Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δεν κάνει χιούμορ...ζητάει να το χρησιμοποιούμε μισό μισό του χρόνου! :grin:
Κάνει,
και μάλιστα εχει ανεπτυγμένη της αίσθηση του χιούμορ.
Αν δεν ήταν και είρων (μερικές φόρες)
μεχρι που θα τον έπαιρνα και μαζί μου να δούμε Fenerbahce-Galatasaray το απόλυτο ντέρμπι στην Πόλη.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάνει,
και μάλιστα εχει ανεπτυγμένη της αίσθηση του χιούμορ.
Αν δεν ήταν και είρων (μερικές φόρες)
μεχρι που θα τον έπαιρνα και μαζί μου να δούμε Fenerbahce-Galatasaray το απόλυτο ντέρμπι στην Πόλη.
Μην του δίνεις πολύ θάρρος...είναι ο βασικός μας αντίπαλος!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Συμφωνώ στο ντέρμπι, διαφωνώ στο ποδοσφαίρου!

capt.7398d9163b8e4d61899e063719772ad9.turkey_soccer_galatasaray_fenerbahce_ank112.jpg

turkey-soccer-galatasaray-fenerbahce-2009-4-12-15-53-12.jpg

d5c6fd5522ab78f6eea5c67.jpg

URL]]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μην του δίνεις πολύ θάρρος...είναι ο βασικός μας αντίπαλος!
Η απο πέσιμο ή απο χέσιμο θα πάμε  :grin:
*και αυτός ο Vindi καβούριας σαν τον καπετάνιο είναι.
Δώσε κάτι ρε σκρούντζ να γλυκαθούνε τα πιτσιρίκια που παίζουνε με 500 ευρώ μισθό τον μήνα  που δεν τα παίρνουν κιόλας.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
*και αυτός ο Vindi καβούριας σαν τον καπετάνιο είναι.
Δώσε κάτι ρε σκρούντζ να γλυκαθούνε τα πιτσιρίκια που παίζουνε με 500 ευρώ μισθό τον μήνα  που δεν τα παίρνουν κιόλας.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Από τον Βιντιάδη μην περιμένεις και πολλά πολλά!Ένα μύριο αν μπορεί να διαθέσει και ουσιαστικά θα είναι αυτός μπροστά για να μην φαίνεται ο Αγαμίδης!Το ζήτημα είναι αν θα μπορέσουν να βρούνε τίποτα από Αγγλία!Πιστεύω ότι θα μπούνε αλλά με ψιλά...όχι τίποτα σπουδαίο...αν δεν μπούνε όμως πάμε ολοταχώς για ΚΑΝΟΝΙ!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Από τον Βιντιάδη μην περιμένεις και πολλά πολλά!Ένα μύριο αν μπορεί να διαθέσει και ουσιαστικά θα είναι αυτός μπροστά για να μην φαίνεται ο Αγαμίδης!Το ζήτημα είναι αν θα μπορέσουν να βρούνε τίποτα από Αγγλία!Πιστεύω ότι θα μπούνε αλλά με ψιλά...όχι τίποτα σπουδαίο...αν δεν μπούνε όμως πάμε ολοταχώς για ΚΑΝΟΝΙ!
Καλά είπαμε αλλά εσύ ρε το γάμησες και ψόφησε. Ψιλά από εδώ, ψιλά απ εκεί, να δώσω και εγώ κανένα δεκάλεπτο. Ο Βιντιάδης το έχουμε πει δεν πλησιάζει σε δυναμικότητα οικονομική τον Παπά ούτε στα τρελλά του όνειρα. Αλλά όχι και πως οι Άγγλοι θα μπούνε με "ψιλά". Δε ξέρω κατά πόσο θέλουν να μπουν αλλά ΑΝ αποφασίσουν να μπουν ΣΙΓΟΥΡΑ δε θα είναι με "ψιλά". Βέβαια από την άλλη γι αυτούς 7-8 μύρια είναι ΟΝΤΩΣ ψιλά.
Πάντως απ ότι διάβασα εδώ
ο Βιντιάδης εκτός του "κουρέματος" και τις δόσεις που θέλει να τακτοποιηθούν θέλει και ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ βελτίωση της ΑΕΚ για να μπει. Μα η θέση της ΑΕΚ είναι σε ΑΜΕΣΗ συνάρτηση με την κακή της οικονομική κατάσταση (αφού αναγκάστηκε να αφήσει ελεύθερους πολλού παίκτες και να στηριχθεί στα πιτσιρίκια) οπότε ΑΝ δε μπει για να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση της ομάδας τότε ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ (και όχι αγωνιστική) βελτίωση πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί. Το άρθρο με πονηρεύει. Φοβάμαι πως ο Βιντιάδης ΑΚΟΜΑ και αν πετύχει το κούρεμα και τις δόσεις ΜΠΟΡΕΙ να επικαλεστεί τη κακή βαθμολογική κατάσταση της ομάδας και να πουλέψει

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν μίλησα για την οικονομική κατάσταση του Βιντιάδη...είπα τι προτίθεται να σπρώξει...και αυτά είναι "ψιλά" για τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά σίγουρα αναγκαία στην κατάσταση που είναι η ομάδα!
Λεφτά απ' όσα ξέρω πάντως δεν έχουνε βρει ακόμα...αυτό που λέω είναι ότι ακόμα κι αν μπούνε μην περιμένετε τίποτα τρομακτικό...σουλούπωμα και διαχείριση...αν μπούνε βέβαια!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν μίλησα για την οικονομική κατάσταση του Βιντιάδη...είπα τι προτίθεται να σπρώξει...και αυτά είναι "ψιλά" για τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά σίγουρα αναγκαία στην κατάσταση που είναι η ομάδα!
Λεφτά απ' όσα ξέρω πάντως δεν έχουνε βρει ακόμα...αυτό που λέω είναι ότι ακόμα κι αν μπούνε μην περιμένετε τίποτα τρομακτικό...σουλούπωμα και διαχείριση...αν μπούνε βέβαια!
Παντως εγω δεν ειμαι αισιοδοξος...Κυριως οταν μαθαινω οτι ειναι κολλητοι με τον Αδαμιδη....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Βόμβα Δημητρέλου: "Χωρίς νίκες, Βιντιάδης τέλος!"

www.aek365.com/a-234668/bomba-dhmhtrelou-xwris-nikes-bintiadhs-telos.htm]http://www.aek365.com/a-234668/bomba-dhmhtrelou-xwris-nikes-bintiadhs-telos.htm[/url]

*Δεν γαμιέστε ρε ανάρχιδα σκουπίδια.
Μόνο ΑΕΚ ρε!!!

Aνάρχιδα ??  έξηγήστε μου παρακαλω τήν άκριβή ένοια .... εύχαριστώ !!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παντως εγω δεν ειμαι αισιοδοξος...Κυριως οταν μαθαινω οτι ειναι κολλητοι με τον Αδαμιδη....
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση σε αυτή την φάση...έτσι και στραβώσει θα αρχίσουμε πάλι τις κουβέντες για ΑΦΜ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση σε αυτή την φάση...έτσι και στραβώσει θα αρχίσουμε πάλι τις κουβέντες για ΑΦΜ!
Δεν θα ξαναρχισουν κουβεντες,το εχουν ηδη αποφασισει απλα το πανε ετσι ωστε να το παρουσιασουν σαν την μοναδικη βιωσιμη λυση.Να δεις πως αυτο θα γινει στο τελος οταν σπασει και η φουσκα Βιντιαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom