Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
gregory35 αυτό που σε ρώτησα το 'δες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει οταν εχουμε αντιπαραθεση για ομαδες θα πρεπει να ανακατευουμε οικογενειες και να λεμε περι απογονων,τουρκων και διαφορων αλλων.χριστιδη δικαιωμα σου να με θεωρεις σκουπιδι,μουλο,μπασταρδο και οτι αλλο θες,εγω δεν σε θεωρω,οπων και κανεναν αλλον ανθρωπο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Γράφει ο Μάριο σε ένα πόστ που ο Λάβιο παρέθεσε τ τελευταία παράγραφο απο Κετσε

"δε καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο τούρκος" Και του απαντάω "είναι γιατί μιλάς καλύτερα τ αμερικάνικα". Μετά του γράφω ότι αν ο πατέρας ΤΟΥ (και όχι ο πατέρας ΣΑΣ) είναι στο στόλο κτλπ κτλπ. Δεν έγραψα για ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ (σε πλυθηντικό). Έγραψα ότι ο Μαριο έχει πατέρα στον 6ο στόλο.
Αν εσύ θέλεις να πιστεύεις ότι έγραψα σε πρώτο πλυθηντικό πιστευέτο. Εγώ έκανα ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ.
:grin:
Αν είμαι μονο εγω απόγονος τότε παίρνω αποκλειστικά το Σταυρο πάνω μου κ κρατώ αμολυντους τους λοιπούς γαύρους  :rockon:
Πόσο καραγκιόζης εισαι ρε τουρκε :birdman:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έτσι ρε! Φανού άντρας! Βρώμισε τεστοστερόνη ο τόπος λέμε!!! Εσύ και ο Ζαγόρ αμα λάχει και να ουμε
πρωτον ...για μενα σαν γρηγορης σημερα τελειωσες...
δευτερον ...να ξερεις οτι θα μπορουσα να σε μπαναρω τουλαχιστον σε εξι περιπτωσεις..μην την ψαχνεις ...και αντάυτου την λες και σε μενα και στον αντι...
εισαι τοσο λιγος...τιποτα αλλο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει οταν εχουμε αντιπαραθεση για ομαδες θα πρεπει να ανακατευουμε οικογενειες και να λεμε περι απογονων,τουρκων και διαφορων αλλων.χριστιδη δικαιωμα σου να με θεωρεις σκουπιδι,μουλο,μπασταρδο και οτι αλλο θες,εγω δεν σε θεωρω,οπων και κανεναν αλλον ανθρωπο.
εδω συμφωνουμε...καμμια σχεση η ομαδες...εγω σε θεωρω χειροτερο και απο σκουίδι...ελλεεινο και τρισαλθιο και αν σε γνωριζα εξω θα σε μουρλαινα στην καρπαζια...
αλλα αυτο δεν θα πει αν ειναι δυνατον οτι ετσι θεωρω ολους τους αεκτσηδες...
και γαυρος να ησουνα το ιδιο μαλακας θα παρεμενες για μενα ...και καμενος...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δεν ειναι ΑΕΚτσης αυτος μην μπερδευεσαι
Μπαινει λεει σε τσαμπα λινκ που βρισκει στο Ιντερνετ για να βλεπει ΝΟΒΑ και ΑΕΚ

Μην ασχολεισαι με τον καθυστερημενο.. πες του για την μανα του να ξερει απο που ειναι και η καταγωγη του και γραψτον στα αρχιδια σου !!!
Εγω παντως οποτε θελει ο Γρηγορακης ο ΑΕΚτσης τον περιμενω στο Γηπεδο να φαει τις φαπες του να ησυχασει !!!!
Καλα. Μια μια δεκαετία στη σκεπαστή μέσα θα κάτσω ν ασχοληθώ αν εσύ (ή ο οποιοσδήποτε άλλος) θεωρεί αν είμαι ΑΕΚτζής ή όχι. Σάλτα και φτύσε τα μπούτια σου ρε να κάνεις τσουλίθρα βλακοσπερμα!

πρωτον ...για μενα σαν γρηγορης σημερα τελειωσες...
δευτερον ...να ξερεις οτι θα μπορουσα να σε μπαναρω τουλαχιστον σε εξι περιπτωσεις..μην την ψαχνεις ...και αντάυτου την λες και σε μενα και στον αντι...
εισαι τοσο λιγος...τιποτα αλλο...
Για σένα σα Γρηγόρης έχω τελιώσει από καιρό (τ έχεις ξαναγράψει αλλά μάλλον δε το θυμάσαι)
Δευτερον. Αυτό που είπα είναι ότι τα ποστ μεταξύ εμένα και σε Μάριο σβήστηκαν ή όπως λέει ο αντι μεταφέρθηκαν εδώ (σόρρυ ακόμα δεν έχω προλάβει να δω)
ΟΚ. Είμαι λίγος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εδω συμφωνουμε...καμμια σχεση η ομαδες...εγω σε θεωρω χειροτερο και απο σκουίδι...ελλεεινο και τρισαλθιο και αν σε γνωριζα εξω θα σε μουρλαινα στην καρπαζια...
αλλα αυτο δεν θα πει αν ειναι δυνατον οτι ετσι θεωρω ολους τους αεκτσηδες...
και γαυρος να ησουνα το ιδιο μαλακας θα παρεμενες για μενα ...και καμενος...
Ενω εσυ δεν εισαι καμενος ας πουμε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:grin:
Αν είμαι μονο εγω απόγονος τότε παίρνω αποκλειστικά το Σταυρο πάνω μου κ κρατώ αμολυντους τους λοιπούς γαύρους  :rockon:
Πόσο καραγκιόζης εισαι ρε τουρκε :birdman:
Πολύ λιγότερος από σένα....Αμερικανάκι.
Έχει το Αφγανιστάν θάλασσα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πιο Αμερικάνος πεθαίνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Πολύ λιγότερος από σένα....Αμερικανάκι.
Έχει το Αφγανιστάν θάλασσα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πιο Αμερικάνος πεθαίνεις  :2funny: :2funny: :2funny:
λες;δεν το ξερα;Διάβασε ρε μογγολε καθυστερημένε καλύτερα!Μαλακα οθωμανε ξεφτυλισμενε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν θες να είσαι σωστός πάντως πες ότι έγραψες μαλακία για το γήπεδο χτες ;)
Ποια ηταν η μαλακια που εγραψα;ηταν τιγκα το γηπεδο;εχει βαλει ο μακουλης φωτο στο θρεντ του γαυρου
κατα την διαρκεια του αγωνα.Αν εσυ το βλεπεις ΤΙΓΚΑ και δεν βλεπεις αδεια καθισματα,παω πασσο.Δεν ειπα οτι ηταν
αδειο,ειπα οτι δεν ηταν τιγκα.Ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο απο αλλες φορες.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
λες;δεν το ξερα;Διάβασε ρε μογγολε καθυστερημένε καλύτερα!Μαλακα οθωμανε ξεφτυλισμενε
Επειδή βαριέμαι και έχει καταντήσει και αηδία να σου πω την αλήθεια, δεν ασχολούμαι άλλο. Το κουράσαμε και κατάντησε και κρύωσε.
ΥΓ @ Χριστίδη. Επειδή τα λάθη που κάνω τα παραδέχομαι και δε κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, ΟΝΤΩΣ είχε πάρει η μπάλα και άλλους ΟΣΦΠούδες πλην του Μάριου. Είχα γράψει (αντι, τώρα τ είδα ότι μεταφέρθηκε εδώ) "Αντί να του λέτε και ευχαριστώ του Μελισσάν που δίνει καύσιμα στον στόλο του θείου Σαμ για ν έρχονται οι πατεράδες μερικών απ εσάς να βλέπουν τα παιδιά τους, μιλάς κι όλας "
Προς υπεράσπισή μου όμως είχα γράψει "ΜΕΡΙΚΩΝ" δεν τους είχα πάρει όλους παραμάζωμα. Δε το θυμόμουνα, οπότε λάθος μου. Ξεπέρασα τ εσκαμμένα. Αυτά

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Μα είναι συνειδητά ρουφιάνος και ψεύτης ρε.
Εκεί ποντάρει και εμείς σαν χαϊβάνια του απαντάμε λες και πρόκειται ποτέ σας πούστης που είναι να παραδεχτεί ότι έχει πει μαλακία.
Καθόμαστε και γεμίζουμε τη ζωή του ανύπαρκτου βρίζοντας θεούς και δαίμονες.
Μόνο εδώ τον παίρνει να τα λέει.
Στην πραγματική ζωή, που δεν έχει, θα είχε πεταχτεί σε κανένα χαντάκι.

Πείτε μου πως είναι τυχαίο που όλοι βρίζουμε αυτο το σκουπίδι, τον γαμημένο, όχι γιατί είναι αεκ, αλλά γιατί είναι αυτό το σίχαμα.

Έχω πει πολλάκις να τον αγνοήσουμε αλλά τελικά δεν είναι εφικτό.
Όλο και κάποιος θα του απαντήσει να πάρει τροφή.

Δεν καταλαβαίνει η γαμιόλα και νομίζει πως όλα αυτά γίνονται επειδή έχει δίκιο και έχει σηκώσει το λάβαρο ενάντια στους γαύρους.
Πούστης και ρουφιάνος και πινόκιο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μην μπερδευεται τους μαλακες με τις ομαδες ...
για μενα ο συγκεκριμενος πουστης δεν ειναι σκουπιδι γιατι ειναι αεκτζης αλλα γιατι απλα ειναι αυτο που ειναι...
χαχααχαχαχχα...
μας δουλευεις ρε μαλακα;
εχεις αρκετα κοκκινα πουστρακια εδω μεσα που γραφουν τρεις χειροτερα,μην κοιτας που τα γραφω στα παπαρια μου...το αρχιδακι που λεγε για φιλοπουλους τη μερα που αποκλειστηκατε απ τον ολλανδο το ξεχασες;;κατι αλλους μπαγλαμαδες κοκκινοφωτους;
για τον πουτσο ολοι,τι να ασχοληθεις..εχουν σχεση με τον παθος,με τον πλεζουρ,με τον χιλινκ,το στρατηγο;;;

εδω μεσα εχουν ειπωθει τα χιλια μυρια,απο γαμωμανες μεχρι νεκρους,μεχρι παιδια μεχρι το οτιδηποτε..

και λες σκουπιδι εναν νικ που δεν εχει βρισει ουδεποτε χυδαια,
και δεν εχει προκαλεσει ποτε κανεναν αν βγαλεις τις οπαδικες διαφορες στην ακρη..
εκτος και αν επειδη ειναι αντιγαυρος ειναι σκουπιδι με βαση τα κριτηρια σου.

αν θες να μιλησουμε σοβαρα εξηγησε μου το χαρακτηρισμο που για μενα ειναι αστειος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν θες να εισαι σωστος τωρα που ειδες την φωτο πες αν αυτο εσυ το θεωρεις τιγκα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αν θες να εισαι σωστος τωρα που ειδες την φωτο πες αν αυτο εσυ το θεωρεις τιγκα.

Ειδες το κλικάρισμα ε; :grin:
Όχι τίγκα δεν το λες, αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο είναι. Κι απ' τη στιγμή που ο μακουλης (που θεωρείται σοβαρό μέλος) λέει ότι ήταν τίγκα δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom