Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να συνηδητοποιησουμε οτι η αεκ θα γινει μια καλη μικρομεσαια ομαδα δυστηχως οι απιτησεις για πρωταθλημα εξαφανιστηκαν φετος και απο δω και περα θα παιζουμε για σωτηρια και γιουροπα λιγκ στην καλυτερη.....αχ ρε αεκαρα μου πως σε καταντησανε,δεν πειραζει εγω θα ειμαι για σενα παντα στην κερκιδα και παντου στα γηπεδα που θα παιζεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πρεπει να συνηδητοποιησουμε οτι η αεκ θα γινει μια καλη μικρομεσαια ομαδα δυστηχως οι απιτησεις για πρωταθλημα εξαφανιστηκαν φετος και απο δω και περα θα παιζουμε για σωτηρια και γιουροπα λιγκ στην καλυτερη.....αχ ρε αεκαρα μου πως σε καταντησανε,δεν πειραζει εγω θα ειμαι για σενα παντα στην κερκιδα και παντου στα γηπεδα που θα παιζεις
μην σκας ρε ερχεται ο Αδαμιδιαδης. :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΦΥΣΙΚΑ!!! Αλίμονο αν ο κάθε Πήδουλας ΔΕΝ είχε την απαίτηση από κάθε 19χρονο (δε πα να είναι και ο Μέσι) να τον κοιτάνε στα μάτια!!! ΝΑ μοου έλεγες πως είχε μια τέτοια απαίτηση από τον Δέλλα πχ (πέρσι) να σου έλεγα πως είχες ΕΝ ΜΕΡΗ δίκιο. Αλλά ΑΝ αφήσεις ένα 19χρονο τσογλανάκι να σου πάρει τον τσαμπουκά ΜΠΡΟΣΤΑ σ όλη την ομάδα ε τότε γάματα και άστα. Είναι σα να είσαι στο στρατό και είσαι λοχαγός και έρχεται ένας 18χρονος φαντάρος και σου πουλάει μαγκιές μπροστά σ όλο τον λόχο. ΑΝ δε του γαμήσεις ότι έχει και δεν έχει τότε άντε γεια. Έτσι είναι τα πράγματα καλός ή κακώς.
Ξαναλέω πως ο Κατίδης ΣΩΣΤΑ δεν έπαιξε και καλά έκανε και κράτησε τον Ισπανό εκτός σ αυτό το ματς. Έτσι όπως έχει πάει το πράγμα θα τον χρειαστεί στο ματς με τον Πανθρακικό (που δε παίζει ο Βλάχος) για να μπορέσει να ελέξει (όσο γίνεται) το κέντρο.
Και πως "ζέχνει" το ματσάκι από παντού; Σπάστα και ξαναρίχτα.
Όσο για τ άλλα που λέμε πως αν δεν υπάρχει υγιεί διοίκηση και δεν έπανέλθει η ηρεμία στα διοικητικά κτλπ είναι σωστά. Αλλά αυτά είναι ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ο προπονητής ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ όσο είναι δυνατόν ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ στ αποδυτήρια.
Γρηγόρη μιλάς λες και ήσουνα μπροστά στο συμβάν και ξέρεις τι ακριβώς έγινε και ποιος φταίει!Και όχι η ομάδα δεν είναι στρατός...εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει πειθαρχία αλλά αυτή την στιγμή υπάρχουνε πιο σημαντικά θέματα και όχι ποιος δεν κοιτάει στα μάτια ποιον!Και επίσης το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για τα παιδιά του κατηχιτικού...αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα και ουσιαστικά ο Κατίδης πληρώνει τις κακές του σχέσεις με κάποιους στην ομάδα...για τις οποίες φυσικά   φταίει και αυτός!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Βόμβα: "Μπαίνω με 14 εκατομμύρια!!!"

Στο περιβάλλον του ο Δημήτρης Βιντιάδης λέει ότι την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη ρελάνς... "Θα μπω με 14 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του χρόνου..." λέει στους έμπιστους ανθρώπους του ο νεαρός επιχειρηματίας. Το αφτί του AEK LIVE έριξε κεραίες και έμαθε με κάθε λεπτομέρεια τα λεγόμενα του επίδοξου αγοραστή της ΠΑΕ. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη...  Τι είναι; Δυο μερούλες έμειναν. Εδώ φάγαμε τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσουμε;

Πάντως ο Βιντιάδης λέει στο περιβάλλον του ότι είναι έτοιμος να κλείσει στόματα. Μακάρι... Βέβαια το Λονδίνο δεν ξέρουμε τι λέει για όλα αυτά γιατί από εκείνη την επίσκεψη του Χάρις στην Αθήνα χάσαμε κάθε ίχνος ζωής από τους Εγγλέζους επενδυτές...

www.aek-live.gr/2012/12/14_2.html]http://www.aek-live.gr/2012/12/14_2.html[/url]

lol-045.gif

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μην σκας ρε ερχεται ο Αδαμιδιαδης. :grin:
φιλε παω γηπεδο απο το 90 13 χρονων ειμουνα τοτε και καθε κυριακη ειμαι μεσα και παντου με ενα φιλαρακι ανοργανοτη μονο αεκ μεγαλη αγαπη δεν σκαω με τιποτα,το μονο που με στεναχορη ειναι οτι δεν βγαινουν αεκτζηδες πια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Στο περιβάλλον του ο Δημήτρης Βιντιάδης λέει ότι την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη ρελάνς... "Θα μπω με 14 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του χρόνου..." λέει στους έμπιστους ανθρώπους του ο νεαρός επιχειρηματίας. Το αφτί του AEK LIVE έριξε κεραίες και έμαθε με κάθε λεπτομέρεια τα λεγόμενα του επίδοξου αγοραστή της ΠΑΕ. Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρι την Τρίτη...  Τι είναι; Δυο μερούλες έμειναν. Εδώ φάγαμε τον γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσουμε;

Πάντως ο Βιντιάδης λέει στο περιβάλλον του ότι είναι έτοιμος να κλείσει στόματα. Μακάρι... Βέβαια το Λονδίνο δεν ξέρουμε τι λέει για όλα αυτά γιατί από εκείνη την επίσκεψη του Χάρις στην Αθήνα χάσαμε κάθε ίχνος ζωής από τους Εγγλέζους επενδυτές...

www.aek-live.gr/2012/12/14_2.html]http://www.aek-live.gr/2012/12/14_2.html[/url]

lol-045.gif
θα ειναι εικονικα λεφτα οπως του PRO EVO SOCCER

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
φιλε παω γηπεδο απο το 90 13 χρονων ειμουνα τοτε και καθε κυριακη ειμαι μεσα και παντου με ενα φιλαρακι ανοργανοτη μονο αεκ μεγαλη αγαπη δεν σκαω με τιποτα,το μονο που με στεναχορη ειναι οτι δεν βγαινουν αεκτζηδες πια
Μεσα απο τις οικογενειες βγαινουν ρε.Θα κανουμε τα παιδια μας ΑΕΚτζηδες οσοι ειμαστε με την αρωστια.καλυτερα να κανω γιο πουστη παρα γαυρο η βαζελο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

lol-045.gif
Ότι να ' ναι γράφουνε εκεί μέσα!Ότι και να γίνει θα δικαιωθούνε!!! :grin:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μεσα απο τις οικογενειες βγαινουν ρε.Θα κανουμε τα παιδια μας ΑΕΚτζηδες οσοι ειμαστε με την αρωστια.καλυτερα να κανω γιο πουστη παρα γαυρο η βαζελο.
μπραβο μαστερ ετσι σε θελω εγω ειμαι απο κερατσινι γαυροφωλια,αλλα κολημα με την αεκ τρελο......

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγόρη μιλάς λες και ήσουνα μπροστά στο συμβάν και ξέρεις τι ακριβώς έγινε και ποιος φταίει!Και όχι η ομάδα δεν είναι στρατός...εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει πειθαρχία αλλά αυτή την στιγμή υπάρχουνε πιο σημαντικά θέματα και όχι ποιος δεν κοιτάει στα μάτια ποιον!Και επίσης το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για τα παιδιά του κατηχιτικού...αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα και ουσιαστικά ο Κατίδης πληρώνει τις κακές του σχέσεις με κάποιους στην ομάδα...για τις οποίες φυσικά   φταίει και αυτός!
Στο συμβάν φύσικα και δεν ήμουν μπροστά. Και να ήθελα να είμαι θα ήταν κομματάκι δύσκολο αφού είμαι εκτός Ελλάδας. Αλλά σύμφωνα με όσα λέγονται στις εφημερίδες στην ομιλία του Λίνεν για το ματς με τον Λεβαδειακό και στις παρατηρήσεις που έκανε στους παίκτες ο Κατίδης κουνησε το κεφάλι του ειρωνικά και ο Πήδουλας του έκανε παρατήρηση (μάλλον κάπως έντονη). Επειδή έτυχε στα εφηβικά μου χρόνια να παίξω μπάσκετ σε ομάδα, ΑΝ κάποιος παίκτης έκανε κάτι τέτοιο σε ομιλία του προπονητή υπήρχε η τιμωρία ήταν αποκλεισμός του παίχτη και προπονήσεις για μια βδομάδα μόνος του, συν ότι δε λογιζόταν ΟΥΤΕ για το ματς που ακολουθήσε την βδομάδα που προπονιόταν μόνος του. Δηλαδή αποκλεισμός για 2 ματς. Μάλιστα στη δική μου την ομάδα υπήρχε παίκτης που επειδή είχε εριστικότατο χαρακτήρα απλά πήρε τα παπούτσια στο χέρι (και ήταν κολόχερο από τα 6.25). Σε μια ομάδα το σημαντικότερο είναι Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Αν ο προπονητής δεν έχει παίκτες που να πειθαρχουν τότε τι σύστημα να μάθει και τι αυτοματισμούς. Αφού χωρίς πειθαρχεία ο καθένας θα κάνει ότι θέλει. Και η πειθαρχεία δεν είναι ΜΟΝΟ στον προπονητή ΑΛΛΑ και στους βοηθούς του.
Και ο Λίνεν δεν έχει κάνει ΜΟΝΟ παρατήρηση στον Κατίδη! Την έχει πει πολύ άσχημα και στον Κοντοέ για τα χαμογελάκια. Είδες ή διάβασες τον Κοντοέ να το κάνει θέμα; Όχι. Έκανε ΤΟΥΜΠΕΚΑ (όπως πρέπει να κάνει ΚΑΘΕ παίκτης απέναντι στον προπονητή του) και συνέχισε. Και ο Κοντοές δεν είναι 19χρονο παιδαρέλι. Έχει κάνει και στον Φούντα και σε άλλους παίκτες. Δεν έχει βάλει στο μάτι τον Κατίδη επειδή δε του αρέσουν τα τατουάζ που έχει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μπραβο μαστερ ετσι σε θελω εγω ειμαι απο κερατσινι γαυροφωλια,αλλα κολημα με την αεκ τρελο......
Όταν δούλευα Πειραιά στο κερατσίνι (αν δε κάνω λάθος) έπαιζε μια καφετέρεια που με το που έμπαινες υπήρχε κρεμασμένη σημαία της ΑΕΚ. Ο τυπάς που την είχε τρελλαμένος ΑΕΚτζης παρόλο που το 90% της πελατείας του ήταν βαμμένη Ολυμπιακοί

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το συγκεκριμενο τσουτσεκι επρεπε να χει παρει ποδι μαζι με τον μυρωδια που τον εφερε στην ομαδα..
ο καθε ανυπαρκτος θελει να παρει ποντους στο παντελονι του στην πλατη της ομαδας..για να πιασουμε και το γερμανο,ασχημο τροπαρι εχει πιασει,δεν εχει μαθει απο τα λαθη του παρελθοντος..κατι τα τραγελαφικα σπριντ στους οργανωμενους,κατι η στηριξη σε ενδεχομενο φαγωμα και του κατιδη αλλα ραφικ-κωστακη,θα το βγαλουν στη σεντρα στην πρωτη στραβη..

και για να ανοιξετε τα ματια σας,σε ματσ που παιζοταν η υπαρξη μας,αφησε ελαφρα τη καρδια εξω τον καλυτερο παικτη μας μαζι με κοδρερο..αληθεια με ποιο κριτηριο εμεινε εξω ο ισπανος σε παιχνιδι που οπως εχουν τα πραγματα ειναι sixpointer για την ομαδα;

**τελος επειδη ειμαι και λιγο κακοπροαιρετος,το δευτερο γκολ μας βρωμαει απο δω ως τα γιαννενα..
οσο πληρωνουμε τοσο καλα μπορει να παρουμε κ αλλες ανελπιστες νικες στο 80φευγα..

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Όταν δούλευα Πειραιά στο κερατσίνι (αν δε κάνω λάθος) έπαιζε μια καφετέρεια που με το που έμπαινες υπήρχε κρεμασμένη σημαία της ΑΕΚ. Ο τυπάς που την είχε τρελλαμένος ΑΕΚτζης παρόλο που το 90% της πελατείας του ήταν βαμμένη Ολυμπιακοί
τωρα δεν παιζουν αυτα παρ ολα αυτα ειμαστε αρκετοι αλλα δεν ασχολουνται με γηπεδο, πολυ λιγοι ειμαστε οι γηπεδικοι, σε σχεση με τους βαζελες παντως ο πειραιας μετα τους ολυμπιακους ειναι κιτρινομαυρος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
περιμενω με αγωνια να βγει ενας ''περηφανος'' αεκτζης να σχολιασει την χτεσινη διαιτησια και τους πλαινους αλλα δεν βλεπω ορεξη...
μαλλον τζαμπα περιμενω...ολα καλα...
γι'αυτο μαλλον δεν θελετε και λυπηση και απευθυνομαι σε καποιους φερπλειστες συγαυρους μου...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
το συγκεκριμενο τσουτσεκι επρεπε να χει παρει ποδι μαζι με τον μυρωδια που τον εφερε στην ομαδα..
ο καθε ανυπαρκτος θελει να παρει ποντους στο παντελονι του στην πλατη της ομαδας..για να πιασουμε και το γερμανο,ασχημο τροπαρι εχει πιασει,δεν εχει μαθει απο τα λαθη του παρελθοντος..κατι τα τραγελαφικα σπριντ στους οργανωμενους,κατι η στηριξη σε ενδεχομενο φαγωμα και του κατιδη αλλα ραφικ-κωστακη,θα το βγαλουν στη σεντρα στην πρωτη στραβη..

και για να ανοιξετε τα ματια σας,σε ματσ που παιζοταν η υπαρξη μας,αφησε ελαφρα τη καρδια εξω τον καλυτερο παικτη μας μαζι με κοδρερο..αληθεια με ποιο κριτηριο εμεινε εξω ο ισπανος σε παιχνιδι που οπως εχουν τα πραγματα ειναι sixpointer για την ομαδα;

**τελος επειδη ειμαι και λιγο κακοπροαιρετος,το δευτερο γκολ μας βρωμαει απο δω ως τα γιαννενα..
οσο πληρωνουμε τοσο καλα μπορει να παρουμε κ αλλες ανελπιστες νικες στο 80φευγα..
Μα και το ματς με τον Πανθρακικό είναι sixpointer και μάλιστα είναι και εκτός έδρας, και απ το οποίο θα λήψει ένας από τους καλύτερους παίκτες του χθεσινού παιχνιδιού, ο Βλάχος....Και γι αυτό ο Γερμανός φταίει; Όταν οι διαιτητές κιτρινίζουν τους παίκτες της ΑΕΚ επειδή κοιτάξανε τον αντίπαλο είναι ΦΥΣΙΚΟ να δημιουργείτε πρόβλημα από ένα σημείο και μετά

Και ναι η ΑΕΚ σ ΑΥΤΗ την οικονομική κατάσταση "πλήρωσε" για το ματς  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΑΝ και δεν είδα το ματς (απλά τις φάσεις είδα) που υπάρχει ΠΑΛΙ θέμα με τη διαιτησία;;;;;;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γρηγορη. Ηταν ενα ματς σουπα. Χωρις φασεις , με τραγικα λαθη αμυνας και απο τις 2 πλευρες στα γκολ. Μας χαμογελασε η τυχη και πηραμε την νικη σε ενα ματς που ειμασταν πολυ κακοι. Ισως το χειροτερο φετινο μας παιχνιδι. Μας το χρωσταγε μαλλον , μετα τους βαθμους που εχουμε χασει με Αστερα, Κερκυρα, Αρη, Λεβαδειακο.
Η Διατησία ηταν αδιαφορη. Οπως πρεπει. Ψιλολαθακια αλλά τίποτα κραυγαλεο η εσκεμμενο οπως αλλες φορές φέτος.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Μικρέ, έχεις καταντήσει πιο γραφικός και πιο φαιδρός από τον φίλο σου τον Πουστρίδη7.

Είσαι ΘΛΙΒΕΡΟΣ.

Καλύτερα μην ξαναγράψεις.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γρηγορη. Ηταν ενα ματς σουπα. Χωρις φασεις , με τραγικα λαθη αμυνας και απο τις 2 πλευρες στα γκολ. Μας χαμογελασε η τυχη και πηραμε την νικη σε ενα ματς που ειμασταν πολυ κακοι. Ισως το χειροτερο φετινο μας παιχνιδι. Μας το χρωσταγε μαλλον , μετα τους βαθμους που εχουμε χασει με Αστερα, Κερκυρα, Αρη, Λεβαδειακο.
Η Διατησία ηταν αδιαφορη. Οπως πρεπει. Ψιλολαθακια αλλά τίποτα κραυγαλεο η εσκεμμενο οπως αλλες φορές φέτος.
Μα εγώ δεν είπα ότι ήταν ένα ματς που τους πατήσαμε. Εξάλλου και ο προπονητής παραδέχτηκε ότι ήμασταν κακοί. Απλά είπα πως από τους νεαρούς που παίξαν εχθές 2-3 έχουν μέλλον (ακόμα και τον Κατίδη που δεν έπαιξε τον θεωρώ παίκτη με ταλέντο) ΑΝ συνεχίσουν τη δουλεία και δε τη δουν

Όσο για τη διαιτησία γι αυτό ρωτάω. Δεν είδα κάτι. Σε μια φάση διαμαρτυρηθήκαμε για χέρι (που δεν ήταν) Όσο για το 2ο γκολ από τις φάσεις που είδα μου φαίνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Και γι αυτό ρωτήσα τον Χριστίδη να μου πει ΠΟΥ ΕΙΔΕ κάτι το οποίο ήταν κραυγαλέα υπερ της ΑΕΚ. Γιατί ΑΝ πει για το πέναλντι που κερδίσαμε τότε θα πρέπει να ξαναδεί την φάση.

Α! Όσο αφορά τα 14 μύρια που θα βάλει ο Βιντιάδης. Καλά ας βάλει τ 7 να πληρωθούν παίκτες προπονητές ομάδες, καφετζίδες κτλπ και για τ άλλα έχει ο θεός.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom