Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΚΑλημερα αδερφια...Συμφωνω με τα παραπάνω και αναλύω ενα -ενα...
α) Νεο πέναλντυ πνίγηκε στα ρηχα..Φανερωνεται για αλλη μια φορα η αδυναμία της διοίκησης -της ποιας???-να υποστηρίξει εξωαγωνιστικά την ομάδα.
β)Αυτη η ΑΔΕΡΦΗ ο ΝΤΙΝΤΗΣ/ΝΤΙΜΗΣ ή όπως ΣΚΑΤΑ τον λένε, ο κλόουν του ΠΟΥΣΤΟΝΗΣΟΥ,παίζει καλύτερα απο τον Γιαννακη????θα ρωτησω παρασκήνιο γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά...
γ)Κριμα στο παιδι που εφυγε αδικα,όποιος οδηγεί μηχανή καταλαβαίνει......
δ)Φίλε Χρηστίδη-χωρίς χαρακτηρισμούς από μένα-εδω και κανα δυο μέρες ξέφυγες και ακολουθείς τα χνάρια του TROLL ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥ..Κριμα γιατι άλλα εχουμε πει και κουβεντιάσει από εδω μέσα..Ξερεις κι εσυ τι σημαίνει να ασελγείς σε εναν μισοπεθαμένο,κάτι που δε χαρακτηρίζει αντρες αλλά ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥΣ..Λυπάμαι...
μαζεψε τα πουτανοσπερματα που σερνονται εδω μεσα και μεπροκαλουν προσωπικα αλλοιως οταν ποσταρω απλα μην υα διαβαζεις...
τα εχουμε ξαναπει ...
μην νομιζεις οτι δεν στεναχωριεμαι και εγω...
αλλα δεν θα ...κατσω να την φαω οπως ελεγε και μια ψυχη...
βαλε χερι στα πουτανακια και τουμπεκιασα και εξαφανιστηκα οπως το ειχα κανει εδω και καιρο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κάντε τους αναφορά ρε παιδιά....τι να λέμε τώρα....................
πυστρακι στο ρουφ ψηφιζεις;;7 χρονια εδω μεσα και δεν εχουμε κανει κλικ σε αυτο το κουμπακι πουτανακι πουστρακι χιλιοχυμενο χιλιογαμημενο μπασταρδο και ανανδρο....
αρχιδακι αναρχιδο
αδερφη...
πουστρακο...
αντε γαμησου παλιαδερφη γαμω τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και ναι ναυαρχε χτες εκανα μαλακια και το αναγνωριζω και ζηταω συγνωμη απο σενα και απο τα γνωστα παιδια...
βεβαια μπηκα να κανω ενα χαβαλε με τα χυσιματα κλπ που κανω αλλα πεταχτηκανε δυο τρια πουτανακια και δυστυχως τσιμπησα...
οπως και να΄χει μαλακια εκανα και το αναγνωριζω...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
και ναι ναυαρχε χτες εκανα μαλακια και το αναγνωριζω και ζηταω συγνωμη απο σενα και απο τα γνωστα παιδια...
βεβαια μπηκα να κανω ενα χαβαλε με τα χυσιματα κλπ που κανω αλλα πεταχτηκανε δυο τρια πουτανακια και δυστυχως τσιμπησα...
οπως και να΄χει μαλακια εκανα και το αναγνωριζω...
Οκ ρε,απλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να απολογούμαι για σενα όταν μου την μπαινουν που σε εκτιμώ..Και να λένε,"να ποιον εκτιμας"..Αλλά κι εσυ σταμάτα να ....χύνεις! :2funny:
ΥΓ:Προς τους "νεους" αδερφούς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ: O Xρηστίδης έχει δώσει δείγματα του ποιος είναι τα προηγούμενα χρόνια..Παρακληση λοιπόν να τηρήσουμε ενθεν κακείθεν το επίπεδο που εκανε το thread μας πρωτο σε αναγνωσιμότητα εδω μεσα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Οκ ρε,απλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να απολογούμαι για σενα όταν μου την μπαινουν που σε εκτιμώ..Και να λένε,"να ποιον εκτιμας"..Αλλά κι εσυ σταμάτα να ....χύνεις! :2funny:
ΥΓ:Προς τους "νεους" αδερφούς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ: O Xρηστίδης έχει δώσει δείγματα του ποιος είναι τα προηγούμενα χρόνια..Παρακληση λοιπόν να τηρήσουμε ενθεν κακείθεν το επίπεδο που εκανε το thread μας πρωτο σε αναγνωσιμότητα εδω μεσα...
άσε ,μας ρε ναύαρχε.......εδώ έχει ποτίσει 10.000 στρέμματα και να μην του τη λέμε?.....τυφώνας χυσίματος έχει καταντήσει......μουλιάσαμε απ την υγρασία και μας πιάσανε και τ αθριτικά μας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
άσε ,μας ρε ναύαρχε.......εδώ έχει ποτίσει 10.000 στρέμματα και να μην του τη λέμε?.....τυφώνας χυσίματος έχει καταντήσει......μουλιάσαμε απ την υγρασία και μας πιάσανε και τ αθριτικά μας..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ απευθύνομαι!Εσύ τι πεταγεσαι βρε [size=20pt]χούφταλο[/size] εδω μέσα??Ε? :2funny: :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Σκάστε ένα χαμόγελο μωρέ ! Α.Ε.Κ. - Ο.Σ.Φ.Π. 3-1 Σέτς ! αν μη τι άλλο τα κορίτσια μας έχουν " αρχίδια " !!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
μαζεψε τα πουτανοσπερματα που σερνονται εδω μεσα και μεπροκαλουν προσωπικα αλλοιως οταν ποσταρω απλα μην υα διαβαζεις...
τα εχουμε ξαναπει ...
μην νομιζεις οτι δεν στεναχωριεμαι και εγω...
αλλα δεν θα ...κατσω να την φαω οπως ελεγε και μια ψυχη...
βαλε χερι στα πουτανακια και τουμπεκιασα και εξαφανιστηκα οπως το ειχα κανει εδω και καιρο...
Σου έχω απαντήσει όπως σου πρέπει, εδώ.....
:2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
4)Θα ήθελα να μου πεις πιο είναι το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ παιχνίδι που έσβησαν τα φώτα γιατί ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ, και όσο και αν έψαξα στο νετ δε βρήκα τίποτα για ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ παιχνίδι.
Έτσι για την ιστορία , αφού δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι μπορεί να τραβάει ένας γαύρος με το συγκεκριμένο , υπάρχει ένα ματς ΑΕΚ-Κολωνία 3-3 που  διεκόπηκε στο 85 λόγω πτώσης της τάσης...ξανάγινε και χάσαμε 0-1!Μόνο που αυτό έγινε το 1982 και φυσικά δεν υπήρχε κανείς Γιδόπουλος τότε όπως ισχυρίζεται ο τύπος!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έτσι για την ιστορία , αφού δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι μπορεί να τραβάει ένας γαύρος με το συγκεκριμένο , υπάρχει ένα ματς ΑΕΚ-Κολωνία 3-3 που  διεκόπηκε στο 85 λόγω πτώσης της τάσης...ξανάγινε και χάσαμε 0-1!Μόνο που αυτό έγινε το 1982 και φυσικά δεν υπήρχε κανείς Γιδόπουλος τότε όπως ισχυρίζεται ο τύπος!
Λέω και εγώ γιατί δε θυμάμαι ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ που να έπεσε η τάση. Το 1982 ήμουν 6 χρόνών και γι αυτό!!! Όσο για τον τύπο εδώ είπε πως με το πέναλντι που κέρδισε η ΑΕΚ το 1994 στο ματς με τη Λάρισσα η ΑΕΚ κέρδισε το πρωτάθλημα και η Λάρισσα ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΙΚΕ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ Μας έστεισε στον τοίχο η ΟΥΕΦΑ....Αντί να παιχτούν τα 5 λεπτά παίχτηκε ολόκληρο το ματς  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: (πλάκα κάνω μιας και τότε ο κανονισμός έλεγε πως ακόμα και στο 90 να διακοπεί το ματς αυτό θα πρέπει να γίνει από την ΑΡΧΗ)

Επισκέπτης
Πουστράκια ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• devicenti.jpg