Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Υ.Γ Μάλιστα. Η ΕΠΟ φωνάζει τον Κωστή για τις δηλώσεις του, ενώ αυτά που γράφει ο Αλαφούζος ΜΑΛΛΟΝ δε τα διαβάζει…Μάλλον δεν έχουν νετ στην ΕΠΟ…..
Γιατί,έχεις εσύ;  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ετοιμαστείτε για νέα σενάρια την Κυριακή!
Αν νικήσουμε "Σας το έδωσε ο Ντούσκος"...αν χάσουμε "Ας μην τους δέρνατε στον τελικό"!  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν νικήσουμε "Σας το έδωσε ο Ντούσκος"...αν χάσουμε "Ας μην τους δέρνατε στον τελικό"!  :grin:
Και σε περίπτωση Χ;;; "το πιο σικέ ματς στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος" ;;;  :grin: :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
URL]]

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αδέρφια καλημέρα!
Τα όσα έγραψα είναι η προσωπική μου άποψη από το συγκεκριμένο ματς. Φυσικά και πολλοί, ίσως και οι περισσότεροι να διαφωνείτε μαζί μου.Διευκρίνησα πάντως πως φέτος η ΑΕΚ έχει αδικηθεί σε πολλά άλλα ματς, ωστόσο διαχώρισα τη θέση μου από αυτό με τον Πανθρακικό, καθώς θεωρώ πως αυτό που είδα στο γήπεδο αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ. Είμαι της άποψης πως με τα "αν" μπάλα δεν παίζεις και από τη στιγμή που ο διαιτητής λέει παίζεται (ασχέτως του αν η απόφαση του είναι ορθή ή όχι) το να συζητάμε αν θα έπρεπε να ακυρωθεί η συνέχεια της φάσης ή ακόμα και ολόκληρο το παιχνίδι είναι μια ατέρμονη και ατελέσφορη κουβέντα καφενείου, η οποία στερείται νοήματος. Αυτά είναι σαν τα κέρματα. Έχουν πάντα δύο όψεις. Αν κάποιοι θεωρείται πως η ΑΕΚ αδικήθηκε γιατί έπαιξε μπάλα ή έστω και μπάλα που δεν έπαιξε άξιζε το 0-0, γιατί βάση της εικόνας της, αυτό ήταν και το μόνο που ίσως κατάφερνε να αποσπάσει, μάλλον αδικείτε την ίδια ομάδα την οποία κατ' επανάληψη έχουν ΒΙΑΣΕΙ διαιτητές,επόπτες και ομοσπονδίες σε άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις που άξιζε όχι μόνο τη νίκη αλλά και το πρωτάθλημα ενδεχομένως. Σε περιπτώσεις σαν την προχτεσινή όμως νομίζω πως χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με το να κατονομάζεις σαν αποκλειστικό υπεύθυνο της ήττας τον διατητή και πως καταλήγεις να αντιμετωπίζεσαι σαν γραφικός... Δεν διαφωνώ πως η διατησία γενικά είναι αν όχι ύποπτη, τότε τουλάχιστον κάκιστη, αλλά και το δόγμα "για όλα φταίει ο πόύστης ο διαιτητής" δεν το συμμερίζομαι. Είπαμε είμαι ένας φτωχός και αφελής Ινδιάνος που μπορεί και να κάνει λάθος.

Τέλος η αναφορά μου ειδικά στον Σταύρακα είναι λόγω προσωπικής αδυναμίας που έχω  στο μανάρι ετούτο (επιτρέψτε μου) και φυσικά επ' ουδενί δεν παραγνωρίζω την ευθύνη των α-μετόχων καθώς τα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ τελούνται όχι μόνο με πράξεις, αλλά και με ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ;)

Όλοι την Κυριακή στις 17.30 στο ΟΑΚΑ δίπλα στην ομάδα.

[move]Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ Κ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ![/move]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Αδέρφια καλημέρα!
Τα όσα έγραψα είναι η προσωπική μου άποψη από το συγκεκριμένο ματς. Φυσικά και πολλοί, ίσως και οι περισσότεροι να διαφωνείτε μαζί μου.Διευκρίνησα πάντως πως φέτος η ΑΕΚ έχει αδικηθεί σε πολλά άλλα ματς, ωστόσο διαχώρισα τη θέση μου από αυτό με τον Πανθρακικό, καθώς θεωρώ πως αυτό που είδα στο γήπεδο αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ. Είμαι της άποψης πως με τα "αν" μπάλα δεν παίζεις και από τη στιγμή που ο διαιτητής λέει παίζεται (ασχέτως του αν η απόφαση του είναι ορθή ή όχι) το να συζητάμε αν θα έπρεπε να ακυρωθεί η συνέχεια της φάσης ή ακόμα και ολόκληρο το παιχνίδι είναι μια ατέρμονη και ατελέσφορη κουβέντα καφενείου, η οποία στερείται νοήματος. Αυτά είναι σαν τα κέρματα. Έχουν πάντα δύο όψεις. Αν κάποιοι θεωρείται πως η ΑΕΚ αδικήθηκε γιατί έπαιξε μπάλα ή έστω και μπάλα που δεν έπαιξε άξιζε το 0-0, γιατί βάση της εικόνας της, αυτό ήταν και το μόνο που ίσως κατάφερνε να αποσπάσει, μάλλον αδικείτε την ίδια ομάδα την οποία κατ' επανάληψη έχουν ΒΙΑΣΕΙ διαιτητές,επόπτες και ομοσπονδίες σε άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις που άξιζε όχι μόνο τη νίκη αλλά και το πρωτάθλημα ενδεχομένως. Σε περιπτώσεις σαν την προχτεσινή όμως νομίζω πως χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με το να κατονομάζεις σαν αποκλειστικό υπεύθυνο της ήττας τον διατητή και πως καταλήγεις να αντιμετωπίζεσαι σαν γραφικός... Δεν διαφωνώ πως η διατησία γενικά είναι αν όχι ύποπτη, τότε τουλάχιστον κάκιστη, αλλά και το δόγμα "για όλα φταίει ο πόύστης ο διαιτητής" δεν το συμμερίζομαι. Είπαμε είμαι ένας φτωχός και αφελής Ινδιάνος που μπορεί και να κάνει λάθος.

Τέλος η αναφορά μου ειδικά στον Σταύρακα είναι λόγω προσωπικής αδυναμίας που έχω  στο μανάρι ετούτο (επιτρέψτε μου) και φυσικά επ' ουδενί δεν παραγνωρίζω την ευθύνη των α-μετόχων καθώς τα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ τελούνται όχι μόνο με πράξεις, αλλά και με ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ;)

Όλοι την Κυριακή στις 17.30 στο ΟΑΚΑ δίπλα στην ομάδα.

[move]Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ Κ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ![/move]
  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
To οτι ενας ρασοφορος χουντικομασονος λεει οτι η ΑΕΚ ειναι ιδεα πιο πολυ δυσφημιση  για τον συλλογο εινσι,να μου βαζατε κανενα βιντεακι καποιο μεροκαματιαρη Αεκτζη που να ελεγε οτι η ΑΕΚ ειναι ιδεα να το καταλαβω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Να τα βλέπουν αυτά οι κάθε λογής ΠΟΥΣΤΑΡΧΟΙ και να ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.....
απορω ρε φιλε που καθεσαι και ασχολησαι με τον πισωγλεντη.δεν βλεπεις που ολοι τον γραφουμε στα αρχιδια μας;εκτος και αν θες να το σπρωξεις το πουστρακι οποτε παω πασο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
To οτι ενας ρασοφορος χουντικομασονος λεει οτι η ΑΕΚ ειναι ιδεα πιο πολυ δυσφημιση  για τον συλλογο εινσι,να μου βαζατε κανενα βιντεακι καποιο μεροκαματιαρη Αεκτζη που να ελεγε οτι η ΑΕΚ ειναι ιδεα να το καταλαβω...
Βρε παλιόπαιδο τί είναι αυτά που γράφεις;
Εχουμε τα μέσα εμείς και γι'αυτό σας πονάει  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και να πω και 2 λογια για το ματσακι στα αρχιδια μου η διαιτησια οταν παιζεις τετοιο ματς απεναντι στον πανθρακικο δεν αξιζεις να εισαι σουπερλιγκ.Η ομαδα μας ειναι χωμα και δεν πιστευω οτι θα σωθει εκτος αν γινει κανα θαυμα τον γεναρη και παρουν 4-5 παιχταραδες κατω των 24 και αλλον εναν πολυ καλο με κανονικη μεταγραφη.αυτην την στιγμη ειμαστε η χειροτερη ομαδα,να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

Επισκέπτης
Βρε παλιόπαιδο τί είναι αυτά που γράφεις;
Εχουμε τα μέσα εμείς και γι'αυτό σας πονάει  :grin:
Κατσε ρε Διο,που ειναι η Εκκλησια οταν οι Ελληνες πεθαινουν?
Τι κανουν μετρανε τις λιρες και τα στρεμματα?
Που ειναι ο Πατριαρχης?
Που ειναι οι μεγαλορασοφοροι που καναν περιουσια απο τον Ελληνικο λαο και τωρα ουτε κουνεντα για τα βασανιστηρια που κανουν στους Ελληνες πολιτες.
Πανε σε δεξιωσεις τρωνε με 2 μασελες και καθαριζουν τα χρυσαφικα τους αυτο κανουν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Κατσε ρε Διο,που ειναι η Εκκλησια οταν οι Ελληνες πεθαινουν?
Τι κανουν μετρανε τις λιρες και τα στρεμματα?
Που ειναι ο Πατριαρχης?
Που ειναι οι μεγαλορασοφοροι που καναν περιουσια απο τον Ελληνικο λαο και τωρα ουτε κουνεντα για τα βασανιστηρια που κανουν στους Ελληνες πολιτες.
Πανε σε δεξιωσεις τρωνε με 2 μασελες και καθαριζουν τα χρυσαφικα τους αυτο κανουν.
Σε όλα μαζί σου.
Απλά να σου πω ότι οι πόροι του Οικουμενικού Πατριαρχείου προέρχονται απο την Ελλάδα.
Οπως γνωρίζεις δεν υπάρχουν πιστοί εκεί.
Εκτός απο την Σχολή της Χάλκης (που δεν λειτουργεί) όλη η ακίνητη περιουσία του είναι δεσμευμένη απο το τουρκικό κράτος.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν αποθνήσκουν είπε ο πάτερ!Για "λουκέτο" δεν είπε τίποτα!  :grin:

Παίδες πέρα από το αγωνιστικό αν δεν βρει λεφτά ο Μεγακλής ή οποιοσδήποτε άλλος...δεν υπάρχει σωτηρία!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.417
Πόντοι
5.006
Δεν αποθνήσκουν είπε ο πάτερ!Για "λουκέτο" δεν είπε τίποτα!  :grin:

Παίδες πέρα από το αγωνιστικό αν δεν βρει λεφτά ο Μεγακλής ή οποιοσδήποτε άλλος...δεν υπάρχει σωτηρία!
Εχουμε και το κύπελλο  :tooth:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καλέ ινδιάνε στο αγωνιστικό συμφωνούμε πλήρως!Μπορεί και να ήταν η πιο άθλια φετινή μας εμφάνιση και σε αυτό σε μεγάλο βαθμό φταίει και ο Λίνεν!Αλλά προς τι το αυτομαστίγωμα?Την προηγούμενη Κυριακή με πολύ λιγότερες αφορμές βγήκαμε πολλοί και είπαμε ότι η ομάδα ευνοήθηκε...ε προχθές αδικήθηκε και σε πολύ πιο καθοριστικό βαθμό!Τι να κάνουμε τώρα?Τέσσερις ευκαιρίες είχε ο αντίπαλος (η μία κατέληξε σε γκολ) και οι τρεις ΄ήταν οφσάιντ!!!!Μετά το 70' δεν σε άφησε να κάνεις επίθεση ο κόρακας με τα ανάποδα σφυρίγματα!Ματάκια έχουμε και είδαμε που ήθελε να το πάει το ματσίδιο!Για το μπέναλντυ θα συμφωνήσω...μόνο σε εποχές κοκκαλιάρη θα δινότανε υπέρ άλλης ομάδας βεβαίως! :grin:
Επίσης είναι ωραίο και εύκολο να τα χώνουμε συνέχεια στον Σταύρακα αλλά η ομάδα έχει κάποιους μετόχους που του επιτρέψανε και αυτουνούνε και πολλών άλλων να κάνουν όλα αυτά που κάνουν...
γατε ...αν επιτρεπεται κατ'αρχας την αποψη μου...
ξεκολληστε απο την διαιτησια...δεν πιστευω οτι θα πεσει η αεκ αλλα αν αυτο τελικα συμβει καλο θα ειναι να γινει με ψηλα το κεφαλι και αξιοπρεπως...
ετσι οπως ξεκινησε και η χρονια με αξιοπρεπεια και χαμηλα το κεφαλι...στην πορεια διαπιστωνω (δυστυχως και πιστευω αντικειμενικα πως μιλαω) οτι σιγα σιγα και ξεκινωντας απο το πατς με τον γαυρο αρχιζουν οι δικαιολογιες και το ''κυνηγητο'' απο σκοτεινες δυναμεις...
κατ'αρχας συμφωνουμε ολοι οτι λαθη δεν γινεται να μην γινουν απο τους διαιτητες...
η αρρωστεια ξεκιναει απο την στιγμη που απομονωνεις φασεις που σε αδικουνε η νομιζεις οτι σε αδικουνε και τις προβαλλεις (οχι εσυ προσωπικα γενικα μιλαω) επιλεκτικα βαζοντας στην ακρη αλλες που πιθανα σε ευνονουνε για να δικολογησεις μια κατασταση κατα το δοκουν...
δεν υπαρχει (το εχω ξαναπει) μεγαλυτερη απατη απο το !''δεν ειμασταν καλοι αλλα...''
αυτο το γαμημενο αλλα ενω μπαινει δευτερο στην προταση καπελωνει (λογω ανθρωπινης φυσης και αντανακλαστικων του ανθρωπου να αθωωσει τον εαυτο του και να ριξει τις ευθυνες αλλου)  και διαγραφει το ''δεν ειμασταν καλοι''
δες τους ταλιμπαν τσακιρηδες κετσετζογλου και αλλους που βαριεμαι να γραφω γιατι τους θεωρω ουτως η αλλως σκουπιδια...
σε ολα τα αρθρα απλη αναφορα στο ''δεν ειμασταν καλοι'' και ολο το αρθρο-αρθρα αναλωνονται στην διαιτησια και στο κυνηγι του κατεστημενου...
στο ξαναλεω το καταλαβαινω ειναι αμυνα με αντανακλαστικα αλλα δεν θα την νομιμοποιησω κιολας...
στο συγκεκριμενο ματς...
εγιναν δυο τρανταχτα λαθη σε οφσαιντ που ΕΥΤΥΧΩΣ δεν μπηκαν γκολ ,η φαση του παυλη ειναι ΚΑΡΑΘΕΑΤΡΟ και σωστα τρωει κιτρινη  και το γκολ ειναι οριακη φαση ,για μενα ειναι οφσαιτ (χωρις να το ορκιζομαι κιολας) αλλα ο εποπτης ειναι καλυμμενος απο την οδηγια της ουεφα  οτι σε οριακες φασεις που εχει αμφιβολια ΠΡΕΠΕΙ να δινει το πλεονεκτημα στον επιθετικο...
και μια τετοια φαση ειναι η συγκεκριμενη...
εν ολιγοις θα μπορουσε ενας κακος εποπτης να σε αδικησει αλλα αυτο δεν εγινε μιας και ο παπαδοπουλος εχασε τα αχαστα αρα δεν γινεται να ριχνεις τα βαρη στη διαιτησια ...που ετσι κιαλλοιως για μενα αυτο ειναι χαρακτηριστικο του μικρου και αδυναμου,,,
αλλο να καταγραφεις καποια λαθος σφυριγματα και αλλο με μια επικοινωνιακη λαιλαπα να παρουσιαζεις το ασπρο για μαυρο (ξαναλεω δεν απευθυνομαι προσωπικα σε σενα)
αυτα με φιλικη (πιστεψε με) διαθεση και με σεβασμο στην αρρωστεια σου οπως και αλλων εκλεκτων φιλων απο εδω...

Επισκέπτης
η αεκ φετος θα σωθει αξιοπρεπως....στηνοντας παιχνιδια  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom