boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Με πρόλαβες, αλλά συμπληρώνω...
-Καθεσαι και απαντας σε αυτιστικά αμοιβαδοειδή....
Με πρόλαβες, αλλά συμπληρώνω...
-Καθεσαι και απαντας σε αυτιστικά αμοιβαδοειδή....
μαζεψε τα πουτανοσπερματα που σερνονται εδω μεσα και μεπροκαλουν προσωπικα αλλοιως οταν ποσταρω απλα μην υα διαβαζεις...ΚΑλημερα αδερφια...Συμφωνω με τα παραπάνω και αναλύω ενα -ενα...
α) Νεο πέναλντυ πνίγηκε στα ρηχα..Φανερωνεται για αλλη μια φορα η αδυναμία της διοίκησης -της ποιας???-να υποστηρίξει εξωαγωνιστικά την ομάδα.
β)Αυτη η ΑΔΕΡΦΗ ο ΝΤΙΝΤΗΣ/ΝΤΙΜΗΣ ή όπως ΣΚΑΤΑ τον λένε, ο κλόουν του ΠΟΥΣΤΟΝΗΣΟΥ,παίζει καλύτερα απο τον Γιαννακη????θα ρωτησω παρασκήνιο γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά...
γ)Κριμα στο παιδι που εφυγε αδικα,όποιος οδηγεί μηχανή καταλαβαίνει......
δ)Φίλε Χρηστίδη-χωρίς χαρακτηρισμούς από μένα-εδω και κανα δυο μέρες ξέφυγες και ακολουθείς τα χνάρια του TROLL ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥ..Κριμα γιατι άλλα εχουμε πει και κουβεντιάσει από εδω μέσα..Ξερεις κι εσυ τι σημαίνει να ασελγείς σε εναν μισοπεθαμένο,κάτι που δε χαρακτηρίζει αντρες αλλά ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΥΣ..Λυπάμαι...
πυστρακι στο ρουφ ψηφιζεις;;7 χρονια εδω μεσα και δεν εχουμε κανει κλικ σε αυτο το κουμπακι πουτανακι πουστρακι χιλιοχυμενο χιλιογαμημενο μπασταρδο και ανανδρο....Κάντε τους αναφορά ρε παιδιά....τι να λέμε τώρα....................
Οκ ρε,απλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να απολογούμαι για σενα όταν μου την μπαινουν που σε εκτιμώ..Και να λένε,"να ποιον εκτιμας"..Αλλά κι εσυ σταμάτα να ....χύνεις!και ναι ναυαρχε χτες εκανα μαλακια και το αναγνωριζω και ζηταω συγνωμη απο σενα και απο τα γνωστα παιδια...
βεβαια μπηκα να κανω ενα χαβαλε με τα χυσιματα κλπ που κανω αλλα πεταχτηκανε δυο τρια πουτανακια και δυστυχως τσιμπησα...
οπως και να΄χει μαλακια εκανα και το αναγνωριζω...
άσε ,μας ρε ναύαρχε.......εδώ έχει ποτίσει 10.000 στρέμματα και να μην του τη λέμε?.....τυφώνας χυσίματος έχει καταντήσει......μουλιάσαμε απ την υγρασία και μας πιάσανε και τ αθριτικά μας.....Οκ ρε,απλά δε θέλω να μπω στη διαδικασία να απολογούμαι για σενα όταν μου την μπαινουν που σε εκτιμώ..Και να λένε,"να ποιον εκτιμας"..Αλλά κι εσυ σταμάτα να ....χύνεις!
ΥΓ:Προς τους "νεους" αδερφούς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ: O Xρηστίδης έχει δώσει δείγματα του ποιος είναι τα προηγούμενα χρόνια..Παρακληση λοιπόν να τηρήσουμε ενθεν κακείθεν το επίπεδο που εκανε το thread μας πρωτο σε αναγνωσιμότητα εδω μεσα...
Στους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ απευθύνομαι!Εσύ τι πεταγεσαι βρε [size=20pt]χούφταλο[/size] εδω μέσα??Ε?άσε ,μας ρε ναύαρχε.......εδώ έχει ποτίσει 10.000 στρέμματα και να μην του τη λέμε?.....τυφώνας χυσίματος έχει καταντήσει......μουλιάσαμε απ την υγρασία και μας πιάσανε και τ αθριτικά μας.....
θα γίνω αεκτζής ρε.......πόσα δίνεις?....Στους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ απευθύνομαι!Εσύ τι πεταγεσαι βρε [size=20pt]χούφταλο[/size] εδω μέσα??Ε?
Σετ ρε οχι Σετς.Σκάστε ένα χαμόγελο μωρέ ! Α.Ε.Κ. - Ο.Σ.Φ.Π. 3-1 Σέτς ! αν μη τι άλλο τα κορίτσια μας έχουν " αρχίδια " !!!
Σετ ρε οχι Σετς.
Εσυ αμα πας σε κανα αγωνα βολλευ θα φωναζεις γκολ
Το σετ,τα σετ ρε.1 σετ 2 σετ δηλαδή ...Μπαμπινιώτη ?
Το σετ,τα σετ ρε.
Σου έχω απαντήσει όπως σου πρέπει, εδώ.....μαζεψε τα πουτανοσπερματα που σερνονται εδω μεσα και μεπροκαλουν προσωπικα αλλοιως οταν ποσταρω απλα μην υα διαβαζεις...
τα εχουμε ξαναπει ...
μην νομιζεις οτι δεν στεναχωριεμαι και εγω...
αλλα δεν θα ...κατσω να την φαω οπως ελεγε και μια ψυχη...
βαλε χερι στα πουτανακια και τουμπεκιασα και εξαφανιστηκα οπως το ειχα κανει εδω και καιρο...
Έτσι για την ιστορία , αφού δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι μπορεί να τραβάει ένας γαύρος με το συγκεκριμένο , υπάρχει ένα ματς ΑΕΚ-Κολωνία 3-3 που διεκόπηκε στο 85 λόγω πτώσης της τάσης...ξανάγινε και χάσαμε 0-1!Μόνο που αυτό έγινε το 1982 και φυσικά δεν υπήρχε κανείς Γιδόπουλος τότε όπως ισχυρίζεται ο τύπος!4)Θα ήθελα να μου πεις πιο είναι το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ παιχνίδι που έσβησαν τα φώτα γιατί ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ, και όσο και αν έψαξα στο νετ δε βρήκα τίποτα για ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ παιχνίδι.
Λέω και εγώ γιατί δε θυμάμαι ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ που να έπεσε η τάση. Το 1982 ήμουν 6 χρόνών και γι αυτό!!! Όσο για τον τύπο εδώ είπε πως με το πέναλντι που κέρδισε η ΑΕΚ το 1994 στο ματς με τη Λάρισσα η ΑΕΚ κέρδισε το πρωτάθλημα και η Λάρισσα ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΙΚΕΈτσι για την ιστορία , αφού δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι μπορεί να τραβάει ένας γαύρος με το συγκεκριμένο , υπάρχει ένα ματς ΑΕΚ-Κολωνία 3-3 που διεκόπηκε στο 85 λόγω πτώσης της τάσης...ξανάγινε και χάσαμε 0-1!Μόνο που αυτό έγινε το 1982 και φυσικά δεν υπήρχε κανείς Γιδόπουλος τότε όπως ισχυρίζεται ο τύπος!
Δεν κάνει χιούμορ...ζητάει να το χρησιμοποιούμε μισό μισό του χρόνου!Το καλύτερο χιούμορ.
Το δέχομαι.
Κι εμειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις...Πουστράκια ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε