You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και αν σωθούμε το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Ελληνικού ποδοσφαίρου!Άντε να πέσουμε να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ το πρωτάθλημα...Δε το ήξερες;;;; Για όλα φταίει η ΑΕΚ....Το 0-4 στη Βέροια ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Οποτε θες σου κανονιζω μια ξεναγηση στις αλανες να μαθεις τα κατατοπια...Και αν σωθούμε το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Ελληνικού ποδοσφαίρου!Άντε να πέσουμε να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ το πρωτάθλημα...
Και δωρεαν μαθηματα οδηγησης τρακετρ παρακαλω...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Παρά την καθαρότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι οι 3 πρώτες θέσεις είναι καπαρωμένες από άλλους!Μην κάνεις όνειρα!Τσαμπα σας το δωσαμε το ματσακιον πριν 2 βδομαδες,θα χτυπουσαμε 3αδα σημερα,ΑΧΡΗΣΤΟΙ...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Πεφτω απ'τα συνεφα...Παρά την καθαρότητα του Ελληνικού πρωταθλήματος θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι οι 3 πρώτες θέσεις είναι καπαρωμένες από άλλους!Μην κάνεις όνειρα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ευχαριστούμε αλλά σε έχει προλάβει ο νάτσος και ο πετροπλήν!Μάλιστα από την μεγάλη τους προθυμία να μας κατατοπίσουνε λένε να έρθουν μαζί μας!Οποτε θες σου κανονιζω μια ξεναγηση στις αλανες να μαθεις τα κατατοπια...
Και δωρεαν μαθηματα οδηγησης τρακετρ παρακαλω...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ααααχαχχαχαχχα..Ευχαριστούμε αλλά σε έχει προλάβει ο νάτσος και ο πετροπλήν!Μάλιστα από την μεγάλη τους προθυμία να μας κατατοπίσουνε λένε να έρθουν μαζί μας!
Καλα να παθεις αν εμπιστευεσαι το μελλον σου σε τυχαρπαστους και απειρους που δεν γνωριζουν τα κατατοπια...
Οποια πετρα κι αν σηκωσεις το Μπουλακο θα βρεις απο κατω...
Τι να σου κανουν τα γιωτομπαλα σκουληκακια??
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Μη το συζητάς. Όταν πέσει η ΑΕΚ να δεις πως θα σκάσουν όλοι οι επενδυτές στην Ελλάδα να επενδύσουν στο"καθαρό" Ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Έλληνες διαιτητές θα διαβάζουν τις φάσεις σωστά θα πιάσουν κορυφή στους παγκόσμιους πίνακες και θα γίνουν ανάρπαστοι..... Το ισπανικό πρωτάθλημα και το αγγλικό θα αναγκαστούν να συνεργαστούν για να μπορέσουν να τα βάλουν με το ΕλληνικόΚαι αν σωθούμε το μεγαλύτερο ΣΚΑΝΔΑΛΟ του Ελληνικού ποδοσφαίρου!Άντε να πέσουμε να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ το πρωτάθλημα...
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.596
Γυαλιά επειγόντως φίλε.δεν φαίνεται τιποτα μεμπτό στη φάση του γκολ.
43' Μεγάλη ευκαιρία Παπαδόπουλου 2 μέτρα οφ-σάιντ
51' Κεφαλιά Παπαδόπουλου 1 σώμα οφ-σάιντ ο παίκτης που κάνει τη σέντρα
53' Πέναλτυ Παυλή. Ο παίκτης του ΠΑνθρ πέφτει πάνω του κι ο κομπλεξικός δεν το δίνει επειδή τεντώνει τα πόδια
60' Γκολ Οφ-σάιντ ο Παπαδόπουλος στην κεφαλιά
4 φάσεις οι δύο ξεκάθαρες (43', 53') οι δύο οριακές, όλες κατά της ΑΕΚ. Πρόσεξε και λίγο με τι μανία κυνηγάει το κοράκι τον Παυλή να του δείξει την κάρτα. Μήπως παίζει ρόλο που αυτά τα κοράκια ήταν έφηβοι τη δεκαετία 86-96, μήπως πικράθηκαν πολύ τότε και τώρα που βρήκαν (kai p;ali) ευκαιρία ασελγούν; Λέω μήπως;
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Το παιχνίδι δε το είδαα, οπότε θα βασιστώ σ αυτά που μου είπε ο αδερφός μου (γαύρος). Το ματσάκι ήταν ψιλοσούπα. Η ΑΕΚ για ένα διάστημα είχε το μπλα μπλα με τη μπάλα από ουσία τίποτα. Μετά κατεβάσαμε διακόπτες και τέλος. Στη φάση του πέναλτυ απ ότι μου είπε ο Παυλής έπεσε λες και τον πυροβόλησαν και ίσως γι αυτό ο διαιτητής να μην έδωσε τίποτα. ΑΛΛΑ η φάαση στην οποία κάνει ΜΠΑΜ πως η διαιτησία ήθελε η ΑΕΚ να χάσει είναι η φάση του γκολ. Και ενώ ο Παπαδόπουλος είναι οριακά οφσάιντ (και οπότε κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι μέσα στο ανθρώπινο λάθος) στη συνέχεια ο παίκτης του Πανθρακικού είναι 2μέτρα και οφσάιντ και εκεί πλέον δε χωράει καμία ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ότι μιλάμε για αλλιωση αποτελέσματος.
Αλλά αυτό για μένα δε δείχνει ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω απ αυτά που έχω πει εδώ και καιρό. Ότι δηλαδή οι διαιτητές είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΑΝ κάποιος θέλει να βελτιώσει την εικόνα και την αξιοπιστία του Ελληνικού πρωταθλήματος θα πρεπει να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το θέμα των διαιτητών.
Υ.Γ Δε νομίζω πως χωράει αμφιβολία ότι πάμε τρένο για υποβιβασμό και οι δηλώσεις "η ομάδα θα σωθεί" είναι ρομαντικές. Προσωπικά πιστεύω πως το θέμα του Χάρις θα αποδειχτεί μια μεγάλη και τρελλή φούσκα. Μπορεί ο Βιντιάδης να θέλει ν ασχοληθεί αλλά δε μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος της ομάδας.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υ.Γ Δε νομίζω πως χωράει αμφιβολία ότι πάμε τρένο για υποβιβασμό
Κι όμως, η τελευταία μας ελπίδα είναι το ματς με τον Ατρόμητο.
Το τρίποντο μες στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ομάδα του βάτραχου ίσως αποδειχτεί αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα για να καβαλήσει τουλάχιστον μία (αν όχι 2) ομάδες και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Την Κυριακή 16 Δεκεμβριου το απόγευμα όλοι οι Ενωσίτες οφείλουμε να δώσουμε το βροντερό παρόν στο ΟΑΚΑ και να σπρώξουμε την ομάδα στη ΝΙΚΗ κόντρα σε όλους και σε όλα και να περάσουμε στους 14 βαθμούς, που αποτελούν και αξιοπρεπή συγκομιδή σε 15 αγωνιστικές, όσο τραγικά ειρωνικό και αν ακούγεται αυτό για τον κόσμο και την ιστορία της Ένωσης!
Χτες στην Κομοτηνή, όπου δυστυχώς δεν κατάφερα τελικά να παραβρεθώ, ήλπιζα πως η ΑΕΚ θα παρουσιαζόταν περισσότερο ανταγωνιστική και αντ' αυτού είδα την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια που έφτασε σε σουτ (άουτ φυσικά), μόλις στο 35', συνολικά δε 7 σουτ με μόλις 3 στην εστία και 20 γιόμες εκ των οποίων μόλις η 1 (!) βρήκε στόχο. Στον αντίποδα ο Κωνσταντόπουλος έκανε συνολικά 5 αποκρούσεις, απ' τις οποίες οι δύο φανταστικές, στις 13 τελικές προσπάθειες του Πανθρακικού και τα 7 εύστοχα γεμίσματα των παικτών του. Συμφωνώ πως ο Παπαδόπουλος είναι οριακά οφσαιντ, η προσπάθεια του όμως δεν καταλήγει σε γκόλ και η φάση παίζει κανονικά. Όσο για τον Παυλή διαπιστώνω σιγά σιγά πως την βουτιά ή αν προτιμάτε πιο κομψά την προσπάθεια να κερδίσει έξυπνα φαουλ ή πέναλτυ, μάλλον την έχει εύκολη αφού το συνηθίζει να πέφτει και μάλιστα θεαματικά πριν καν τον αγγίξουν.
Νομίζω πως η χτεσινή ΑΕΚ δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία, αφού σε καμία περίπτωση δεν κατόρθωσε να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο της. Προσωπικά εξεπλάγην με τη δήλωση του Λίνεν και διαφωνώ με τα περί αλλοίωσης αποτελέσματος. Σίγουρα οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, νομίζω όμως πως η χτεσινή περίπτωση δεν είναι μία απ' αυτές. Ούτε το Χ δεν αξίζαμε χτες δυστυχώς, το οποίο και αν ερχόταν θα ήταν περισσότερο αποτέλεσμα τύχης ή αντιστοίχως εύνοιας, παρά οργανωμένης προσπάθειας. Για τη φετινή ΑΕΚ και λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι είναι, το διπλό εκτός έδρας είναι αντικειμενικά μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Ειδικά αν δεχτεί πρώτη γκολ. Ωστόσο καλόπιστα θα δεχτώ πως ο Λίνεν ή είδε κάτι που δεν είδαμε ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε και θα περιμένω το ματς με τον Ατρόμητο για να κάνω τους απαραίτητους συσχετισμούς.
Μέχρι στιγμής πάντως νομίζω πως οι μόνες ομάδες που ποιοτικά είναι αν όχι κατώτερες, τότε τουλάχιστον ίσες με τη φετινή ΑΕΚ είναι μονάχα η Βέροια, η Κέρκυρα, ο Άρης και ο ΟΦΗ. Έχω μικρή επιφύλαξη και για την Ξάνθη, την εξαιρώ όμως για άλλους λόγους. Αναλόγως του αποτελέσματος με τον Ατρόμητο και των διατητικών αποδόσεων στα υπόλοιπα ματς που αναγκαστικά πλέον μας αφορούν, νομίζω πως θα μπορούμε να μιλάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για το αν η ομάδα έχει προοπτική να μείνει στην κατηγορία ή όχι. Όσο για τον Πανθρακικό μιας και τον είχα παρακολουθήσει και στο ματς με τον ΠΑΟ, αντικειμενικά πίστευα πως εφικτός στόχος για το χτεσινό ματς ήταν το να μην χάσεις και όχι να το κερδίσεις. Δυστυχώς φέτος η διοίκηση Σταύρακα αποφάσισε πως μετά τα δώρα που έκανε στον διορισμένο "πρωταθλητή" με Μανωλά και Τζιμπουρ, θα έκανε ένα ακόμα μεγαλύτερο στους λοιπούς φτωχούς συγγενείς του πρωταθλήματος με το αγωνιστικό ξεγύμνωμα της ομάδας του, σε σημείο που Πανθρακικός, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιώνιος κ.α. να εμφανίζονται a priori ανώτεροι, πράγμα που δυστυχώς αποτυπώνεται όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και στο χορτάρι...Εκεί δηλαδή που η ΑΕΚ πρέπει να τραβήξει πολύ κουπί (sick) για να πάρει την ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απέναντι στον Ατρόμητο! Μόνο εκεί καταθέτεις ψυχή, ταλέντο και ικανότητα μπροστά στο κοινό σου και αποδεικνύεις πως βρίσκεσαι εκει που είσαι χωρίς να το αξίζεις!.Τέρμα!
Αν υπάρχει προσυννενοημένο σχέδιο να πέσει η ΑΕΚ δεν το ξέρω και δεν θέλω να το πιστέψω, παρά το γεγονός πως υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις όπου η ομάδα αδικήθηκε μέχρι σήμερα, συνεπώς τα περί διαιτητών μου ακούγονται περισσότερο σαν δικαιολογίες για την αγωνιστική κατάντια ή την αναποτελεσμάτικότητα αν προτιμάτε της ομάδας, παρά σαν αντικατοπτρισμό των πραγματικών γεγονότων. Να φωνάζει όλο το γήπεδο "Τάδε Δείνα γαμιέται η μάνα σου" το καταλαβαίνω γιατί μάλλον το φωνάζει ομοθυμαδόν έχοντας δει κάτι τραβηγμένο απ' τα μαλλιά, όπως πολλές φορές έχει συμβεί κατά το παρελθόν. Να το φωνάζει όμως ο Λίνεν και ο Σταύρος για χτες, μόνο σε υποψίες με βάζει. Όσο για την σχετική ανακοίνωση ( )τους την επιστρέφω
"Ας προβληματιστούν όμως οι αρμόδιοι
Αλλά τί ξέρω εγώ? Ενας χαζός, άμπαλος Ινδιάνος είμαι...
Υ.Γ.
Μακρύα σου ο χρόνος ΑΕΚ δεν περνά κανονικά
Κόλλησε η βελόνα δεν αισθάνομαι καλά
Είμαι κολλημένος με την πάρτη σου γιατί
Τα πάντα είσαι μέσα στη ζωή
(Μονο ΕΣΥ!)
Ο,Ο,Ο να ξερες το πόσο σ' αγαπώ!
Ο,Ο,Ο, μάθε το και πάιξε για αυτό!
Υ.Γ 1 @gregory η απομόνωση και παράθεση έγινε ποιητική αδεία και λειτούργησε ως αφορμή για τον προβληματισμό μου.
Υ.Γ. 2 Ρε μαλάκα Σταύρο γιατί γίνεσαι σαν τα μούτρα τους γαμω!
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Κουνα τον κωλο σου να πεσουν οι καποτες και μετα τα ξαναλεμε.............Πουστρακι με τα όλα σου......
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Τσ τσ τσ..Επίπεδο απο έναν.. ΠΟΥΣΤΑΡΧΟ!!!Ετυμολογικά και μόνο αφου αρχεις των Πουστηδων,πρέπει να συμπεριφέρεσαι και αναλογα...Αλλά τι λέω τωρα..Κουνα τον κωλο σου να πεσουν οι καποτες και μετα τα ξαναλεμε.............
[size=40pt] ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ!!!! [/size]
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Τσ τσ τσ..Επίπεδο απο έναν.. ΠΟΥΣΤΑΡΧΟ!!!Ετυμολογικά και μόνο αφου αρχεις των Πουστηδων,πρέπει να συμπεριφέρεσαι και αναλογα...Αλλά τι λέω τωρα..
ναυαρχιδούλη ηρέμησε... δίνετε δικαιώματα να σας δουλεύουνε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 222
- Πόντοι
- 616
Μεγαλη αδικια η χθεσινη....
Δε θα τους περασει ομως.Η ΑΕΚ δεν πεθαινει!
Σας το λει ενας Παναθηναικος που βλεπει την ομαδα σας απο 15 χρονων.Κι εξηγω γιατι.Ο κουμπαρος και κολλητος μου ειναι ΑΕΚτζης αρα το πηγαιναμε ολα τα χρονια μια ΑΕΚ μια ΠΑΟ στο γηπαδο.Εχω ξελλαρυγκιαστει στη σκεπαστη για χαρη της ομαδας σας οπως κι αυτος για τη δικια μου.
Πεσανε αρπακτικα και γαμησανε για χρονια την ΑΕΚ ομως αυτος ο κοσμος που σκιζεται για την τελευταια ομαδα του βαθμολογικου πινακα αυτος ειναι η ΑΕΚ!!!!!
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΑΡΑ
Καλη επιτυχια την Κυριακη......
Δε θα τους περασει ομως.Η ΑΕΚ δεν πεθαινει!
Σας το λει ενας Παναθηναικος που βλεπει την ομαδα σας απο 15 χρονων.Κι εξηγω γιατι.Ο κουμπαρος και κολλητος μου ειναι ΑΕΚτζης αρα το πηγαιναμε ολα τα χρονια μια ΑΕΚ μια ΠΑΟ στο γηπαδο.Εχω ξελλαρυγκιαστει στη σκεπαστη για χαρη της ομαδας σας οπως κι αυτος για τη δικια μου.
Πεσανε αρπακτικα και γαμησανε για χρονια την ΑΕΚ ομως αυτος ο κοσμος που σκιζεται για την τελευταια ομαδα του βαθμολογικου πινακα αυτος ειναι η ΑΕΚ!!!!!
Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΑΡΑ
Καλη επιτυχια την Κυριακη......
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Τσ τσ τσ..Επίπεδο απο έναν.. ΠΟΥΣΤΑΡΧΟ!!!Ετυμολογικά και μόνο αφου αρχεις των Πουστηδων,πρέπει να συμπεριφέρεσαι και αναλογα...Αλλά τι λέω τωρα..
Τραβα ρουφα καμια πουτσα οπως το αεκακι ρε Ρ Ο Υ Λ Η
Εγω θα ειμαι εδω μια ζωη για να γελαω .
Δεν υπαρχει καλυτερη διασκεδαση απο εδω μεσα .
Εχετε καταντησει χειροτεροι και απο τη Μαρθα Βουρτση...
Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α........
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλέ ινδιάνε στο αγωνιστικό συμφωνούμε πλήρως!Μπορεί και να ήταν η πιο άθλια φετινή μας εμφάνιση και σε αυτό σε μεγάλο βαθμό φταίει και ο Λίνεν!Αλλά προς τι το αυτομαστίγωμα?Την προηγούμενη Κυριακή με πολύ λιγότερες αφορμές βγήκαμε πολλοί και είπαμε ότι η ομάδα ευνοήθηκε...ε προχθές αδικήθηκε και σε πολύ πιο καθοριστικό βαθμό!Τι να κάνουμε τώρα?Τέσσερις ευκαιρίες είχε ο αντίπαλος (η μία κατέληξε σε γκολ) και οι τρεις ΄ήταν οφσάιντ!!!!Μετά το 70' δεν σε άφησε να κάνεις επίθεση ο κόρακας με τα ανάποδα σφυρίγματα!Ματάκια έχουμε και είδαμε που ήθελε να το πάει το ματσίδιο!Για το μπέναλντυ θα συμφωνήσω...μόνο σε εποχές κοκκαλιάρη θα δινότανε υπέρ άλλης ομάδας βεβαίως!
Επίσης είναι ωραίο και εύκολο να τα χώνουμε συνέχεια στον Σταύρακα αλλά η ομάδα έχει κάποιους μετόχους που του επιτρέψανε και αυτουνούνε και πολλών άλλων να κάνουν όλα αυτά που κάνουν...
Επίσης είναι ωραίο και εύκολο να τα χώνουμε συνέχεια στον Σταύρακα αλλά η ομάδα έχει κάποιους μετόχους που του επιτρέψανε και αυτουνούνε και πολλών άλλων να κάνουν όλα αυτά που κάνουν...
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Κι όμως, η τελευταία μας ελπίδα είναι το ματς με τον Ατρόμητο.
Το τρίποντο μες στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ομάδα του βάτραχου ίσως αποδειχτεί αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ομάδα για να καβαλήσει τουλάχιστον μία (αν όχι 2) ομάδες και να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Την Κυριακή 16 Δεκεμβριου το απόγευμα όλοι οι Ενωσίτες οφείλουμε να δώσουμε το βροντερό παρόν στο ΟΑΚΑ και να σπρώξουμε την ομάδα στη ΝΙΚΗ κόντρα σε όλους και σε όλα και να περάσουμε στους 14 βαθμούς, που αποτελούν και αξιοπρεπή συγκομιδή σε 15 αγωνιστικές, όσο τραγικά ειρωνικό και αν ακούγεται αυτό για τον κόσμο και την ιστορία της Ένωσης!
Χτες στην Κομοτηνή, όπου δυστυχώς δεν κατάφερα τελικά να παραβρεθώ, ήλπιζα πως η ΑΕΚ θα παρουσιαζόταν περισσότερο ανταγωνιστική και αντ' αυτού είδα την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια που έφτασε σε σουτ (άουτ φυσικά), μόλις στο 35', συνολικά δε 7 σουτ με μόλις 3 στην εστία και 20 γιόμες εκ των οποίων μόλις η 1 (!) βρήκε στόχο. Στον αντίποδα ο Κωνσταντόπουλος έκανε συνολικά 5 αποκρούσεις, απ' τις οποίες οι δύο φανταστικές, στις 13 τελικές προσπάθειες του Πανθρακικού και τα 7 εύστοχα γεμίσματα των παικτών του. Συμφωνώ πως ο Παπαδόπουλος είναι οριακά οφσαιντ, η προσπάθεια του όμως δεν καταλήγει σε γκόλ και η φάση παίζει κανονικά. Όσο για τον Παυλή διαπιστώνω σιγά σιγά πως την βουτιά ή αν προτιμάτε πιο κομψά την προσπάθεια να κερδίσει έξυπνα φαουλ ή πέναλτυ, μάλλον την έχει εύκολη αφού το συνηθίζει να πέφτει και μάλιστα θεαματικά πριν καν τον αγγίξουν.
Νομίζω πως η χτεσινή ΑΕΚ δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία, αφού σε καμία περίπτωση δεν κατόρθωσε να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλο της. Προσωπικά εξεπλάγην με τη δήλωση του Λίνεν και διαφωνώ με τα περί αλλοίωσης αποτελέσματος. Σίγουρα οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, νομίζω όμως πως η χτεσινή περίπτωση δεν είναι μία απ' αυτές. Ούτε το Χ δεν αξίζαμε χτες δυστυχώς, το οποίο και αν ερχόταν θα ήταν περισσότερο αποτέλεσμα τύχης ή αντιστοίχως εύνοιας, παρά οργανωμένης προσπάθειας. Για τη φετινή ΑΕΚ και λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι είναι, το διπλό εκτός έδρας είναι αντικειμενικά μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Ειδικά αν δεχτεί πρώτη γκολ. Ωστόσο καλόπιστα θα δεχτώ πως ο Λίνεν ή είδε κάτι που δεν είδαμε ή ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε και θα περιμένω το ματς με τον Ατρόμητο για να κάνω τους απαραίτητους συσχετισμούς.
Μέχρι στιγμής πάντως νομίζω πως οι μόνες ομάδες που ποιοτικά είναι αν όχι κατώτερες, τότε τουλάχιστον ίσες με τη φετινή ΑΕΚ είναι μονάχα η Βέροια, η Κέρκυρα, ο Άρης και ο ΟΦΗ. Έχω μικρή επιφύλαξη και για την Ξάνθη, την εξαιρώ όμως για άλλους λόγους. Αναλόγως του αποτελέσματος με τον Ατρόμητο και των διατητικών αποδόσεων στα υπόλοιπα ματς που αναγκαστικά πλέον μας αφορούν, νομίζω πως θα μπορούμε να μιλάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για το αν η ομάδα έχει προοπτική να μείνει στην κατηγορία ή όχι. Όσο για τον Πανθρακικό μιας και τον είχα παρακολουθήσει και στο ματς με τον ΠΑΟ, αντικειμενικά πίστευα πως εφικτός στόχος για το χτεσινό ματς ήταν το να μην χάσεις και όχι να το κερδίσεις. Δυστυχώς φέτος η διοίκηση Σταύρακα αποφάσισε πως μετά τα δώρα που έκανε στον διορισμένο "πρωταθλητή" με Μανωλά και Τζιμπουρ, θα έκανε ένα ακόμα μεγαλύτερο στους λοιπούς φτωχούς συγγενείς του πρωταθλήματος με το αγωνιστικό ξεγύμνωμα της ομάδας του, σε σημείο που Πανθρακικός, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιώνιος κ.α. να εμφανίζονται a priori ανώτεροι, πράγμα που δυστυχώς αποτυπώνεται όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και στο χορτάρι...Εκεί δηλαδή που η ΑΕΚ πρέπει να τραβήξει πολύ κουπί (sick) για να πάρει την ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απέναντι στον Ατρόμητο! Μόνο εκεί καταθέτεις ψυχή, ταλέντο και ικανότητα μπροστά στο κοινό σου και αποδεικνύεις πως βρίσκεσαι εκει που είσαι χωρίς να το αξίζεις!.Τέρμα!
Αν υπάρχει προσυννενοημένο σχέδιο να πέσει η ΑΕΚ δεν το ξέρω και δεν θέλω να το πιστέψω, παρά το γεγονός πως υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις όπου η ομάδα αδικήθηκε μέχρι σήμερα, συνεπώς τα περί διαιτητών μου ακούγονται περισσότερο σαν δικαιολογίες για την αγωνιστική κατάντια ή την αναποτελεσμάτικότητα αν προτιμάτε της ομάδας, παρά σαν αντικατοπτρισμό των πραγματικών γεγονότων. Να φωνάζει όλο το γήπεδο "Τάδε Δείνα γαμιέται η μάνα σου" το καταλαβαίνω γιατί μάλλον το φωνάζει ομοθυμαδόν έχοντας δει κάτι τραβηγμένο απ' τα μαλλιά, όπως πολλές φορές έχει συμβεί κατά το παρελθόν. Να το φωνάζει όμως ο Λίνεν και ο Σταύρος για χτες, μόνο σε υποψίες με βάζει. Όσο για την σχετική ανακοίνωση ( )τους την επιστρέφω
"Ας προβληματιστούν όμως οι αρμόδιοιφορείςαν αυτή η εικόνα τηςδιαιτησίαςΑΕΚ είναι προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου."
Αλλά τί ξέρω εγώ? Ενας χαζός, άμπαλος Ινδιάνος είμαι...
Υ.Γ.
Μακρύα σου ο χρόνος ΑΕΚ δεν περνά κανονικά
Κόλλησε η βελόνα δεν αισθάνομαι καλά
Είμαι κολλημένος με την πάρτη σου γιατί
Τα πάντα είσαι μέσα στη ζωή
(Μονο ΕΣΥ!)
Ο,Ο,Ο να ξερες το πόσο σ' αγαπώ!
Ο,Ο,Ο, μάθε το και πάιξε για αυτό!
Υ.Γ 1 @gregory η απομόνωση και παράθεση έγινε ποιητική αδεία και λειτούργησε ως αφορμή για τον προβληματισμό μου.
Υ.Γ. 2 Ρε μαλάκα Σταύρο γιατί γίνεσαι σαν τα μούτρα τους γαμω!
Θα μου επιτρέψεις συνΑΕΚτζή ινδιάνε να διαφωνήσω μαζί σου. Η φάση του γκολ πρέπει να έχει σταματήσει ΑΠΟ την αρχή. Δεν είναι οριακά οφσάιντ (είναι ένα πλήρες σώμα μπροστά). Οι μεγάλες ευκαιρίες του Πανθρακικού και ΕΙΔΙΚΑ εκείνη του Παπαδόπουλου είναι ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ οφσάιντ (1 με 2 μέτρα ΜΠΡΟΣΤΑ ο Παπαδόπουλος) αλλά οι πλάγιοι είχαν πάθει αγκύλωση μάλλον.
Επίσης ΝΑΙ θα συμφωνήσω μαζί σου πως στο ματς με τον Πανθρακικό ΔΕΝ ήμασταν καλοί, αλλά στον αντίποδα στο μάτς με τον Λεβαδειακό που στα πρώτα 45 λεπτά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Λεβαδειακός και ΔΕ μας έδωσε το πέναλντι στον Γκερέιρο (ο οποίος έπεσε όντως εντυπωσιακά) ΔΕΝ αξίζαμε τη ΝΙΚΗ;;; Για να προλάβω κάποιους η ΑΕΚ σ όσα ματς μέχρι τώρα έχει προηγηθεί τα έχει νικήσει (ξέρω δεν είναι πολλά)
Στο ματς με την Κέρκυρα ΔΕ θα έπρεπε να είχαμε νικήσει. Το γκολ τη Κέρκυρας είναι ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ αφού ο Βενέτης είναι εκτεθημένος στη πρώτη φορά που επισκέπτεται την εστία της ΑΕΚ. Θυμίζω ότι ισοφαρίσαμε, ΑΛΛΑ αν δεν είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ θα κερδίζαμε.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως ΑΝ τα αποτελέσματα κρινόντουσαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με την παρουσία της ομάδας τότε η ΑΕΚ μπορεί να είχε και 20βαθμούς. ΑΛΛΑ αν δεις οι αποφάσεις των διαιτητών έχουν στερήσει από την ομάδα ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 6 βαθμούς. Και λέω το λιγότερο γιατί δε ξέρω πως θα πήγαινε το ματς με την Ξάνθη ΑΝ δεν είχαμε μείνει με παίκτη λιγότερο. Μπορεί να είχαμε πάρει και την ισοπαλία αφού τη στιγμή της αποβολής του Κουρελά είμασταν καλύτεροι και εκείνη την περίοδο η Ξάνθη δεν ήταν αγωνιστικά και στα καλύτερά της. Δηλαδή οι διαιτητικές αποφάσεις έχουν στερήσει στην ΑΕΚ από 6 μέχρι και 8 βαθμούς. Άρα θα είχαμε από 17 μέχρι 19. Θα πει κάποιος «ε και;; Δεν είναι θέση για την ΑΕΚ αυτή» και θα έχει ένα δίκιο εν μέρει. Γιατί όποιος έχει παίξει έστω και ερασιτεχνικά ομαδικό παιχνίδι ξέρει πολύ καλά τη διαφορά της ψυχολογίας και του άγχους στους παίκτες (ΕΙΔΙΚΑ στους νεαρούς) όταν είσαι στον πάτο και όταν είσαι σε μια σχετική ασφάλεια.
Προσοχή δε λέω ότι για την τωρινη θέση της ΑΕΚ φταίνε ΜΟΝΟ οι διαιτητικές αποφάσεις. Φταίνε και ΠΟΛΛΑ άλλα πράγματα. Αλλά κατά την γνώμη μου δεν μιλάμε ΜΟΝΟ για αλλίωση ενός αποτελέσματος, αλλά για ΑΛΛΟΙΩΣΗ βαθμολογικού πίνακα. Γιατί με 17 βαθμούς η ΑΕΚ θα ήταν 8 ή 9 και με την 5η θέση να είναι 4 με 5 βαθμούς μπροστά, ενώ ΚΑΙ με τις διαιτητικές αποφάσεις έχει 11 και είναι στον πάτο.
Μετά από 14 αγωνιστικές είμαι σχεδόν πεπεισμένος πως κάποιοι θέλουν την ΑΕΚ να πέσει κατηγορία. Είμαι πεπεισμένος πως κάποιοι από τους πιτσιρικάδες της ομάδας έχουν γυαλίσει σε κάποιους και γνωρίζουν πως πτώση της ΑΕΚ θα σημαίνει και διάλυσή της και έτσι θα τους τσιμπήσουν ΤΣΑΜΠΑ.
Επίσης θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω πως για το ξεγύμνωμα της ομάδας φταίει ο Δημητρέλος. Άλλοι φταίνε και για τον Μανωλά, και για τον Μάκο, και για τον Λεονάρντο.
Υ.Γ Μάλιστα. Η ΕΠΟ φωνάζει τον Κωστή για τις δηλώσεις του, ενώ αυτά που γράφει ο Αλαφούζος ΜΑΛΛΟΝ δε τα διαβάζει…Μάλλον δεν έχουν νετ στην ΕΠΟ…..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις