πάντως πες ότι έγραψες μαλακία για το γήπεδο χτες ;)
Αν θες να εισαι σωστος τωρα που ειδες την φωτο πες αν αυτο εσυ το θεωρεις τιγκα.