You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Επισκέπτης
φετος οχι του χρονου στην φουτμπολ λιγκ μπορειτύποι τι λέτε προλαβαίνουμε να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα τώρα pou η ομάδα πήρε τα πάνω τις ?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε κατσε γιατι οπως πατε και εσεις στο τελος μπορει να ειναι και πιο ψηλα απο εσαςφετος οχι του χρονου στην φουτμπολ λιγκ μπορει
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Ας είναι καλά οι μίζες από το μετρό, το αεροδρόμιο, την Αττική Οδο και άλλα. Φήμες λένε πως του ανήκει και το μισό Ψυρρή. ΑΕΚτζής ήξερα ότι είναι (και έχω την εντύπωση πως ανήκει στους "Μπαγεβιτσικούς" ) όσο για άκρα είχε με το ΠΑΣΟΚ και θα έχει και με την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ . Το επόμενο πρωτάθλημα είναι δικό μαςΑπ' τον Βιντιάδη περισσότερα φράγκα έχει, για άκρες ούτε κουβέντα...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Υπαρχει ακομη κανεις που να πιστευει οτι ο Βιντιαδης δεν ειναι αχυρανθρωπος;πηρε μεταθεση η μεταβιβαση λεει για την Γ.Σ. της 17/1....
και μια επιστολη απο εναν συνΑΕΚτζη...
[video]http://www.aek-live.gr/2012/12/blog-post_9621.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]
και μια επιστολη απο εναν συνΑΕΚτζη...
[video]http://www.aek-live.gr/2012/12/blog-post_9621.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Ο μεγας ΑΕΚΑΡΑΣ τιγρογατουλης δεν πηγε να φαει τον καπνιστο σολωμο....δεν ηθελε να αρχισουν οι φημες για εμπλοκη του με την αρχιδιαγαπημενη του ομαδα.....ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ που περασε απο την ομαδα....τον εκανε ΑΝΘΡΩΠΟ και τωρα περα βρεχει....
PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ετσι όπως είναι τα πράγματα μόνο αυτός μπορεί να σώσει την ΑΕΚ.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πάλι τελευταίοι..
ΠΟΥΣΤΑΡΧΕ σκάσε......
ΠΟΥΣΤΑΡΧΕ σκάσε......
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Πάλι τελευταίοι..
ΠΟΥΣΤΑΡΧΕ σκάσε......
ΡΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ......
ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ..........
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πουστρακι με τα όλα σου......ΡΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ......
ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ..........
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Το παιχνίδι δε το είδαα, οπότε θα βασιστώ σ αυτά που μου είπε ο αδερφός μου (γαύρος). Το ματσάκι ήταν ψιλοσούπα. Η ΑΕΚ για ένα διάστημα είχε το μπλα μπλα με τη μπάλα από ουσία τίποτα. Μετά κατεβάσαμε διακόπτες και τέλος. Στη φάση του πέναλτυ απ ότι μου είπε ο Παυλής έπεσε λες και τον πυροβόλησαν και ίσως γι αυτό ο διαιτητής να μην έδωσε τίποτα. ΑΛΛΑ η φάαση στην οποία κάνει ΜΠΑΜ πως η διαιτησία ήθελε η ΑΕΚ να χάσει είναι η φάση του γκολ. Και ενώ ο Παπαδόπουλος είναι οριακά οφσάιντ (και οπότε κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι μέσα στο ανθρώπινο λάθος) στη συνέχεια ο παίκτης του Πανθρακικού είναι 2μέτρα και οφσάιντ και εκεί πλέον δε χωράει καμία ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι μιλάμε για αλλιωση αποτελέσματος.
Αλλά αυτό για μένα δε δείχνει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω απ αυτά που έχω πει εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή οι διαιτητές είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΑΝ κάποιος θέλει να βελτιώσει την εικόνα και την αξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος θα πρεπει να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το θέμα των διαιτητών.
Υ.Γ Δε νομίζω πως χωράει αμφιβολία ότι πάμε τρένο για υποβιβασμό και οι δηλώσεις "η ομάδα θα σωθεί" είναι ρομαντικές. Προσωπικά πιστεύω πως το θέμα του Χάρις θα αποδειχτεί μια μεγάλη και τρελλή φούσκα. Μπορεί ο Βιντιάδης να θέλει ν ασχοληθεί αλλά δε μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της ομάδας.
Αλλά αυτό για μένα δε δείχνει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω απ αυτά που έχω πει εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή οι διαιτητές είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΑΝ κάποιος θέλει να βελτιώσει την εικόνα και την αξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος θα πρεπει να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το θέμα των διαιτητών.
Υ.Γ Δε νομίζω πως χωράει αμφιβολία ότι πάμε τρένο για υποβιβασμό και οι δηλώσεις "η ομάδα θα σωθεί" είναι ρομαντικές. Προσωπικά πιστεύω πως το θέμα του Χάρις θα αποδειχτεί μια μεγάλη και τρελλή φούσκα. Μπορεί ο Βιντιάδης να θέλει ν ασχοληθεί αλλά δε μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της ομάδας.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν φαίνεται τιποτα μεμπτό στη φάση του γκολ.Το παιχνίδι δε το είδαα, οπότε θα βασιστώ σ αυτά που μου είπε ο αδερφός μου (γαύρος). Το ματσάκι ήταν ψιλοσούπα. Η ΑΕΚ για ένα διάστημα είχε το μπλα μπλα με τη μπάλα από ουσία τίποτα. Μετά κατεβάσαμε διακόπτες και τέλος. Στη φάση του πέναλτυ απ ότι μου είπε ο Παυλής έπεσε λες και τον πυροβόλησαν και ίσως γι αυτό ο διαιτητής να μην έδωσε τίποτα. ΑΛΛΑ η φάαση στην οποία κάνει ΜΠΑΜ πως η διαιτησία ήθελε η ΑΕΚ να χάσει είναι η φάση του γκολ. Και ενώ ο Παπαδόπουλος είναι οριακά οφσάιντ (και οπότε κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι μέσα στο ανθρώπινο λάθος) στη συνέχεια ο παίκτης του Πανθρακικού είναι 2μέτρα και οφσάιντ και εκεί πλέον δε χωράει καμία ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι μιλάμε για αλλιωση αποτελέσματος.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
δεν φαίνεται τιποτα μεμπτό στη φάση του γκολ.
Μισο σωμα οφσάιντ αυτος που πηρε την κεφαλιά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65