γεια σου φιλε γρηγορη...δεν σου απαντησα αμεσως γιατι ειχα μια επειγουσα δουλεια και δεν αντεχα την γκρινια της συζυγου
καταραχας εννοειται οτι ειναι αμοιβαια τα αισθηματα αν και διαφωνω στο οτι εχουμε βριστει...δεν το θυμαμαι...εσυ σιγουρα αποκλειεται να με εχεις βρισει γιατι δεν εχεις βρισει κανεναν αλλα και εγω που βριζω αρκετα εσενα δεν νομιζω να σε εβρισα...να διαφωνησαμε εντονα ισως αλλα οχι βριστει...
εξ'αλλου ξερεις την αποψη μου για το εδω θρεντ οτι εχει πολλα καλα παιδια και ''φιλαρακια''... (σε εισαγωγικα μιας και ο πορος ειναι λιγο αδοκιμος για διαδικτυακες σχεσεις...
σε αντιθεση με του λαγου οπου δυο τρια ατομα ειναι αξιολογα εδω ειναι πολυ περισσοτερα αν και φυσικα υπαρχουν και δυο τρια σκουπιδια στην κυριολεξια...(αποψη μου και οποιον ενδιαφερει ας την κρατησει)
επι της ουσιας ειναι κουραστικο ακομα και για μενα
να προσπαθω γρηγορη να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...
εν ολιγοις ειδα μια διατησια χτες νταλε κουαλε οπως αυτες που με περσση μανια καποιοι υποστηριζουν οτι διαβλεπουν σε διαιτησιες του γαυρου...
ενας διαιτητης που σαν τρελλος ηθελε νικη της αεκ...ελεος...φανηκε ξεκαθαρα...
πεναλτι εφευρεση...φαουλ αναποδα πανω απο δεκα ...μονιμως φρου και φρου και φαουλ γυρω απο την περιοχη του πας...
τουλαχιστον τρια τεσερα τετοια φαουλ δεν δοθηκαν στον πας (υποψιν το γκολ του πας μπηκε απο τετοια φαση που θα σημαινε κινδυνος για τα καρε της αεκ)
ανυπαρκτο το φαουλ που προηκθε το δευτερο γκολ και μαλλον οφσαιτ οσο και αν ο φανατικος αεκτζης λυκουροπουλος που περιεγραφε το ματς προσπαθουσε να μας πεισει ''εντεχνα'' για το αντιθετο (επειδη απαγορευεται να παιρνουν οι σπηκερ θεση αυτος υπερτονιζε οτι η μπαλλα βρηκε στην πλατη του αμυντικου πραγμα που συνεβη αλλα προηγουμενως εχει μαλλον βρει το κεφαλι του επιθετικου που σημαινει αυτοματως οφσαιτ ο σκορερ) ...
ξανα ξανα και ξανα τονιζε χωρις κανενα δισταγμο οτι η μπαλλα εχει βρει στην πλατη του αμυντικου και τι ωραια πασα εκανε κατα λαθος ο αμυντικος και κατι τετοια..
και μαλιστα απο την αρχη χωρις καν να δει ενα ριπλει χωρις τιποτα...
οι πλαινοι με οργιατικα και εκνευριστικα πεντακαθαρα λαθη σε καιριες φασεις εναντιον του πας ....
9ενω ο βοηθος του αρετοπουλου κρεμαστηκες την περασμενη βδομαδα για μια λαθος υποδειξη χτες δεν μιλησε κανενας για τρεις φασεις ιδιες που η μονη διαφορα ηταν η οτι οι επιθετικοι δεν συνεχισαν τις φασεις η οτι δεν προλαβαιναν να τις συνεχισουν γιατι προλαβαινε ο ντιμης την μοαλλα...η ουσια ομως νομιζω ειναι ιδια ,τα λαθη των πλαινων ιδια με του βοηθου του αρετοπουλου)
εν ολιγοις περιπτωση διαιτησιας που ολοι ξερουμε οτι αν την ειχε ο γαυρος θα κινδυνευε η κυβερνηση και τωρα ακρα του ταφου σιωπη...
και επειδη ακουω για περηφανους αεκτζηδες θα περιμενα απο καποιν να παρει αντρικια θεση και να πει ναι ρε και με τον πλατανια ηταν πεναλτυ του αναστσακου και χτες εκανε οργια το κορακι για να κερδισω...
για να μπορεσω καποια αλλη στιγμη με αυτον τον ΜΑΓΚΑ και εγω να μιλησω και να λαβω υποψιν σοβαρα την αποψη του οταν θα κατηγορει τον γαυρο ;)
πιστευω να εγινα αντιληπτος και ξαναλεω δεν απαντησα αμεσως γατι υπηρχε λογος...
να'σαι καλα και να περνας καλα εκει στα μακρινα....
Υ.Γ. ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΧΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ''ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΕΚΤΖΗ''...