Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα πρόεδρε!  :rockon:
Τι να πουλήσουν?Οι πιτσιρικάδες μαλακίζονται αντί να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και ο άλλος σε ένα τόσο κρίσιμο ματς αφήνει εκτός τον Κορδέρο και τιμωρεί τον Κατίδη για τα καπρίτσια του Πήδουλα!ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Είναι τιμωρημένος γάτε ο Κορδέρος.
Όσο για τον Κατίδη, όχι πως είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας, αν και τέτοια κρούσματα απειθαρχίας ειδικά φέτος στην ομάδα είναι παραπάνω απ' οσα βγήκαν στην φόρα.
Αμα δεν υπάρχει αφεντικό όμως, ο καθείς κάνει ό,τι του κατέβει στο τσερβέλο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι το ξέρω αλλά νομίζω ότι είναι επιλογή του προπονητή σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή ο παίχτης!Καλώς ή κακώς διάλεξε αυτό , αφήνει τώρα εκτός και τον Κατίδη...

Όσο για τον Κατίδη, όχι πως είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας, αν και τέτοια κρούσματα απειθαρχίας ειδικά φέτος στην ομάδα είναι παραπάνω απ' οσα βγήκαν στην φόρα.
Θα πάει ο Τρέλος στο χοτέλ και θα τους τρίξει τα δόντια!  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι το ξέρω αλλά νομίζω ότι είναι επιλογή του προπονητή σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή ο παίχτης!Καλώς ή κακώς διάλεξε αυτό , αφήνει τώρα εκτός και τον Κατίδη...
Θα πάει ο Τρέλος στο χοτέλ και θα τους τρίξει τα δόντια!  :rockon:
Μην μασας ρε θα παιξει το τανκ ο Κατσικοχερης,Κατσικοποδης ποτ τον λενε. :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ξεκολλήσαμε από την τελευταία θέση αδερφιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
ΒΛΑΧΟ ΚΡΥΨΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρα πρόεδρε!  :rockon:
Τι να πουλήσουν?Οι πιτσιρικάδες μαλακίζονται αντί να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και ο άλλος σε ένα τόσο κρίσιμο ματς αφήνει εκτός τον Κορδέρο και τιμωρεί τον Κατίδη για τα καπρίτσια του Πήδουλα!ΞΕΦΤΙΛΕΣ
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω. Δεν έχεις μια ομάδα στην οποία έχεις 2-3-4 πιτσιρικάδες και αυτοί αντί να μαθαίνουν από τους μεγαλύτερους και πιο εμπειρους παίκτες, αυτοί τα κάνουν μαντάρα. Έχεις μια ομάδα που στηρίζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από πιτσιρικάδες οι οποίοι μέχρι πρόσφατα ΔΕΝ είχαν εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρό και στον πρωταθλητισμό τους οποίους για 2-3 μήνες τους είχες βάλει και για να τους προετοιμάσει έναν προπονητή μυρωδιά. Είναι φυσικό όταν στραβώνει ένα ματς οι ομάδες να στηρίζονται ΚΥΡΙΩΣ στους έμπειρους παίκτες. Όταν όμως δεν υπάρχουν έμπειροι παίκτες είναι αστείο να περιμένεις από 19χρονα και 20 χρονα να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους. Εξάλλου να πω την αλήθεια περισσότερες φορές έχει μαλακιστεί ο Ντίμις από τον Φούντα πχ ή από τον Βλάχο.
Όσο για τον Κορδέρο αν δε κάνω λάθος έπρεπε να επιλέξει μέσα στα επόμενα 4 ματς σε πιο θα λήψει και θεωρώ ότι προτιμούσε να τον αφήσει στο ματς με τον ΠΑΣ έξω και να τον έχει στο εκτός παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Όσο για τον Κατίδη θα μου επιτρέψεις ΠΑΛΙ να διαφωνίσω. Ο παίκτης έχει κάνει παρόμοιο παράπτωμα και πριν από λίγες μέρες ΠΑΛΙ με στέλεχος του προπονητικού τιμ. Δε νομίζω πως οι προπονητές τον έχουν βάλει στο μάτι. Ο Κατίδης είναι ένας παίκτης που έχει γαμηθεί να τουιτάρει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Αντί να κατεβάσει κεφάλι και να πάρει τις ευκαιρίες που του δίνονται αυτός κάθεται και γράφει σε κοινωνικά δίκτυα και τσακώνεται με τους προπονητές και τους γυμναστές. Όσο για τον Πήδουλα απ όσα λέγονται και γράαφονται γι αυτόν είναι εξαιρετικός χαρακτηρας (δεν τον ξέρω και προσωπικά τον άνθρωπο). Θεωρώ πως ΠΟΛΥ καλά έκανε ο Λίνεν και τον άφησε εκτός αποστολής. Και καλό θα ήταν να φάει και μια τιμωρία από την ομάδα. Αν δε του αρέσει μπορεί να φύγει αν θέλει. Αλλά καλό είναι παρόμοια κρούσματα να σταματιούνται ΑΜΕΣΩΣ ΕΙΔΙΚΑ όταν προκύπτουν από 19χρονουν που την έχουν δει.

Υ.Γ Δε ξέρω αν η ομάδα θα σωθεί τελικά. Πάντως μέχρι τώρα έχουν ξεπηδήσει 2-3 νεαροί παίκτες πάνω στους οποίους η ομάδα μπορεί να στηριχθεί και με τις κατάλληλες προσθήκες τόσο από τις ακαδημίες όσο και από μεταγραφές σε 4-5 χρόνια θα μπορέσει να επανέλθει εκεί που της αξίζει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να με συμπαθάς αλλά θεωρώ ΛΑΘΟΣ να παίρνει ο πρόεδρος (όποιος και αν είναι αυτός) το ρόλο του τιμωρού. Σε παραπτώματα όπως αυτό του Κατίδη τον ρόλο του κριτή πρέπει να τον παίρνει ο προπονητής ο οποίος αφού κάνει τις παρατηρήσεις στον παίκτη μετά θα προτείνει την τιμωρία του στον πρόεδρο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προέδρου τ κατά πόσο θα τον τιμωρήσει. Στην προκειμένη περίπτωση ο Λίνεν έπραξε ΟΛΟΣΩΣΤΑ. Αποκλεισμός τους παίκτη από την αποστολή. Τώρα θα μιλήσει με τον πρόεδρο και καλό είναι να του προτείνει μια τέτοια τιμωρία που ναι μεν δε θα είναι πολύ σκληρή από την άλλη θα είναι τέτοια που δε θα αφήνει καμία αμφιβολία στον παίκτη πως αν το ξανακάνει (που θα είναι η τρίτη φορά) τότε δε θα έχει καμία θέση στην ομάδα.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Να με συμπαθάς αλλά θεωρώ ΛΑΘΟΣ να παίρνει ο πρόεδρος (όποιος και αν είναι αυτός) το ρόλο του τιμωρού. Σε παραπτώματα όπως αυτό του Κατίδη τον ρόλο του κριτή πρέπει να τον παίρνει ο προπονητής ο οποίος αφού κάνει τις παρατηρήσεις στον παίκτη μετά θα προτείνει την τιμωρία του στον πρόεδρο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του προέδρου τ κατά πόσο θα τον τιμωρήσει. Στην προκειμένη περίπτωση ο Λίνεν έπραξε ΟΛΟΣΩΣΤΑ. Αποκλεισμός τους παίκτη από την αποστολή. Τώρα θα μιλήσει με τον πρόεδρο και καλό είναι να του προτείνει μια τέτοια τιμωρία που ναι μεν δε θα είναι πολύ σκληρή από την άλλη θα είναι τέτοια που δε θα αφήνει καμία αμφιβολία στον παίκτη πως αν το ξανακάνει (που θα είναι η τρίτη φορά) τότε δε θα έχει καμία θέση στην ομάδα.
συμφωνω....παρ ολα αυτα ομως η αεκ ειναι αρωστη και περιστατικα σαν αυτα του κατιδη συμβαινουν οταν τα πραγματα πανε γενικως ασχημα σε μια οικογενεια και οικογενεια η αεκ εχει πολλα χρονια να υπαρξη,θυμηθηται περιστατικα τυπου τζιμπουρ σκοκο πιο προσφατα και ανατρεξτε λιγο στο παρελθον με πολλα ομοια περιστατικα,λοιπον η αεκ αναζητα διοικητηκη υγεια και μετα κατι παιδακια στυλ κατιδη που δεν ξερουν ακομα τη σημαινει αεκ δεν θα παιζουν ουτε τριτη αλλαγη

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ Δε ξέρω αν η ομάδα θα σωθεί τελικά. Πάντως μέχρι τώρα έχουν ξεπηδήσει 2-3 νεαροί παίκτες πάνω στους οποίους η ομάδα μπορεί να στηριχθεί και με τις κατάλληλες προσθήκες τόσο από τις ακαδημίες όσο και από μεταγραφές σε 4-5 χρόνια θα μπορέσει να επανέλθει εκεί που της αξίζει.φιλε γκρεγκορυ συμφωνω και για μενα ενας παικτης που θα αφησει ιστορια ειναι ο βαλεντινος βλαχος εχει μεγαλα καρυδια θυμηθειτετο

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μπράβο παιδιά.
Μπράβο Εβαλντ.
Αλλοι τρείς βαθμοί στο σακούλι και συνεχίζουμε.

*Την κόκκινη την σκέφτεται ακόμη το κοράκι;
Να την βγάλει να μην την βγάλει;

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μπράβο παιδιά.
Μπράβο Εβαλντ.
Αλλοι τρείς βαθμοί στο σακούλι και συνεχίζουμε.

*Την κόκκινη την σκέφτεται ακόμη το κοράκι;
Να την βγάλει να μην την βγάλει;
αν ενοεις την φαση του πεναλτυ δεν ειναι κοκινη γιατι δεν ειναι τελευταιος παικτης και ο παυλης δεν ειναι σε θεση για γκολ...ο τερματοφυλακας με το να βγαλει τα γαντια ηταν προκλητηκος και η κιτρινινη ειναι σωστη

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άιντε και βαρέθηκα να βαστάω ανάποδα τις εφημερίδες!  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Γρηγόρη εγώ δεν πήρα το μέρος ούτε του Κατίδη , ούτε του Πήδουλα , ούτε του Λίνεν!Για εμένα και οι τρεις είναι λάθος!  :grin:
Ο Κατίδης μπορεί να είναι μαλακιστήρι αλλά είναι ίσως ο πιο ελπιδοφόρος σου παίχτης...έχει ψιλοπλακωθεί με κάποιους στο προπονητικό τιμ και τον έχουνε στην μπούκα!Είναι ώρες αυτές για να έχει την απαίτηση ο κάθε Πήδουλας να τον κοιτάζουνε στα μάτια?Και ο Λίνεν δυστυχώς άφησε την ομάδα χωρίς τους δυο καλύτερους παίχτες της στο κέντρο σε ένα τέτοιο ματς!Μάλλον κανείς από τους τρεις τους δεν έχει καταλάβει σε τι σημείο είναι η ομάδα!Και επειδή δεν είμαι Χρηστίδης  :grin: :-* το ματσάκι ζέχνει από παντού...αν είχε στραβώσει θα έβλεπες τι κουβέντες θα γινόντουσαν τώρα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γρηγόρη εγώ δεν πήρα το μέρος ούτε του Κατίδη , ούτε του Πήδουλα , ούτε του Λίνεν!Για εμένα και οι τρεις είναι λάθος!  :grin:
Ο Κατίδης μπορεί να είναι μαλακιστήρι αλλά είναι ίσως ο πιο ελπιδοφόρος σου παίχτης...έχει ψιλοπλακωθεί με κάποιους στο προπονητικό τιμ και τον έχουνε στην μπούκα!Είναι ώρες αυτές για να έχει την απαίτηση ο κάθε Πήδουλας να τον κοιτάζουνε στα μάτια?Και ο Λίνεν δυστυχώς άφησε την ομάδα χωρίς τους δυο καλύτερους παίχτες της στο κέντρο σε ένα τέτοιο ματς!Μάλλον κανείς από τους τρεις τους δεν έχει καταλάβει σε τι σημείο είναι η ομάδα!Και επειδή δεν είμαι Χρηστίδης  :grin: :-* το ματσάκι ζέχνει από παντού...αν είχε στραβώσει θα έβλεπες τι κουβέντες θα γινόντουσαν τώρα!
Φιλε μετα απο τετοιο παραπτωμα θα ηταν μαλακια να τον εβαζε να παιξει,καλα εκανε.Οσο για το ματς που διαλεξε ο Λινεν να εκτισει την ποινη του ο Κορδερο νομιζω οτι ηταν η πιο σωστη επιλογη.Αν δεν τον αφηνε με τον πας εντος εδρα,σε ποιο αλλο να τον αφηνε ρε συ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
αν ενοεις την φαση του πεναλτυ δεν ειναι κοκινη γιατι δεν ειναι τελευταιος παικτης και ο παυλης δεν ειναι σε θεση για γκολ...ο τερματοφυλακας με το να βγαλει τα γαντια ηταν προκλητηκος και η κιτρινινη ειναι σωστη
Aυτή η πούτανα η κρίση του διαιτητή
Άιντε και βαρέθηκα να βαστάω ανάποδα τις εφημερίδες!  :2funny:
:tooth:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μετραει μερες ο κατιδης στην αεκ,εχει προκαλεσει πολλες φορες νομιζει οτι κατι η καποιος ειναι,ας παει κι αυτος στον ολυμπιακο εκει τουλαχιστον θα τον κανουν θεο , ξερουν εκει

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φιλε μετα απο τετοιο παραπτωμα θα ηταν μαλακια να τον εβαζε να παιξει,καλα εκανε.Οσο για το ματς που διαλεξε ο Λινεν να εκτισει την ποινη του ο Κορδερο νομιζω οτι ηταν η πιο σωστη επιλογη.Αν δεν τον αφηνε με τον πας εντος εδρα,σε ποιο αλλο να τον αφηνε ρε συ.
Δεν είναι ώρα για τέτοιες μαλακίες!Αυτό ξέρω εγώ!Η ομάδα είναι μπουρδέλο σε όλα τα επίπεδα...η επιλεκτική ευαισθησία με τον Κατίδη μας μάρανε που δεν κοιτάει στα μάτια τον Πήδουλα!Ας τον στείλουμε κι αυτόν στον gayρο...αφού είναι κωλόπαιδο!Σε πολύ καλύτερες φάσεις της η ΑΕΚ έχει δείξει πολύ μεγαλύτερη ανεκτικότητα σε πολύ πιο χοντρά επεισόδια!Τέλος πάντων...επειδή στο Ελλάντα μόνο το αποτέλεσμα μετράει...όλα μια χαρά! :rockon:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πρπει να πουμε και ενα μεγαλο ευχαριστο στον ζελα που αφησε ελευθερο τον βαλεντινο βλαχο μεγαλος παιχτης

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΦΥΣΙΚΑ!!! Αλίμονο αν ο κάθε Πήδουλας ΔΕΝ είχε την απαίτηση από κάθε 19χρονο (δε πα να είναι και ο Μέσι) να τον κοιτάνε στα μάτια!!! ΝΑ μοου έλεγες πως είχε μια τέτοια απαίτηση από τον Δέλλα πχ (πέρσι) να σου έλεγα πως είχες ΕΝ ΜΕΡΗ δίκιο. Αλλά ΑΝ αφήσεις ένα 19χρονο τσογλανάκι να σου πάρει τον τσαμπουκά ΜΠΡΟΣΤΑ σ όλη την ομάδα ε τότε γάματα και άστα. Είναι σα να είσαι στο στρατό και είσαι λοχαγός και έρχεται ένας 18χρονος φαντάρος και σου πουλάει μαγκιές μπροστά σ όλο τον λόχο. ΑΝ δε του γαμήσεις ότι έχει και δεν έχει τότε άντε γεια. Έτσι είναι τα πράγματα καλός ή κακώς.
Ξαναλέω πως ο Κατίδης ΣΩΣΤΑ δεν έπαιξε και καλά έκανε και κράτησε τον Ισπανό εκτός σ αυτό το ματς. Έτσι όπως έχει πάει το πράγμα θα τον χρειαστεί στο ματς με τον Πανθρακικό (που δε παίζει ο Βλάχος) για να μπορέσει να ελέξει (όσο γίνεται) το κέντρο.
Και πως "ζέχνει" το ματσάκι από παντού; Σπάστα και ξαναρίχτα.
Όσο για τ άλλα που λέμε πως αν δεν υπάρχει υγιεί διοίκηση και δεν έπανέλθει η ηρεμία στα διοικητικά κτλπ είναι σωστά. Αλλά αυτά είναι ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ο προπονητής ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ όσο είναι δυνατόν ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στ αποδυτήρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom