Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν θα πεσει η ΑΕΚ λεμε...Δεν κάνει χιούμορ...ζητάει να το χρησιμοποιούμε μισό μισό του χρόνου!
Δεν θα πεσει η ΑΕΚ λεμε...Δεν κάνει χιούμορ...ζητάει να το χρησιμοποιούμε μισό μισό του χρόνου!
Μην λες τέτοια και αρρωσταίνουνε κάποιοι...Δεν θα πεσει η ΑΕΚ λεμε...
Κυριακη κοντη γιορτη φιλαρακι..Μην λες τέτοια και αρρωσταίνουνε κάποιοι...
Κάνει,Δεν κάνει χιούμορ...ζητάει να το χρησιμοποιούμε μισό μισό του χρόνου!
Δευτέρα!Κυριακη κοντη γιορτη φιλαρακι..
Μην του δίνεις πολύ θάρρος...είναι ο βασικός μας αντίπαλος!Κάνει,
και μάλιστα εχει ανεπτυγμένη της αίσθηση του χιούμορ.
Αν δεν ήταν και είρων (μερικές φόρες)
μεχρι που θα τον έπαιρνα και μαζί μου να δούμε Fenerbahce-Galatasaray το απόλυτο ντέρμπι στην Πόλη.
μεχρι που θα τον έπαιρνα και μαζί μου να δούμε Fenerbahce-Galatasaray το απόλυτο ντέρμπι στην Πόλη.
Δεν μιλαω για το ματσακιο ρε ταγαρα...Δευτέρα!
Παίξτο 1/1 να κάνεις Χριστούγεννα ρε παγουρά!Δεν μιλαω για το ματσακιο ρε ταγαρα...
Υ.Γ.Τη Δευτερα να εισαι πλυμενη και στολισμενη...
Η απο πέσιμο ή απο χέσιμο θα πάμεΜην του δίνεις πολύ θάρρος...είναι ο βασικός μας αντίπαλος!
Από τον Βιντιάδη μην περιμένεις και πολλά πολλά!Ένα μύριο αν μπορεί να διαθέσει και ουσιαστικά θα είναι αυτός μπροστά για να μην φαίνεται ο Αγαμίδης!Το ζήτημα είναι αν θα μπορέσουν να βρούνε τίποτα από Αγγλία!Πιστεύω ότι θα μπούνε αλλά με ψιλά...όχι τίποτα σπουδαίο...αν δεν μπούνε όμως πάμε ολοταχώς για ΚΑΝΟΝΙ!*και αυτός ο Vindi καβούριας σαν τον καπετάνιο είναι.
Δώσε κάτι ρε σκρούντζ να γλυκαθούνε τα πιτσιρίκια που παίζουνε με 500 ευρώ μισθό τον μήνα που δεν τα παίρνουν κιόλας.
Καλά είπαμε αλλά εσύ ρε το γάμησες και ψόφησε. Ψιλά από εδώ, ψιλά απ εκεί, να δώσω και εγώ κανένα δεκάλεπτο. Ο Βιντιάδης το έχουμε πει δεν πλησιάζει σε δυναμικότητα οικονομική τον Παπά ούτε στα τρελλά του όνειρα. Αλλά όχι και πως οι Άγγλοι θα μπούνε με "ψιλά". Δε ξέρω κατά πόσο θέλουν να μπουν αλλά ΑΝ αποφασίσουν να μπουν ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα είναι με "ψιλά". Βέβαια από την άλλη γι αυτούς 7-8 μύρια είναι ΟΝΤΩΣ ψιλά.Από τον Βιντιάδη μην περιμένεις και πολλά πολλά!Ένα μύριο αν μπορεί να διαθέσει και ουσιαστικά θα είναι αυτός μπροστά για να μην φαίνεται ο Αγαμίδης!Το ζήτημα είναι αν θα μπορέσουν να βρούνε τίποτα από Αγγλία!Πιστεύω ότι θα μπούνε αλλά με ψιλά...όχι τίποτα σπουδαίο...αν δεν μπούνε όμως πάμε ολοταχώς για ΚΑΝΟΝΙ!
Παντως εγω δεν ειμαι αισιοδοξος...Κυριως οταν μαθαινω οτι ειναι κολλητοι με τον Αδαμιδη....Δεν μίλησα για την οικονομική κατάσταση του Βιντιάδη...είπα τι προτίθεται να σπρώξει...και αυτά είναι "ψιλά" για τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά σίγουρα αναγκαία στην κατάσταση που είναι η ομάδα!
Λεφτά απ' όσα ξέρω πάντως δεν έχουνε βρει ακόμα...αυτό που λέω είναι ότι ακόμα κι αν μπούνε μην περιμένετε τίποτα τρομακτικό...σουλούπωμα και διαχείριση...αν μπούνε βέβαια!
Στους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ απευθύνομαι!Εσύ τι πεταγεσαι βρε [size=20pt]χούφταλο[/size] εδω μέσα??Ε?
Βόμβα Δημητρέλου: "Χωρίς νίκες, Βιντιάδης τέλος!"
www.aek365.com/a-234668/bomba-dhmhtrelou-xwris-nikes-bintiadhs-telos.htm]http://www.aek365.com/a-234668/bomba-dhmhtrelou-xwris-nikes-bintiadhs-telos.htm[/url]
*Δεν γαμιέστε ρε ανάρχιδα σκουπίδια.
Μόνο ΑΕΚ ρε!!!
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση σε αυτή την φάση...έτσι και στραβώσει θα αρχίσουμε πάλι τις κουβέντες για ΑΦΜ!Παντως εγω δεν ειμαι αισιοδοξος...Κυριως οταν μαθαινω οτι ειναι κολλητοι με τον Αδαμιδη....
Δεν θα ξαναρχισουν κουβεντες,το εχουν ηδη αποφασισει απλα το πανε ετσι ωστε να το παρουσιασουν σαν την μοναδικη βιωσιμη λυση.Να δεις πως αυτο θα γινει στο τελος οταν σπασει και η φουσκα Βιντιαδη.Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση σε αυτή την φάση...έτσι και στραβώσει θα αρχίσουμε πάλι τις κουβέντες για ΑΦΜ!