gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
το παιρνειςναι!!!!!!! Με το μπουρδελο σας....
το παιρνειςναι!!!!!!! Με το μπουρδελο σας....
Δεν ξέρω...θα με ρωτήσω!Δώσε ΄ρε συ κάνα προγνωστικό για αύριο!Το ξέρω, εσύ;
Γι' αυτό σε πάω!Μίλαν 1 Ολυμπιακός χ
Αναφορά παιδιά,να τελειώνουμε επιτέλους......ρε μαλακες καθεστε και κανετε διαλογο με ενα τελειωμενο τρολ.δεν βλεπετε οτι περιφερεται σε ολα τα οπαδικα θρεντ να βρει κανεναν να τον γαμησει;εκανε σχεση τωρα με εναν που τον ΠΟΥΣΤΑΡΧΟ και χαιρεται.
Το πέναλντι στον Γκερέιρο ΕΙΝΑΙ πέναλντι. Υπάρχει επαφή, ΑΛΛΑ φοβάμαι πως ο παίκτης το παράκανε όταν έπεσα (έβαλε πολύ σάλτσα) με αποτέλεσμα ο διαιτητής ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ να μη δώσει την εσχάτη των ποινών θεωρώντας πως έκανε θέατρο. Βέβαια θα έπρεπε να είχε δώσει κίτρινη σ αυτή την περίπτωση. Το λέω από την πρώτη στιγμή που έχω γράψει εδώ. Οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ. Μια λύση θα ήταν να φέρναμε διαιτητές από τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας. ΦΥΣΙΚΑ και αυτοί κάνουν λάθη ΑΛΛΑ δύσκολα θα βρεις να διορθώνουν το ένα λάθος με άλλο λάθος.Κρίμα για το παλικάρι!!!
Το σημερινό ήταν μεγάλο πισωγύρισμα αλλά δεν είναι ώρα να το βάζουμε κάτω...μεγάλη πληγή οι γκολκίπερ μας!
Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς για σένα Χρηστίδη δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο μεγάλη ΑΔΕΛΦΗ είσαι!Δεν ανακάλυψες σήμερα κάποιο πέναλτυ υπέρ του Λεβαδειακού?Μάλλον δεν χρειάζεται...αλήθεια στην φάση της ανατροπής του Γκερέιρο τι έκανες?Έψαχνες να δεις αν έχεις μπαλάκια ανάμεσα στις μπουτάρες σου?ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
Το πέναλντι στον Γκερέιρο ΕΙΝΑΙ πέναλντι. Υπάρχει επαφή, ΑΛΛΑ φοβάμαι πως ο παίκτης το παράκανε όταν έπεσα (έβαλε πολύ σάλτσα) με αποτέλεσμα ο διαιτητής ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ να μη δώσει την εσχάτη των ποινών θεωρώντας πως έκανε θέατρο. Βέβαια θα έπρεπε να είχε δώσει κίτρινη σ αυτή την περίπτωση. Το λέω από την πρώτη στιγμή που έχω γράψει εδώ. Οι διαιτητές στην Ελλάδα είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ. Μια λύση θα ήταν να φέρναμε διαιτητές από τις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας. ΦΥΣΙΚΑ και αυτοί κάνουν λάθη ΑΛΛΑ δύσκολα θα βρεις να διορθώνουν το ένα λάθος με άλλο λάθος.
Όπως και να έχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι η Νο1 ομάδα που πάει ντουγρού για υποβιβασμό (και αυτό είναι κάτι που το ξέραμε οι πιο πολλοί από το καλοκαίρι). Επίσης η καθυστέρηση του Βιντιάδη να μπει είναι χαρακτηριστική. Όχι πως τον κατηγορώ τον άνθρωπο. Αλλά δε περίμενα και μια υπόθεση που έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη να θέλει 3 μήνες σχεδόν για να πάρει ένα τέλος (οποιοδήποτε και αν είναι αυτό).
Υ.Γ Χριστίδη 7 (γιατί τώρα έσκασε και άλλος...Μήπως είναι ο αδερφός σου ρε) μπορεί να έχυσες χθες. Και σίγουρα θα χύσεις μια κατσαρόλα όταν υποβιβαστούμε, αλλά να ξέρεις πως ο καιρός έχει γυρίσματα, και θα έρθει ο καιρός (όχι σύντομα πάντως) που και ο ΟΣΦΠ θα πηγαίνει ντουγρού για υποβιβασμό (ειδικά ΑΝ υποχρεωθεί να πληρώσει τα 40μύρια που ζητάει η Γιουρομπαγκ). Και τότε δε θα χύσει ΜΟΝΟ ο ΑΕΚτζής. Θα χύσουν πολλοί....Μα πααααααααααααααααααααααααααααρα πολλοί (θα κάνουμε εξαγωγή σπέρματος και στο εξωτερικό )
Η ΑΕΚ δεν εχει δικαιωμα μεταγραφων στην περιοδο του Δεκεμβριου.το κακο για την αεκ ειναι οτι μεσα στην σε ολα αυτα που συμβαινουν και της πανε ασχημα δυστηχως δεν εχει και τυχη,ειμαι σιγουρος οτι στον δευτερο γυρο θα ανακαμψει ομως θελει και μερικες προσθηκες,μου εκανε πολυ εντυπωση σημερα η κουραση της ομαδας χωρις ευρωπη με χαμηλο μεσο ορο ηλικιας και να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους στο δευτερο ημιχρονο πραγματικα απορο,το λαθος εγινε το καλοκαιρι με την ομαδα που εφτιαξε ο βλαχος και ο τσιαρτας οι επιλογες που κανανε ηταν κατω του μετριου,νομιζανε οτι με την φανελα θα παει καλα η ομαδα,το κριμα για την αεκ ειναι οτι τοσα χρονια καταστρεφεται απο δικους της ανθρωπους.....
ΚΑλημερα αδερφια...Συμφωνω με τα παραπάνω και αναλύω ενα -ενα...Κρίμα για το παλικάρι!!!
Το σημερινό ήταν μεγάλο πισωγύρισμα αλλά δεν είναι ώρα να το βάζουμε κάτω...μεγάλη πληγή οι γκολκίπερ μας!
Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς για σένα Χρηστίδη δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο μεγάλη ΑΔΕΛΦΗ είσαι!Δεν ανακάλυψες σήμερα κάποιο πέναλτυ υπέρ του Λεβαδειακού?Μάλλον δεν χρειάζεται...αλήθεια στην φάση της ανατροπής του Γκερέιρο τι έκανες?Έψαχνες να δεις αν έχεις μπαλάκια ανάμεσα στις μπουτάρες σου?ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
πως θα σωθει ρε τυπε, με στημενα παιχνιδια (βεροια,πλατανια)μάγκες μην κολλάτε.....η ΑΕΚ δεν θα πέσει....θα σωθεί.....και πιστεύω ότι θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα την ξαναστήσει στα πόδια της......θα το δείτε το καλοκαίρι....και σε 2-3 χρόνια θα ξαναγίνει η παλιά ΑΕΚ.......αν ζούμε μέχρι τότε....[και δεν μας πνίξει ο χυσίδης απ το χύσιμο...] θα τα λέμε πάλι.......το ποδόσφαιρο χρειάζεται την καλή ΑΕΚ.....αυτά και πάω να πάρω τον κουβά για να μαζέψω τα χυσιδοχύσια.......
Όλοι λένε ότι ο Πουστίδης7 και ο ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΣ...είναι το ίδιο άτομο και συμφωνώ! Δρόμο από το σάιτ και οι δύο.....απλά!δ)Φίλε Χρηστίδη-χωρίς χαρακτηρισμούς από μένα-εδω και κανα δυο μέρες ξέφυγες και ακολουθείς τα χνάρια του TROLL ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥ..Κριμα γιατι άλλα εχουμε πει και κουβεντιάσει από εδω μέσα..Ξερεις κι εσυ τι σημαίνει να ασελγείς σε εναν μισοπεθαμένο,κάτι που δε χαρακτηρίζει αντρες αλλά ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥΣ..Λυπάμαι...
θα ηταν καλυτερο το σαιτ χωρις γαυρουςΌλοι λένε ότι ο Πουστίδης7 και ο ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΣ...είναι το ίδιο άτομο και συμφωνώ! Δρόμο από το σάιτ και οι δύο.....απλά!
Εγω ΡΟΥΛΗ δεν ασελγω στο πτωμα κανενος.Αυτα που εκανε η ομαδα σου πριν 20ΚΑλημερα αδερφια...Συμφωνω με τα παραπάνω και αναλύω ενα -ενα...
α) Νεο πέναλντυ πνίγηκε στα ρηχα..Φανερωνεται για αλλη μια φορα η αδυναμία της διοίκησης -της ποιας???-να υποστηρίξει εξωαγωνιστικά την ομάδα.
β)Αυτη η ΑΔΕΡΦΗ ο ΝΤΙΝΤΗΣ/ΝΤΙΜΗΣ ή όπως ΣΚΑΤΑ τον λένε, ο κλόουν του ΠΟΥΣΤΟΝΗΣΟΥ,παίζει καλύτερα απο τον Γιαννακη????θα ρωτησω παρασκήνιο γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά...
γ)Κριμα στο παιδι που εφυγε αδικα,όποιος οδηγεί μηχανή καταλαβαίνει......
δ)Φίλε Χρηστίδη-χωρίς χαρακτηρισμούς από μένα-εδω και κανα δυο μέρες ξέφυγες και ακολουθείς τα χνάρια του TROLL ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥ..Κριμα γιατι άλλα εχουμε πει και κουβεντιάσει από εδω μέσα..Ξερεις κι εσυ τι σημαίνει να ασελγείς σε εναν μισοπεθαμένο,κάτι που δε χαρακτηρίζει αντρες αλλά ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥΣ..Λυπάμαι...
Εσυ τραβα καμια μαλακια γιατι δεν εχεις λεφτα για να γαμησεις οπως μας ανακοινωσες χτες και μετα μιλα ΦΛΩΡΕ.Μονο επι πληρωμη γαμας..............Όλοι λένε ότι ο Πουστίδης7 και ο ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΣ...είναι το ίδιο άτομο και συμφωνώ! Δρόμο από το σάιτ και οι δύο.....απλά!