μα δεν υπαρχουν ρε φιλε...
αν θεωρεις τον κωσταρα τετοιο βοηθεια...
εχει γραψει ποτε ο κωσταρας κατι για κυνηγι απο παρασκηνιο και βγειτε εξω (εμμεσα ) και σφαξτε τους;;
ισα ισα ...
μπορει να τον πεις γραφικο μπορει να τον πεις οπως θες αλλα οχι επικινδυνο...
διαβασε το σημερινο του αρθρο πχ. και πες μου που διαφωνεις...
πες μου αν λεει καπου ψεμματα...
πες μου αν σαν συλλογιστικη δεν ειναι σωστη...
η εν τελει πες μου που -ασχετα αν συμφωνεις με αυτα που λεει η οχι- προωθει την βια;;
η ο αντυπας που ξερεις πως ειναι ''αρνι'' μπροστα στα κιτρινα και πρασινα κομμαντα αυτοκτονιας...
και προσεξε...μιλαω για αρθρογραφια στον ''μεσαιο χωρο'' ετσι;;μην μπερδευεσαι...
γιατι αλλο να γραφεις στην κιτρινομαυρη ωρα η στον γαυρο η στην πρασικη και αλλο στην βαζελετα...
εγω οπως ειδες παραθεσα αρθρο απο βαζελετα απο ''μεσαιο χωρο''
δεν εχω δει τετοιο υφος ουτε απο τον κωσταρα ουτε απο τον αντυπα ουτε απο κανεναν αλλο...
βαλε ενα αντιστοιχο λινκ και εδω ειμαι με τα....μπαλλακια μου να τα καυτηριασω...
αλλα βαλε...συγκεκριμενα...απο βαζελετα απο σεντρα τζι αρ απο νοβα σπορ τζι αρ απο σπορντογκ απο οπου θες...
ειμαι σαφης πιστευω,,,θιγω αυτους που κυκλοφορανε με ''μανδυα ''
αμα μου βαλεις πχ ενα αρθρο του ''χαρου'' απο γαυρικο σαιτ ειναι αλλο θεμα...
μιλαμε για ''επαγγελματιες δημοσιογραφους''
οταν βγηκε περσι ο γαυρος με πρωτοσελιδο ''wanted'' καποιους διαιτητες στο μπασκετ εγω προσωπικα το καυτηριασα αν και σου ειπα οτι δεν παιρνω σημειο αναφορας τα ''φανατικα'' και ''βαμμενα'' μμε..
περιμενω να πεις ποιους εχω ευαγγελια και πως ειναι αυτοι επικινδυνοι προοθωνατας την βια...
βαλε λινκ και ειμαι εδω...
αλλοιως θα σε παρακαλεσω να ανακαλεσεις οτι αντιστοιχους με τον τσακιρη τους εχω ''ευαγγελιο''
ευχαριστω....