Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
πατήστε στο λινκ με τον κανονισμό και γυρίστε τις σελίδες από το τέλος, στην σελίδα 115 αναφέρει τις προϋποθέσεις που το άγγιγμα της μπάλας με το χέρι συνιστά παράβαση

εντιτ: ή όποιος μπορεί να κατεβάσει pdf ας κάνει κόπυ πέιστ το σημείο αυτό από εδώ :grin: (Κανόνες του Παιχνιδιού Έκδοση: 2012-2013)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πατήστε στο λινκ με τον κανονισμό και γυρίστε τις σελίδες από το τέλος, στην σελίδα 115 αναφέρει τις προϋποθέσεις που το άγγιγμα της μπάλας με το χέρι συνιστά παράβαση

εντιτ: ή όποιος μπορεί να κατεβάσει pdf ας κάνει κόπυ πέιστ το σημείο αυτό από εδώ :grin: (Κανόνες του Παιχνιδιού Έκδοση: 2012-2013)

και οι διαιτητές έχουν την απορία: πότε θα ξέρω εγώ αν ο παίχτης έχει πρόθεση να παίξει με το χέρι; Και τους πάνε σε σεμινάρια και τους λένε: Όταν το χέρι είναι σε τέτοια θέση που να μεγαλώνει τον όγκο του σώματος, αυτό θα το καταλογίζετε ως πρόθεση, λαμβάνοντας υπόψη και το αν ο αμυνόμενος περιμένει να έρθει η μπάλα προς αυτόν. Στην προκειμένη περίπτωση ο αμυντικός του ΟΣΦΠ είναι προφανές ότι περιμένει τη σέντρα και γι' αυτό πηδά για να την ανακόψει, με το χέρι όμως σε τέτοια θέση που να λέει "αν είναι να βρει, ας βρει". Αυτό λοιπόν ο διαιτητής πρέπει να το καταλογίσει ως πρόθεση. Αν το χέρι ήταν χαμηλά, το συζητούσαμε. Αλλά σε αυτήν τη θέση, είναι ξεκάθαρο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
που να χτυπιέστε πρόθεση δεν υπάρχει.
βασικα δεν παιζει ρολο η προθεση..η προθεση καθοριζει αν θα βγει καρτα,οχι αν ειναι παραβαση ή οχι.

μεγαλωνει ο ογκος του σωματος απο το χερι;παραβαση-φαουλ εφοσον βρει η μπαλα σε αυτο,και αν γινει εντος περιοχης πεναλτυ...
ακομα και με γυρισμενη πλατη να ναι ο αμυνομενος,αν εχει χερι τεντωμενο δινεται ανετοτατα χωρις να χει κανεις δικαιωμα να πει κατι στον ρεφ..

αυτη η περιπτωση
σηκωνει και καρτα γιατι τεντωνει χερι επι σκοπου για να ανακοψει την πορεια της μπαλας..

ο χριστιδης ειναι ειλικρινης,δηλωνει αρρωστος,δεν τον κατηγορω..
εσυ ομως ή εισαι αρρωστος και δν το παραδεχεσαι ή ασχετος..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δοκίμασε να πηδήξεις με πίσω τα χέρια
θα το καταφέρεις... ουυυ
οι αμυντικοί, όταν πηδάνε τα χέρια τα μαζεύουνε μπροστά με κλεισμένους αγκώνες - μόνο έτσι μπορείς να πηδήξεις. Όταν δεν πηδάνε τα μαζεύουνε πίσω.

που να χτυπιέστε πρόθεση δεν υπάρχει.
το αν το σφυρίξει πέναλτι ο άλλος ή όχι είναι θέμα του διαιτητή όμως. Και σε μια τέτοια φάση, ό,τι και να σφύριζε κανονικά δεν έπρπε να του πει κανείς τίποτα.
δεν καταλαβαινω οταν δεν γνωριζεις κατι,γιατι συνεχιζεις να εκτιθεσαι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δεν καταλαβαινω οταν δεν γνωριζεις κατι,γιατι συνεχιζεις να εκτιθεσαι.

Το πιο εκνευριστικό δεν είναι ότι δε γνωρίζει. Το πιο εκνευριστικό είναι ότι δεν έχει δει ποτέ του ολόκληρο αγώνα και το παίζει ειδήμων. Οι απόψεις που λέει είναι απ' ό,τι θυμάται μικρός που έπαιζει πασούλες και γκολ στις πλατείες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βασικα δεν παιζει ρολο η προθεση..η προθεση καθοριζει αν θα βγει καρτα,οχι αν ειναι παραβαση ή οχι.

μεγαλωνει ο ογκος του σωματος απο το χερι;παραβαση-φαουλ εφοσον βρει η μπαλα σε αυτο,και αν γινει εντος περιοχης πεναλτυ...
ακομα και με γυρισμενη πλατη να ναι ο αμυνομενος,αν εχει χερι τεντωμενο δινεται ανετοτατα χωρις να χει κανεις δικαιωμα να πει κατι στον ρεφ..

αυτη η περιπτωση
σηκωνει και καρτα γιατι τεντωνει χερι επι σκοπου για να ανακοψει την πορεια της μπαλας..

ο χριστιδης ειναι ειλικρινης,δηλωνει αρρωστος,δεν τον κατηγορω..
εσυ ομως ή εισαι αρρωστος και δν το παραδεχεσαι ή ασχετος..

σελ.36 -37...
χιτ αστα σε μενα...αρρωστος ειμαι αλλα ξερω και κανονισμους...
σελ 36 -37  :2funny: :2funny: :2funny:
απαραιτητα ΠΡΟΘΕΣΗ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το πιο εκνευριστικό δεν είναι ότι δε γνωρίζει. Το πιο εκνευριστικό είναι ότι δεν έχει δει ποτέ του ολόκληρο αγώνα και το παίζει ειδήμων. Οι απόψεις που λέει είναι απ' ό,τι θυμάται μικρός που έπαιζει πασούλες και γκολ στις πλατείες
επιτελους σταματα να εκτιθεσαι...λεμε θελει προθεση,εχεις κολλησει δεν ξερω για ποιο λογο....ο μοικανος εχει δικιο...
σου ξαναειπα ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενοι να τραβανε τα χερια πισω...
το κανουνε για να εξασφαλιστουν απο μαλακα διαιτητη που θα δει προθεση χωρις να υπαρχει...
πρωτοβουλια τους ειναι αλλα δεν τους υποχρεωνει κανεις...αν δεν υπαρχει προθεση δεν υπαρχει πεναλτυ...
εκτος πειοχης μπορει να δοθει φαουλ χωρις προθεση και χωρις καρτα...μπορει να δοθει φαουλ και με προθεση αλλα με καρτα...
ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ
συγκεντρωσου και ξεκολλα ...
ειναι ετσι μην επιμενεις...
το χερι θελει προθεση ...σελ 36-37  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για του λογου το αληθες...

Συνημμένα

• kanones2012_0036.jpg
    kanones2012_0036.jpg
    114,9 KB · Εμφανίσεις: 24

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αντε μωρη αεκαρα παμε για το 2πλο την κυριακη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για να σταματησουν επιτελους και καποια κομπλεξικα καραγκιοζακια να κανουν το ασπρο μαυρο...
λαιον σου ξαναλεω κολλησες καπου ανεξηγτα χωρις αληθεια να καταλαβω το γιατι...
αν εχεις κοντρα με τον μοικανο αλλο θεμα αλλα στο συγκεκριμενο εχει δικιο...
ειπαμε ειναι τοσο μεγαλη η προπαγανδα ωστε ακομα και γαυροιθ που δεν γνωριζουν πραγματα και δεν ειναι σκληροι μπορουν να λυγισουν
εχουμε φαει τοννους λασπης αλλα αυτη με την περιπτωση του χολεμπας ειναι απο τις κορυφαιεςε στιγμες της πρασινοκιτρινης προπαγανδας...
και πολλα παιδια σωστα απο εδω μεσα αεκτζηδες (οπως ο χιτ) ειμαι σιγουρος οτι ειναι πεισμενοι οτι ειναι πεναλτυ...
ειναι μεγαλη η δυναμη του τυπου...
μιλαμε ξεκινησε απο την ληξη του αγωνα μια ανευ προηγουμενου επικοινωνιακη λαιλαπα που προσπαθουσε να μας πεισει οτι η αεκ σφαχτηκε με τον γαυρο...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απο εκει και περα εχω βαλει πιο πισω καποιες οδηγιες της ουεφα βασει των οποιων μορει να βοηθηθει ο διαιτητης ωστε να εκτιμησει αν ενας παιχτης εχει προθεση η οχι (οπως αποσταση που γινεται το σουτ ,θεση σωματος κλπ )
ολα τα παπαγαλακια που προσπαθουσαν να μας πεισουν (συμπεριλαμβανομενων και των ΄΄καθηγητων΄΄ ) που προσπαθησουν να μας πεισουν για πεναλτυ επρεπε να δικαιολογησουν προθεση...
δημοσιογραφοι εγκριτοι αρχισαν κραυγες αγνοωντας κανονισμους...
μιλαμε για ΤΗΝ αρρωστεια...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
επιτελους σταματα να εκτιθεσαι...λεμε θελει προθεση,εχεις κολλησει δεν ξερω για ποιο λογο....ο μοικανος εχει δικιο...
σου ξαναειπα ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενοι να τραβανε τα χερια πισω...
το κανουνε για να εξασφαλιστουν απο μαλακα διαιτητη που θα δει προθεση χωρις να υπαρχει...
πρωτοβουλια τους ειναι αλλα δεν τους υποχρεωνει κανεις...αν δεν υπαρχει προθεση δεν υπαρχει πεναλτυ...
εκτος πειοχης μπορει να δοθει φαουλ χωρις προθεση και χωρις καρτα...μπορει να δοθει φαουλ και με προθεση αλλα με καρτα...
ΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ
συγκεντρωσου και ξεκολλα ...
ειναι ετσι μην επιμενεις...
το χερι θελει προθεση ...σελ 36-37  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Δηλαδή εκτός περιοχής χέρι δίνεται κι όταν δεν υπάρχει πρόθεση αλλά εντός μόνο όταν υπάρχει πρόθεση; Κανόνας χρηστίδης είναι αυτός;
Τέσπα, συμφωνώ με όσα είπαν ο χιτμαν κι ο τζορτζ, δεν έχω να προσθέσω τίποτ' άλλο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δηλαδή εκτός περιοχής χέρι δίνεται κι όταν δεν υπάρχει πρόθεση αλλά εντός μόνο όταν υπάρχει πρόθεση; Κανόνας χρηστίδης είναι αυτός;
Τέσπα, συμφωνώ με όσα είπαν ο χιτμαν κι ο τζορτζ, δεν έχω να προσθέσω τίποτ' άλλο
ρε φιλε...διαβασες τον κανονισμο;;
διαβασες οτι θελει προθεση;;
απο εκει και περα τι ωαχνεις;;
αλλα εγω ειμαι ο χρηστιδης και θα σου εξηγησω...
ειναι ΄΄οδηγια΄΄ της ουεφα ας το πουμε καπως ανεπισημη η πεστο οπως θες (συνηθιζεται αυτο και απο την ουεφα και απο την φιμπα) στα εκτος περιοχης χερια να δινονται τα φαουλ και χωρις προθεση αλλα να μην δινεται καρτα...
να παραμεινει δηλ ο κανονισμος ΜΟΝΟ για τα πεναλτυ (η προθεση)
εν πασει η περιπτωσει η φαση που συζηταμε ειναι εντος περιοχης και οπως ειπαμε (οχι εμεις αλλα ο κανονισμος) θελει προθεση...
τωρα τι θελεις να κανω αν δεν σου αρεσει ο κανονισμος;;να τον αλλαξω εγω για να σε ικανοποιησω;;και να μην πεις ναι εκανα λαθος;;
ενταξει μακαρι να μπορουσα  :grin:
μπορεις να συμφωνεις και με τον χιτ και με οποιο αλλο θες ειναι δικαιωμα σου...
το σιγουρο ειναι οτι δεν συμφωνεις με τον κανονισμο...
ειναι αυτο που λεμε:δεν συμφωνει η αποψη μου με την πραγματικοτητα;;τοσο το κακαο για την πραγματικοτητα  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οριστε ρε φιλε αλλη μια φορα ο κανονισμος και απο εκει και περα εσυ μπορεις να συμφωνεις με οποιον θελεις...
εγω προσωπικα θα σε συμβουλευα αν θες να ζητησεις και μια συγνωμη απο τον μοικανο μιας και οπως αποδειχτηκε και δικιο ειχε και γιωτα τον ανεβοκατεβαζες...
σορρυ κιολας ...φιλικα παντα οκ;;

Συνημμένα

• kanones2012_0036.jpg
    kanones2012_0036.jpg
    114,9 KB · Εμφανίσεις: 21

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

σελ.36 -37...
χιτ αστα σε μενα...αρρωστος ειμαι αλλα ξερω και κανονισμους...
σελ 36 -37   :2funny: :2funny: :2funny:
απαραιτητα ΠΡΟΘΕΣΗ
βρε χανε δεν ξερεις να διαβαζεις;ο κανονισμος αυτος ειναι για οταν αγγιξει την μπαλα με προθεση ο παιχτης.δεν λεει οτι για να δωσει ποινη πρεπει να υπαρχει απαραιτητα προθεση.αν ηταν ετσι κανενα χερι δεν θα δινοταν φαουλ βρε βλακα.ποσο αμυαλος μπορει να εισαι πια;βαλτο να δουλεψει λιγο το γαμημενο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε μαλακες τι τσακωνεστε, αλλαζει κατι;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμεσο ελευθερο λακτισμα δινεται οταν...
μπλα μπλα μπλα
αγγιξει ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ την μπαλλα με το χερι

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
κλαιω....μαζευτε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες τι τσακωνεστε, αλλαζει κατι;;
δεν τσακωνομαστε ρε τυπε μα τον λαιον...συζητηση εχουμε...
και δεν θελω να γινει ''εχθρος'' επειδη του απεδειξα οτι εκανε λαθος...
δεν ειναι κατιο σοβαρο...ολοι κανουμε λαθος εκτιμησεις ...το θεμα ειναι να το παραδεχομαστε και να προχωραμε...
οι κομπλεξικοι εμμενουν και προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο..
εδω δεν βλεπεις το τρολ;;εχω ποσταρει τον κανονισμο και ξερναει ασυναρτησιες γιατι δεν μπορει να δεχτει την πραγματικοτητα  :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
οριστε ρε φιλε αλλη μια φορα ο κανονισμος και απο εκει και περα εσυ μπορεις να συμφωνεις με οποιον θελεις...
εγω προσωπικα θα σε συμβουλευα αν θες να ζητησεις και μια συγνωμη απο τον μοικανο μιας και οπως αποδειχτηκε και δικιο ειχε και γιωτα τον ανεβοκατεβαζες...
σορρυ κιολας ...φιλικα παντα οκ;;

Ξέρεις τι γίνεται; Αλλιώς μεταφράζεις το "με πρόθεση".
Όταν λέει με πρόθεση δεν εννοεί να κάνει μπλοζόν σαν να 'ναι τερματοφύλακας για πιάσει τη μπάλα με το χέρι.

Δες εδώ λίγο
<<Ηταν ακούσιο. Η μπάλα με βρήκε στο χέρι, αλλά το χέρι μου ήταν κολλημένο στο σώμα μου.>>

Δηλαδή λέει ότι ήταν ακούσιο (χωρίς πρόθεση) αλλά το εξηγεί ύστερα γιατί το λέει αυτό, λέγοντας ότι ήταν κολλημένο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.infobeto.com/forum/attachments/f12/7025d1352798292-giati-den-edwse-penalnti-xeri-toy-xolempas-dexi-xerijpg[/img[/URL]]

για να μην λεμε συνεχεια τα ιδια σαφως αν ειχε το χερι κολημενο στο σωμα του ο χολεμπας δεν υπηρχε καμια παραβαση.στην φωτο φαινεται οτι ειναι απλωμενο.το αν βρισκει στο χερι του η οχι δεν νομιζω να αμφισβητειται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom