Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τύποι τι λέτε προλαβαίνουμε να πάρουμε φέτος πρωτάθλημα τώρα pou η ομάδα πήρε τα πάνω τις ? :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Απ' τον Βιντιάδη περισσότερα φράγκα έχει, για άκρες ούτε κουβέντα...
Ας είναι καλά οι μίζες από το μετρό, το αεροδρόμιο, την Αττική Οδο και άλλα. Φήμες λένε πως του ανήκει και το μισό Ψυρρή. ΑΕΚτζής ήξερα ότι είναι (και έχω την εντύπωση πως ανήκει στους "Μπαγεβιτσικούς" ) όσο για άκρα είχε με το ΠΑΣΟΚ και θα έχει και με την αυριανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  :grin: :grin: :grin:. Το επόμενο πρωτάθλημα είναι δικό μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
[move]
assets_LARGE_t_1401_11168293_type12364.jpg
:birdman:[/move]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Υπαρχει ακομη κανεις που να πιστευει οτι ο Βιντιαδης δεν ειναι αχυρανθρωπος;πηρε μεταθεση η μεταβιβαση λεει για την Γ.Σ. της 17/1....
και μια επιστολη απο εναν συνΑΕΚτζη...
[video]http://www.aek-live.gr/2012/12/blog-post_9621.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ο μεγας ΑΕΚΑΡΑΣ τιγρογατουλης δεν πηγε να φαει τον καπνιστο σολωμο....δεν ηθελε να αρχισουν οι φημες για εμπλοκη του με την αρχιδιαγαπημενη του ομαδα.....ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ που περασε απο την ομαδα....τον εκανε ΑΝΘΡΩΠΟ και τωρα περα βρεχει....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πιο δυνατό από χθες το πέταλο εκεί πάνω με τον Χομεινί...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πάλι τελευταίοι..
ΠΟΥΣΤΑΡΧΕ σκάσε......

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Image6-localthresh-r3-b30.jpg

Συνημμένα

• ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ -23cd4.jpg
    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ -23cd4.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 13

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Κουβά μας έστειλε η Κούλα!

τελικά το 0-4 στην Βέροια θα μείνει ως το πιο στημένο-σικέ ματς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το παιχνίδι δε το είδαα, οπότε θα βασιστώ σ αυτά που μου είπε ο αδερφός μου (γαύρος). Το ματσάκι ήταν ψιλοσούπα. Η ΑΕΚ για ένα διάστημα είχε το μπλα μπλα με τη μπάλα από ουσία τίποτα. Μετά κατεβάσαμε διακόπτες και τέλος. Στη φάση του πέναλτυ απ ότι μου είπε ο Παυλής έπεσε λες και τον πυροβόλησαν και ίσως γι αυτό ο διαιτητής να μην έδωσε τίποτα. ΑΛΛΑ η φάαση στην οποία κάνει ΜΠΑΜ πως η διαιτησία ήθελε η ΑΕΚ να χάσει είναι η φάση του γκολ. Και ενώ ο Παπαδόπουλος είναι οριακά οφσάιντ (και οπότε κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι μέσα στο ανθρώπινο λάθος) στη συνέχεια ο παίκτης του Πανθρακικού είναι 2μέτρα και οφσάιντ και εκεί πλέον δε χωράει καμία ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι μιλάμε για αλλιωση αποτελέσματος.
Αλλά αυτό για μένα δε δείχνει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω απ αυτά που έχω πει εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή οι διαιτητές είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΑΝ κάποιος θέλει να βελτιώσει την εικόνα και την αξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος θα πρεπει να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το θέμα των διαιτητών.

Υ.Γ Δε νομίζω πως χωράει αμφιβολία ότι πάμε τρένο για υποβιβασμό και οι δηλώσεις "η ομάδα θα σωθεί" είναι ρομαντικές. Προσωπικά πιστεύω πως το θέμα του Χάρις θα αποδειχτεί μια μεγάλη και τρελλή φούσκα. Μπορεί ο Βιντιάδης να θέλει ν ασχοληθεί αλλά δε μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της ομάδας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το παιχνίδι δε το είδαα, οπότε θα βασιστώ σ αυτά που μου είπε ο αδερφός μου (γαύρος). Το ματσάκι ήταν ψιλοσούπα. Η ΑΕΚ για ένα διάστημα είχε το μπλα μπλα με τη μπάλα από ουσία τίποτα. Μετά κατεβάσαμε διακόπτες και τέλος. Στη φάση του πέναλτυ απ ότι μου είπε ο Παυλής έπεσε λες και τον πυροβόλησαν και ίσως γι αυτό ο διαιτητής να μην έδωσε τίποτα. ΑΛΛΑ η φάαση στην οποία κάνει ΜΠΑΜ πως η διαιτησία ήθελε η ΑΕΚ να χάσει είναι η φάση του γκολ. Και ενώ ο Παπαδόπουλος είναι οριακά οφσάιντ (και οπότε κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι μέσα στο ανθρώπινο λάθος) στη συνέχεια ο παίκτης του Πανθρακικού είναι 2μέτρα και οφσάιντ και εκεί πλέον δε χωράει καμία ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι μιλάμε για αλλιωση αποτελέσματος.
Αλλά αυτό για μένα δε δείχνει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω απ αυτά που έχω πει εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή οι διαιτητές είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΑΝ κάποιος θέλει να βελτιώσει την εικόνα και την αξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος θα πρεπει να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το θέμα των διαιτητών.

Υ.Γ Δε νομίζω πως χωράει αμφιβολία ότι πάμε τρένο για υποβιβασμό και οι δηλώσεις "η ομάδα θα σωθεί" είναι ρομαντικές. Προσωπικά πιστεύω πως το θέμα του Χάρις θα αποδειχτεί μια μεγάλη και τρελλή φούσκα. Μπορεί ο Βιντιάδης να θέλει ν ασχοληθεί αλλά δε μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της ομάδας.
δεν φαίνεται τιποτα μεμπτό στη φάση του γκολ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom