Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσυ τραβα καμια μαλακια γιατι δεν εχεις λεφτα για να γαμησεις οπως μας  ανακοινωσες χτες και μετα μιλα ΦΛΩΡΕ.Μονο επι πληρωμη γαμας.............. :uglystupid: :uglystupid:
ε κατσε του ρε γανυμηδη να γαμησει κιαυτος.μονο με τον χρηστιδη θα κανετε αλαξοκωλιες δηλαδη;κιαυτος ψυχη εχει.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εσυ τραβα καμια μαλακια γιατι δεν εχεις λεφτα για να γαμησεις οπως μας  ανακοινωσες χτες και μετα μιλα ΦΛΩΡΕ.Μονο επι πληρωμη γαμας.............. :uglystupid: :uglystupid:
Βρήκα λεφτά ρε μαλάκα......και θα γαμήσω! ....και ναι πάντα με φράγκα γαμάω......έχεις πρόβλημα??? :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ε κατσε του ρε γανυμηδη να γαμησει κιαυτος.μονο με τον χρηστιδη θα κανετε αλαξοκωλιες δηλαδη;κιαυτος ψυχη εχει.
..............να'σαι καλά,αλλά δεν πάω με τραβεστί.............. :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγω  ΡΟΥΛΗ  δεν ασελγω  στο  πτωμα  κανενος.Αυτα  που  εκανε  η ομαδα σου  πριν 20
χρονια τα εχετε ολοι ξεχασει. ΜΑΛΑΚΑΣ ο γαυρος που τελευταια αγωνιστικη εκατσε και
εχασε για να παρεις εσυ το πρωταθλημα και οχι ο βαζελος; ΘΥΜΑΣΑΙ;Και πρωτος σκορερ
ο Δημητριαδης .Εσυ με εστησες και για ενα δακρυγονο και εγινε ξανα ο αγωνας ΘΥΜΑΣΑΙ;
Οι παιχτες  της ομαδας σου επεφταν κατω σαν τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ για να διακοπει το
παιχνιδι.ΕΙΣΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτο το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ;
Ο Μανωλας  εκανε τη βουτια με τη Λαρισα το οποιο το παραδεχτηκε και πηρες  το
πρωταθλημα και η Λαρισα υποβιβαστηκε ΘΥΜΑΣΑΙ;
Η ομαδα σου σε ευρωπαικο παιχνιδι εσβησε τους προβολεις επι  Γιδοπουλου
για να διακοπει το παχνιδι.ΘΥΜΑΣΑΙ;
Οσο για φετος επειδη ουτε μαλακας ειμαι και ουτε τρωω  κουτοχορτο η  ομαδα σου
θα σωθει αλλα να δω αν θα εισαι υπερηφανος με τον τροπο που θα γινει αυτο .
Εδω ειμαστε και θα τα λεμε και θα βλεπουμε τα αισχη που θα γινουν για να
σωθεις γιατι καταλαβαινεις και εσυ οτι στα ισα εχεις ηδη ΠΕΣΕΙ.

Για αυτο μη μιλατε ................

Και κατι αλλο ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ  φταιει που η αεκ  εφτασε εδω που ειναι  για να μη

ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..........

Α Ν Τ Ε       Γ Ε Ι Α......................

ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΜΝΗΜΗ  ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ    ..........................
Ρούλης ο Ναύαρχος ρε γίδι.....???

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού που χάθηκε χθες ..

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πως θα σωθει ρε τυπε, με στημενα παιχνιδια (βεροια,πλατανια)  :headbang:
Γιατι να πιστεψω αυτο που λες?Η ΑΕΚ επαιζε την πρωτη αγωνιστικη με κοσμο στο πλευρο της και ενθουσιασμο στις εξεδρες,πατατα ο ντιμι στο β μερος,0-1 το σκορ.Χθες η ΑΕΚ ερχοταν με φορα απο την βεροια,χαρα στην εξεδρα και ενθουσιασμο,πατατα ο ντιμι 0-1 παλι.Γιατι να σε πιστεψω αφου και οι παικτες ειναι απληρωτοι και η ΑΕΚ προλαβαινει να σωθει μαθηματικα?

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παντως  μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση η σταση των διαιτητων που ειναι ψυχροι και κυνηγουν 18χρονα να τα κιτρινισουν η να τα κοκκινισουν!Βεβαια εντολες εκτελουν σε μια χωρα που κανει κουμαντο το χρημα και η πουστια...Απλα θα περιμενα να γινονται ολα ποιο κρυφα μιας και απ'οτι δειχνει το παιδοβουβαλο δεν παιρνει χαμπαρι και δεν μασαει απο αυτα.Εχει ξεπερασει το κοκκαλη σε τσιπα......Μεχρι να γινει η δικη ψωμιαδη το 2064 και να παρουμε κατι μυρια που χρωσταει θα περιμενουμε την ελληνικη δικαιοσυνη,μπουαχαχαχαχαχα....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγω  ΡΟΥΛΗ  δεν ασελγω  στο  πτωμα  κανενος.Αυτα  που  εκανε  η ομαδα σου  πριν 20
χρονια τα εχετε ολοι ξεχασει. ΜΑΛΑΚΑΣ ο γαυρος που τελευταια αγωνιστικη εκατσε και
εχασε για να παρεις εσυ το πρωταθλημα και οχι ο βαζελος; ΘΥΜΑΣΑΙ;Και πρωτος σκορερ
ο Δημητριαδης .Εσυ με εστησες και για ενα δακρυγονο και εγινε ξανα ο αγωνας ΘΥΜΑΣΑΙ;
Οι παιχτες  της ομαδας σου επεφταν κατω σαν τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ για να διακοπει το
παιχνιδι.ΕΙΣΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτο το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ;
Ο Μανωλας  εκανε τη βουτια με τη Λαρισα το οποιο το παραδεχτηκε και πηρες  το
πρωταθλημα και η Λαρισα υποβιβαστηκε ΘΥΜΑΣΑΙ;
Η ομαδα σου σε ευρωπαικο παιχνιδι εσβησε τους προβολεις επι  Γιδοπουλου
για να διακοπει το παχνιδι.ΘΥΜΑΣΑΙ;
Οσο για φετος επειδη ουτε μαλακας ειμαι και ουτε τρωω  κουτοχορτο η  ομαδα σου
θα σωθει αλλα να δω αν θα εισαι υπερηφανος με τον τροπο που θα γινει αυτο .
Εδω ειμαστε και θα τα λεμε και θα βλεπουμε τα αισχη που θα γινουν για να
σωθεις γιατι καταλαβαινεις και εσυ οτι στα ισα εχεις ηδη ΠΕΣΕΙ.

Για αυτο μη μιλατε ................

Και κατι αλλο ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ  φταιει που η αεκ  εφτασε εδω που ειναι  για να μη

ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..........

Α Ν Τ Ε       Γ Ε Ι Α......................

ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΜΝΗΜΗ  ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ    ..........................
1)Τότε οι ΙΔΙΟΙ οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ είχαν πει στους παίκτες τους "αν το πάρει ο ΠΑΟ να βρείτε τρόπο να φύγετε από τη Φιλαδέλφεια". Δεν στήσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ αγώνα. Στο γήπεδο ήμουν και θα θεωρούσα ικανούς τους παίκτες του ΟΣΦΠ να βάλουν αυτογκολ για να χάσουν. ΔΕ μας κάνατε ΚΑΜΙΑ χάρη. Προτιμούσατα, και προτιμάτε να το πάρει η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Πλατανιάς παρά ο ΠΑΟ.
2)Για την υπόθεση με το δακρυγόνο. ΜΑΘΕ τι έλεγε τότε ο κανονισμός και ξαναρίχτα. Για την ιστορία ΤΟΤΕ (1991) ο κανονισμός έλεγε πως το ματς πρέπει να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ από την αρχή. Αλλά ξέχασα. Για τους γαύρους (και όχι για τους ΟΣΦΠούδες) ο κανονισμός ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόζεται ΜΟΝΟ για την δική τους ομάδα
3)Καλά είσαι ΒΑΘΙΑ νυχτομένος και ΦΥΣΙΚΑ δε ξέρεις για τι μιλάς. Ειλικρινά δεν έχω δει ποιο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ γαύρο από σένα. Το πέναλτι έγινε το 1994 στην 20η αφωνιστική από τις 34 που είχε τότε το πρωτάθλημα. Δηλαδή ΙΣΑ ΙΣΑ που είχε περάσει το μισό της περιόδου. Οπότε είναι το λιγότερο ΜΑΛΑΚΙΑ να λες ότι πήραμε το πρωτάθλημα λόγο της νίκης με τη Λάρισσα. Το πρωτάθλημα μπορεί να πει κάποιος ότι κρίθηκε στον ΕΠΟΜΕΝΟ αγώνα (αυτόν της 21η αγωνιστικής) όπου νικήσαμε τον ΠΑΟ με 2-0. Α! Και για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΛΑΡΙΣΣΑ ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1994 ΒΛΑΚΕΝΔΥΤΕ. Α! Και κάτι ακόμα. Ο Στέλιος είχε τ ΑΡΧΙΔΙΑ να πεί πως ΔΕΝ ήταν πέναλντι. Πες μου ΕΝΑ, Ε-Ν-Α γαμημένο αρχίδι πουτάνας γιο παίκτη του ΟΣΦΠ που έχει κάνει τέτοια δήλωση στα ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ πέναλντι μαϊκουδες που έχει πάρει ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια.
4)Θα ήθελα να μου πεις πιο είναι το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ παιχνίδι που έσβησαν τα φώτα γιατί ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ, και όσο και αν έψαξα στο νετ δε βρήκα τίποτα για ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ παιχνίδι.
5)Για τους παίκτες που είχαν πέσει κάτω δεν έχω να πω και πολλά. Ήταν, είναι και θα παραμείνει μια μαύρη σελίδα για την ομάδα μου. Αλλά υποθέτω πως δεν είσαι και εσύ περίφανος για ΟΛΕΣ τις στιγμές της ομάδας σου.
6)Η ΑΕΚ δε ξέρω ΑΝ θα σωθεί. Προσωπικά τη βλέπω να πηγαίνειθ τρένο για τον υποβιβασμό. Πολλά λάθη από το καλοκαίρι που δε γίνεται να διορθωθουν τόσο εύκολα όταν μάλιστα υπάρχουν περιορισμοί
7)Για το κατάντημα της ΑΕΚ ο τελευταίος που φταίει είναι ο Κόκκαλης. Αλλά υπάρχουν πολλοί και από πολλές ομάδες (πλην του ΟΣΦΠ) που θα πούνε πως για το κατάντημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου τη τελευταία 15ετία πρώτος στη λίστα ΕΙΝΑΙ ο Κόκκαλης
8)Κρίση το βλέπω πως έχεις. Αφού σε πιάνει τακτικά

Στο καλό και να μας γράφεις......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
1)Τότε οι ΙΔΙΟΙ οι φίλαθλοι του ΟΣΦΠ είχαν πει στους παίκτες τους "αν το πάρει ο ΠΑΟ να βρείτε τρόπο να φύγετε από τη Φιλαδέλφεια". Δεν στήσαμε ΚΑΝΕΝΑΝ αγώνα. Στο γήπεδο ήμουν και θα θεωρούσα ικανούς τους παίκτες του ΟΣΦΠ να βάλουν αυτογκολ για να χάσουν. ΔΕ μας κάνατε ΚΑΜΙΑ χάρη. Προτιμούσατα, και προτιμάτε να το πάρει η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Πλατανιάς παρά ο ΠΑΟ.
2)Για την υπόθεση με το δακρυγόνο. ΜΑΘΕ τι έλεγε τότε ο κανονισμός και ξαναρίχτα. Για την ιστορία ΤΟΤΕ (1991) ο κανονισμός έλεγε πως το ματς πρέπει να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ από την αρχή. Αλλά ξέχασα. Για τους γαύρους (και όχι για τους ΟΣΦΠούδες) ο κανονισμός ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμόζεται ΜΟΝΟ για την δική τους ομάδα
3)Καλά είσαι ΒΑΘΙΑ νυχτομένος και ΦΥΣΙΚΑ δε ξέρεις για τι μιλάς. Ειλικρινά δεν έχω δει ποιο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ γαύρο από σένα. Το πέναλτι έγινε το 1994 στην 20η αφωνιστική από τις 34 που είχε τότε το πρωτάθλημα. Δηλαδή ΙΣΑ ΙΣΑ που είχε περάσει το μισό της περιόδου. Οπότε είναι το λιγότερο ΜΑΛΑΚΙΑ να λες ότι πήραμε το πρωτάθλημα λόγο της νίκης με τη Λάρισσα. Το πρωτάθλημα μπορεί να πει κάποιος ότι κρίθηκε στον ΕΠΟΜΕΝΟ αγώνα (αυτόν της 21η αγωνιστικής) όπου νικήσαμε τον ΠΑΟ με 2-0. Α! Και για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΛΑΡΙΣΣΑ ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1994 ΒΛΑΚΕΝΔΥΤΕ. Α! Και κάτι ακόμα. Ο Στέλιος είχε τ ΑΡΧΙΔΙΑ να πεί πως ΔΕΝ ήταν πέναλντι. Πες μου ΕΝΑ, Ε-Ν-Α γαμημένο αρχίδι πουτάνας γιο παίκτη του ΟΣΦΠ που έχει κάνει τέτοια δήλωση στα ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ πέναλντι μαϊκουδες που έχει πάρει ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια.
4)Θα ήθελα να μου πεις πιο είναι το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ παιχνίδι που έσβησαν τα φώτα γιατί ειλικρινά δε μπορώ να θυμηθώ, και όσο και αν έψαξα στο νετ δε βρήκα τίποτα για ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ παιχνίδι.
5)Για τους παίκτες που είχαν πέσει κάτω δεν έχω να πω και πολλά. Ήταν, είναι και θα παραμείνει μια μαύρη σελίδα για την ομάδα μου. Αλλά υποθέτω πως δεν είσαι και εσύ περίφανος για ΟΛΕΣ τις στιγμές της ομάδας σου.
6)Η ΑΕΚ δε ξέρω ΑΝ θα σωθεί. Προσωπικά τη βλέπω να πηγαίνειθ τρένο για τον υποβιβασμό. Πολλά λάθη από το καλοκαίρι που δε γίνεται να διορθωθουν τόσο εύκολα όταν μάλιστα υπάρχουν περιορισμοί
7)Για το κατάντημα της ΑΕΚ ο τελευταίος που φταίει είναι ο Κόκκαλης. Αλλά υπάρχουν πολλοί και από πολλές ομάδες (πλην του ΟΣΦΠ) που θα πούνε πως για το κατάντημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου τη τελευταία 15ετία πρώτος στη λίστα ΕΙΝΑΙ ο Κόκκαλης
8)Κρίση το βλέπω πως έχεις. Αφού σε πιάνει τακτικά

Στο καλό και να μας γράφεις......
καθεσαι και απαντας σε τουβλα που διαβαζουν γαυρο πρωταθλητη και νομιζουν οτι ενημερωνονται.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καθεσαι και απαντας σε τουβλα που διαβαζουν γαυρο πρωταθλητη και νομιζουν οτι ενημερωνονται.
Με πρόλαβες, αλλά συμπληρώνω...
-Καθεσαι και απαντας σε αυτιστικά αμοιβαδοειδή....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom