SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
πολυ ωραιο...αν εισαι Αντρας βεβαια.....αν πας συνεχεια με την οπισθεν,μαλλον δεν θα σου αρεσει...αν ειναι ωραιο το σεξ με γυναικα...
πολυ ωραιο...αν εισαι Αντρας βεβαια.....αν πας συνεχεια με την οπισθεν,μαλλον δεν θα σου αρεσει...αν ειναι ωραιο το σεξ με γυναικα...
εσυ εισαι αντρας;πολυ ωραιο...αν εισαι Αντρας βεβαια.....αν πας συνεχεια με την οπισθεν,μαλλον δεν θα σου αρεσει...
γιατι δεν απαντας;;εισαι αντρας;;μη ξερογλειφεσε.....εχω δηλωσει και παληοτερα....ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ...
Τι εγινε ρε συ?τωρα το ακουω αυτο.καλο ταξιδι στο παληκαρι που σκοτωθηκε πηγαινοντας για το γηπεδο,ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει πανο....
εφυγε ενας αδερφος απο κοντα μας απο την οριτζιναλ περιστεριου ο πανος η λαιονς τον φωναζαν,εχει και φωτο του στο facebook η οριιτζιναλ,rip....Τι εγινε ρε συ?τωρα το ακουω αυτο.
Που είσαι ρε θηρίο?Προσπαθώ!Ακόμα Ασχολεισε με μπαλιτσα;
Κ Α Λ Α Σ Α Ρ Α Ν Τ Α......ρε μαλακες καθεστε και κανετε διαλογο με ενα τελειωμενο τρολ.δεν βλεπετε οτι περιφερεται σε ολα τα οπαδικα θρεντ να βρει κανεναν να τον γαμησει;εκανε σχεση τωρα με εναν που τον ΠΟΥΣΤΑΡΧΟ και χαιρεται.
κωλοτριβεται μπας και τον γαμησει κανεις.απο εκει και περα αν δεν κερδισουμε τον Λεβαδειακο ρε γατο ποιον θα κερδισουμε το γαμημενο...Κρίμα για το παλικάρι!!!
Το σημερινό ήταν μεγάλο πισωγύρισμα αλλά δεν είναι ώρα να το βάζουμε κάτω...μεγάλη πληγή οι γκολκίπερ μας!
Δυστυχώς ή μάλλον ευτυχώς για σένα Χρηστίδη δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο μεγάλη ΑΔΕΛΦΗ είσαι!Δεν ανακάλυψες σήμερα κάποιο πέναλτυ υπέρ του Λεβαδειακού?Μάλλον δεν χρειάζεται...αλήθεια στην φάση της ανατροπής του Γκερέιρο τι έκανες?Έψαχνες να δεις αν έχεις μπαλάκια ανάμεσα στις μπουτάρες σου?ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
εδω μαλακιζομαι και εγώ χαχαχαΠου είσαι ρε θηρίο?Προσπαθώ!
Δεν είναι ώρα για να ρίξουμε ευθύνες!Προφανώς γίνανε λάθη το καλοκαίρι αλλά αλίμονο αν φορτώσουμε όλη αυτή την κατάντια στον Μαύρο ή στον Βλάχο και τον Τσιάρτα!Θα είναι άδικο!Η ομάδα εμφανέστατα πέφτει μετά το 60-65 γιατί προφανώς δεν έχει κάνει καλή προετοιμασία...αλλά αυτό έγινε από επιλογή για να μην ζοριστούνε οι πιτσιρικάδες και κλατάρουνε!το κακο για την αεκ ειναι οτι μεσα στην σε ολα αυτα που συμβαινουν και της πανε ασχημα δυστηχως δεν εχει και τυχη,ειμαι σιγουρος οτι στον δευτερο γυρο θα ανακαμψει ομως θελει και μερικες προσθηκες,μου εκανε πολυ εντυπωση σημερα η κουραση της ομαδας χωρις ευρωπη με χαμηλο μεσο ορο ηλικιας και να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους στο δευτερο ημιχρονο πραγματικα απορο,το λαθος εγινε το καλοκαιρι με την ομαδα που εφτιαξε ο βλαχος και ο τσιαρτας οι επιλογες που κανανε ηταν κατω του μετριου,νομιζανε οτι με την φανελα θα παει καλα η ομαδα,το κριμα για την αεκ ειναι οτι τοσα χρονια καταστρεφεται απο δικους της ανθρωπους.....
Τα Γιάννενα!κωλοτριβεται μπας και τον γαμησει κανεις.απο εκει και περα αν δεν κερδισουμε τον Λεβαδειακο ρε γατο ποιον θα κερδισουμε το γαμημενο...
Γιατί ποιος άλλος μαλακίζεται?εδω μαλακιζομαι και εγώ χαχαχα
ναι!!!!!!! Με το μπουρδελο σας....Γιατί ποιος άλλος μαλακίζεται?
Φάγαμε κουβά σήμερα?