Είχα κάνει ένα ακόμη παρόμοιο σχόλιο για άλλη ομάδα, αν το ξεθάψω θα σου το δείξω αν και δεν χρειάζεται να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Σαφώς και το θέμα με τον Σάχα έπρεπε να τιμωρηθεί παραδειγματικά κάτι που δεν έγινε. Γελάμε με το χάντμπολ αλλά αν παραδειγματιστούμε από τις εκεί τιμωρίες ίσως και να αλλάξει κάτι. Όλα γίνονται λόγω της ατιμωρησίας.
Για τα χρήματα που λέω ότι χαρίστηκαν αναφέρομαι στο άρθρο 44 ενώ για το θέμα της εφορίας είναι τα λόγια του Ντέμη. Και δεν στέκομαι στο αν τα χρέη ξανάγιναν 30 ή 100. Διαβάζω τον Γόντικα να λέει ότι έχουν μόνο 250 χιλιάρικα για μεταγραφές και βλέπω την ΑΕΚ να κάνει υπέρογκα συμβόλαια με παίκτες και να προγραμματίζει μεταγραφές ενώ χρωστάει και την Μιχαλούς.
Μεγάλες ομάδες θεωρώ γάβρο και βάζελο (σιχαίνομαι και τις 2). Σίγουρα δεν έγιναν με την αξία τους αλλά έγιναν. Δεν μπορώ να βάλω στην ίδια κατηγορία την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Καλά για Άρη απορώ πως τον ανέφερες εκτός κι αν ασχολήσε με μπάσκετ οπού εκεί ναι κάποτε ήταν μεγάλη ομάδα. Στο ποδόσφαιρο και στα 40 μου χρόνια δεν θυμάμαι να πήρε καποιον τίτλο. Στο δια ταύτα ποτέ δεν είπα ότι η ΑΕΚ είναι το πρόβλημα. Είπα ότι δεν είναι ο επαναστάτης και ο αδικημένος.
Και φίλε ναι δεν ήταν ένα μέτρο οφσάιντ. Πίστευα ότι κατάλαβες την υπερβολή που χρησιμοποίησα για να δείξω ότι δεν ήταν οριακό. Τώρα αν θεωρείς αυτό το πράγμα πέναλτυ θέλω να σου δώσουν από ένα τέτοιο σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέηοφς και να ξανασυζητήσουμε αν υπήρχε επαφή και αν κάθε επαφή (ειδικά τέτοιου είδους) είναι πέναλτυ...
Αυτά από έναν ποδοσφαιρόφιλο που η ομάδα του παίζει χρόνια στην Β' Εθνική.