Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Χρηστίδη συμφωνώ στο γενικό ρεζουμέ αυτού που έγραψες ...
Δεν μπορείς να  πεις όμως για μένα και πολλούς άλλους ότι απομονώνουμε τις φάσεις που αδικούμαστε και ξεχνάμε τις εύνοιες!Εγώ μετά το ματς με τα Γιάννενα βγήκα και είπα ότι ο διαιτητής είχε θετική προδιάθεση προς την ομάδα μου παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια κραυγαλέα φάση!Χτες ήταν πολύ χειρότερη η διαιτησία εναντίον της ΑΕΚ άσχετα με το γεγονός ότι βάση απόδοσης δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία!Αντίθετα εσύ και πολλοί άλλοι αλλόθρησκοι περιμένετε το παραμικρό σφύριγμα για να μας βγάλετε την πιο ευνοημένη ομάδα στον πλανήτη και μόλις αδικηθούμε εξαφανίζεστε!Και όταν δεν υπάρχει τέτοιο σφύριγμα το θεωρείτε δεδομένο ότι το ματς ήταν καραστημένο!!!Μονά ζυγά μονόζυγα...
Οι δημοσιοκάφροι την δουλειά τους κάνουνε...να πουλήσουν κάνα φύλλο παραπάνω θέλουνε ή να δούνε πέντε κλικ παραπάνω στην ιστοσελίδα τους!Και ειδικά τους δύο που αναφέρεις δεν τους έχω σε καμμία εκτίμηση!!!Δεν διαφέρουνε όμως και πολύ με τους υπόλοιπους οπαδικούς δημοσιογράφους όλων των ομάδων!Από την άλλη δεν γίνεται όμως να μην κάνεις καμμιά αναφορά στην διαιτησία...και αυτή μέρος του παιχνιδιού είναι και μάλιστα όχι και το πιο καθαρό!

Επισκέπτης
τη ενοεις θα σωθει στηνοντας παιχνιδια αυτο δεν γινεται!!!!
εγω αμα ημουνα στην θεση του σαββιδη θα σας εδινα τα 600.000 για να σωθειτε και δεν θα επαιρνα το κατσουρ.  με ανταλαγμα να μου δινεται τα παιχνιδα μεσα εξω για τα επομενα τρια χρονια, και ας ειναι και στο κυππελο μιας και δεν θα παιζουμε στην ιδια ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
εγω αμα ημουνα στην θεση του σαββιδη θα σας εδινα τα 600.000 για να σωθειτε και δεν θα επαιρνα το κατσουρ.  με ανταλαγμα να μου δινεται τα παιχνιδα μεσα εξω για τα επομενα τρια χρονια, και ας ειναι και στο κυππελο μιας και δεν θα παιζουμε στην ιδια ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
δεν μπορω να καταλαβω και παλι γιατι τ γραφεις αυτο και γιατι επικετρωνεσαι στον σαβιδη? τα 600 χιλιαρικα πουθα δωσει ο παοκ το ξερεις οτι θα τα παρει απο τη συμετοχη του στο μουντιαλ? αλλα τεσπα η αεκ πρπει να πεσει κατηγορια με την ομαδα που εχει δεν νομιζω να μεινει αλλα και παλι κανεις δεν προκειται να τη βοηθησει και καλο θα ηταν να μην το κανει και κανεις

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Να τα βλέπουν αυτά οι κάθε λογής ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΙ και να ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.....

Πηγαινε  προσκυνατον μπας  και  δωσει  κανενα  φραγκο  ΜΑΛΑΚΑ  ΡΟΥΛΗ..............

Ρωτα  και  τον  πριγκιπα  του  βαζελου  αν  εχει  κανενα  ξαδερφο  να  παρει  το  αεκακι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστίδη συμφωνώ στο γενικό ρεζουμέ αυτού που έγραψες ...
Δεν μπορείς να  πεις όμως για μένα και πολλούς άλλους ότι απομονώνουμε τις φάσεις που αδικούμαστε και ξεχνάμε τις εύνοιες!Εγώ μετά το ματς με τα Γιάννενα βγήκα και είπα ότι ο διαιτητής είχε θετική προδιάθεση προς την ομάδα μου παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια κραυγαλέα φάση!Χτες ήταν πολύ χειρότερη η διαιτησία εναντίον της ΑΕΚ άσχετα με το γεγονός ότι βάση απόδοσης δεν άξιζε ούτε την ισοπαλία!Αντίθετα εσύ και πολλοί άλλοι αλλόθρησκοι περιμένετε το παραμικρό σφύριγμα για να μας βγάλετε την πιο ευνοημένη ομάδα στον πλανήτη και μόλις αδικηθούμε εξαφανίζεστε!Και όταν δεν υπάρχει τέτοιο σφύριγμα το θεωρείτε δεδομένο ότι το ματς ήταν καραστημένο!!!Μονά ζυγά μονόζυγα...
Οι δημοσιοκάφροι την δουλειά τους κάνουνε...να πουλήσουν κάνα φύλλο παραπάνω θέλουνε ή να δούνε πέντε κλικ παραπάνω στην ιστοσελίδα τους!Και ειδικά τους δύο που αναφέρεις δεν τους έχω σε καμμία εκτίμηση!!!Δεν διαφέρουνε όμως και πολύ με τους υπόλοιπους οπαδικούς δημοσιογράφους όλων των ομάδων!Από την άλλη δεν γίνεται όμως να μην κάνεις καμμιά αναφορά στην διαιτησία...και αυτή μέρος του παιχνιδιού είναι και μάλιστα όχι και το πιο καθαρό!
και καλα κανεις και δεν τους γουσταρεις ...οι τυποι ειναι επικινδυνοι...μιλαμε για μελη συμμοριας που εχουν το δικαιωμα να προτρεπουν σε χουλιγκανισμο επισημα βασει ιδιοτητας και ''επαγγελματος''

www.gazzetta.gr/podosfairo/article/351926-meta-tha-ftaine-oi-alites]http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/351926-meta-tha-ftaine-oi-alites[/url]

δεν φτανει που ειναι οι ιδιοι χουλιγκανια παρακινουν και αλους σε χουλιγκανισμους...μιλαμε απορω πως δεν τους εχει δε3σει ενας εισαγγελες...
φυσικα δεν εννοεις εμενα οταν λες οτι καποιοι λενε οτι ευνοειται σκανδαλωδως η αεκ...
εγω ποτε δεν εχω πει αυτο ...εχω πει οτι με την καλυψη των παραπανω ταλιμπαν ακουγονται μονο και προβαλλονται φασεις που αδικουν την αεκ και οχι αλλες που την ευνοουν...
και ξερεις οτι λεγοντας μιση την αληθεια τελικα λες ολοκληρο ενα ψεμμα  ;)
τι θελω να πω;;λεμε για τα οφσαιτ που τελικα δεν στοιχισαν αλλα ηταν ''σφαγη''
μαζι σου...
εγω θυμαμαι οτι με τον πας κοπηκε τρεις φορες ο πας με ανυπαρκτα οφσαιτ σε φασεις μισο γκολ (κατι που προς τιμην σου παραδεχτηκες αλλα δυστυχως εισαι η εξαιρεση) οπως και με μενα κοπηκε δυο φορες ο μητρογλου σκανδαλωδως σαν οφσαιτ προερχομενος απο πισω με πανω απο δυο μετρα...(που δεν θυμαμαι τι ειχες πει αλλα υποθετω μιας και σε γνωριζω οτι δεν θα ειχες προβλημα να το παραδεχτεις)
και σε ρωταω τωρα...αυτος ο αρχιχουλιγκανος με την πενα που δεν θελω ουτε το ονομα του να πω ...τι ειπε για αυτες τις φασεις;;ενοχληθηκε;;τις ειδε;;τις γνωριζει;;απορια εκφραζω...
αυτο θελω να σου πω ρε γατε...
θυμαμαι και αλλη μια φαση με σενα και τον πλατανια στο 92 που τραβανε απο την φανελλα τον αναστασακο και το κορακι λεει παιξτε...
ματς με ομαδα που πιθανα να παιξεις την παραμονη...
τι εγινε;;επειδη δεν υπαρχει ταλιμπαν του πλατανια η φαση πνιγηκε...
αν ειχε εναν κεσετζογλου η εν τσακιρη ο πλατανιας η το ''βαρος΄΄ της φανελλας της αεκ θα ειχε γινει ρε φιλε θεμα...
οπως βλεπεις δεν εισαι δα και στη χειροτερη μοιρα οπως λες - λετε σαν ομαδα απο την αποψη της ''φωνης'' και του ''ειδικου βαρους''
τι να πει ο πλατανιας και ο καυμενος ο πας που ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ μιας και τοτε ολως τυχαιως αυτοι που σιωπουν στα παιχνιδια με σενα η τον πουστη ''θυμουνται'' οτι εχει ψυχη και ο πλατανιας η ο πας η ο οφη...
σωστα τα λεω φιλε γατε;;
σωστα τα λεω φιλε και το ξερω δεν ειναι αναγκη να απαντησεις  ;)
την χρονια που πηρα την κουπα απο σενα με τον κας η καλαμαρια (που ειχε κανει την μαλκια με μενα) επεσε κατηγορια...
πολλοι ειχαν πει τοτε οτι εβαλα εγω χερι με την ενσταση

ε εγω λοιπον επειδη ειμαι πουτανα και θυμαμαι θα σου πω εγω οτι και στα δυο ματς ειχες νικησει την καλαμαρια αλλα και οτι ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ...
με γκολ οφσαιτ πανω και με πεναλτυ που θα εδινε ακομα και ο ντεμης οταν ο τερνατζης σου καθαρισε σε εξοδο που δεν βρηκε την μπαλλα τον αλβανο τον μπουσι που ειχε προλαβει και ειχε τσιμπησει την μπαλλα....
μην με αμφισβητησεις και με αναγκασεις να βασανιστω και να ψαχνω να βρω τα βιντεα...
αλλα σε αυτο δεν σταθηκε /...
ηθικη πρωταθλητρια αλλα με σφαγη στο γονατο :grin:
γιαυτο σου λεω φιλε...
αστα να πα να γαμηθουνε
αν γινει καμμια στραβη (που δεν το πιστευω) ας γινε με αξιπρεπεια  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Πηγαινε  προσκυνατον μπας  και  δωσει  κανενα  φραγκο  ΜΑΛΑΚΑ  ΡΟΥΛΗ..............

Ρωτα  και  τον  πριγκιπα  του  βαζελου  αν  εχει  κανενα  ξαδερφο  να  παρει  το  αεκακι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε παρακαλω ρε φιλε...χιλια συγνωμη παλι αλλα αν θες για παρτη μου μην την λες στον ναυαρχο..
σε παρακαλω θερμα για παρτη μου...
αν γουσταρεις...ξερω εχετε κοντρα δεν προκειται να ψαξω ποιος ξεκινησε ουτε και ειναι δουλεια μου ,ακομα για οικονομια θα δεχθω οτι φταιει αυτος αλλα σε παρακαλω ξεκολλα αν θες και αστον...
σε ευχαριστω και σορρυ που λειτουργω ''τσατσιλιστικα'' αλλα στο ζηταω προσωπικα...
πηγαινε στο αλλο το γαμοθρεντ και γαμα τους  :grin:
αν ξηγηθεις ετσι για την παρτη μου θα εισαι μαγκας...
οτι νομιζεις... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για να μην κάνω παράθεση όλο αυτό το σεντόνι Χρηστίδη θα σου πω που διαφωνώ σίγουρα σε αυτά που λες!Στην δυναμική που δίνεις στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους σε σχέση με την ΑΕΚ!Το ότι αυτοί γράφουνε και σκούζουνε πχ για την διαιτησία αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει δυνατό λόγο και επιρροή στο σύστημα...τα @@ μου έχει και το ξέρεις πολύ καλά!Και οι δυο τους έχουνε γίνει αυτό που έχουνε γίνει γιατί χρησιμοποιήσανε και χρησιμοποιηθήκανε από διοικήσεις ώστε να περνάνε τη γραμμή τους!Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι και ούτε αυτά γίνονται μόνο στον χώρο της ΑΕΚ!
Από την άλλη οι συγκεκριμένοι απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στον κόσμο της ΑΕΚ (άντε ο Τσακίρης το παίζει και λίγο πιο ολ αράουντ)...ΑΕΚτζήδες κατά κύριο λόγο τους διαβάζουνε...άντε το πολύ κι εσύ! :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σημερα ψηφιζεται η ρυθμιση που περιμενε ο Βιντιαδης για να ριξει τα 16 μυρια.Αντε σε καλη μερια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Σημερα ψηφιζεται η ρυθμιση που περιμενε ο Βιντιαδης για να ριξει τα 16 μυρια.Αντε σε καλη μερια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα αδερφια..Εγω λέω να παρουμε παραπέρα τον ΤΑLO που εχει και τα κονε στους βάζελους, να μιλήσει στον ...πρίγκηπα του ΤΣΑΚΑ....Πιο πολλά φράγκα από το Βιντιάδη θα εχει σίγουρα....Θα τον γνωρίσουμε,θα τον πάω εγω και στο καζίνο στο Λουτράκι στην πριγκιπική σουίτα....Δεν μπορεί,θα βάλει κανένα φράγκο.... ;) ;) ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλημερα αδερφια..Εγω λέω να παρουμε παραπέρα τον ΤΑLO που εχει και τα κονε στους βάζελους, να μιλήσει στον ...πρίγκηπα του ΤΣΑΚΑ....Πιο πολλά φράγκα από το Βιντιάδη θα εχει σίγουρα....Θα τον γνωρίσουμε,θα τον πάω εγω και στο καζίνο στο Λουτράκι στην πριγκιπική σουίτα....Δεν μπορεί,θα βάλει κανένα φράγκο.... ;) ;) ;)
Να του πάρεις και κάνα σακάκι του πρίγκηπα...μην τον εμφανίσεις έτσι στο καζίνο! :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πες του Σκοτεινού να αφήσει για λίγο τα πολλά με τα οποία ασχολείται και να κανονίσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη μάζωξη.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πες του Σκοτεινού να αφήσει για λίγο τα πολλά με τα οποία ασχολείται και να κανονίσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη μάζωξη.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Σκουριασαμε πια....
Να του πάρεις και κάνα σακάκι του πρίγκηπα...μην τον εμφανίσεις έτσι στο καζίνο! :grin:
Θα τον κανω εγω αστερι στο ποκερ!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για να μην κάνω παράθεση όλο αυτό το σεντόνι Χρηστίδη θα σου πω που διαφωνώ σίγουρα σε αυτά που λες!Στην δυναμική που δίνεις στους συγκεκριμένους δημοσιογράφους σε σχέση με την ΑΕΚ!Το ότι αυτοί γράφουνε και σκούζουνε πχ για την διαιτησία αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει δυνατό λόγο και επιρροή στο σύστημα...τα @@ μου έχει και το ξέρεις πολύ καλά!Και οι δυο τους έχουνε γίνει αυτό που έχουνε γίνει γιατί χρησιμοποιήσανε και χρησιμοποιηθήκανε από διοικήσεις ώστε να περνάνε τη γραμμή τους!Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι και ούτε αυτά γίνονται μόνο στον χώρο της ΑΕΚ!
Από την άλλη οι συγκεκριμένοι απευθύνονται σχεδόν αποκλειστικά στον κόσμο της ΑΕΚ (άντε ο Τσακίρης το παίζει και λίγο πιο ολ αράουντ)...ΑΕΚτζήδες κατά κύριο λόγο τους διαβάζουνε...άντε το πολύ κι εσύ! :grin:
ναι ρε γατε αυτο λεμε...οποιος και αν τους διαβαζει και σε οποιους και αν απευθυνονται οι τυποι ειναι επικινδυνοι...
οσο επικινδυνος ηταν ο τσουκαλας με την διαφορα οτι αλλη σοβαροτητα και αξια εχουν τα λεγομενα του τσουκαλα και αλλο ενος ''εγκριτου'' και επαγγελματια δημοσιογραφου...
εννοειται οτι οι συγκεκριμενοι τηρουμενων τωνα αναλογιωνμ ειναι ΑΚΡΩΣ πιο επικινδυνοι...
γιατι αν ο τσουκαλας ειχε την ταμπελλα του γραφικου - καραγκιοζη - φανατικου οπαδου αυτοι εχουν τον μανδυα του ''δημοσιογραφου λειτουργου'' ...
που σημαινει οτι επηρεαζουν πολυ περισσοτερο ...
και φυσικα καταλαβαινεις οτι δεν εννοω πως επηρεαζουν εσενα και μενα που ειμαστε ολοκληρωμενες προσωπικοτητες και εχουμε την δικη μας κριση αλλα παιδακια στην εφηβεια η και λιγο παραπανω που θεωρουν τα γραπτα τους ''ευαγγελια''....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το πες και το κανες ρε; :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ναι ρε γατε αυτο λεμε...οποιος και αν τους διαβαζει και σε οποιους και αν απευθυνονται οι τυποι ειναι επικινδυνοι...
οσο επικινδυνος ηταν ο τσουκαλας με την διαφορα οτι αλλη σοβαροτητα και αξια εχουν τα λεγομενα του τσουκαλα και αλλο ενος ''εγκριτου'' και επαγγελματια δημοσιογραφου...
εννοειται οτι οι συγκεκριμενοι τηρουμενων τωνα αναλογιωνμ ειναι ΑΚΡΩΣ πιο επικινδυνοι...
γιατι αν ο τσουκαλας ειχε την ταμπελλα του γραφικου - καραγκιοζη - φανατικου οπαδου αυτοι εχουν τον μανδυα του ''δημοσιογραφου λειτουργου'' ...
που σημαινει οτι επηρεαζουν πολυ περισσοτερο ...
και φυσικα καταλαβαινεις οτι δεν εννοω πως επηρεαζουν εσενα και μενα που ειμαστε ολοκληρωμενες προσωπικοτητες και εχουμε την δικη μας κριση αλλα παιδακια στην εφηβεια η και λιγο παραπανω που θεωρουν τα γραπτα τους ''ευαγγελια''....
Ναι αλλά από την άλλη μεριά δεν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία για τους αντίστοιχους ρεπόρτερ ή "αναλυτές" της ομάδας σου...αντίθετα αν έχω καταλάβει καλά κάποιους τους θεωρείς "Ευαγγέλια"!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ναι αλλά από την άλλη μεριά δεν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία για τους αντίστοιχους ρεπόρτερ ή "αναλυτές" της ομάδας σου...αντίθετα αν έχω καταλάβει καλά κάποιους τους θεωρείς "Ευαγγέλια"!
μα δεν υπαρχουν ρε φιλε...
αν θεωρεις τον κωσταρα τετοιο βοηθεια...
εχει γραψει ποτε ο κωσταρας κατι για κυνηγι απο παρασκηνιο και βγειτε εξω (εμμεσα ) και σφαξτε τους;;
ισα ισα ...
μπορει να τον πεις γραφικο μπορει να τον πεις οπως θες αλλα οχι επικινδυνο...
διαβασε το σημερινο του αρθρο πχ. και πες μου που διαφωνεις...
πες μου αν λεει καπου ψεμματα...
πες μου αν σαν συλλογιστικη δεν ειναι σωστη...
η εν τελει πες μου που -ασχετα αν συμφωνεις με αυτα που λεει η οχι- προωθει την βια;;

η ο αντυπας που ξερεις πως ειναι ''αρνι'' μπροστα στα κιτρινα και πρασινα κομμαντα αυτοκτονιας...
και προσεξε...μιλαω για αρθρογραφια στον ''μεσαιο χωρο'' ετσι;;μην μπερδευεσαι...
γιατι αλλο να γραφεις στην κιτρινομαυρη ωρα  η στον γαυρο η στην πρασικη και αλλο στην βαζελετα...
εγω οπως ειδες παραθεσα αρθρο απο βαζελετα απο ''μεσαιο χωρο''
δεν εχω δει τετοιο υφος ουτε απο τον κωσταρα ουτε απο τον αντυπα ουτε απο κανεναν αλλο...
βαλε ενα αντιστοιχο λινκ και εδω ειμαι με τα....μπαλλακια μου να τα καυτηριασω...
αλλα βαλε...συγκεκριμενα...απο βαζελετα απο σεντρα τζι αρ απο νοβα σπορ τζι αρ απο σπορντογκ απο οπου θες...
ειμαι σαφης πιστευω,,,θιγω αυτους που κυκλοφορανε με ''μανδυα ''
αμα μου βαλεις πχ ενα αρθρο του ''χαρου'' απο γαυρικο σαιτ ειναι αλλο θεμα...
μιλαμε για ''επαγγελματιες δημοσιογραφους''
οταν βγηκε περσι ο γαυρος με πρωτοσελιδο ''wanted'' καποιους διαιτητες στο μπασκετ εγω προσωπικα το καυτηριασα αν και σου ειπα οτι δεν παιρνω σημειο αναφορας τα ''φανατικα'' και ''βαμμενα'' μμε..
περιμενω να πεις ποιους εχω ευαγγελια και πως ειναι αυτοι επικινδυνοι προοθωνατας την βια...
βαλε λινκ και ειμαι εδω...
αλλοιως θα σε παρακαλεσω να ανακαλεσεις οτι αντιστοιχους με τον τσακιρη τους εχω ''ευαγγελιο''
ευχαριστω....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και στην τελικη για να μη χαθουμε ρε συ γατε απο δω και απο κει αυτο που εγω στιλιτευω και ο λογος που εκανα το ποστ με το λινκ του κιτρινου χουλιγκανου και ειπα οτι πρεπει να τον μαζεψουνε γιατι προκαλει και προωθει την βια ειναι για να δειξω οτι δεν διαφερει σε τιποτα απο τον τσουκαλα η τον χαρο...
ειναι ενας κιτρινος τσουκαλας απλα η διαφορα ειναι οτι ο ενας
(ο τσουκαλας) εισπραττει αυτο που του αξιζει (οχι απο τους φανατικους ισως γαυρους αλλα απο ολο τον υπολοιπο κοσμο) ενω ο τσακιρης οχι (περα απο μενα και κανα δυο αλλους)
διαφωνεις σε αυτο;;
πρωτον οτι δεν διαφερει απο τον τσουκαλα και...
δευτερον οτι δεν ειναι ''χρεωμενος'' σαν τσουκαλας;;
Υ.Γ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ Ο ΑΛΗΤΗς Ο ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΟΤΑΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΙΟΠ ΣΤΟ 92
να σου πω λοιπον οτι στο ματς το επομενο που παιξαμε στο τηγανι ο ''κυριος'' κεσετζογλου εδωσε κανονικα το παρων στα δημοσιαογραφικα του γαυρου και δεν τον ενοχλησε κανεις...
κυριος ηρθε κυριος εφυγε....
αν σου λεει κατι αυτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom