Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ο κετσε δεν πεταξε καμια καρεκλα σηκωθηκε να πανηγυρισει οταν μπηκε το γκολ και απλα επεσε η καρεκλα.μην αναπαραγετε μαλακιες που διαβαζετε στις οπαδικες φυλαδες,μην γινεστε περισσοτερο μαλακες απο οτι ειστε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μα δεν υπαρχουν ρε φιλε...
αν θεωρεις τον κωσταρα τετοιο βοηθεια...
εχει γραψει ποτε ο κωσταρας κατι για κυνηγι απο παρασκηνιο και βγειτε εξω (εμμεσα ) και σφαξτε τους;;
ισα ισα ...
μπορει να τον πεις γραφικο μπορει να τον πεις οπως θες αλλα οχι επικινδυνο...
διαβασε το σημερινο του αρθρο πχ. και πες μου που διαφωνεις...
πες μου αν λεει καπου ψεμματα...
πες μου αν σαν συλλογιστικη δεν ειναι σωστη...
η εν τελει πες μου που -ασχετα αν συμφωνεις με αυτα που λεει η οχι- προωθει την βια;;

η ο αντυπας που ξερεις πως ειναι ''αρνι'' μπροστα στα κιτρινα και πρασινα κομμαντα αυτοκτονιας...
και προσεξε...μιλαω για αρθρογραφια στον ''μεσαιο χωρο'' ετσι;;μην μπερδευεσαι...
γιατι αλλο να γραφεις στην κιτρινομαυρη ωρα  η στον γαυρο η στην πρασικη και αλλο στην βαζελετα...
εγω οπως ειδες παραθεσα αρθρο απο βαζελετα απο ''μεσαιο χωρο''
δεν εχω δει τετοιο υφος ουτε απο τον κωσταρα ουτε απο τον αντυπα ουτε απο κανεναν αλλο...
βαλε ενα αντιστοιχο λινκ και εδω ειμαι με τα....μπαλλακια μου να τα καυτηριασω...
αλλα βαλε...συγκεκριμενα...απο βαζελετα απο σεντρα τζι αρ απο νοβα σπορ τζι αρ απο σπορντογκ απο οπου θες...
ειμαι σαφης πιστευω,,,θιγω αυτους που κυκλοφορανε με ''μανδυα ''
αμα μου βαλεις πχ ενα αρθρο του ''χαρου'' απο γαυρικο σαιτ ειναι αλλο θεμα...
μιλαμε για ''επαγγελματιες δημοσιογραφους''
οταν βγηκε περσι ο γαυρος με πρωτοσελιδο ''wanted'' καποιους διαιτητες στο μπασκετ εγω προσωπικα το καυτηριασα αν και σου ειπα οτι δεν παιρνω σημειο αναφορας τα ''φανατικα'' και ''βαμμενα'' μμε..
περιμενω να πεις ποιους εχω ευαγγελια και πως ειναι αυτοι επικινδυνοι προοθωνατας την βια...
βαλε λινκ και ειμαι εδω...
αλλοιως θα σε παρακαλεσω να ανακαλεσεις οτι αντιστοιχους με τον τσακιρη τους εχω ''ευαγγελιο''
ευχαριστω....
Και μόνο που μου τον αναφέρεις "Κωστάρα" χάνει κάθε σοβαρότητα η κουβέντα αλλά τέλος πάντων...
Για μένα ΟΛΟΙ αυτοί οι οπαδοί-ρεπόρτερς είναι πάνω κάτω τα ίδια ΣΚΑΤΑ!Δεν μπορείς να πεις ότι ο ένας προωθεί την βία και ο άλλος όχι!Απλά προτιμάς αυτόν που σου χαιδεύει τα αυτιά και όχι αυτόν που στα χώνει!
Τον Κετσετζόγλου κακώς τον αναφέρεις αφού δεν ανήκει στον "μεσαίο" χώρο...διευθύνει το αεκ365 και κατά καιρούς έχει γράψει σε καθαρά ΑΕΚτζήδικες φυλλάδες!Άρα θα τον συγκρίνεις με τους αντίστοιχους του "γαύρου" και του "πρωταθλητή" και δεν νομίζω ότι θα βρεις τεράστιες διαφορές!
Πρόχειρα πρόχειρα θα σου αναφέρω από τον "μεσαίο" χώρο εκτός από τον Κωστάρα , τον Μπαμ και κάτω (α ξέχασα αυτός είναι διασκεδαστής! :2funny: ) ή τον άλλον τον Παπανικολάου που χουλιγκανίζει με τον βάζελο Κοντό στην Έρα Σπορ!Δεν έχει νόημα να το πολυψάχνουμε...
Σου διαφεύγει όμως και μια σημαντική διαφορά...είναι διαφορετικό να αρθρογραφεί κάποιος για μια ομάδα που σαρώνει τους τίτλους και είναι καβάλα στο άλογο  και διαφορετικά για μια ομάδα με τόσα προβλήματα ΄και αδικίες εις βάρος της όπως η ΑΕΚ!Και ο κάθε Κετσετζόγλου αν είχε πάρει η ΑΕΚ 15 πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια να είσαι σίγουρος ότι θα έβγαινε και θα έλεγε "ας μην μιλάμε για διαιτησίες,ας χαρούμε την μπάλα...και μια ωραία πεταλούδα"!
Γενικά πάντως η συγκεκριμένη φάρα είτε στο πολιτικό είτε στο αθλητικό ρεπορτάζ (για τους "καταξιωμένους" μιλάμε όχι για την μαρίδα ) είναι από τις χειρότερες με λίγες εξαιρέσεις και κυρίως δημοσιογράφους παλιότερης φουρνιάς (π.χ. Κατσαρός,Τσώχος κλπ).

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
OΙ "αθώοι"

Ανακοίνωση της Original.

Print Text  Δημοσίευση: 14 Δεκ. 2012 14:25
Μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δίνουμε τελεσίγραφο σ αυτούς που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΕΚ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ  Gillette Football Club. Ζήσε τα καλύτερα του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου
"Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΙΔΕΑ ΑΕΚ πεθαίνει και μη θέλοντας να είμαστε συνεργοί με την απάθειά μας σ΄ αυτό το έγκλημα αλλά έχοντας και ηθική υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς  μας  και σε όλους τους ανιδιοτελείς ΕΝΩΣΙΤΕΣ αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στον βιασμό των ονείρων μας  κάνοντας  ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της ΠΑΕ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Από εδώ και με μοναδικό κίνητρο την αγνή αγάπη μας προς αυτό που μαζί του μεγαλώσαμε, θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος στην προσβολή, τον εξευτελισμό και τη διαπόμπευση της παιδικής μας αγάπης ως πόρνη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δίνουμε τελεσίγραφο σ αυτούς που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΕΚ. Φέρνουμε προ των ευθυνών τους όλους αυτούς που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια και οι οποίοι έχουν όνομα και είναι οι :

Ντέμης  Νικολαίδης

Νίκος Νοτιάς

Πέτρος Παππάς (SUPPORTERS –Κασνακίσης)

Πόλυς Χατζηιωάννου

Γκίκας Γκούμας

Τάκης Κανελλόπουλος

Νάσος Θανόπουλος

Νίκος Κούλης

Γιώργος Κιντής

Νίκος Θανόπουλος

Σταύρος Αδαμίδης

Ανδρέας Δημητρέλος

Ερχασιτεχνική  ΑΕΚ

Όλοι οι παραπάνω καλείστε να δώσετε εξηγήσεις διότι είστε  υπόλογοι στην ιστορία και τον λαό της ΑΕΚ και αν σας έχει απομείνει έστω και ελάχιστη ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ αξιοπρέπεια σας καλούμε να δώσετε και τη  λύση στο δράμα που ζούμε ….εμείς θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί και θα σας περιμένουμε ….

……..ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ……….."

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
δυστηχως σ αυτο το καταντημα της αεκ ειναι και η οριτζιναλ συμετοχη ωποτε μην ψαχνουν για δικαιολογιες, τρεχουν τελευταια στιγμη να σωσουν την κατασταση ωπος παντα κανουν αλλα αυτη τη φορα ειναι πολυ αργα , δυστηχως η αεκ ολο και θα μικραινει και κανεις δεν μπορει να κανει κατι γι αυτο, αλλα και να σωθει και να βρεθει ενας ανθρωπος που θα πρπει να ναι τρελος για να βαλει τα λεφτα του εκει παλι κατι θα την χαλασει την οριτζιναλ και θα καταφερει να τον διωξει γιατι τους αρεσει αυτους να εχουν το πανω χερι, γι αυτο λοιπον καληνυχτα αεκαρα μου....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δυστηχως σ αυτο το καταντημα της αεκ ειναι και η οριτζιναλ συμετοχη ωποτε μην ψαχνουν για δικαιολογιες, τρεχουν τελευταια στιγμη να σωσουν την κατασταση ωπος παντα κανουν αλλα αυτη τη φορα ειναι πολυ αργα , δυστηχως η αεκ ολο και θα μικραινει και κανεις δεν μπορει να κανει κατι γι αυτο, αλλα και να σωθει και να βρεθει ενας ανθρωπος που θα πρπει να ναι τρελος για να βαλει τα λεφτα του εκει παλι κατι θα την χαλασει την οριτζιναλ και θα καταφερει να τον διωξει γιατι τους αρεσει αυτους να εχουν το πανω χερι, γι αυτο λοιπον καληνυχτα αεκαρα μου....
μην το πάρεις στραβά....
αλλά μας βγήκαν τα μάτια σου με την ορθογραφία σου...
γμτ... τι στον κόρακα ορθογραφία κάνουνε πια μάθημα στα σχολεία;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
OΙ "αθώοι"

Ανακοίνωση της Original.

Print Text  Δημοσίευση: 14 Δεκ. 2012 14:25
Μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δίνουμε τελεσίγραφο σ αυτούς που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΕΚ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ  Gillette Football Club. Ζήσε τα καλύτερα του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου
"Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΙΔΕΑ ΑΕΚ πεθαίνει και μη θέλοντας να είμαστε συνεργοί με την απάθειά μας σ΄ αυτό το έγκλημα αλλά έχοντας και ηθική υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς  μας  και σε όλους τους ανιδιοτελείς ΕΝΩΣΙΤΕΣ αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στον βιασμό των ονείρων μας  κάνοντας  ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της ΠΑΕ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Από εδώ και με μοναδικό κίνητρο την αγνή αγάπη μας προς αυτό που μαζί του μεγαλώσαμε, θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος στην προσβολή, τον εξευτελισμό και τη διαπόμπευση της παιδικής μας αγάπης ως πόρνη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δίνουμε τελεσίγραφο σ αυτούς που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΕΚ. Φέρνουμε προ των ευθυνών τους όλους αυτούς που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια και οι οποίοι έχουν όνομα και είναι οι :

Ντέμης  Νικολαίδης

Νίκος Νοτιάς

Πέτρος Παππάς (SUPPORTERS –Κασνακίσης)

Πόλυς Χατζηιωάννου

Γκίκας Γκούμας

Τάκης Κανελλόπουλος

Νάσος Θανόπουλος

Νίκος Κούλης

Γιώργος Κιντής

Νίκος Θανόπουλος

Σταύρος Αδαμίδης

Ανδρέας Δημητρέλος

Ερχασιτεχνική  ΑΕΚ

Όλοι οι παραπάνω καλείστε να δώσετε εξηγήσεις διότι είστε  υπόλογοι στην ιστορία και τον λαό της ΑΕΚ και αν σας έχει απομείνει έστω και ελάχιστη ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ αξιοπρέπεια σας καλούμε να δώσετε και τη  λύση στο δράμα που ζούμε ….εμείς θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί και θα σας περιμένουμε ….

……..ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ……….."
εντάξει..
έχουνε δώσει και δείγματα γραφής οι τύποι... πήρανε τη μπασκετική ΑΕΚ και την έκαναν πρωταθλήτρια εκείνοι

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
"Πολλές φορές κάνουμε προπόνηση σαν τα γουρούνια. Λες και είμαστε στα χωράφια των παππούδων μας στο χωριό. Στις τελευταίες προπονήσεις την περισσότερη ώρα βγάζουμε τις λάσπες από τις τάπες παρά προπονούμαστε", εξομολογήθηκαν στο Contra.gr ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

"Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Τα παιδιά που έχουν γονείς στην Αθήνα είναι τυχερά γιατί συντηρούνται από την οικογένεια τους. Βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό. Για τους υπόλοιπους μικρούς η κατάσταση είναι τραγική. Αναγκάζονται να τρώνε ό,τι υπάρχει διαθέσιμο σε αλυσίδα με έτοιμα φαγητά με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ. Και δυστυχώς αυτά τα φαγητά δεν είναι τα κατάλληλα και σίγουρα δεν είναι όσα μας λέει ο διατροφολόγος της ομάδας", τόνισαν στο Contra.gr οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Τι είναι αυτά ρε τα ξεφτυλίκια? Kλείστε το το μαγαζάκι καλύτερα...Κρίμα τα παιδάκια να ταλαιπωρούνται έτσι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Και μόνο που μου τον αναφέρεις "Κωστάρα" χάνει κάθε σοβαρότητα η κουβέντα αλλά τέλος πάντων...
Για μένα ΟΛΟΙ αυτοί οι οπαδοί-ρεπόρτερς είναι πάνω κάτω τα ίδια ΣΚΑΤΑ!Δεν μπορείς να πεις ότι ο ένας προωθεί την βία και ο άλλος όχι!Απλά προτιμάς αυτόν που σου χαιδεύει τα αυτιά και όχι αυτόν που στα χώνει!
Τον Κετσετζόγλου κακώς τον αναφέρεις αφού δεν ανήκει στον "μεσαίο" χώρο...διευθύνει το αεκ365 και κατά καιρούς έχει γράψει σε καθαρά ΑΕΚτζήδικες φυλλάδες!Άρα θα τον συγκρίνεις με τους αντίστοιχους του "γαύρου" και του "πρωταθλητή" και δεν νομίζω ότι θα βρεις τεράστιες διαφορές!
Πρόχειρα πρόχειρα θα σου αναφέρω από τον "μεσαίο" χώρο εκτός από τον Κωστάρα , τον Μπαμ και κάτω (α ξέχασα αυτός είναι διασκεδαστής! :2funny: ) ή τον άλλον τον Παπανικολάου που χουλιγκανίζει με τον βάζελο Κοντό στην Έρα Σπορ!Δεν έχει νόημα να το πολυψάχνουμε...
Σου διαφεύγει όμως και μια σημαντική διαφορά...είναι διαφορετικό να αρθρογραφεί κάποιος για μια ομάδα που σαρώνει τους τίτλους και είναι καβάλα στο άλογο  και διαφορετικά για μια ομάδα με τόσα προβλήματα ΄και αδικίες εις βάρος της όπως η ΑΕΚ!Και ο κάθε Κετσετζόγλου αν είχε πάρει η ΑΕΚ 15 πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια να είσαι σίγουρος ότι θα έβγαινε και θα έλεγε "ας μην μιλάμε για διαιτησίες,ας χαρούμε την μπάλα...και μια ωραία πεταλούδα"!
Γενικά πάντως η συγκεκριμένη φάρα είτε στο πολιτικό είτε στο αθλητικό ρεπορτάζ (για τους "καταξιωμένους" μιλάμε όχι για την μαρίδα ) είναι από τις χειρότερες με λίγες εξαιρέσεις και κυρίως δημοσιογράφους παλιότερης φουρνιάς (π.χ. Κατσαρός,Τσώχος κλπ).
ok...το εθεσες πολυ σωστα και ναι ετσι δεν μπορω να πω κατι...
αφου συμφωνουμε οτι υπασρχουν πολλοι επικινδυνοι μαλακες αρκει...
απλα οπως σωστα ειπες και ειναι τρανταχτο επιχειρημα λογω πορειας ομαδων οι κιτρινοι τραμπουκοι ειναι αυτοι που φαινονται...
πολυ πιθανον (μαλλον σχεδον σιγουρο) αν ημουνα εγω στη θεση σου (φτου κακα) οι κοκκινοι να ελεγαν αυτα που λενε τωρα τσακιρης και κετσε κλπκλπ....
σωτο επιχειρημα συμφωνω...
Υ.Γ.ειναι οαση οι κουβεντες μαζι σου γατε...
να΄σαι καλα....
Υ.Γ.1τον κωσταρα τον παω...ειναι αφασια...εχει φαει και ξυλο απο γαυρους που για μενα ειναι στα υπερ του...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οσο για τον χριστογλου αυτος δεν ειναι δημοσιογραφος αλλα επειδη τραβιεται με ραδια και σαιτ ναι παραδεχομαι οτι ειναι εξισου προκλητικος...
παντως για μενα ο χριστογλου ειναι μεγαλο νουμερο και ''επαγγελματιας οπαδος''

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η καρεκλα ''εφυγε'' ''κατα λαθος'' προς την μερια που ηταν οι ανθρωποι του γαυρου ''μεσα στον γενικο χαμο''
καπως οπως λεμε ''κατα λαθος εξεπιτηδες''
δεν σημαδευε την μαρινα...
επεσε στην μαρινα θα μπορουσε να ειχε πεσει σε οποιονδηποτε...
συγνωμη δεν ζητηθηκε ποτε...
στον επομενο αγωνα εδωσε κανονικα το παρων στο τηγανι αναιμακτα...
χρηστιδης....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτος που πεταξε την καρεκλα απο την χαρα του ειναι ''δημοσιογραφος'' τον πληρωνει ΚΑΙ ο χριστογλου και κανει εκπομπες στον επονομαζομενο και ''γκει εφ εμ''
μιλαμε για τοοοσο ''γκει εφ εμ'' :2funny:
και αυτος στην συνειδηση των ανθρωπων του αθλητισμου δεν εχει σχεση με ''τσουκαλαδες''
ειναι επαγγελματιας στον χωρο και παιρνει και θεση για διαιτησιες κλπ κλπ....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πριν από 2 χρόνια περίπου ΔΥΣΤΥΧΩΣ είχα γράψει (αν θυμάμαι καλά μετά τ επεισόδεια με τον Ατρόμητο) πως οι οριτζινάλες (δε μιλάω για τον απλό οργανωμένο που τρέχει για την αρρώστια του, αλλά γι αυτούς που βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια) την ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα την κάνουν σα τη μπασκετική. Μέσα σε 2 χρόνια τα κατάφεραν. ΦΥΣΙΚΑ ευθύνη έχουν και οι μέτοχοι, αλλά όχι πως ο χατζημούσιας είναι αθώα περιστερά.
Ο Βιντιάδης πλέον είναι μόνος του και οι δημοσιογράφοι που επιμένουν να λένε για Άγγλους και μαλακίες πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και κονονικά αυτούς τους δη,μοσιογράφους-φιλάθλους θα έπρεπε να τους είχαν πάρει στο κυνήγι από καιρό (από εποχή Κοζώνη) για να βάλουν μυαλό. (Καλα τ κορυφαίο που διάβασα είναι πως ο Βιντιάδης προσέγγισε Τσάκα για τον γιο του Εμίρη....Τύφλα ν έχουν τα παραμύθια του Αισώπου)
Στο χθεσιννό ματς που παίζαμε με τα δευτερότριτα με τη Καβάλα ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ οι διαιτητής αρνήθηκε πέναλντι. Η ΑΕΚ πρέπει να είναι η μόνη ομάδα με την οποία ο αντίπαλος δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ παράπονο με τη διαιτησία. Ναι ξέρω θα μου πείτε οι αλλόθρησκοί "μα δε παίξαμε και καλά" ή "πάλι με τη διαιτησία τα βάζεις" αλλά μερικοί απ εσάς όταν σ ένα ματς η διαιτησία δεν είναι καλή γράφεται 8στηλα!!! Φαρισσαίοι κοινώς....
Είναι κρίμα να υπάρχουν τόσοι ΑΕΚτζήδες λεφτάδες (και καλά) και να μη δίνουν από 4-5 χιλιάρικα ο καθένας να μαζευτεί ένα ποσό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για τα πιτσιρίκια. (υπάρχουν τρόποι να διασφαλίσεις ότι τα χρήματα θα πάνε εκεί που πρέπει). Ξέρω πως είναι κατάντια αλλά εκεί την φτάσαμε ΟΛΟΙ (γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ) την ΑΕΚ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Παίρνει δανεικό τον Μητρόπουλο

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Παύλου Μητρόπουλου στην ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος του Παναιτωλικού εφέρετο να έχει συμφωνήσει με τον Άρη πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα φορέσει άλλη κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η συμφωνία προβλέπει ότι η ΑΕΚ θα καταβάλει το ποσό των 25.000 ευρώ στην ομάδα του Αγρινίου και το ποσό των 30.000 ευρώ στον παίκτη. Σε περίπτωση που η Ένωση θελήσει να αγοράσει τον Μητρόπουλο, θα πρέπει να δώσει 200.000 ευρώ το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του "δικεφάλου", ο άσος του Παναιτωλικού μπορεί να θεωρείται κλεισμένος, ενώ οι υπογραφές θα πέσουν την προσεχή Δευτέρα (17/12).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτος που πεταξε την καρεκλα απο την χαρα του ειναι ''δημοσιογραφος'' τον πληρωνει ΚΑΙ ο χριστογλου και κανει εκπομπες στον επονομαζομενο και ''γκει εφ εμ''
μιλαμε για τοοοσο ''γκει εφ εμ'' :2funny:
και αυτος στην συνειδηση των ανθρωπων του αθλητισμου δεν εχει σχεση με ''τσουκαλαδες''
ειναι επαγγελματιας στον χωρο και παιρνει και θεση για διαιτησιες κλπ κλπ....
στο εχω πει χιλιες φορες διαβασε τι πραγματικα εγινε στην sportday η στην goal και οχι στις οπαδικες σας φυλαδες.εσυ επιμενεις να αναπαραγεις τι εγραψε ο γαυρος,οκ.
δεν μπορει κανεις να ασχολειται σοβαρα με το τι γραφουν τετοιες φυλαδες ανεξαρτητως ομαδας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ετσι και χασει ο βαζελος σήμερα από τη Βέροια,θα πειστώ ότι μας έχουν στοχοποιήσει για πτώση................

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναυαρχε , εμεις εξακολουθουμε να μην μπορουμε να ξυστουμε μονοι μας. Οταν απο το πουθενα προηγησαιμε 1-0 στο 67 και παλι τρως ενα τεμαχιο αμεσως, τι να περιμενεις μετα?

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε , εμεις εξακολουθουμε να μην μπορουμε να ξυστουμε μονοι μας. Οταν απο το πουθενα προηγησαιμε 1-0 στο 67 και παλι τρως ενα τεμαχιο αμεσως, τι να περιμενεις μετα?
Ναι ρε συ,αλλά και ο βαζελος 2-0 στο ημίχρονο από ομάδα που ΕΜΕΙΣ ρίξαμε 4??????Το γαμημένο ρε πούστη μου πια!!!Τι γινεται ρε................ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom