Είναι πάντα εύκολο να κουνάς το δάκτυλο και να κάνεις τον υπεράνω όταν είσαι από την πλευρά του ισχυρού και του χορτασμένου. Μέχρι τώρα ότι έχουμε πάρει το πήραμε στο γήπεδο και πήραμε περισσότερα από αυτά που μας άφησαν να σηκώσουμε, για το μέλλον θα δούμε εδώ θα είμαστε.
Τα απωθημένα που αναφέρεις, δεν τα έχουμε μόνο εμείς, όλοι οι ανταγωνιστές σου τα έχουν και όχι από ζήλεια όπως ίσως νομίζεις. Τα απωθημένα δημιουργούνται όταν έχεις λυσσασμένα σκυλιά σαν τον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη που δεν αφήνουν ούτε ψίχουλο να πέσει από τη βουλιμία τους. Αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό το να έχεις πάρει 15 στα 17 πρωταθλήματα με γεια σου και χαρά σου. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις όμως είναι ότι αυτή η περίοδος είναι χρυσή μόνο στο δικό σας μυαλό, για όλους τους άλλους θα είναι η περίοδος της παράγκας και του Βάλνερ. Γι αυτό κι αν τύχει και αλλάξουν οι ισορροπίες όλη αυτή η εχθρότητα που έχει συγκεντρωθεί από όλες τις πλευρές θα ξεχειλίσει και θα καταπιεί δίκαιους και άδικους. Να ξέρεις όμως ότι αυτοί που αποθεώνεις τη δημιούργησαν.
1. δεν έχω αποθεώσει ΠΟΤΕ κανέναν ΠΡΟΕΔΡΟ. Έχω απωθεώσει όμως αρκετούς παίκτες που έχουνε έρθει. Για τη δική μου ομάδα αν μιλήσω (γιατί έχω αποθεώσει και αλλονών), έχω αποθεώσει Ζιο, Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο, Ντέταρι, Εστογιάννοφ, Φούνες, Μιραλάς, Κοβάσεβιτς, Εστάι, Ριβάλντο κλπ.
2. Προσωπικά μιλώντας, δεν με ενδιαφέρει το ελλ. πρωτάθλημα. Ας είχα ομάδα που χτύπαγε κάθε χρόνο τετράδα Ευρώπη και στα αρχίδια μου. Αυτό βέβαια θα σήμαινε πως και το ελλ. πρωτάθλημα θα ήταν σοβαρό, ...έλα που δεν είναι. Οπότε πώς να είμαι ευχαριστημένος; οκ, θα πάρω 1-2-5-10, μετά; Το παραπάνω;
3. Καίγεστε μόνοι σας. τη γνώμη μου λέω και μην το πάρεις προσωπικά. Και στη δουλειά μου και στην προσωπική μου ζωή, αυτό που εμένα με ενδιαφέρει έιναι να γίνω καλύτερος από τον άλλο και όχι να γίνω το ίδιο σκατά με αυτόν. Εφόσον θεωρείτε πως αυτός ο τρόπος είναι σκατά, κάντε το αλλιώς. ξαναλέω, η γνώμη μου είναι αυτή. Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος. Απ'ο κει και πέρα, εφόσον αντιγράφετε τη μέθοδο, δεν δικαιούστε να λέτε για το τι κάνει ο άλλος.
Είνια σαν να λέει κάποιος πως ένας άλλος είναι κλέφτης και ταυτόχρονα να μαθαίνει ο ίδιος πώς να κλέβει.
4. Δεν μιλάω όντας "από πάνω". Μιλάω σαν φίλαθλος. Σου είπα, Ολυμπιακός ήμουνα και στα πέτρινα. Αλλά αυτό που έλεγα τότε είναι να τους διώξουμε όλους τους παίκτες και να παίξουμε με τις ακαδημίες. Δεν μου έφταιγαν οι άλλοι. Την ομάδα μου κοιτούσα. Και ήταν χάλια.
Και για να τελειώνουμε την κουβέντα και να μην κουράζουμε και τους άλλους. Δεν έχω βρίσει ΚΑΝΕΝΑΝ επειδή υποστηρίζει μια ομάδα, παρότι θεωρώ κι εγώ πως κάποιοι είναι γκασμάδες όχι λόγω βλακείας δικής τους μόνο, αλλά επειδή μπαίνουνε και σε πλύσιμο εγκεφάλου στους συνδέσμους που ανήκουνε.Σε όλα τα χρώματα ομάδων. Αυτό δεν σημαίνει πως το να υποστηρίζεις μια ομάδα σε χαρακτηρίζει.
Έχω γνωρίσει πολλούς οσφυοκάμπτες σε όλες τις ομάδες. Και τους διακρίνει όλους το ίδιο χαρακτηριστικό. Σε βρίζουνε απλά επειδή είσαι άλλη ομάδα.
Προς Γρηγόρη: μπαίνω στο συγκεκριμένο θρεντ γιατί θεωρώ και ελπίζω πως δεν σκέφτομαι οπαδικά. Έχω ξαναπεί, πως εφόσον η παρουσία μου σας προσβάλλει (και παρότι δεν είμαι απο αυτούς που περιορίζουν την ελευθερία τους επειδή το λένε οι άλλοι), απλά δεν ξαναμπαίνω. Κρίμα μόνο γιατί έχει περισσότερη κίνηση εδώ από ότι στα άλλα αθλητικά θρεντ.