gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Η ΑΕΚ δε θα γίνει ΑΕΚακι, όπως και ο ΠΑΟΚ δε θα γίνει ΠΑΟΚακι (και δεν είχε γίνει στις δύσκολες εποχές του) όπως και ο Απόλλωνας δε θα γίνει Απολλωνάκι.κρατηστε τα λεφτα σας ρε θα τα χρειαστειτε ΟΤΑΝ καταλαβεται οτι η αεκ θα γινει αεκακι.
προς το παρον αφηστε την ομαδα να παιζει στο γηπεδο και να την παρακολουθουν συγγενεις και φιλοι.
υγ. τα παιδια μεσα προσπαθουν ενω τα παιδια εξω τον :jerki ;) αυτα απο εναν μαλακα ΟΠΑΔΟ του ΠΑΟΚ
Δυστυχώς δε μπορώ να είμαι στο γήπεδο. Όχι γιατί δε θέλω να πάω γήπεδο. Αλλά επειδή είμαι περίπου 4-5 χιλιάδε χιλιόμετρα μακρια. Ίσα ίσα που θα γούσταρα να πάω αυτή τη περίοδο γήπεδο. Γιατί; Γιατί τόσα χρόνια μου τ είχαν κάνει τσουρέκια μερικοί "ΑΕΚΑΡΕΣ" για τους παίκτες μισθοφόρους που δεν πονάνε τη φανέλα. Και σκιζόντουσαν να δουν ΕΣΤΩ έναν παίκτη σα το Γεωργέα να τη πονάει τη φανέλα. Και τώρα που έχουμε καμιά 10αριά τέτοιους παίκτες ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ έχουν βρει άλλη δικαιολογία. "Τι να πάω να δω; Ούτε μια πάσα δε μπορούν ν αλλάξουν". Και όταν μπόρεσαν ν αλλάξουν και πάσα βρήκαν άλλη. "Τι να πάω να δω; Δε μπορούν να ξεκολλήσουν από τον πάτο". Όλους αυτούς τους φτύνω το λοιπόν και επειδή ο χαρακτήρας μου είναι να πηγαίνω αντίθετα στο ρεύμα (ίσως να ήταν και ένας λόγος που πριν από 30 χρόνια έγινα ΑΕΚ που δεν ήταν της μοδός. Ο άλλος ήταν ο πατέρας μου) θα ήθελα πολύ να πάω στο γήπεδο. Να τρέχω στα 36 μου όπως όταν ήμουν 16χρονος. Γιατί ΤΩΡΑ περισσότερο από κάθε άλλη φορά οι παίκτες θέλουν τους φιλάθλους δίπλα τους. Όχι να τους βρίζουν αλλα να τους υποστηρίζουν. Γιατί βλέπεις υπάρχουν και "ΑΕΚΑΡΕΣ" που περιμένουν από τον 17χρονο Φούντα να κάνει παπάδες (λες και είναι ο Μέσι) ή από τον Σταματή να βάζει γκολ με το τσουβάλι (λες και είναι ο Ιμπρα). Περιμένουν από τον Βλάχο να πάρει όλη την αριστερή πλευρά λες και είναι ο Ρομπέρτο Κάλος. Τέτοιο κάλο έχουν κάποιοι "ΑΕΚΑΡΕΣ". Και επείδη τα παιδιά αυτά ΔΕΝ είναι ούτε Μέσι ούτε Κάρλος τα σνομπάρουν και τα χλευάζουν. Αυτούς τους ΑΕΚάρες του φτύνω και δε τους θεωρώ φιλάθλους της ΑΕΚ. Και γι αυτά τα παιδιά θα ήθελα πολύ μα παααααααρα πολύ να πάω γήπεδο (εξάλλου αγόρασα διαρκείας τ οποίο και το έδωσα σε φίλο μου)