Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν σωζεται με τις παρουσες συνθηκες.μονο με υποβιβασμο και ξεκινημα απο την αρχη.εκει μας εφεραν.
Δεν σώζεται για οικονομικούς λόγους!Αυτό λέω κι εγώ...δεν βγαίνουνε τα νούμερα!Κάποιοι (η πλειοψηφία) τους αποκαλούσατε αυτούς που μας φέρανε εδώ "ΣΩΤΗΡΕΣ"...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Από αύριο Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-Νέα Καβάλα (Πέμπτη 20/12, 20:00).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία πώλησης:

• Aekshop στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ώρες καταστημάτων, Δεκελείας 146, τηλ. 210-2525784.

• εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 10:00–17:00.

Την Πέμπτη 20/12, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

 σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

 εκδοτήριο μπάσκετ από τις 17:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

 Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

 εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 1, 35 : 10€

Θύρα 15 : 10€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)

Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)

Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)

ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται από την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο Aekshop και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια πρέπει να προμηθεύονται όλα τα παιδιά από 6 ετών έως και 15 ετών, δηλαδή γεννημένα από 1-1-1997 και μετά. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

*Εγω θα είμαι μαζί της μέχρι το τέλος.
Ελπίζω και εσείς αδέρφια.

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
*Εγω θα είμαι μαζί της μέχρι το τέλος.
Ελπίζω και εσείς αδέρφια.
ενοειται αυτο φιλε παντα μεσα και οσο μπορουμε παντου!!! εγω ειμαι γηπεδικος απο το 91 απο 13 χρονων εχουμε περασει πολλα δεν τα παραταμε ετσι ευκολα,δυστηχως την πεμπτη δουλευω απογευματινη βαρδια και θα απουσιαζω, πονηρω παιχνιδι παντως

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν σώζεται για οικονομικούς λόγους!Αυτό λέω κι εγώ...δεν βγαίνουνε τα νούμερα!Κάποιοι (η πλειοψηφία) τους αποκαλούσατε αυτούς που μας φέρανε εδώ "ΣΩΤΗΡΕΣ"...
Εσυ πως τους αποκαλουσες τοτε;Καταστροφεις;Λες αν ξεραμε οτι θα φταναμε παλι σε αυτο το σημειο να χαιρομασταν;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εσυ πως τους αποκαλουσες τοτε;Καταστροφεις;
ΝΑΙ...σίγουρα όχι όλους στον ίδιο βαθμό...και αν όχι καταστροφείς σίγουρα δεν μίλησα για "σωτήρες" και "ευεργέτες"!Δεν ψάχνω βέβαια για δικαιώσεις...είναι το τελευταίο που με απασχολεί!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΝΑΙ...σίγουρα όχι όλους στον ίδιο βαθμό...και αν όχι καταστροφείς σίγουρα δεν μίλησα για "σωτήρες" και "ευεργέτες"!Δεν ψάχνω βέβαια για δικαιώσεις...είναι το τελευταίο που με απασχολεί!
Για ευεργετες δεν μιλησε κανεις.Οτι εσωσαν την Α.Ε.Κ. την συγκεκριμενη στιγμη ειναι δεδομενο.Μετα τα γαμησαν ολα.Ειδικα μετα το 2008 μετα το πρωταθλημα που πηραμε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για ευεργετες δεν μιλησε κανεις.Οτι εσωσαν την Α.Ε.Κ. την συγκεκριμενη στιγμη ειναι δεδομενο.Μετα τα γαμησαν ολα.Ειδικα μετα το 2008 μετα το πρωταθλημα που πηραμε.
Καλά άστο...κάνεις ότι δεν ξέρεις τις απόψεις μου!Ειδικά αυτός ο διαχωρισμός προ και μετά 2008...πιο ντεμάκι πεθαίνεις!  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εντάξυ μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Όταν το 2004 μπήκε ο Νικολαϊδης με την ομάδα του η ΑΕΚ πήγαινε ντουγρού για Δ εθνική λόγο χρεών. Όταν μπήκε ο κοντός με την ομάδα του και την πήγε στο 44 τότε μίλησαν ΟΛΟΙ για σωτηρία της ομάδας. Όταν μάλιστε με Σάντος στον πάγκο και με 4-5 ποιοιτικούς παίκτες πάλεψε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα ΟΛΟΙ μίλησαν για θαύμα
Η ΜΟΝΗ διαφορά είναι πως τότε οι εφοπλιστές έβγαζαν από ένα 70000 τόνους καράβι 30000 δολάρια την ημέρα ΚΑΘΑΡΑ και ήταν και μη ικανοποιημένοι(και το 2007 έφτασαν να βγάζουν μέχρι και 70 χιλιάδες δολλάρια) και τώρα αν βγάλουν 10 με 15 χιλιάρικα πετάνε τη σκούφια τους. ΑΝ τα ναύλα ήταν στα ίδια επίπεδα του 2004 ή του 2006 τότε ΜΠΟΡΕΙ να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά άστο...κάνεις ότι δεν ξέρεις τις απόψεις μου!Ειδικά αυτός ο διαχωρισμός προ και μετά 2008...πιο ντεμάκι πεθαίνεις!  :2funny:
Δεν βγαζω τον νικολαιδη στο απυροβλητο εκανε χοντρες μαλακιες που ζημιωσαν την ομαδα.
Για μετα το 2008 λεω οτι αρχισε ο κατηφορος.Μεχρι τοτε ειχαμε ομαδα που επαιζε τσαμπιονς λιγκ,εριχνε 4 για πλακα στον gay.Μετα ηρθε η κατηφορα.τον νικολαιδη προτιμω να τον θυμαμαι σαν παιχτη και οχι σαν παραγοντα.σαν παιχτης ηταν σουπερ.σαν παραγοντας ηταν πληγη.για αυτο και δεν ηθελα να ξαναερθει οταν συζητιοταν το καλοκαιρι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εντάξυ μη κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. Όταν το 2004 μπήκε ο Νικολαϊδης με την ομάδα του η ΑΕΚ πήγαινε ντουγρού για Δ εθνική λόγο χρεών. Όταν μπήκε ο κοντός με την ομάδα του και την πήγε στο 44 τότε μίλησαν ΟΛΟΙ για σωτηρία της ομάδας. Όταν μάλιστε με Σάντος στον πάγκο και με 4-5 ποιοιτικούς παίκτες πάλεψε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα ΟΛΟΙ μίλησαν για θαύμα
Η ΜΟΝΗ διαφορά είναι πως τότε οι εφοπλιστές έβγαζαν από ένα 70000 τόνους καράβι 30000 δολάρια την ημέρα ΚΑΘΑΡΑ και ήταν και μη ικανοποιημένοι(και το 2007 έφτασαν να βγάζουν μέχρι και 70 χιλιάδες δολλάρια) και τώρα αν βγάλουν 10 με 15 χιλιάρικα πετάνε τη σκούφια τους. ΑΝ τα ναύλα ήταν στα ίδια επίπεδα του 2004 ή του 2006 τότε ΜΠΟΡΕΙ να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.
Σόρρυ...
Δεν βγαζω τον νικολαιδη στο απυροβλητο εκανε χοντρες μαλακιες που ζημιωσαν την ομαδα.
Για μετα το 2008 λεω οτι αρχισε ο κατηφορος.Μεχρι τοτε ειχαμε ομαδα που επαιζε τσαμπιονς λιγκ,εριχνε 4 για πλακα στον gay.Μετα ηρθε η κατηφορα.τον νικολαιδη προτιμω να τον θυμαμαι σαν παιχτη και οχι σαν παραγοντα.σαν παιχτης ηταν σουπερ.σαν παραγοντας ηταν πληγη.για αυτο και δεν ηθελα να ξαναερθει οταν συζητιοταν το καλοκαιρι.
Ναι αλλά δεν μπορείς να λες ότι όλα ήταν μια χαρά μέχρι το 2008!Ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο...αυτή την στιγμή βασικά κουβαλάς τα χρέη εκείνων των χρόνων!Μετά απλά μια διαχείριση έγινε (με μπόλικες λαμογιές βέβαια)  με τους αμέτοχους να κλείνουνε σιγά σιγά την κάνουλα και πολλά από τα κέρδη της εταιρίας να είναι ήδη προεισπραχθέντα!!!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ετσι και χασει ο βαζελος σήμερα από τη Βέροια,θα πειστώ ότι μας έχουν στοχοποιήσει για πτώση................

Φιλε να με συγχωρεις για την παρεμβαση, δεν εχω δουλεια σε αυτο το thread(το ξερω), αλλα δεν ειναι δυνατον να πιστευεις οτι εκατσε κι εχασε ο βαζελος(δεν εχασε απλα, διασυρθηκε) απο την βεροια για να πεσει η αεκ. Απλα ο βαζελος ηταν τραγικος και πολυ δικαια η βεροια τον διελυσε. Οχι και στημενο ομως. Κανενα κερδος δεν θα εχει ο βαζελος αν πεσει η αεκ. Εχει τα δικα του πολυ σοβαροτερα προβληματα. Δεν πιστευω οτι η αεκ θα πεσει παντως οσο δυσκολα κι αν φανταζουν τωρα τα πραγματα. Αυτα και συγγνωμη και παλι για την παρεμβαση  :)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έκλεισε και ο Πετρογκολ!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πολλοι σωτηρες μαζευτηκαν τελευταια ρε παιδια.Ντεμης,Κιντης,Αδαμιδης,Βιντιαδης,Γιδοπουλος,δεν ξερουμε ποιους να διαλεξουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom