Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Επισκέπτης
από την αρχή του χρόνου το ίδιο ακούμε ΚΑΙ για τις 3 ομάδες (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ)
ΑΝ παίξουνε σοβαρά, ΑΝ το χτυπήσουνε, ΑΝ βρέξει, ΑΝ χιονίσει κλπ
η ουσία ειναι πως μπάλα δεν παίζουνε
χάλια ομάδες και οι τρεις, η καθεμία για διαφορετικούς λόγους (και για κάποιους ίδιους λόγους)
Ο ΠΑΟ θα κερδίσει πάντως φυσιολογικά (μην το παίξετε αυτό - δεν είμαι σίγουρος)
δεν το γυρναει το ματς ο Βόλος εύκολα
ρε μπαγασα δεν πας να παιξεις κανενα τζοκερ γιατι απο μπαλα :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μπαγασα δεν πας να παιξεις κανενα τζοκερ γιατι απο μπαλα :2funny: :2funny: :2funny:
κααααααααλα
εγώ ματς πλέυ οφφ ακόμα δεν έχω κάτσει να δω
αρνούμαι
με τέτοιο ποδόσφαιρο που παίζουνε δεν χαλάω το χρόνο μου
όσο για το τι σκαμπαζω από μπάλα...ναι, οκ, εσύ θα μου πεις....

χαχαχαχαχα
έλα να κάνεις το επάγγελμά μου
χαχαχαχαχαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
από την αρχή του χρόνου το ίδιο ακούμε ΚΑΙ για τις 3 ομάδες (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ)
ΑΝ παίξουνε σοβαρά, ΑΝ το χτυπήσουνε, ΑΝ βρέξει, ΑΝ χιονίσει κλπ
η ουσία ειναι πως μπάλα δεν παίζουνε
χάλια ομάδες και οι τρεις, η καθεμία για διαφορετικούς λόγους (και για κάποιους ίδιους λόγους)
Ο ΠΑΟ θα κερδίσει πάντως φυσιολογικά (μην το παίξετε αυτό - δεν είμαι σίγουρος)
δεν το γυρναει το ματς ο Βόλος εύκολα
Αφου δεν το εχεις το γαμημενο,τι το παλευεις;ασχολησου με κανα πινγκ πονγκ.

Επισκέπτης
κααααααααλα
εγώ ματς πλέυ οφφ ακόμα δεν έχω κάτσει να δω
αρνούμαι
με τέτοιο ποδόσφαιρο που παίζουνε δεν χαλάω το χρόνο μου
όσο για το τι σκαμπαζω από μπάλα...ναι, οκ, εσύ θα μου πεις....

χαχαχαχαχα
έλα να κάνεις το επάγγελμά μου
χαχαχαχαχαχαχα
κοιταξε να δεις εσυ εκανες σχολιο οχι εγω.τωρα εσυ που το παιζεις μανατζερ και φερνεις παιχταραδες σε παο που ομως καταληγουν αλλου μαλλον δικιο θα εχουν.εσυ μας λες αλλα των αλλων μας λες μαλλον ...θα κερδισει...και μετα δεν εχεις παρακολουθησει πλειοφ.τελικα αποφασισε :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
είδες που έλεγα πως δεν παίζει ρόλο που δεν υπάρχουν φίλαθλοι;
είδες που είναι καλύτερα να παίζουνε χωρίς να έχουνε το άγχος αν θα φάνε ξύλο σε στραβή;

βέβαια άμα σας πω πώς και είχα τόση σιγουριά και για τα δύο αποτελέσματα...εν θα το πιστέψετε οπότε....απλά την επόμενη φορά που θα πω αντίστοιχο...ακολουθείστε το
Και σου ξαναλέω, μη γράφεις ότι να είναι!
Έχει τη σημασία του αν μια ομάδα παίζει εντός ή εκτός έδρας, με ή χωρίς φιλάθλους. Εγώ σου λέω πως ΑΝ η ΑΕΚ έπαιζε σήμερα έτσι όπως έπαιξε ΠΑΡΟΥΣΙΑ καμιάς 30αριας χιλιάδωνο ΠΑΟΚ θα έτρωγε πάνω από 3 και στο εύκολο, έτσι όπως έπαιξε.
Αλλά με πορδές αυγά δε βάφονται και το ΑΝ είναι ένας σπόρος που δε φυτρώνει ποτέ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πιστευω οτι μετα απο τα σημερινα αποτελεσματα,ειμαστε το φαβορι,αν δεν γινει το απιθανο να χασουμε την τεταρτη.ο βολος θα κανει τα αδυνατα δυνατα να μας κερδισει,για να βγει αυτος ευρωπη.Αυτο θα ειναι και το πιο δυσκολο ματς,κατα την γνωμη μου.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Με νικη στη Τουμπα,λογικα καθαριζουμε  :rockon: :rockon:
ΥΓ. Ο Βολος κερδισε 3 φορες το παο ..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ακόμα και με ισοπαλία στη Τούμπα γινόμαστε το 1ο φαβορί για τη πρώτη θέση, αρκεί στο επόμενο ματς αυτό μετά της Τούμπας να κερδίσουμε.
Ο ΠΑΟ θεωρω ότι θα περάσει ακόμα πιο δύσκολο καλοκαίρι από αυτό που έχει να περάσει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Μπουγάτσες με τυρί μπουγάτσες με κιμά και μπουγάτσες με κρέμα
Για σήμερα τέρμα  οι κουβέντες σας
Ο sizin paok sikildi  :grin:

Συνημμένα

• silent-finger2_000.jpg
    silent-finger2_000.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 21

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου .Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :rockon: :rockon: :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καταρχάς ένα μεγάλο μπραβο στα παιδιά του χάντμπολ που μππορεί να μην κατέκτησηαν το Κύπελλο,αλλά το μέλλον τους ανήκει και το όραμα μιας νέας εποχής στο άσημο ,σχετικά,αυτό άθλημα ανοίγει για την ΑΕΚΑΡΑ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για την ΑΡΡΩΣΤΙΑ,νομίζω ότι με την χθεσινή τριάρα επί του μόνιμου μας πελάτη,βάζουμε μεγάλη υποθήκη για τα προκριματικά του Τσου Λου,που λογικά όμως θα πέσουμε με μεγαθήριο αφού δεν είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση στην Ευρώπη.Όμως ποτέ δεν ξέρεις.....

Λογικά κερδίζουμε και μέσα στην Τούμπα,μιας και ούτε φόβο μας προκαλέι ούτε τίποτα(ας παίξουμε κ μπορστά σε γεμάτες εξέδρες-δεν είναι κακό :2funny: :2funny:)και κλειδώνει η έξοδος για τα προκριματικά του Τσου Λου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σημείωση:o φετινός MVP της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ είναι αναμφίβολα ο Κολοσσός Τρ.Δέλλας παρόλα τα 35 του χρόνια στο γέρικο κορμί του :rockon: :rockon: :rockon:,δείχνοντας πόσο άψογος επαγγελματίας είναι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κοιταξε να δεις εσυ εκανες σχολιο οχι εγω.τωρα εσυ που το παιζεις μανατζερ και φερνεις παιχταραδες σε παο που ομως καταληγουν αλλου μαλλον δικιο θα εχουν.εσυ μας λες αλλα των αλλων μας λες μαλλον ...θα κερδισει...και μετα δεν εχεις παρακολουθησει πλειοφ.τελικα αποφασισε :2funny:
ματς πλέυ οφφ ΔΕΝ παρακολουθώ
ΔΕΝ σου λέω τι κάνω για προφανείς λόγους
Στοίχημα ΔΕΝ παίζω γιατί απλά ΔΕΝ το έχω, το έχω επαναλάβει πολλάκις (όπως λέει η διαφήμιση....ε, εγώ ΔΕΝ  το βλέπω σχεδόν ποτέ για να το παίξω)

άλλωστε συνήθως ΔΕΝ είμαι Ελλάδα, οπότε είναι δύσκολο να δω και παιχνίδια

πάντως να ξέρεις πως το ποδόσφαιρο δεν ξεκινάει και τελειώνει εκεί που βλέπετε εσείς (και τα ξέρετε όλα)
πάντως έχεις δίκιο...εσείς το βλέπετε το ποδόσφαιρο καλύτερα...γιαυτό και δεν σταματάτε να κλαίτε...
από το κλάμα τα βλέπετε όλα θολά

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α...και πέστε του Αγαμίδη να μην αρχίσει ανοιχτοχεριές τώρα που θα βγείτε προκριματικά τσουλου...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ενα καλο πρεπει να εκανε παντως ο τιτλος στο χαντμπολ. Φανερωσε παικτες (οχι μονο της ΑΕΚ) που παιζουν για ψιχουλα, εκανε γνωστο τον -γενικοτερο- αγωνα τους και θα βοηθηθουν πλεον παραπανω με τη στηριξη καποιων οπαδων απο τα sms.

Ελπιζω να μη δυναμιτισουν οι καθε λογης ενδιαφερομενοι το κλιμα ενοψει του αγωνα της Τουμπας. Με εναν κωματωδη ΠΑΟ το ματς αποκτα χαρακτηρα ζωης ή θανατου και δεν πρεπει επ ουδενι να δουμε σκηνες παρομοιες με αυτες του πρωταθληματος. Ηδη, με την ησυχια που επικρατει στα πλει οφ νομιζω οτι υπνοτιζομαστε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως τα 2 επόμενα ματς που είναι εκτός έδρας είναι τα σημαντικότερα με πιο σημαντικό για μένα αυτό του Βόλου. Όχι γιατί δεν υπολογίζω τον ΠΑΟΚ, αλλά γιατί ακόμα και αν χάσουμε από τον ΠΑΟΚ είμαστε ακόμα μέσα στο πααιχνίδι ΑΡΚΕΙ να κερδίσουμε τον Βόλο. Φυσικά δεν είναι ανάγκη να πω πως ΑΝ κερδίσουμε το ΠΑΟΚ τότε μόνο με αυτοκτονία χάνουμε την πρώτη θέση.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.435
Πόντοι
5.006
Οποτε μπορείτε ότι μπορείτε αδέρφια  :dancing:

Περάσαμε τα 50.000 και συνεχίζουμε
50.045 αυτή τη στιγμή

Stories