kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν σωζεται με τις παρουσες συνθηκες.μονο με υποβιβασμο και ξεκινημα απο την αρχη.εκει μας εφεραν.
δεν σωζεται με τις παρουσες συνθηκες.μονο με υποβιβασμο και ξεκινημα απο την αρχη.εκει μας εφεραν.
Δεν σώζεται για οικονομικούς λόγους!Αυτό λέω κι εγώ...δεν βγαίνουνε τα νούμερα!Κάποιοι (η πλειοψηφία) τους αποκαλούσατε αυτούς που μας φέρανε εδώ "ΣΩΤΗΡΕΣ"...δεν σωζεται με τις παρουσες συνθηκες.μονο με υποβιβασμο και ξεκινημα απο την αρχη.εκει μας εφεραν.
ενοειται αυτο φιλε παντα μεσα και οσο μπορουμε παντου!!! εγω ειμαι γηπεδικος απο το 91 απο 13 χρονων εχουμε περασει πολλα δεν τα παραταμε ετσι ευκολα,δυστηχως την πεμπτη δουλευω απογευματινη βαρδια και θα απουσιαζω, πονηρω παιχνιδι παντως*Εγω θα είμαι μαζί της μέχρι το τέλος.
Ελπίζω και εσείς αδέρφια.
Εσυ πως τους αποκαλουσες τοτε;Καταστροφεις;Λες αν ξεραμε οτι θα φταναμε παλι σε αυτο το σημειο να χαιρομασταν;Δεν σώζεται για οικονομικούς λόγους!Αυτό λέω κι εγώ...δεν βγαίνουνε τα νούμερα!Κάποιοι (η πλειοψηφία) τους αποκαλούσατε αυτούς που μας φέρανε εδώ "ΣΩΤΗΡΕΣ"...
ΝΑΙ...σίγουρα όχι όλους στον ίδιο βαθμό...και αν όχι καταστροφείς σίγουρα δεν μίλησα για "σωτήρες" και "ευεργέτες"!Δεν ψάχνω βέβαια για δικαιώσεις...είναι το τελευταίο που με απασχολεί!Εσυ πως τους αποκαλουσες τοτε;Καταστροφεις;
Για ευεργετες δεν μιλησε κανεις.Οτι εσωσαν την Α.Ε.Κ. την συγκεκριμενη στιγμη ειναι δεδομενο.Μετα τα γαμησαν ολα.Ειδικα μετα το 2008 μετα το πρωταθλημα που πηραμε.ΝΑΙ...σίγουρα όχι όλους στον ίδιο βαθμό...και αν όχι καταστροφείς σίγουρα δεν μίλησα για "σωτήρες" και "ευεργέτες"!Δεν ψάχνω βέβαια για δικαιώσεις...είναι το τελευταίο που με απασχολεί!
Καλά άστο...κάνεις ότι δεν ξέρεις τις απόψεις μου!Ειδικά αυτός ο διαχωρισμός προ και μετά 2008...πιο ντεμάκι πεθαίνεις!Για ευεργετες δεν μιλησε κανεις.Οτι εσωσαν την Α.Ε.Κ. την συγκεκριμενη στιγμη ειναι δεδομενο.Μετα τα γαμησαν ολα.Ειδικα μετα το 2008 μετα το πρωταθλημα που πηραμε.
Δεν βγαζω τον νικολαιδη στο απυροβλητο εκανε χοντρες μαλακιες που ζημιωσαν την ομαδα.Καλά άστο...κάνεις ότι δεν ξέρεις τις απόψεις μου!Ειδικά αυτός ο διαχωρισμός προ και μετά 2008...πιο ντεμάκι πεθαίνεις!
Σόρρυ...Εντάξυ μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Όταν το 2004 μπήκε ο Νικολαϊδης με την ομάδα του η ΑΕΚ πήγαινε ντουγρού για Δ εθνική λόγο χρεών. Όταν μπήκε ο κοντός με την ομάδα του και την πήγε στο 44 τότε μίλησανΟΛΟΙγια σωτηρία της ομάδας. Όταν μάλιστε με Σάντος στον πάγκο και με 4-5 ποιοιτικούς παίκτες πάλεψε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα ΟΛΟΙ μίλησαν για θαύμα
Η ΜΟΝΗ διαφορά είναι πως τότε οι εφοπλιστές έβγαζαν από ένα 70000 τόνους καράβι 30000 δολάρια την ημέρα ΚΑΘΑΡΑ και ήταν και μη ικανοποιημένοι(και το 2007 έφτασαν να βγάζουν μέχρι και 70 χιλιάδες δολλάρια) και τώρα αν βγάλουν 10 με 15 χιλιάρικα πετάνε τη σκούφια τους. ΑΝ τα ναύλα ήταν στα ίδια επίπεδα του 2004 ή του 2006 τότε ΜΠΟΡΕΙ να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Ναι αλλά δεν μπορείς να λες ότι όλα ήταν μια χαρά μέχρι το 2008!Ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο...αυτή την στιγμή βασικά κουβαλάς τα χρέη εκείνων των χρόνων!Μετά απλά μια διαχείριση έγινε (με μπόλικες λαμογιές βέβαια) με τους αμέτοχους να κλείνουνε σιγά σιγά την κάνουλα και πολλά από τα κέρδη της εταιρίας να είναι ήδη προεισπραχθέντα!!!Δεν βγαζω τον νικολαιδη στο απυροβλητο εκανε χοντρες μαλακιες που ζημιωσαν την ομαδα.
Για μετα το 2008 λεω οτι αρχισε ο κατηφορος.Μεχρι τοτε ειχαμε ομαδα που επαιζε τσαμπιονς λιγκ,εριχνε 4 για πλακα στον gay.Μετα ηρθε η κατηφορα.τον νικολαιδη προτιμω να τον θυμαμαι σαν παιχτη και οχι σαν παραγοντα.σαν παιχτης ηταν σουπερ.σαν παραγοντας ηταν πληγη.για αυτο και δεν ηθελα να ξαναερθει οταν συζητιοταν το καλοκαιρι.
Ετσι και χασει ο βαζελος σήμερα από τη Βέροια,θα πειστώ ότι μας έχουν στοχοποιήσει για πτώση................
θα μας παρουν με τις πετρεςΈκλεισε και ο Πετρογκολ!
Με τα τωρινά δεδομένα δεν είναι κακή λύση...σε σχέση με αυτούς που έχουμε μπροστά!θα μας παρουν με τις πετρες